11371
Virtuális autótuning
  • Goruck
    már várom, amúgy most nagyon felidegesített h bénázok, mert próbálok csinálni valamilyen(nemtudom mi a neve) ezt az izét nick kép, vagy mi ami nekem narancssárga alapon Goruck...na basszus mia neve? :S
    na mind1 olyat próbálok csinálni e helyett, csak nagyon bénázok, mert fogalmam sincs hogy kell, úgyhogy összevissza nyomogatom :D:D:D:D
  • VRSDM
    hát vannak autósportok ahol direktbe csinálják ilyenre, ált. a hátsó kerót...
    tutor meg hamarosan
  • Goruck
    ha kifele áll az a jó nem? :D:D:D:D
    amúgy a véletlen műve
  • VRSDM
    szerintem is jók, bár mind más, szoval a 3. sztem minta kifelé lenne döntve az alja a keréknek, kicsit az ég felé néz, a 2. meg pont fordítva lefelé néz... a 1esen nemtalálni hibát :)
  • acsati
    szerintem mind1ik tök jo!
  • Goruck
    törölt hozzászólás
  • Goruck
    No bazs1 felébredtél....rég nem írtál
    itt van #3680 vagy ITT
  • bazs1
    Hol van ennek a Fiatnak az alapképe? este felé megcsinálom!
  • Goruck
    nekem az nem "nem az erősségem", az egyáltalán nem megy :D
  • acsati
    nekem ami nem az erösségem (na jo semmi sem az erősségem:D) de a carbont nem tudom hajlitani :S
  • Goruck
    jujj az naon jó lenne :D
    én most kispoleszen gyakorlom a felnicserét, mert az nem az erősségem :D:D
    majd linkelek ha akarjátok szídni a munkám:D:D:D:D:D:D
  • VRSDM
    irok ma du egy tutort ehhez a szinezéshez akkor :)

sztem meg jolett kis katonaibogár :D
  • ByB

én is megcsináltam a fiatot de nem lett valami jó
  • Goruck
    Nefélj én sem
  • acsati
    hát nem értem
  • Goruck
    sok sikert a renaultodhoz, meg a jogsihoz és ha nemsikerül apáddal megcsinálni a kocsit, ott a photoshop :D:D:D
  • Goruck
    nálam is ez van
  • VRSDM
    az aztjelenti hogy tul kevés olyan szinü pixelt jelöltél ki, vagy a feather-nél lesz ilyen? azmeg azért mert ugye a feather az halványítva vesz el a maszkodbol x pixel ahogy beállítod, és ha neked kivan jelölve pl. egy 2px-es csík és 1px-es feather-t raksz, értelemszerüen nemarad semmi... ez a hibanálad is .
  • acsati
    nem tom de nekem nem megy most ahogy kiprobáltam az a fajta szinezés. kiírt vmi pixel 50% nem tom vmi hibaüzit.
  • VRSDM
    hát jaja
    most kezdtem el a jogsit, nov.23-tol mehetek forgalomba, kb. karácsonyra meglesz a jogsim, kocsim az van (renault5) de aztis mire megcsinálom szépen... hááát :) (mondjuk a müanyag karosszériaelemeket megcsinálom apámmal, ugyanis repülőgépépítő, igy az megoldva, de még igyis sok $ kelll :S )

#3707 - nagyon tetszik az egész világa

öhm én nagyember? háát nemtudom :) persze kösz. ( ha gondoljátok nézzetek be a TÁPIGOM-ba , bár most épp punnyadás van vannak jó kis contest-ek... :)
  • Crazyn
    sry, rossz link
    http://www.sg.hu/galeria/9789009821159057196.jpg
  • Crazyn
    Hali!
    Ebből mit tudnátok kihozni? ;)
    Polo
  • Goruck
    kösz, na én megyek aludni jóéjt emberek, tuningoljatok, vagy álmodjátok meg mit dogtok alkotni (nem a WC-n)
    bárcsak az igazi kocsikat ilyen eccerűen és olcsón lehetne tuningolni.....:D:D:D:D:D
  • Chemo
    talán egynek jó lesz
  • Chemo
    késziteni nem tudok :) egy 35'-ös merciröl loptam
  • Goruck
    kirly ez a felni
    Itt mindenki tud jó felnit találni:'(
    vagy te készítetted???:P
  • Chemo
    retro color
  • Goruck
    Na látod acsati VRSDM nagyember :D:D:D, külöben eszembejutott és megcsináltam, de különben kösz
    G.
  • VRSDM
    miért lenne gyengusz?
    igyis jó, bár nemis hinnéd hogy sokkal egyszerübben sokkal szebbre megoldható pl az átszinezés, az ablaknál nagyon látszik hogy a marque-tool-t nem valami alaposan használtad, ugyan ez a felniknél

átszinezéshez: select-color range és zsupsz 10sec alatt csodaszép (nemárt utána egy 1px-es feather-ot ráadni)

3703 - select-image menü, és ott értelemszerüen illik tudni mi mit csinál, és ez alapján szint levenni, hozzáadni, élesíteni, párosítani, ésigytovább
  • acsati
    na itt az én gyengusz fiatom
    -
    -
  • Goruck
    hmmm azt hogy csináljátok vagy mivel, hogy a felni beleolvad a képbe???
    mármint a színe, nekem nagyon elüt és nem jövök rá, mert elfelejtettem hogy kell....:'( segícsetek!! pls
  • Goruck
    köszi :D
  • VRSDM
    spoke - küllő igen:) (beirtam spoke rims és ennyi)
    a képek meg íme...
    első
    második
    harmadik
    eztán nem vt-ztem jódarabig, kb. fél év után, csináltam meg ezt...
    erre vagytok a legbüszkébb talán, bár az uj fiat is tetszik, nomeg alapvetően nem vt-ztem sokat, másban utaznom:)
    sokadik
  • Goruck
    küllő = Spoke angolul?
  • Goruck
    vt mint VirtuálisTuning ???, ha igen akkor jah, ha nem akkoris ;D
  • VRSDM
    pedig igazán nem komoly tudást igénylő sőőt, semmi xtra nemkell hozzá...
    érdekel az első egykét vt-m? még tavalyiak :)
  • Goruck
    Én az ilyen munkákat csak elismerni tudom, megcsinálni meg nem :D:D:D:D:D:D

...
    :(
  • VRSDM
    1600*1200 (meg a fórumüzik száma is nagyobbra van téve no mind1)

felni - ala google, beírtam angolul hogy küllő meg hogy felni és zsupsz megis volt

görbítés - 9cs2-ben van egy olyan free transform hogy: WARP, ezzel

és köszi az elismerést, most kezdek neki a tuningos változatnak
  • Goruck
    nagyobb felbontáson vagy mint mi, azért van neked még rajta...amúgy marhára teccik a műved és szeretnék kérdezni kettőt(ha nem titok):) és hogy következetes legyek a másodikkal kezdem, tehát 2. honnan szedtél ilyen jó felnit???
    1. (még mindíg ezt kérdezem, de) melyik eszközzel lehet ilyen jól görbíteni a cuccot ??????
    amúgy jó
  • VRSDM
    egy szolidat csináltam, amolyan elegáns nosztalgiakocsit... szinte semmi változás,
    éjjel összedobok egy hardcore félét... :)
    /énis látok benne hibákat :)