11371
Virtuális autótuning
  • oO VinyuS Oo
    Lassan lehet izzítani a képeket!
  • PESK
    http://www.sendmefile.com/00428156
  • PESK
    Király a tutor
  • zolo
    Nekem sikerült belőnöm a tesómnak már annyira nem.De észre lehetett venni hogy hol van a teő és hol a háttér.
    A színezés azért ilyen , mert a .psd fájl 32 bit mélységű , a jpg meg csak 24. És az oldal ahova kéepeket szoktam tenni, az nem fogadja el a .psd-t.
  • kisfigi
    Amúgy simán nem tömörítve meg 32mb!
  • kisfigi
    ITT van a neon tutorom! Remélem jól csináltam meg!
  • DJ Skyline
    az a baj ezzel a volvoval,hogy sok helyen nem látszik jól,hogy hol is vannak a határvonalak...pl a legneccesebb a tető volt,ahol szinte egyszínű volt a háttérrel,és lehetett találgatni,hogy akkor most hogyan is van!:D
  • DJ Skyline
    sendmefile.com-ra feltudod tenni...beteszed egy .rar-ba és kész,kapsz egy linket,hogy sendmefile.com/796356954529478 valami hasonló számos linket,és azt kell ide belinkelned,mi meg tudjuk szedni!
  • kisfigi
    Kész is csak nem tudom feltenni
  • PESK
    Ehh én nem csináltaam megint mert egy BMW csináltam mer azt kellet mer egy srác nem hitte el h lehet ilyet és megcsináltam neki..szoval elment az idő
  • kisfigi
    Neon tutort csinálok én!
  • oO VinyuS Oo
    Akkor rakd fel most! Azt majd este elbíráljuk a tiédet is!
  • oO VinyuS Oo
    Hát elég furcsán néz ki a szinezés
  • passatgt
    Pár hozzászólással lejjebb volt egy tutorial
  • Magnumrolcsi
    Lenne egy kérdésem!
    Van két képem, az egyik képet szeretném elsődlegesnek, a másik képet pedig a háttérnek ami halványan látszik az elsődleges képen.
    Az lenne a kérdésem, hogyan lehet ezt megcsinálni?!
    Remélem lehet érteni mire gondoltam. :)

Itt egy kép mire is gondolok, sajna jobbat nem találtam, de a lényeg látszik. :)
  • zolo
    Jó reggelt!
    Este nem tudom hogy leszek netközelbe,úgyhogy most felrakom a Volvom:

és egy kis ráadás,ezt a 12 éves tesóm csinálta:

A jpg miatt lettek sajnos kicsit mosottak a képek.
    Mindketten kezdők vagyuk a PS-sel, úgy kell nézni a képeket.
  • Rolesz
    Az se lenne rosz:)ja mondjuk nem lenne valószinű túl hoszú!:D
  • hunbasser
    olyat kéne,h morcosítás és neonfény a kocsi alá egyben.lehet h hosszú lenne,de sztem megér még 100 mb-ot is :)
  • MikX
    naszal én meglettem a képpel, csak nem leszek este...
    Úgyhogy én kihagyom, meg amúgysem lett vmi nagyonjó, jobbra számítottam, de valahogy ne mfogott meg ez a kocsi tuningolása...
  • Rolesz
    Király tutorial mind!Morsositásos tutorialt tudnátok felrakni?Utána meg ha lehet kérni bodykiteset az jó lenne mert most csak ilyen xarul sikerült megoldani:)
  • zolo
    Zsolesz92:Nekem megfelelt.Ami kellet az meg tudtam ezzel oldani.

MikX:Mi az az opacity? Mindig az angol ps alapján magyaráztok, közbe nekem magyar van :(((
  • Lord Oswal
    www.putfile,com ez jó hely én ide szoktam töltögetni
    bár lehet hogy a többiek ajánlanak jobbat is
  • MikX
    hát ennek nem sok értelme van... :D
    Mondok egy egyszerűbbet...
    Kijelölöd a hátsó ablakokat, kivágod, egy új layerre helyezed, majd az opacity-t állítgatod, mondjuk 70-80% körül...
    Utána meg kijelölöd az egész ablakot, másolás összeolvasztva, új layerre helyezed, és sötétítesz, vagy világosítasz egy picit...
  • zsolesz92
    szted jó?
  • zolo
    Köszi a tutorialt
    Na kész vagyok a Volvoval, már várom a holnap estét.
  • zsolesz92
    ja, direkt hagytam ki a többi ablakot,azt értelemszerüen ugyanigy
  • zolo
    Tudnátok mondani egy képfeltöltőhelyet ahova a 3 megás képemet fel tdnám tenni és be tudnám majd linkelni

vagy

Az irfanview-ben van olyan formátum,ami 32 bit színmélyséű viszont nem több mint 1 megás nagyságú képet hoz létre?
  • zsolesz92
    a jó link
  • zsolesz92
    ezt a módszert most találtam ki sztem jó, bár előbb nézzétek végig mert 1-2t hibáztam benne, és nehogy rosszul csaináljátok, ha rögtön csináljátok. szal jó szórakozást, ha vmi nem világos irj ide...
  • zsolesz92
    igen tudnánk...
    meg is csinálom majd, én kabriora hqasználtam
  • zolo
    hunbasser:Nekem mind2 videót lejátsza, méghozzá a win media player 11 béta.Semmi kodekem nincs.
    Gratulálok mind2 tutorialhoz és köszönöm, sokat segítettek

Tudnátok egy olyan tutorialt csinálni,hogy ha a kocsit másik háttér elé teszem, hogyan tudom megcsinálni hogy a szélvédőn át az látszódjon?
  • hunbasser
    pff,nekem semmi sem játsza le! :DD
    win media player is csak áll,és 6 mp hosszat ír ki,de azon kívül semmi.pedig mindenféle kodek is fent van.bs playerrel is próbáltam.
  • hunbasser
    a morcosításra lennék én is kíváncsi!!
  • zsolesz92
    okés, van msned? de felrakom ide is azalapot csak szivesen felvennélek msnre!majd holnap most lusta vok töltögetni
  • passatgt
    Jó de ez így bonyolult:)Ha elküldöd az alapképet akkor holnap megcsinálom úgy ahogy én szoktam:)
  • passatgt
    feltöltötted és alulra kiír két linket.Az egyik amin le lehet töltenia másik amivel törölni tudod
  • zsolesz92
    ja és tök jó mer hangot is lehetne felvenni a progival(van mikrofonom is)
    csak nem vállalom:D
  • zsolesz92
    jaé s bocsi, de inkább eyebrowsot csináltam(vagy browseye, nem tom :P)
    lényeg h olyan mint a szemhéj :)
  • zsolesz92
    link
  • zsolesz92
    inkább fletöltöttem a saját weboldalamra... tehát a URL=http://bbt.uw.hu/clip0003.rar]link[/URL]
    felesleges lépésekért bocs