Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Folyosók/instance helyek
Ez baromság... semmivel sincs kisebb bejárható terület lvl 1-5-ig mint wowban lvl 1-5-ig. Csak wow-ben "kör" alakú területben nyilvanul meg, azaz mehetsz a szélrózsa minden irányába, AoC-ban pedig tol téged Totrage felé a játékmenet miatt, MIVEL VAN EGY TÖRTÉNET BENNE!! Ezért is single az eleje + ez egy tutorial is... elnézve a PvP bétát és az alattam írókat (tisztelet a kivételnek) igencsak szükség is lesz erre mert félelmetes mennyi láma van. EZ EGY TELJESEN ÚJ HARCRENDSZER. (lsd. Mnorbi #863)
2. Éjszaka és nappal.
Daily mode, night mode. Ismétlem: EZ EGY TÖRTÉNET RÉSZE ami Tortage-ben és környékén játszódik, amig "nagykorú" nem leszel. Itt már lehet partyizni is, de ahhoz, hogy classodat "megértsed" van egy single (night) rész. Mivel ez egy MMO így nem árt ha tudod mi is az amivel játszol. Ne hasonlitgassuk a most indítok egy tankot, ja nemis inkabb dpst-hez. Lesz ilyen játék is majd akinek ez jön be...
3. akadások
Biztos vagyok benne, hogy ez el fog tünni. Nekem már gyakorlatilag elvétve van ilyen... 50-60 FPS-el átfutok egész Tortage-en. WoW-hoz pedig nincs értelme hasonlítani, mert grafikailag a 2 játék ég és föld, mivel 4 év van közöttük.
Összegezve: AoC az elsõ olyan fantasy MMO ami sok-sok év után valami igazán újat mutat fel. Nyilván ez az újdonság sokaknak nem fog tetszeni, elmegy a kedve az egésztõl és marad inkabb az unalomig megszokott autoattack + click skill-nél
Ettol meg lehet hogy par honap utan feledesbe merul a jatek, de attol meg nem kell olyasmiket allitani amirol epp fogalmad sincs.
Amugy ajanlom figyelmedbe megegyszer azt a cikket, mennyi szep hazugsag kerult bele 😄😄d
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De tény,hogy akkor a wow amit nyujtott az még igy is durva volt. Azért mert tölt a játék, egyik zonábol a másikba azért nem kell 0 ra leirni. Ettöl még lehet jó egy játék , hangulat az mindenkinél szubjektiv egy játéknál. Azt mindenki elfeljti leirni hogy 1-5 re az max 20 perc fellépni... Szóval veheted egy tutorialnak is azt a részt. Senki nem mondta hogy meg kell csinalni a solo q linet, az egy lehetöség , tele van questekkel amiket lehet groupba csinálni. Én 13 után végig partyztam idegenekkel a questeket , mindehol megöltünk rakat 18 as bosst stb , teljesen jó volt , mint bármelyik másik mmorpgbe. Ugyanugy összevannak közbe a questek mint wowba egy zonaba pl kell 40 krokodil bör de ua mobok dobják a gemeket is stb. Questek teljesen wow koppintások. A bejárható területeke meg nagyon hangultaosak , ilyen barlang probléma csak egy questbe volt , amit senki nem csinalt , azért nem talaálkoztál ott senkivel.
sokan irják hogy ez egy hónapokkal korábbi verzioja a játéknak amit beraktak az open bétába.. a zárt bétaba sokkal több bent van már ( pl spelwave) . Probálok tárgyilagos maradni , sok mulik azon hogy mi lesz 20 felett de ha ilyen marad akkor a zonázásokat leszámítva is nagyon jó játék lesz.
Az meg hogy sok wowos nem jön mert zonázik , külöm öröm nekem....
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
AoC : gone gold vagyis befelyeztek ezutan mar csak patcholnak .. szanalmas a jatek allapota es akkor ugy nincsenek professionok, azt "majd" rakjak bele stb stb
aprosag : wowbetaban hunterem volt , es kb 1evvel ezelottig aszittem hogy hunter , meg mindig enertgiabol lovi a cumokat ees meglepodtem hogy manabol .. ekkora bazinagy kulonbsegek voltak .... meg ugye se arena se bg se semmi nemvolt de megvolt az alap , a vilag bal also sarkabol atszteppelhettel a jobb felsobe toltes nelkul (najo a kontinensek kozott mindmaig megvan az 5-10 seces toltes, de ez nem ugyanaz)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Remeljuk javitjak es jobb lesz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Mondjuk egy nagyváros romjai, amit te gyújtottál fel a single részben, vagy egy hatalmas sárkánycsontváz akit te gyõztél le stb.
Egyébként a wownak is volt single player része, csak opcionális és úgy hívták, hogy warcraft 3 😊.
