Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xelag
De viszont nagy valószinûségem hogy azért szavazott a többség nfre mivel kitûnt az autójának a szine... én is csinálhattam volna babarózsaszínt vagy faszom se tudja 😄
acsati
hova lettetek?
acsati
bonyolult ez a szavazás dolog 😄 mindenki csináljon vmit grat hibák és kész köv auto <#vigyor>
zsolesz92
szavazott Vinyusra

DJ Skyline
lemaradtam az eseményekrõl,de azért megkérdem
mikor lesz új autó,és meddig tart a határidõ? vagy még nincs megbeszélve?

xelag
szvaztál? 😛
nf1
igen, de ki számolná meg? mert mondjuk ha irsz vmit phpban azt nem lenne nehéz átverni

zsolesz92
de rangsort meg télleg nehéz állítani én igyse tuttam eldönteni h kirecszavazzak

MikX
Nem, meg sztem jobban visszaadja a valóságot, valahogy sztem ésszerûbb

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zsolesz92
ugy sokkal huzosabb összeszámolni... bár nem...

MikX
Jameg, én úgy csinlnám, hogy nem egy szavazatot adnék, hanem mindenkinek egy rangsor kellene adnia, 1. kapna 1 pontot, és minél kevesebb adott ember pontja, az nyer

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zsolesz92
télleg ha döntetlen akkor meg kanak a döntõsök egy uj kocsit és van rá 5 órájuk hogy össszedobják 😛 na jó ez csak vicc volt

zsolesz92
nem tom nem értek ezekhez annyira...

nf1
ehh... döntetlen lett volna ^^

nf1
dinamikus ip nélkül is simán megoldható

DJ Skyline
MikX

zsolesz92
de ott meg az a gond h az emberek 80 %a dinamikus ipvel rendelkezik ami annyit jelent h változik az ip a szavazógép meg iprõl értesül h szvazott e...

nf1
kire szavaztál volna?

DJ Skyline
nem,mert dolgom akadt itthon (csacsogtam muterral -családi ügy-) így lemaradtam...nem baj majd a köv. alkalommal

nf1
de azon simán lehet többször szavazni, kéne nyitni a sajátban egy topicot ahol CSAK szavazni lehetne

MikX
te nem is szavaztál?

MikX
Én tom, kellene egy szavazásos oldalt csinálni, amin csak bexeled...

DJ Skyline
?😄 banket, vagy svédasztal,esetleg tárgyalás Dallas módra,vagy mi?😄

bravo...

zsolesz92
de én most a szavazásrol beszélek... szal hogy nem ugy kéne h bejön 9 órakor beir egy nevet aztán elhuz hanem monnyuk ugy kéne hogy nem tudom 😛

egy sima utcai autót tuningoiljatok, ne egy olyat ami alapból az.
ez a lényeg.

nf1
a szavazásnak vége nem kell ide más csak pár ember aki megszámolja
(amugy Zsolesz maga mondta hogy legyen hamarabb vége)

zsolesz92
akkor grat😛

nf1
na asszem én nyertem (azért vki még nézze át)

zsolesz92
"a másik meg maga az alany.ne legyen semmi tuning dolog rajta.
se kerék se semmi.ez fontos szerintem.
" ezt hogy érted?

MikX
a szavazatokra gondol...
Sztem is kellene még idõ, mert most kb az emberek 3/4 e nincs itt, vagy mittomén,

zsolesz92
megint 4. legnépszerübb topic

a lényeg a kép berakásánál hogy nagy felbontásu legyen,ne szopjatok a pixelekkel.
a másik meg maga az alany.ne legyen semmi tuning dolog rajta.
se kerék se semmi.ez fontos szerintem.
Bár én nem fogok ebben a játékban résztvenni,de szerintem egy tuningolt autónál ami még szar felbontásu is, nincs kihívás.

zsolesz92
hát a szavaszásra, mer szavazott mindenki azt lelépett...
ezt vhogy normálisan le kéne bonyolítani... legalábbis SZERINTEM

nf1
mire?

zsolesz92
baszogathattok megin mer elmondom a véleményem:
erre sztem 5percnél többet kéne szánni...

nf1
elsõ oszlop: akire szavaztak
második: aki szavazott

NF Vinyus
NF crazygirl
NF Xelag
NF Czdano
Vinyus izb
acsati Zsolesz
Xelag Rasta
assh0le kisfigi
assh0le nf
Mikx Amse
PassatGT Acsati
PassatGT Mikx
Mikx peteragoston
Xelag Pesk

(azért vki nézze át hogy nem ahgytam-e ki vkit)

xelag
Látom rám nemsokan szavaztatok,na mind1 😛
zsolesz92
na a véleményes se rossz ötlet... de 4en vagyunk itt...

MikX
OKé, de mindíg a nyertes tegyen be új képet!

acsati
és segitesz majd nekem is 😄
MikX
Sztem meg mindenki elmondhatná a véleményét a mûvekrõl, hogy okuljon belõle mindenki

zsolesz92
ma / holnap rakjuk fel az uj verdát?
most megprobálok nem olyan türelmetlen lenni, és elgondolkodok h mér nem szaavzott senki rám és jobban odafigyelek a munkámra és megbánom amiket mondtam, és nem tudom....😄

zsolesz92

nf1
na akkor elkezdek számolni

zsolesz92
NF számolhatod...

zsolesz92
és vége!😛

zsolesz92
LESZ FÉL PERC MULVA 😄

zsolesz92
--------------------------------------VÉGE!-------------------------------------

zsolesz92
még 1 perc😄