Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
en nem tudom... nem rakjak be.. mar szoltam meg minden, dehat nem pakolgatjak.
ki a felelos a banner berakasert?
ki a felelos a banner berakasert?
srácok, mi történt a bannerral?
Akkor kéne egy uj topic h :"Csúnya lányból szép lány faragni Ps-sel" v.
"Photoshoppal csaj tuning"<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
"Photoshoppal csaj tuning"<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
ArtlessDesign!!!
majd csinalhatnank egy versenyt, csaj tuningal is. Szoval atlagosbol szep not csinalni... mit szoltok hozza? 😊
mazsolázzatok autók közül!😊
nekem jó, mert nem szedek más képrõl semmit, de aki abbol "él"(szal folyton azt csinálja) annak ez nem jó szög...
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
arra várunk NF <#vigyor>#vigyor> megint én adjak? a golf is tölem származik szal nekem köszönheted hogy nyertél 😄
Hát mit monjak...
A Karbon nem ien fakó, csillognia kell, meg nem egy ívben megy végig, gõleg a hajlatokban nem, meg a kép elég pixeles, és a neon sem élethû, nem így kellene világítania
A Karbon nem ien fakó, csillognia kell, meg nem egy ívben megy végig, gõleg a hajlatokban nem, meg a kép elég pixeles, és a neon sem élethû, nem így kellene világítania
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De képet a nyeertes válasszon!
Akár most is!
Csak legalább 1024-es legyen, és ne túl bonyolult, vagyis ne tükrözõdjön egy város, vagy vmi rajta, mert nagyon nehézlesz alakítani...
vagy ahogy érzed...
Akár most is!
Csak legalább 1024-es legyen, és ne túl bonyolult, vagyis ne tükrözõdjön egy város, vagy vmi rajta, mert nagyon nehézlesz alakítani...
vagy ahogy érzed...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Naszal, akkor én elmonanám a véleményem mindegyik autóról, de nem sértésképp, csak hogy a következõ mûvekben kiküszöbölhessük a hibákat:
Zsolesz92: Az 5leted nem rossz, csak a megvalósítás nem jött össze, az ülések nem állnak jó szögben, a szélvédõ is fura egy kicsit, meg a tükör nagyon nagy, az autó körbevágása az ablakoknál sem lett élethû
Enyém: Az elsõ lökõs alul nem valami élethûrew sikerült, de sietnem kellett, és nem rajzoltam árnyékot neki.
Assh0le: a tanksapka nem jó szögben áll, a kipufogó sem illik oda
Vinyus: Itt a lámpákat találom érdekesnek, nem valami élethû, és mosott a kép, holott az autó áll, és nagy a kontraszt, ien nfs feeling.
NF: A felnik nem állnak jó szögben, és a csillogásuk sem illik a képhez, a karbon sem élethû, és a matrica nem követi az autó vonalát
Xelag: itt is a felnivel van bajom, meg a neonnal, és a karbonnal
Alakulat: önmagában nem rossz, csak kevés a módosítás.
acsati: itt a kép minõsége nem az igazi, vagyis a matrica az oldalán, elég mosottas, és ugye szintén a karbon.
Passatgt: nagyon szép munka, a kevesebb több elv alapján, talán a kerekeknél kellett volna egy picit besötétíteni felül, hogy úgy tünjön, hogy a kerék tényleg bannban a kerékjáraton belül.
Naszal ezek az én észrevételeim, mondom, nem sértésképp mondom, szóval ne vegyétek úgy!
Zsolesz92: Az 5leted nem rossz, csak a megvalósítás nem jött össze, az ülések nem állnak jó szögben, a szélvédõ is fura egy kicsit, meg a tükör nagyon nagy, az autó körbevágása az ablakoknál sem lett élethû
Enyém: Az elsõ lökõs alul nem valami élethûrew sikerült, de sietnem kellett, és nem rajzoltam árnyékot neki.
Assh0le: a tanksapka nem jó szögben áll, a kipufogó sem illik oda
Vinyus: Itt a lámpákat találom érdekesnek, nem valami élethû, és mosott a kép, holott az autó áll, és nagy a kontraszt, ien nfs feeling.
NF: A felnik nem állnak jó szögben, és a csillogásuk sem illik a képhez, a karbon sem élethû, és a matrica nem követi az autó vonalát
Xelag: itt is a felnivel van bajom, meg a neonnal, és a karbonnal
Alakulat: önmagában nem rossz, csak kevés a módosítás.
acsati: itt a kép minõsége nem az igazi, vagyis a matrica az oldalán, elég mosottas, és ugye szintén a karbon.
Passatgt: nagyon szép munka, a kevesebb több elv alapján, talán a kerekeknél kellett volna egy picit besötétíteni felül, hogy úgy tünjön, hogy a kerék tényleg bannban a kerékjáraton belül.
Naszal ezek az én észrevételeim, mondom, nem sértésképp mondom, szóval ne vegyétek úgy!
hagyjuk,bár rakhattál volna még rá pár dolgot,mint pl ültetés,vagy esetleg az elején a rácsot megcsinálhattad volna,ez az egész szinte festésbõl áll
igen, ez valószinü mert Crazygirl is úgymondta hogy az 5. naracssárga kocsira szavaz (vagy hogy mondta?)