11371
Virtuális autótuning
-
#3733 már várom, amúgy most nagyon felidegesített h bénázok, mert próbálok csinálni valamilyen(nemtudom mi a neve) ezt az izét nick kép, vagy mi ami nekem narancssárga alapon Goruck...na basszus mia neve? :S
na mind1 olyat próbálok csinálni e helyett, csak nagyon bénázok, mert fogalmam sincs hogy kell, úgyhogy összevissza nyomogatom :D:D:D:D -
#3732 hát vannak autósportok ahol direktbe csinálják ilyenre, ált. a hátsó kerót...
tutor meg hamarosan -
#3731 ha kifele áll az a jó nem? :D:D:D:D
amúgy a véletlen műve -
#3730 szerintem is jók, bár mind más, szoval a 3. sztem minta kifelé lenne döntve az alja a keréknek, kicsit az ég felé néz, a 2. meg pont fordítva lefelé néz... a 1esen nemtalálni hibát :) -
#3729 szerintem mind1ik tök jo! -
#3728 törölt hozzászólás -
#3727 No bazs1 felébredtél....rég nem írtál
itt van #3680 vagy ITT -
#3726 Hol van ennek a Fiatnak az alapképe? este felé megcsinálom! -
#3725 nekem az nem "nem az erősségem", az egyáltalán nem megy :D -
#3724 nekem ami nem az erösségem (na jo semmi sem az erősségem:D) de a carbont nem tudom hajlitani :S -
#3723 jujj az naon jó lenne :D
én most kispoleszen gyakorlom a felnicserét, mert az nem az erősségem :D:D
majd linkelek ha akarjátok szídni a munkám:D:D:D:D:D:D -
#3722 irok ma du egy tutort ehhez a szinezéshez akkor :)
sztem meg jolett kis katonaibogár :D -
én is megcsináltam a fiatot de nem lett valami jó -
#3720 Nefélj én sem -
#3719 hát nem értem -
#3718 sok sikert a renaultodhoz, meg a jogsihoz és ha nemsikerül apáddal megcsinálni a kocsit, ott a photoshop :D:D:D -
#3717 nálam is ez van
-
#3716 az aztjelenti hogy tul kevés olyan szinü pixelt jelöltél ki, vagy a feather-nél lesz ilyen? azmeg azért mert ugye a feather az halványítva vesz el a maszkodbol x pixel ahogy beállítod, és ha neked kivan jelölve pl. egy 2px-es csík és 1px-es feather-t raksz, értelemszerüen nemarad semmi... ez a hibanálad is . -
#3715 nem tom de nekem nem megy most ahogy kiprobáltam az a fajta szinezés. kiírt vmi pixel 50% nem tom vmi hibaüzit. -
#3714 hát jaja
most kezdtem el a jogsit, nov.23-tol mehetek forgalomba, kb. karácsonyra meglesz a jogsim, kocsim az van (renault5) de aztis mire megcsinálom szépen... hááát :) (mondjuk a müanyag karosszériaelemeket megcsinálom apámmal, ugyanis repülőgépépítő, igy az megoldva, de még igyis sok $ kelll :S )
#3707 - nagyon tetszik az egész világa
öhm én nagyember? háát nemtudom :) persze kösz. ( ha gondoljátok nézzetek be a TÁPIGOM-ba , bár most épp punnyadás van vannak jó kis contest-ek... :) -
#3713 sry, rossz link
http://www.sg.hu/galeria/9789009821159057196.jpg -
#3712 Hali!
Ebből mit tudnátok kihozni? ;)
Polo -
#3711 kösz, na én megyek aludni jóéjt emberek, tuningoljatok, vagy álmodjátok meg mit dogtok alkotni (nem a WC-n)
bárcsak az igazi kocsikat ilyen eccerűen és olcsón lehetne tuningolni.....:D:D:D:D:D -
#3710 talán egynek jó lesz -
#3709 késziteni nem tudok :) egy 35'-ös merciröl loptam -
#3708 kirly ez a felni
Itt mindenki tud jó felnit találni:'(
vagy te készítetted???:P -
#3707 retro color
-
#3706 Na látod acsati VRSDM nagyember :D:D:D, külöben eszembejutott és megcsináltam, de különben kösz
G. -
#3705 miért lenne gyengusz?
igyis jó, bár nemis hinnéd hogy sokkal egyszerübben sokkal szebbre megoldható pl az átszinezés, az ablaknál nagyon látszik hogy a marque-tool-t nem valami alaposan használtad, ugyan ez a felniknél
átszinezéshez: select-color range és zsupsz 10sec alatt csodaszép (nemárt utána egy 1px-es feather-ot ráadni)
3703 - select-image menü, és ott értelemszerüen illik tudni mi mit csinál, és ez alapján szint levenni, hozzáadni, élesíteni, párosítani, ésigytovább -
#3704 na itt az én gyengusz fiatom
-
-
-
#3703 hmmm azt hogy csináljátok vagy mivel, hogy a felni beleolvad a képbe???
mármint a színe, nekem nagyon elüt és nem jövök rá, mert elfelejtettem hogy kell....:'( segícsetek!! pls -
#3702 köszi :D -
#3701 spoke - küllő igen:) (beirtam spoke rims és ennyi)
a képek meg íme...
első
második
harmadik
eztán nem vt-ztem jódarabig, kb. fél év után, csináltam meg ezt...
erre vagytok a legbüszkébb talán, bár az uj fiat is tetszik, nomeg alapvetően nem vt-ztem sokat, másban utaznom:)
sokadik
-
#3700 küllő = Spoke angolul? -
#3699 vt mint VirtuálisTuning ???, ha igen akkor jah, ha nem akkoris ;D
-
#3698 pedig igazán nem komoly tudást igénylő sőőt, semmi xtra nemkell hozzá...
érdekel az első egykét vt-m? még tavalyiak :) -
#3697 Én az ilyen munkákat csak elismerni tudom, megcsinálni meg nem :D:D:D:D:D:D
...
:( -
#3696 1600*1200 (meg a fórumüzik száma is nagyobbra van téve no mind1)
felni - ala google, beírtam angolul hogy küllő meg hogy felni és zsupsz megis volt
görbítés - 9cs2-ben van egy olyan free transform hogy: WARP, ezzel
és köszi az elismerést, most kezdek neki a tuningos változatnak -
#3695 nagyobb felbontáson vagy mint mi, azért van neked még rajta...amúgy marhára teccik a műved és szeretnék kérdezni kettőt(ha nem titok):) és hogy következetes legyek a másodikkal kezdem, tehát 2. honnan szedtél ilyen jó felnit???
1. (még mindíg ezt kérdezem, de) melyik eszközzel lehet ilyen jól görbíteni a cuccot ??????
amúgy jó -
#3694 egy szolidat csináltam, amolyan elegáns nosztalgiakocsit... szinte semmi változás,
éjjel összedobok egy hardcore félét... :)
/énis látok benne hibákat :)