11371
Virtuális autótuning
-
#3653 Akkor rakj be egyet aztán meglátjuk. Bár én jövő vasárnapig nem leszek, azért lehet, hogy később megcsinálom én is. + Sztem legyen egy hét a határidő, mondjuk vasárnaptól vasárnapig. Mit szóltok hozzá? -
#3652 legyen már egyzser motor:D kiváncsi vagyok mit hoznánk ki -
#3651 szerintem nincs! -
#3650 Most van autó aminn dolgoztok? -
#3649 link nekem is megy, de közbe rájöttem h codec hiba :D -
#3648 Akkor add meg a jelszavad XDSADS :DD
Nekem megy a link, nem törölték még, ha azt kérded... -
#3647 Köszi megpróbálom:) amúgy én 2x se tudtam leírni az "eszköz" szót egymás után...:)
amúgy írjítokmá a fórumba mert leállt az élet -
#3646 elmondom, arról beszél, hogy én véletlenül nagyonbénán linkeltem be egy 3képet az extra.hu-ról és kéri a jelszavam....:(
télleg neked müködik a #3637 videó?, mert nekem nem....:( -
#3645 én nem tudom miről beszélsz:S -
OZ Chewbacka #3644 gyerekek ezzel a @#*?ß jelszőkéregedős "bögyörő"-vel már télleg csinálhatnátok vmit mert már télleg nagyon idegesítő... -
#3643 nem eszköz, hanem, traform, distort/warp, légy kreatív játsz a transformokkal, és ha feltévedsz ,majd a hvtm.hu ra nézd megh a mühelyben a tutorialoknál a karbont hogyan hajlítják rá;) -
#3642 nektek müködik?? -
#3641 nekem nem müxik a videó!! de azért köszi:), csak legalább azt mond el meik ezköz -
#3640 ráfekszel az enterre,és meg van oldva! :) -
#3639 Kellene kommentelni,hogy lecsússzon:) -
#3638 nem lehetne már kivenni azt a szart hogy ne kérjen jelszot? kezd idegesitö lenni számomra... na mind1. van most auto vagy már mindenki akkor tuningol amikor kedve van meg ami tetszik neki? -
#3637 Csináltam erre egy tut. videót(#3057), innen töltheted le! -
#3636 HELL' segícsetek kérlek. Meik ezközzel lehet rágörbíteni a matricát, rácsot, motorháztetőt???
előre kösz
Goruck -
#3635 sárosan?
hmm... :D
Az enyém pont sárga, bár nem pont ien, citromsárga, de a kedvedért besározhatom :D -
#3634 Ezt de megnézném élőben:) -
#3633 ja de nekem tetszik az ötlet -
#3632 Ez annyira.....furcsa -
#3631 huhh :D hát ez elég fura de jol néz ki! :) most ennyien csináltunk suzukit? aszittem csak én -
Egyelőre ennyit csináltam. Ha lesz időm akkor még folytatom. -
Egyelőre ennyit csináltam. Ha lesz időm akkor még folytatom. -
#3628 nincs árnyék a rácsodon -
#3627 hűű köszi ezt nem vettem észre -
#3626 csak az nem passzol, hogy a sárga kocsi visszapillantojában fehér kocsit látsz :) -
#3625 zsííír:) -
#3624 én is csináltam egy suzukit de nem lett olyan jó
-
#3623 törölt hozzászólás -
#3622 hmmm -
#3621 újra ittvagyok egy újabb ladával, amit kicsit összecsaptam és az láccik is :D
na mind1 úgyis kezdő vagyok
eredeti:
http://www.kepfeltoltes.hu
-
OZ Chewbacka #3620 nemtom mindkét kocsin kicsit hajlítgattam volna még azta karbont, de a legszembetűnöbb (legalábbis nekem) hogy szerintem lehetne sötétebb is aza motorház megaza tükör de ezaz én véleményem... -
#3619 -
#3618 motorháztetőt hogy csináltad?? én még kezdő vok, nekem teccik -
#3617 törölt hozzászólás -
#3616 szép -
#3615 Ha már így alábbhagyott a versenykedv összedobhatnátok valami pöpec bannert!!! -
#3614 grat