11371
Virtuális autótuning
-
#1290 és mindenki szavazhat vagy csak aki csinált? -
#1289 mindenki mond egy nevet és kész!4 -
#1288 igy jobban áttekinthető, szvazzatok! -
#1287 nf1 :
pesk:
alakulat:
acsati:
zsolesz: -
#1286 én ma is voltam a digimodson! és télleg nem megy :O -
#1285 sztem sajátra nem mer akkor mindenki arra szavaz:D
Szoval h legyen legyen egy 10es skála és mindenki mindenki kocsiját pontozza 1-10ig és lehet egy kis vélemény irni? vagy hogy legyen?
-
#1284 nem -
#1283 saját kocsira lehet szavazni? ^^ -
#1282 nem tuggyátok mér nem müxik a digimods? tegnap még ment -
#1281 akkor irjon aki itt van :P -
izb #1280 én mentem aludni holnap work,de a 1236 a nyerő számomra... -
#1279 szvsz legyen most, itt van mindenki aztán lehet akkor már páran elmennek -
#1278 legyetek itt fél 12re pls(aki tud) szavazzunk ugy h mindenki ir egy nevet -
#1277 na itt vok,. mekkora meccs volt bmeg, inkább pankráció volt mint foci :P
na 11 óra, mikor zárjuk? hogíy legyen az eredményhirdetés? szavazni kell egymáséra? -
#1276 van 1-2 olyan oldal ami csak ezzel foglalkozik
szerintem érdemes megkeresni őket
amiket én ismerek: www.digimods.co.uk
www.hvtm.hu
www.virtualtuning.atw.hu -
#1275 ha viszább nézel látsz tőlem jobb képeket is bár abban tényleg igazad van hogy van még mit tanulnom -
#1274 sziasztok
ahogy elnézem az előző képet van még mit tanulnod, de ne add fel www.hvtm.hu-n nézegesd meg a műhely leckéket
én anyit fűznék hozzá hogy a karbon kicsit világos lett és nem hajlik rá a mocitetőre
-
#1273 na vége!4 hogy döl el hogy kié a jobb vagy most mi lesz? -
#1272 hátso kerék kicsit elcsuszott de nekem azt leszámitva tetszik ahhoz kéepst hogy ilyen hamar megcsináltad -
#1271 NEM leszolni! két reklám alatt lett összedobva :P
(majd a következőnél jobbat csinálok) -
#1270 hajrá -
#1269 na jó énis össze dobok 1et gyorsan!4 ;) -
#1268 Áhh attól még nagyon messze vagyok -
#1267 okés! :) Köszi a biztatást! Olyan vagy mint egy mester :D Kösz, és remélem én is hogy fejlődni fogok -
#1266 Acsati sztem ne légy ennyire peszimista mert ahogy olvastam a hozzászolásaidat nagyon fikáztad magadat és sztem nem lett olyan rossza kocsid mer szépen megcsináltad kisebb hibákkal pl a első keréknél eltűnik a gumi de ezek nem olyan borzasztó hibák meg a motorháztetőnél átláccó de jó lett azt hittem h rosszabatt fox csinálni mer nem nagyon biztál magadba...
TÖBB ÜNBIZALMAT ÉS SOKAT FOGSZ FEJLŐDNI!!! -
#1265 én részt veszek a következő kocsi tuningolásában is mégha amatőr vagyok akkor is! -
#1264 Én most nem csinálok mégsem,majd a legközelebbit :) -
#1263 most elmegyek jáccani majd éjfél felé még megnézem mi a helyzet addig pakoljátok, nem zárjuk le mégse -
#1262 a vázlat már megvan :P -
#1261 hát ha elkészíti magának:P -
#1260 Zsolesz és mi lessza fődij aki megyneri megkapja azt a kocsit amit csinált??
Mármint igaziba... -
#1259 akkor mér te raktá be képet? legalább a sajátodat csinálnád meg... na mindegy -
#1258 ok -
izb #1257 rám ne várjatok.
nem igazán vagyok oda az autokért igy nem látok ebben az egész dologban semmi kihívást.kicsit uncsi számomra,de van itt egy valag jobbnál jobb tuningmester. -
#1256 MikX csak holnap fogja sztem feltenni, mert ugy beszéltük meg..., most olvastam vissza, mindegy... -
#1255 fél 10kor lezárjuk a versenyt, addig még várunk -
#1254 még elvileg xelag meg izb csinál, irtam nekik a photoshop munkákba hogy tegyék be de nem reagálnak -
#1253 jaaja látom azis jóó csak kicsit más vagy nemtom mer az annira nem szögletes
de sztem nincs sok külömbség mind2 jó -
#1252 sajna nem mentettem el a képet mert elment az áram,úgyhogy én nem küldök képet:)Majd a következő versenyen.Addigra ha gondoljátok csinálok egy oldalt ahova feltöltjük és lehet majd pontozni -
#1251 a témához tartozó puntón én ilyen szemfedőt csináltam vagy mi az...