11371
Virtuális autótuning
-
#3613 törölt hozzászólás -
#3612 tőlem is :D:D és bocsi, helló Dj Skyline mi már találkoztunk SA topicban :) -
#3611 tölem is :D -
#3610 ajjajj...extra.hu-ról nem lehet közvetlen linkelni, tőlem pl jelszót kér! :S -
#3609 hupsz picit nagy lett....sorry -
#3608 Hello kedves fórumozók!!
pár hete csodálkozva nézem mi mindent ki lehet hozni photoshoppal és nagyon megteccet!!!Próbálgatok tuningolni,megcsináltam már számtalan tutorialt több, de inkább kevesebb sikerrel...itt van az első autom, semmi extra de az enyém!!!
eredeti:
v.1.0
v.2.0béta
-
#3607 hát nekem se -
OZ Chewbacka #3606 A króm effektel én is próbálkoztam már de nekem ne jött be... -
#3605 vmeliky nap twirlel csavartam és tök jo lett :D meg kromot is adtam neki. de vhogy nem lett az igazi de majd még kisérltezgetek! :D -
OZ Chewbacka #3604 nemtom...a legtöbb autónál a sok keresgélésből adódóan felforr az agy vizem ezért az eredetit alakítgatom... pl ennél: megnöveltem a méretét meg játszadoztam a kontraszt/fényerővel meg a telítettséggel és ez lett belőle.
-
#3603 amugy melyik oldalon van sok sok tuning auto ahonnan felniket lehetne szerezni? -
#3602 szép. kilincs nélkül télleg jobb -
OZ Chewbacka #3601 törölt hozzászólás -
OZ Chewbacka #3600 halihó ismét jelentkezem most egy Cadillac STS típusú gépcsodát vettem kezelésbe aminek készítettem egy coupé változatot nekem személy szerint a kilincs nélküli jobban bejön de még nem láttam kilincs nélküli széria autót, habár el kéne kezdenie az autógyártóknak!!! -
#3599 :O
Neszójábe!!
Tök jó kis kocsi, én tök elvagyok vele, igaz, hogy 3,2M ért nem ezt vettem volna, de anyuék mindenképp újat akartak venni... -
#3598 vannak itt olyanok biztos,akiknek van rendőr,vagy kárrendező rokonuk,hozzátartozójuk,mint pl nekem! :) tehát ha látnám a rendszámot,akkor mindent megtudhatok a tulajról,és az autóról! és akár holnap kopoghatok nála,hogy szevasz! :D
különben jó lenne a kép,csak túl sötét! próbálj meg kimenni inkább egy nyíltabb területre,ahol több a fény,és egy kicsit távolabbról lekapni! -
#3597 itt az emberek, vagyis mindenhol megszokásbol takarjátok le a rendszámot? lemeszelem a rendszamcenzurat csori azt meghasz :D -
#3596 Tudom, h nem a legjobb minőségű kép, de nem vok fényképész ... és elég gyenge géppel is lett csinálva. -
#3595 Ehhez mit szólnátok ?
Audi 100 2.0 16V (1994) -
#3594 Akkor meg tegyetek be Ti valamilyen autót! -
#3593 Milyen autód van? -
#3592 sima CS-vel lehet hajlitani? vagy csak a CS2vel? -
#3591 soha! -
#3590 hm nem is tudom -
#3589 ha kell rakhatok be az én kék kocsimrol be anyagot:P -
#3588 Suzuki Swift Na mit szólnátok ehhez? -
#3587 inkább rakj te egy újat -
#3586 Rakj! Látom az enyém nem tetszett senkinek,mert senki nem csinálta meg. -
#3585 Nincs új autó? Rakhatok? -
OZ Chewbacka #3584 próbáld meg hogy beraksz oda egy fehér réteget aztán változtatsz az átlátszóságán... meg esetleg vihetsz bele egy kékes, zöldes nagyon halvány árnyalatot -
OZ Chewbacka #3583 hát igazság szerint tök egyszerű csak időigényes...
először fogod a karbon mintát aztán megdöntöd hogy nagyjából egyszintbe legyen a motorházzal és ennyi... aztán overlay; körbe vágás; kontrasztjavítás és ennyi -
még készül... csak nemtudom hogy az üvegezést hogyan tudnám még tökéletesebben megoldani. -
#3581 a karbont hogy görbitetted? -
OZ Chewbacka #3580 törölt hozzászólás -
#3579 Hát igen. Mondtam, hogy csak összedobtam hamar. De rajtam kívül senki nem foglalkozott ezzel az autóval? -
#3578 jobb oldalt a háttér nem illeszkedik -
#3577 Sziasztok! Hát én csak összecsaptam ezt a járgányt, mert nem volt időm rá. Sztem látszik is rajta. -
LeePí17 #3576 oh nagyon köszi! -
#3575 van egy olyan,hogy toll eszkösz (P gomb)! majd fönt a szerkesztés alatt állítsd "Görbék"-re a cuccot
majd rajzolsz egy formát,és a lényeg,hogy lekell zárni
majd a formában jobb klikk / kijelölés létrehozása / lágy perem sugara: 1, majd OK
most kitudod tölteni pl pirossal,és kész a nyelv
felni kicsit bonyoulutabb,majd azt is leírom -
LeePí17 #3574 :D THX már én is próbálkozom rajta kissebb nagyon sikerrel...
de pl ha szeretném h kinyújtsa a nyelvét nem sikerül görbét rajzolnom mert csak egyenest nged rajzolni? hol lehet átállítani?
és pl ha szeretnék beilleszteni 1 másik képet akkor azt hogy csináljam( felnit szeretnék beileszteni)