12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Magh
    Mire gondolsz?
  • TDC Geronimo
    Miaz?
  • Rage47
    mind1 megoldottam
  • s0n1c
    ez is miattad van tuti :D 'csög :D
  • Rage47
    account regelésnél ugye nem vesznek le a kártyáról pénzt, csak meg kell adni?
  • Burca
    Jo megis betelt. Jo nem irkalok minden gondolat utan forumra nem is szoktam :P
  • Burca
    Jajo csak 1 karit enged perpill... aminek mondjuk nem orulok :P
  • Nethyrrea
    én semmiképpse akarok a fury-ra menni, nincs kedvem mégegyszer végignézni ahogy a knightsofshadow tönkretesz egy szervert
  • Nogren
    ha elkezdem majd a Conant valószínűleg RP-PVP-re megyek, arra amit a magyar oldalon is "megjelöltek"
  • 0Fritz0
    Valakit rúgjatok ki, este jövök. :)
  • Laza
    Pf, ez a topic is kezd atmenni WoW topic szintre. Megjelent a jatek, es elobujtak rejtekeikbol a bena belak, akik nem kepesek utanajarni a dolgaiknak.
    Biztos hogy mindenki a Furry-ra akar menni? Bloodsclap2 :D
  • Burca
    Fury betelt oO
  • izomman20
    Következő kérdésem...
    én gépem
    5600 Amd (duel) 2 giga ram (800 mhz) geforce 8600 gt 512 ram , ezen kb medium vagy hight beállitást talán vinné?
  • izomman20
    az igaz hogy low beállitás mellett 3 gigás proci 1 giga ram geforce 7600 asnál mindösszesen 5-10 framet produkálna , magyarán játszhatatlan minimum gépen..? ( nem nekem a gépem nekem jobb a haveré..)
  • Nogren
    köszi

pedig titkon reménykedtem, hogy hátha olcsóbb lesz, mint a WoW :-)
    no de sebaj
  • izomman20
    köszi
  • Nethyrrea
    13 euro egy hónapra
  • Nethyrrea
    nincs utánvétel. kártyával lehet csak.
  • Nogren
    Sziasztok,

lehet már tudni, hogy mennyi a havi díja a játéknak?
    aki aktiválta az accountját, gondolom már látta az összeszeget amikor megadta a bankkártyáját

thx
  • l3alF1aKe
    az normális hogy vistán ahogy indítom egyből kilép? :) felpeccseltem, aztán most nem megy, töltöm sp1 et hátha.
  • izomman20
    ja és ha valaki tudja.. már ... Ha amerikai havidijat fizetek ( amerikai szerveren is akarok játszani) azt meg tehetem europai játék verzioval?
  • izomman20
    fontban kéri a postás a csomag árát utánvételben?
  • izomman20
    de itthon is 1000 ft kb a postaköltség ( mert vidéki vagyok)
    ugy már 13 ezer... innen meg 10500 ft kb.. nem sok sporolás :-)
    miskolcon valaki tud játék boltot ahol megvehető? help!
  • shala
    cukor ez a map
  • izomman20
    9500 ft + ha sok a postaköltség megint ugyanott van az ember :S mennyi lehet?
  • Maksi
    És majdnem 3 font a postaköltség Mo-ra.
  • izomman20
    ja... hoppá...
  • Callisto
    Az nem euro, hanem GBP. Nem mind1!
  • izomman20
    mennyi idö mire kijön ki informált ebben a témában?
  • izomman20
    1-2 euro plusz költség hogy kijön a csomag magyarországra? ennyit kérnének csak?
  • Nethyrrea
    nem kell regelni rajta ha jólemlékszem csak payment adatokat meg szállítási címet megadni.

viszont asszem ha onnan rendelsz akkor 1-2 euro pluszköltséget ráraknak, game.co.uk csak anglián belül szállít ingyenesen.
  • izomman20
    hogy tudok itt rendelni reggelni kell?
  • izomman20
    amugy vicc mennyit rátesznek a magyar kereskedők... 12 ezer itthon itt meg csak 7500 ft... átszámitva...
  • izomman20
    game.co.uk itt csak 29,99 euro... innen tudok rendelni? magyarországra is eljön a cucc? és postaköltségnek mennyit számitanak fel? Help! érdekelne.. ugyanugy jár hozzá 30 nap játék + 10 nap barát meghivás?
    kösz elörre is!
  • Arwenke
    tok mind1 melyik faj
  • ekezetnelkul
    Térkép:

Age of Conan - World Map

(Collector's Edition-ből)
  • Maksi
    Aki game.co.uk-ról rendelt elő, azok kaptak mammut kódot? Benne volt a dobozban, vagy hogy kapták meg?
  • mörrr
    Lehet rosszul tettem fel a kérdést nem játszottam betat, vagy earlyt. Szal Ranger-t krealok, számit valamit melyik kulturehöz tartozom? Melyiket érdemes?
  • l3alF1aKe
    mammut kódot az upgrade accountnál kell beírni, már én is épp patchelek, aztán reszkessetek farkasok. :)
    galaxisba érve döbbentem rá, hogy 1 ezressel kevesebbet vittem, így 2 kör volt, másodikra viszont 1 ember állt csak előttem :)
  • mörrr
    Segítene valaki, most crealok karit, Fury-n Imperial melyik culture-höz tartozik? Simerian, Stygian, Aqui?