Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Hát csak az open bétát láttam, stressz teszt több hónapos klienssel. Wowban a béta idején már nagyjából végleges klienssel lehetett játszani. De amúgy lesz olyan jó, csak nem láttam még belõle annyit

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Eleinte nem, mert nem enged annyit láttatni magából. Kicsit mélyebbre ásva lehet érezni, hogy van benne potenciál.

Gyors kérdés régi wowosoknak:

Megragadott annyira az AoC, mint anno a WoW?

lewtwh0re

Nálam jól tölt, 300-400k-val jött egész nap, még 500MB és kész. 😊

szerettem volna kipróbálni a játékot. sajnos egy idõ után feladtam a letöltését... állandóan megszakadt, belassult. õrület!
f.o.a.d.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Regisztrálás után mennyi idõ múlva vonták le az 5 eurot nektek?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

NeBby
Maximum , ha nagyon jól megy minden 60 an leszünk a klánban , az a nagyon maximum! Attol , hogy regisztráltak messze nem vagyunk annyian!
Ma de. indult egy ilyen jelentkezésféleség (ki mivel szeretne lenni azt beszéljük meg , és ha túlsúly van valamibõl , akkor azt most oldjuk meg) és eddig 18 an vagyunk csak!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Picit sem voltam ideges. Ahogy elnéztem több mint 300 ember van regisztrálva már most az oldalra, nagyon optimista becslés alapján ennek a nagyobbik fele lesz a közös guild tagja. Ez önmagában rengeteg és pont a jó öreg tapasztalatot támasztja alá. Nem akarok károgni, remélem sikeres próbálkozás lesz, de ez az egészséges szkepticizmus sajna kialakult az évek során. 😊

BEAST
En eddig is olvastam ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NeBby
Ezt tudják õkis , megnyugodhatsz (ugyanerrõl beszélgettünk multkor is) <#wink> Ezért mondtam , hogy olvasgassátok az aoc.hu s fórumokat ,mivel teljesen ugyanígy gondolják! Õk se kezdõk mmo ba...

Félreértések elkerülése végett ennek semmi köze a toborzáshoz, az alapcsapat megvan. Aki úgy érzi, hogy jönne kipróbálhatja magát, legrosszabb esetben szemrebbenés nélkül letaszítjuk a Tortage feletti szikláról. 😄

Magh
A profokról tudni már valami bõvebbet? Pl. az alkímia használható lesz, vagy csupa tradelhetõ potit tud csak gyártani? Caster classoknak mennyire hasznos az armor/fegyverkovács?

Tényleg hallgass az elõttem szólókra, amióta mmo az mmo mindig eszerint a forgatókönyv szerint történnek a dolgok. Szép a kezdeti elmélet mindig a nemzeti összetartásról, de sajnos idõközben kijönnek a casual-nemcasual, kocka-nemkocka ellentétek, egy idõ után sokaknak unalmas lesz százhuszonötödszörre is elmagyarázni ugyanazt a lvl5-ös kvesztet a lustább, gyengébb-képességû kezdõknek és végül szétaprózódáshoz vezet a dolog.
Olvasgathatnak õk minket, szólnak ha csatlakozni szeretnének, a 7-8-9 éves ismeretség, tapasztalat, szervezettség, pvp-re épített guild mellettünk szól, ezt feladni nem fogjuk.

NeBby
Dehogyisnem említik , van 5 (6?) féle szakma is , lvl40 tõl (de lehet h leveszik lvl20 ra) , az építész is köztük van!

BEAST
Marmint kerested es nem sikerult megtalalni a hivatalos oldalt, vagy nem is probalkoztal? 😄

Itt van egy szep hosszu leiras a jatek craftrendszererol es szakmairol.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sziasztok!
Nem tudjátok hogy ebben is vannak szakmák, mert az szé hogy combok vannak meg erõd építés de azért ha szerep játék akkor csak kellen ilyen elemnek is lennie benne mert ezt sehol nem említik.
Valaki esetleg fizette az 5 eurot, otp-s webkártyával? Mert nekem vmiért nem fogadta el. Lehet vele fizetni vagy én rontok el vmit folyamat? 😊
Botond
Ez nem magyar szokás, a külföldi communityk is átesnek egyes "életszakaszokon", és ott is elég sokszor befigyel az oszlás miegymás. 😊
Daocban tok jo volt a stealthes group.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

sok mmo-t toltam már voltam leader officer member de minden játékban a magyarok 70% vándorló életmódot él ez benne van a vérünkben.Kevés magyar akik ismerik egymást megfér egy helyen de sok magyar elõbb utóbb oszlik.Ne felejtsük el azt se persze hogy a magyaroknak a legagyobb az ego-ja.
Csinalunk realative kis guildet es mindenki stealthes lesz, igy lehet majd sunyizni.😊

én csak saját véleményt mondtam, nem a guild nevében beszéltem 😊

majd eldöntik a többiek mi legyen, de én nem számítok egyesülésre az elején...