Talan azert van mert egy beta azert nagyjabol veglegesen kesz van (~80-90%), valtoztatni tudnak benne de mar nem gyokeresen, csak kisebb dolgokban mivel nem akarjak huzni fel/egy evet a jatek kiadasat, hogy tokeletes legyen. (tisztelet a kivetelnek)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
megvárom az indulást és az elsõ igazi tapasztalatokat a 20 feletti életrõl.
nekem max 3 x fagyott teljesen váratlan helyeken és szitukban, amúgy eldöcög a gépen, de tény hogy 2008-as játék és ehhez mért vas kell hozzá hogy tündököljön is, de a gfx nem minden ha nincs hangulat....
a party hiánya az nagyon zavaró....kicsit érthetettlen.....így a játékosok is csak rideg tárgyak akikkel még beszélgetni sem kell....így majdnem egy lineáris arcade szintjére sûllyed az elsõ szintek élménye...
néhány quest már elõrevetíti hogy mi várható ez ügyben.....ölj 20 ilyen 20 olyan mobot...persze van ott 5 másik féle és csak minden 3-ik droppol abból is csak minden 5-ik quest item....ez nem jó jel, ha félnapos hentelések léesznek egy barlangban ahol csak körbe körbe lehet menni, nem is egy nagy helyen....ráadásul egyedül....
a mohának mindig a déli oldala fás
Nem sokat hanem RENGETEGET (es sokaig) tolt oda-vissza.
Lehet a szerverek telitettsege es a beta miatt, de akkor is gazos.
Nekem eleg eros gepem van (c2-8200@4000, 9800gtx) de mikor levettem probakeppen total minimumra a grafikat, akkor is megmaradtak ugyanugy a toltesek, nem javult a helyzet.
Emellett nagyon sokszor disconnectalt a jatek, volt amikor percenkent, de ez betudhato tenyleg a nem teljesen kesz jateknak.
Egyébként ez a töltögetés tényleg nem szerencsés, ha két terület határán keveredik valaki pvp-be, és harc közben átkeverednek másik területre, akkor az gyõz akinek erõsebb a gépe és gyorsabban betölt?
Egyre sanszosabb a pve szerver.
azt olvastam nincsenek betaban benne a professionok , ez igaz ? vagy csak kesobb lehet megszerezni ? hovegere girtelen kitalaljak es belerakjak ? nagyon elkapkodottnak tunik nekem ez a gamma, bar ha a vegso kiadassal is annyira pontosak mint a beta indulasaval .. talan nem veszes 😉 (eltoljak par honapot)
Nekem az nem tetszik, hogy baromi sokat tölt, és ráadásul akad is. Igaz, high beállitásokon játszom, de a gépnek birnia kell(ene).
AMugy a zonazas annyira nem zavar, inkább az hogy akad.
Amig ezt nem javitjak, én tuti nem veszem meg.
Ha ezt jól csinálják akkor lehet jó is, mert a játék elején az mmo-k gyengéjét a statikus világot fel lehet oldani. Volt erre kísérlet a lotro-ban is, de azt vettem észre ez nem mindenkinek jött be, az mmorpg fanok úgy látszik eléggé konzervatívok.
Mondjuk 25-30 szintet lehetne tolni akkor latna az ember a lenyeget, a szabadsagot, stb.
De igy a rosszabbik, korlatozott felet latja mindenki es ez alapjan ugy dont hogy nem is olyan jo a game (= nem veszi meg, foleg hogy folyamatos havi dijat is kell fizetni).
Es igy tenyleg nem az igazi, hogy 2 terulet kozott kell szenvedni oda-vissza.
Jimi Hendrix
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
próbáld meg a képességeidet beállítani billentyûkre alt+1-5 meg simán 1-6 ig. amit elérsz , ha ez nem megy akkor sokat fogsz halni . Én 25 ször haltam a vulkánnál mire rájöttem, hogy kell játszani .. Most leverek 3 17 est magam 13 as szinten. sok classt kipróbáltam Barbár/demo/necro God mode a többihez képest , akinek nem megy a game próbálja ezek közül valamelyikkel. Nagyon megtetszett a játék ( persze nem veszem figyelembe hogy kivág , meg a bugokat.. remélem ez rendbe lesz majd) , tuti hogy megveszem és felejtem a wowot, hangulatban harcrendszerben , az egész világ teljesen jó. Ha kijutunk Tortogeböl állitólag "rendes mmoprgve" válik, bár engem már igy is elkápráztatott.
pl. de nekem fileplanetról van (egyedi linkkel) nem ez tudom mûxik-e
a mohának mindig a déli oldala fás
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"High-end notebook? Mész te a p...ba, most megtanulod milyen azoknak akik low-end pc-n toljak, te rohatt burzsuj!" <#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2>