11371
Virtuális autótuning
  • madtolyy
    Na mi a helyzet a tutoriallal?
  • madtolyy
    Kérdésem van! Használ valaki közületek digitalizáló táblát? Az lenne a kérdésem, hogy tulajdonképpen hogy működik ez a tábla? Egy képet láttam, amin egy kinyomtatott képet tesznek a tábla fóliája alá és úgy dolgoznak vele. Csak így lehet használni, vagy úgy is, hogy mondjuk nekem a gépemen van egy kép és azon akarok mondjuk kijelölni egy alakot vagy egy tárgyat photoshopban (mondjuk egy autót ). Ez működik e és ha igen akkor hogyan?
  • madtolyy
    Széééééééééppppppp!
  • ByB
  • Csori
    v ha már megmarad az antenna, akkor csere drága jó alaméniumra :)))
  • VRSDM
    elég egyszder is megkérdezni nemkell flémelni...

célszerü ha olyan a kocsid alapbol ami jól csillogó szin(ne fehér, pl fekte, azon minden jól tükröződik), feketíted hogyha esetleg nemlenne olyan alapbol, duplikálod a fekete részt (amit ugye ezüstösíteni akarsz) és a layer mod-ját screen-re állítod, innen már csak egy kis levels kell és készis vagy a csillogó fényes ezüstel.

3767 - ha a felni nemlenne homályos, és lenne mélysége :)
    másrészt egy tuningcsodánál leszokás venni a rádióantennát :)
  • ByB
  • Goruck
    csak eccer akartam :S
  • Goruck
    Kedves bátyámom, hagyd má' abba ezt a szép szövegelést, elég ha én írok ilyen nyelvezeten, még sokis. AMúgy ajánlom figyelmedbe a Windos vs Linux topicot, ott okoskodhacc az olyan szavaiddal amit én marhára nem értek :D:D:D ezt tök olyan mint te->
  • Goruck
    Kedves bátyámom, hagyd má' abba ezt a szép szövegelést, elég ha én írok ilyen nyelvezeten, még sokis. AMúgy ajánlom figyelmedbe a Windos vs Linux topicot, ott okoskodhacc az olyan szavaiddal amit én marhára nem értek :D:D:D ezt tök olyan mint te->
  • Goruck
  • acsati
    hogyan kell szép csillogo ezüst szint csinálni??????
  • Firith
    Kedves Uraim, tiszelt Öcsém. Nekem megint működik a link amit írtam, és amit te felraktál, abból is mindkettő megy. Igaz Win* alatt nem néztem, de itt gentoo alatt minden tökéletes. Ha más is használ itt valaamilyen LINUX disztribúciót, akkor légyszi nézze meg, hogy neki megy-e. Csak kivámcsiság.
    Hmmm, érdekes, nálam is csak FF alatt műkszik, a Konqueror sem tudja megjeleníteni (Ezekszerint az FF be"kesselte").Legközelebb akkor először feltöltöm egy szerverre, és onnan linkelek, mert valahogy nem teccik, ha ide van beszúrva és olyan széles, hogy nem fér rendesen be.
    Kérdés: Melyik képfeltöltő szervert használjam?

Üdv és Baráti hátbaveregetéses kézfogás:
    Firith
  • Goruck
    törölt hozzászólás
  • ByB
    ha megnyomo az f5-öt akkor se adja be
  • Goruck
    najó belinkelem énis
  • Goruck
    nekem sem adta be, de F5
  • ByB
    nekem nem adja be a képet:(
  • acsati
    Na de hogy lehet szép csillogó ezüst színt csinálni autóra?
  • Firith
    Amúgy a többieknek jelzem, hogy még sosem csináltam autotuningot, nézzétek el a bénázásaimat majd.
  • Firith
    :) hisz a múltkor mutattad, bár nekem az 1 jobban teccik
  • Goruck
    najó ha nyomtok F5-öt akkor jó, szép kis audi TT 2
  • Goruck
    LÉgy oly bátyám, rosszul linkeltél,(CSALÁDBA MARAD, ha emlékeztek rá, hogy hetekig kérte a jelszót miattam :D )
    siess haza
  • Firith
    hmm, lehet ezen nem túl sokat lehet dolgozni, én csak azt néztem, hogy semleges szine legyen. Na jó munkát, énnekem még suli...
  • Firith
    Sziasztok!
    Gondoltam én is beszálok az őrületbe, ime egy kép, ezzel kiváltom az öcsémet, remélem örülsz.
  • Goruck
    na keresek
  • Goruck
    jajj csak azt ne :P:P:P
  • madtolyy
    Ezért büntiből neked kell berakni egy tuningolnivaló járgányt!
  • Goruck
    KÖSZI KÖSZI KÖSZI
    az volt a baj :D
    és bocs mindenki hogy ez nem autotuning volt....
  • madtolyy
    Nem lehet, hogy a 4. lépésnél nem váltasz át a Goruck layerre, hanem maradsz a szöveg layeren? Mert akkor a szöveg layeren fogja a szűrőket használni. De ez csak egy tipp. Én úgy csináltam, ahogy oda le van írva és ilyen lett.
  • Goruck
    törölt hozzászólás
  • Goruck
    törölt hozzászólás
  • madtolyy
    Hát ezt passzolom, de ha valaki tudja akkor nekem is árulja el!
  • madtolyy
    "10. Layer> New> Layer. Tartsd lenyomva a Crtl-t és klikkelj az előző layerre (arra, ami nálam "Yeti") Mikor ezt csinálod akor sztem ott szúrod el, hogy nem az újonnan létrehozott rétegen állsz. Az új réteged legyen az aktív és úgy tartsd gyomva a Ctrl-t miközben rákattintasz az előző rétegre (Yeti). Ilyenkor az előző rétegen amit csináltál kijelöli, de a kijelölés az új rétegen lesz aktív. És akkor valami ilyesmit kell kapnod
  • acsati
    egy szép ezüst szint hogy lehetne csinálni?
  • madtolyy
    Gyors Fiat:
  • VRSDM
    megcsinálom neked, aztán küldök linket majd (sztem csak holnap)
  • madtolyy
    Sztem akkor azt már előbb elszúrtad valahol! Bár én ezt a tutoriált nem próbáltam ki.
  • Goruck
    :D:D:D van benned valami :D:D
    arra, most épp elakadtam egy tutorialba :S:S segícsetek kérlek:

kénes színű lángos bötük
    van az a rész hogy: "10. Layer> New> Layer. Tartsd lenyomva a Crtl-t és klikkelj az előző layerre (arra, ami nálam "Yeti").
    11. Változtasd meg a Foreground Colort sárgára (én #ffcc00-t használok). Ezután töltsd ki vele a kijelölt területet (alt+backspace)."

ha ezt megcsinálom nem azt a képet érem el mint ő mert nekem vagy CSAK a betük vgay CSAK a teljes háttér lesz sárga :(
  • ByB
    logora gondolsz?