11371
Virtuális autótuning
-
#3693 csinálgattam a fiat-ot de nemvagyok megelégedve, igy késik a munkám
/nekem még mindig van jelszó :S -
#3692 ÉLJEN :D -
#3691 ja és már nincs jeloszoo! jEE :D -
#3690 meg nekem ez az egész auto ebben a környezetben olyan fura :D -
#3689 az üveg eredetileg világosabb volt csak mikor összevontam a léjjereket......elrontottam
pont most szedtem le új felniket
amúgy melyik eszközzel lehet 3dsíteni??? -
#3688 A felnik túl 2D-sek a fekete üvegre meg nem ártana egy kis átlátszóság vagy tükröződés -
#3687 mutass egy jo kocsit tölem szerintem nincs -
#3686 :D
Beírtam moderátornak szedje már ki azt a hozzászólásom ami miatt van a jelszókérés
(az a nagyember aki régóta ír ide és csakúgy egy pillanat alatt csinál vmi jó verdát :D )
teis jó kocsikat csinálsz -
#3685 kerekek nem a legjobb de én nem vok nagyember :D -
#3684 kérdezem a nagyembereket, mien lett? -
#3683 jólenne az a merci :)
sok sikert az 500ashoz -
#3682 törölt hozzászólás -
#3681 adom akkor a source-ot csak elkell kérnem mert haveromnál csináltam a képet, ott fotóztuk előttük... a fiat-ba be belekezdek -
#3680 mijen aranyos kis 500as (anyám kedvence) bárcsak valaki kicsit megmoddolná :D:D:D
én már elkezdtem
-
#3679 nekem nem teccik -
#3678 törölt hozzászólás -
#3677 engem az a kép érdekelne amiröl modositottad. szal érted -
#3676 Amit mellesleg én linkeltem ide....:(
ezért most írok vmit és belinkelek egy képet is :D -
#3675 15 post és le fog csúszni a jelszókérérs:) -
#3674 nemértem a kérdést, a source kell? -
#3673 eredeti? -
#3672 irták hogy rakjam be ide is (necsak a sajátom-ba)
hát tessék:
-
#3671 mint montam a szinét pirosra és a felnit kicserélni -
#3670 ezen mit akarsz még tuningolni? -
#3669 vki pls:) -
#3668 Valaki csinálna ebből a seat leon ból egy piros leont és vmi jó tnuingal pls :) köszi all -
#3667 Látod milyen felületes vagyok, az árnyék fel sem tünt, eszembe sem jutott, de a szévédőt nem értem. Köszi... -
#3666 Yo, bár ha már ient tudsz, akkor a régi, nagy tükör árnyékát is megváltoztathattad volna, meg fura, hogy 2 személyes csak, lehetett volna 4 üléses, akkor valóságosabbnak hatna, meg a hátulja egy kicsit fura így, hogy nincs semmi ott, és a sélvédő is fura a jobb oldalon.
De egyébként jómunka... -
#3665 Köszi! Próbálkozom :) -
#3664 Jó lett nagyon!
Grat -
#3663 Suzuki kicsit megkésve. -
#3662 én nem köszi :D -
#3661 nem akartok egy ilyet csinálni ?:)?SKODA FABAI RS -
#3660 átgondoltam és én mocit nem tudok csinálni:S rakjatok ti -
#3659 Akkor dobj be egy mocit aztán had szóljon! -
#3658 bárki beszálhat:D -
#3657 nem vagyok vmi tuningos, de beszálhatok?(valakinek utolsónak is kell lenni)
amúgy nekem a gépemen van egy Kiegészítők mapppám, oda gyüjtögetem a lápákat, kipufogókat, felniket, spoilereket.... és nekem van robogó felnim:D:D kiváncsi vagyok miként tudnám eccer hasznosítani:9 -
#3656 Hát nekem pl a munkaidő beosztásom olyan, hogy 3 napig folyamatosan dolgozom. Szal lehet, hogy megcsinálnám, csak időm nincs rá. De majd max ami tetszik azt megcsinálom versenyen kívűl. -
OZ Chewbacka #3655 én is csatlakozom Bazs1 "bolykottjához"nagyon érdekelne engem is hogy miket hoznánk ki...
épp ellenkezőleg sztem nagyon sok mindent ki lehet hozni egy motorból... én személyszerint már elkezdtem egyet de még nincs kész... ehhez határidős dologhoz meg annyit hogy sztem aki eddig 3 v. 4 nap alatt nem tudott megcsinálni egy autót az sztem nem is akarta... -
#3654 inkább ne legyen motor mer azon nem sok mindent lehet alakítani