11371
Virtuális autótuning
-
#2331 Lassan lehet izzítani a képeket! -
#2330 http://www.sendmefile.com/00428156 -
#2329 Király a tutor -
#2328 Nekem sikerült belőnöm a tesómnak már annyira nem.De észre lehetett venni hogy hol van a teő és hol a háttér.
A színezés azért ilyen , mert a .psd fájl 32 bit mélységű , a jpg meg csak 24. És az oldal ahova kéepeket szoktam tenni, az nem fogadja el a .psd-t. -
#2327 Amúgy simán nem tömörítve meg 32mb! -
#2326 ITT van a neon tutorom! Remélem jól csináltam meg! -
#2325 az a baj ezzel a volvoval,hogy sok helyen nem látszik jól,hogy hol is vannak a határvonalak...pl a legneccesebb a tető volt,ahol szinte egyszínű volt a háttérrel,és lehetett találgatni,hogy akkor most hogyan is van!:D -
#2324 sendmefile.com-ra feltudod tenni...beteszed egy .rar-ba és kész,kapsz egy linket,hogy sendmefile.com/796356954529478 valami hasonló számos linket,és azt kell ide belinkelned,mi meg tudjuk szedni! -
#2323 Kész is csak nem tudom feltenni -
#2322 Ehh én nem csináltaam megint mert egy BMW csináltam mer azt kellet mer egy srác nem hitte el h lehet ilyet és megcsináltam neki..szoval elment az idő -
#2321 Neon tutort csinálok én! -
#2320 Akkor rakd fel most! Azt majd este elbíráljuk a tiédet is! -
#2319 Hát elég furcsán néz ki a szinezés -
#2318 Pár hozzászólással lejjebb volt egy tutorial -
#2317 Lenne egy kérdésem!
Van két képem, az egyik képet szeretném elsődlegesnek, a másik képet pedig a háttérnek ami halványan látszik az elsődleges képen.
Az lenne a kérdésem, hogyan lehet ezt megcsinálni?!
Remélem lehet érteni mire gondoltam. :)
Itt egy kép mire is gondolok, sajna jobbat nem találtam, de a lényeg látszik. :) -
#2316 Jó reggelt!
Este nem tudom hogy leszek netközelbe,úgyhogy most felrakom a Volvom:
és egy kis ráadás,ezt a 12 éves tesóm csinálta:
A jpg miatt lettek sajnos kicsit mosottak a képek.
Mindketten kezdők vagyuk a PS-sel, úgy kell nézni a képeket. -
Rolesz #2315 Az se lenne rosz:)ja mondjuk nem lenne valószinű túl hoszú!:D -
#2314 olyat kéne,h morcosítás és neonfény a kocsi alá egyben.lehet h hosszú lenne,de sztem megér még 100 mb-ot is :) -
#2313 naszal én meglettem a képpel, csak nem leszek este...
Úgyhogy én kihagyom, meg amúgysem lett vmi nagyonjó, jobbra számítottam, de valahogy ne mfogott meg ez a kocsi tuningolása... -
Rolesz #2312 Király tutorial mind!Morsositásos tutorialt tudnátok felrakni?Utána meg ha lehet kérni bodykiteset az jó lenne mert most csak ilyen xarul sikerült megoldani:) -
#2311 Zsolesz92:Nekem megfelelt.Ami kellet az meg tudtam ezzel oldani.
MikX:Mi az az opacity? Mindig az angol ps alapján magyaráztok, közbe nekem magyar van :((( -
#2310 www.putfile,com ez jó hely én ide szoktam töltögetni
bár lehet hogy a többiek ajánlanak jobbat is -
#2309 hát ennek nem sok értelme van... :D
Mondok egy egyszerűbbet...
Kijelölöd a hátsó ablakokat, kivágod, egy új layerre helyezed, majd az opacity-t állítgatod, mondjuk 70-80% körül...
Utána meg kijelölöd az egész ablakot, másolás összeolvasztva, új layerre helyezed, és sötétítesz, vagy világosítasz egy picit... -
#2308 szted jó? -
#2307 Köszi a tutorialt
Na kész vagyok a Volvoval, már várom a holnap estét. -
#2306 ja, direkt hagytam ki a többi ablakot,azt értelemszerüen ugyanigy -
#2305 Tudnátok mondani egy képfeltöltőhelyet ahova a 3 megás képemet fel tdnám tenni és be tudnám majd linkelni
vagy
Az irfanview-ben van olyan formátum,ami 32 bit színmélyséű viszont nem több mint 1 megás nagyságú képet hoz létre? -
#2304 a jó link -
#2303 ezt a módszert most találtam ki sztem jó, bár előbb nézzétek végig mert 1-2t hibáztam benne, és nehogy rosszul csaináljátok, ha rögtön csináljátok. szal jó szórakozást, ha vmi nem világos irj ide... -
#2302 igen tudnánk...
meg is csinálom majd, én kabriora hqasználtam -
#2301 hunbasser:Nekem mind2 videót lejátsza, méghozzá a win media player 11 béta.Semmi kodekem nincs.
Gratulálok mind2 tutorialhoz és köszönöm, sokat segítettek
Tudnátok egy olyan tutorialt csinálni,hogy ha a kocsit másik háttér elé teszem, hogyan tudom megcsinálni hogy a szélvédőn át az látszódjon? -
#2300 pff,nekem semmi sem játsza le! :DD
win media player is csak áll,és 6 mp hosszat ír ki,de azon kívül semmi.pedig mindenféle kodek is fent van.bs playerrel is próbáltam. -
#2299 a morcosításra lennék én is kíváncsi!! -
#2298 okés, van msned? de felrakom ide is azalapot csak szivesen felvennélek msnre!majd holnap most lusta vok töltögetni -
#2297 Jó de ez így bonyolult:)Ha elküldöd az alapképet akkor holnap megcsinálom úgy ahogy én szoktam:) -
#2296 feltöltötted és alulra kiír két linket.Az egyik amin le lehet töltenia másik amivel törölni tudod -
#2295 ja és tök jó mer hangot is lehetne felvenni a progival(van mikrofonom is)
csak nem vállalom:D -
#2294 jaé s bocsi, de inkább eyebrowsot csináltam(vagy browseye, nem tom :P)
lényeg h olyan mint a szemhéj :) -
#2293 link -
#2292 inkább fletöltöttem a saját weboldalamra... tehát a URL=http://bbt.uw.hu/clip0003.rar]link[/URL]
felesleges lépésekért bocs