11371
Virtuális autótuning
  • Goruck
    törölt hozzászólás
  • Goruck
    tőlem is :D:D és bocsi, helló Dj Skyline mi már találkoztunk SA topicban :)
  • acsati
    tölem is :D
  • DJ Skyline
    ajjajj...extra.hu-ról nem lehet közvetlen linkelni, tőlem pl jelszót kér! :S
  • Goruck
    hupsz picit nagy lett....sorry
  • Goruck
    Hello kedves fórumozók!!
    pár hete csodálkozva nézem mi mindent ki lehet hozni photoshoppal és nagyon megteccet!!!Próbálgatok tuningolni,megcsináltam már számtalan tutorialt több, de inkább kevesebb sikerrel...itt van az első autom, semmi extra de az enyém!!!
    eredeti:

v.1.0

v.2.0béta
  • acsati
    hát nekem se
  • OZ Chewbacka
    A króm effektel én is próbálkoztam már de nekem ne jött be...
  • acsati
    vmeliky nap twirlel csavartam és tök jo lett :D meg kromot is adtam neki. de vhogy nem lett az igazi de majd még kisérltezgetek! :D
  • OZ Chewbacka
    nemtom...a legtöbb autónál a sok keresgélésből adódóan felforr az agy vizem ezért az eredetit alakítgatom... pl ennél: megnöveltem a méretét meg játszadoztam a kontraszt/fényerővel meg a telítettséggel és ez lett belőle.
  • acsati
    amugy melyik oldalon van sok sok tuning auto ahonnan felniket lehetne szerezni?
  • acsati
    szép. kilincs nélkül télleg jobb
  • OZ Chewbacka
    törölt hozzászólás
  • OZ Chewbacka
    halihó ismét jelentkezem most egy Cadillac STS típusú gépcsodát vettem kezelésbe aminek készítettem egy coupé változatot nekem személy szerint a kilincs nélküli jobban bejön de még nem láttam kilincs nélküli széria autót, habár el kéne kezdenie az autógyártóknak!!!
  • MikX
    :O
    Neszójábe!!
    Tök jó kis kocsi, én tök elvagyok vele, igaz, hogy 3,2M ért nem ezt vettem volna, de anyuék mindenképp újat akartak venni...
  • DJ Skyline
    vannak itt olyanok biztos,akiknek van rendőr,vagy kárrendező rokonuk,hozzátartozójuk,mint pl nekem! :) tehát ha látnám a rendszámot,akkor mindent megtudhatok a tulajról,és az autóról! és akár holnap kopoghatok nála,hogy szevasz! :D

különben jó lenne a kép,csak túl sötét! próbálj meg kimenni inkább egy nyíltabb területre,ahol több a fény,és egy kicsit távolabbról lekapni!
  • ColdFire
    itt az emberek, vagyis mindenhol megszokásbol takarjátok le a rendszámot? lemeszelem a rendszamcenzurat csori azt meghasz :D
  • Csori
    Tudom, h nem a legjobb minőségű kép, de nem vok fényképész ... és elég gyenge géppel is lett csinálva.
  • Csori
    Ehhez mit szólnátok ?
    Audi 100 2.0 16V (1994)
  • madtolyy
    Akkor meg tegyetek be Ti valamilyen autót!
  • desigo
    Milyen autód van?
  • acsati
    sima CS-vel lehet hajlitani? vagy csak a CS2vel?
  • DJ Skyline
    soha!
  • bazs1
    hm nem is tudom
  • akyyy
    ha kell rakhatok be az én kék kocsimrol be anyagot:P
  • madtolyy
    Suzuki Swift Na mit szólnátok ehhez?
  • bazs1
    inkább rakj te egy újat
  • madtolyy
    Rakj! Látom az enyém nem tetszett senkinek,mert senki nem csinálta meg.
  • bazs1
    Nincs új autó? Rakhatok?
  • OZ Chewbacka
    próbáld meg hogy beraksz oda egy fehér réteget aztán változtatsz az átlátszóságán... meg esetleg vihetsz bele egy kékes, zöldes nagyon halvány árnyalatot
  • OZ Chewbacka
    hát igazság szerint tök egyszerű csak időigényes...
    először fogod a karbon mintát aztán megdöntöd hogy nagyjából egyszintbe legyen a motorházzal és ennyi... aztán overlay; körbe vágás; kontrasztjavítás és ennyi
  • akyyy

még készül... csak nemtudom hogy az üvegezést hogyan tudnám még tökéletesebben megoldani.
  • acsati
    a karbont hogy görbitetted?
  • OZ Chewbacka
    törölt hozzászólás
  • madtolyy
    Hát igen. Mondtam, hogy csak összedobtam hamar. De rajtam kívül senki nem foglalkozott ezzel az autóval?
  • bazs1
    jobb oldalt a háttér nem illeszkedik
  • madtolyy
    Sziasztok! Hát én csak összecsaptam ezt a járgányt, mert nem volt időm rá. Sztem látszik is rajta.
  • LeePí17
    oh nagyon köszi!
  • DJ Skyline
    van egy olyan,hogy toll eszkösz (P gomb)! majd fönt a szerkesztés alatt állítsd "Görbék"-re a cuccot

majd rajzolsz egy formát,és a lényeg,hogy lekell zárni

majd a formában jobb klikk / kijelölés létrehozása / lágy perem sugara: 1, majd OK
    most kitudod tölteni pl pirossal,és kész a nyelv

felni kicsit bonyoulutabb,majd azt is leírom
  • LeePí17
    :D THX már én is próbálkozom rajta kissebb nagyon sikerrel...

de pl ha szeretném h kinyújtsa a nyelvét nem sikerül görbét rajzolnom mert csak egyenest nged rajzolni? hol lehet átállítani?
    és pl ha szeretnék beilleszteni 1 másik képet akkor azt hogy csináljam( felnit szeretnék beileszteni)