NeBby
Az aoc.hu s guild egyáltalán nem gyûjtõ klán , vannak szabályok és aki nem úgy viselkedik ki lesz tessékelve! (pont õkis azt szeretnék , hogy ne olyan legyen , hogy egy olyan klán , hogy szépen itt felhúzza magát mindenki és megy át másik guildba , ha elérte a 80 as szintet pl , egy összetartó klánt szeretnének)
Amúgy ott nagyon sokan ismerik egymást ( mondjuk én nem õket ) és 25 év körül van az átlagéletkor.
Olvasgassátok a fórumot és rájöttök , hogy ugyanúgy gondolkodnak , mint ti!

Botond
Azért guild alapú pvp átrajzolhatja még ezt az elméletet. Ne felejtsd el, daocban sok guildet allincébe lehetett fogni, meg ráadásul, ha nem is voltak alliancében, a realmérdek még mindig összefoghatta õket, itt meg, ha jól emlékszem guild vs guild lesz, és sok > kevés. 😊
Mr_no_NaMe
Mivel az openbétáról elég rendesen lecsúsztam és már a closedbétára nem vesznek fel, ezért lenne egy kérésem a closedbétások felé.
Lenne egy closedbétás olyan kedves hogy kb 1-2 órára megosztja velem az accountját, hogy kipróbálhassam a játékot? Tényleg nagyon jónak tûnik de így full látatlanban nem fogom megvenni.
TDC Geronimo
így van <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hát nem olyan egyszerû az... :p

BEAST
Leginkabb mert nem eleg indok (legalabbis nekem) a guild feltoltesre az hogy jujdejo mind magyarok vagyunk jatszunk egyutt. Mindenkinek mas celjai vannak. Nem elso jatekom, es az esetek tobbsegeben az ilyen nagyon lelkes de egymas szamara vadidegen tagokkal kezdo guildek belso viszalyok miatt feloszlanak. Sokkal egyszerubb kisebb de osszetarto guilddel jatszani, amit kesobb ugyis lehet boviteni, innen onnan kilepo emberekkel, vagy akar kulfoldi tagokkal.

Smithwarden
ok thx

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Daoc-ban is meghatározó klán volt a magyar AoD (igaz eddig kevés aod-s van itt, de gyanítom ha jönnek, hozzánk csatlakoznak), WoW-ban is elvoltunk minden külsõ segítség nélkül, tudtunk menni mindenhova...

részemrõl én nem szeretem a gyûjtõ klánokat, inkább haverokkal vagyok, nem zárkózom el az ismerkedéstõl, de ezek a gyûjtõ klánok úgy is szétmennek elöbb-utóbb, pont a kis ellentétek miatt. Annak meg nem látom értelmét, hogy legyek egy klánban és úgyis csak a haverokkal megyek instázni meg bárhova...magyarul egy klánnak nekem több értelme van mint csak, hgoy legyen plusz 1 csatorna és magyarul keressek embereket instába esetleg.

NeBby
Vége az open betanak.

Smithwarden
Kb egy hete nem neztem be a betaba, tegnap es ma is probaltam belogolni de nem talal szervert.
A betanak vege van, vagy megy meg csak nalam van gond?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Magh
Jó lenne valahol egy poll, hogy ki milyen serverre megy.

NeBby
Amúgy nemértem , hogy minek lesz 2-3 magyar guild külön és miért nem egy (pl: aoc.hu-s) , úgy lehetne egy erõs magyar klán , ha összetartanánk , fölösleges szerintem 10-15 embernek klánt indítani , úgyse tudnának segítség nélkül instázni (magasabb szinten)
(konkrétan Imperialra gondolok , bár nemtudom hányan vannak , de õkis RPPVP sek ahogy látom)
Megértem mondjuk , hogy baráti társaság , de ottis lehettek együtt ugyanúgy és velük is össze lehet haverkodni... 😊
Bár ezt csak úgy megjegyeztem.

http://imperial.gekkosoft.hu/ itt gyulunk guildbe, nez el ide warbar.

A nevek meg ossze-vissza egyenlore.😊 Kiproszalom a classokat.

ha majd kijon akkor majd kiderul, jelen pillanatban valami closed beta1 talan

ki milyen néven melyik szerveren tolja?
Jockey
jah, lehet mi huztuk be az uccso 2ot:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Szerintem a cd galaxisban meg lesz, csak az dragabb vagy 4Kval.

Akkor meg pont idoben rendeltem.😊

Tegnap este meg volt.

TDC Geronimo
:o

most hívtak a gamersloot-tól a megrendelés megerõsítése miatt, de mondták, hgoy jelenleg nicns raktáron, lehet majd lesz, de én inkább lemondtam...fyi akit érdekel

Sziasztok!
Aki játszott/ik (nem követem a beta alakulását) necroval ill demonologis-el az leírhatná a tapasztalatait a kaszttal kapcsolatban. Necronál elsõsorban a summonjai érdekelnének.

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

TDC Geronimo
Én is AoC miatt vettem újat, kiváncsi vagyok hányan még :d

Meg is van a Findernek az erõs vas, õ is most vette. 😄

Jockey
hagdszatok mar bear shamival, mar 11es a conq-om es jo:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
Egy bear shamannak kell is az erõs vas ^^

BEAST
😊