Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raho

VW Jetta II 1,8T

Raho

VW Jetta II 1,8T

Raho

VW Jetta II 1,8T

Raho
UTÁNA:

ELÖTTE:

VW Jetta II 1,8T

peteragoston
Megtudna ezt valaki jol csinalni?

peteragoston
>>>Ja még egy kérdés nincs valahol valami magyar nyelvû tutorial ahol le van írva egy autóról hogy hogyan lehet megcsinálni tuningolni photoshoppal mert engem negyon érdekelne!!! itt!!!

peteragoston

Hunter of Deer
Ha átköltöztetitek esetleg a fórumot máshova légyszi írjátok le!!
THX!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
hellóka!! K*rva jó ez a topic nagyon teccenek a kocsik is!!<#worship><#worship> El sem hiszem hogy ígymeg lehet Photoshoppal csinálni!!
Ja még egy kérdés nincs valahol valami magyar nyelvû tutorial ahol le van írva egy autóról hogy hogyan lehet megcsinálni tuningolni photoshoppal mert engem negyon érdekelne!!!
U.I.:Franco a topic csak így tovább!!<#guluszem1><#worship><#worship>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

peteragoston
azert egesz jol ossze lehet rakni oket...

nem rosszak, de ezek még nem olyan nagy számok, mert az átszinezéshez nem kell ész

http://www.lohere.net - a MagyarChan

peteragoston
ez jo kis link szerkeszteshez...

Pyx
vt pnp (y)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

peteragoston
BMW 530i

peteragoston

gabber_saviola
ok értettem ......én kérek elnézést 😄DDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem. 😄

gabber_saviola
én paint shop pro-t használok, azzal is lehet? 😄

PResident Evil
ez jo topik, csak rossz helyre nyitottad ! 😄

peteragoston

peteragoston
Golf 3 Futuristic

peteragoston

peteragoston
E se semmi

peteragoston

peteragoston

peteragoston

peteragoston

peteragoston
Ide csak olyan kepeket rakjatok amelyikben photosoppal van manipulalva az auto...