12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • SuLtAN17
    Valaki megtudná mondani hogy hol lehet legelöször megtanulni a szakmákat (gondolok itt a virágszedéstől a fegyverkovácsatig mindenre, gyüjtőgetés és a kraft is). Előre is köszi a válaszokat!
  • CS@
    Azért ez az általad „játéknak”(játszani tudásnak) titulált dolog egy nagyon tág fogalom, és csak nézőpont kérdése.
    PL az én nézőpontom szerint semmi köze sincs a játszani tudáshoz annak, hogy valaki hány nap alatt lett lvl80as az még végképp semmit nem számít, hogy mennyi killje, szintén teljesen lényegtelen, hogy PVP vagy PVE szerverről van szó, mert nem ezektől lesz valaki jó vagy rossz játékos.
  • XenHai
    Anyagai problémák :S
  • Tatyla
    hamar meguntad...
  • XenHai

Eladnám Age of Connan accomat(a cd-ét is) !1 hete lett regelve meg 3 hétig felöltve az accon van 1 lvl 35 assasin es 1 lvl 17 barbar!jelentkezni e-mailben a [email protected] címen.
  • Psychedelic #3890
  • Torzonborz
    blablabla tényleg muszáj ezt eröltetni ?
    komolyan minden mmonál ez a szöveg megy ahol külön pve/pvp server van.

a pve-sek ( én is ) meg majd megtanulják ezt bk-ban. ennyi .
  • s0n1c
    zsír!
  • Psychedelic #3887
    http://www.conanarmory.com/ :)
  • Bandras DaSilva #3886
    Csináltam egy DT-t a Furyn...lvl6 per pillanat...majd 7végén tolom vele egy picit, szal akkor majd remélhetőleg csatlakozom hozzátok Jockey.
  • Psychedelic #3885
    Már van olyan is aki az elsö 80-as kari utan 57-nel tart a 2.-al. :)
    Nem is kell ehez sokminden csak megfelelő karit kell huzni (ToS), jól jön ha closed betaban felhuztal mar 80-as karit, aztan akkor mar csak napi 18 ora kell, es minden heten felhuzhatsz 1 80-as karit. :)

Nemtom miért mondja mindenki hogy pvp-n sokat gankelnek, engem 1 nap ha 3x megtámadnak akkor már sokat mondtam, wow-ban sokkal többször öltek meg kari huzas közben, inkabb meglepöen békés a pvp szerver.

Én else tudnam kepzelni hogy pve szerveren jatszak, a pvp-ben tanul meg igazan jatszani az ember, hogy megint wow-al jöjjek, meglehet nézni hány komoly pve klan van pve szerveren, tegnap például megtanulta egy ToS, hogyha a dark templar fel hp-n elkezd elöle futni nem biztos hogy jo ha rohan utána és ellövi minden manajat mert lehet hogy egyszer csak megfordul es akkor mar bukta. Ezt pve szerveren sose tanuljak meg. A BG-nek meg közük nincs a pvp-hez, meglehet majd nezni hogy melyik pve szerveres barbár tud majd a karijával olyan jol játszani mint az a klantarsam akinek lvl 60+on 500+ killje van mar. :)

Persze ez nem mindenkinek számit, de én mindent ugy csinálok, hogy kihozzam magambol a maximumot, a tinglitanglizás nem az én stilusom.
    Ha nem tudok kiemelkedöt alkotni, akkor megunom az egészet. :)
  • barmi
    Hello mindenkinek!

Milyen beállításokkal futna ezen a konfigon mondjuk 1024*768 felbontáson a játék?
    Msi K9N Ultra, Amd Athlon64 X2 Brisbane 4800+ (2,65 GHz) Sapphire Radeon HD2600 XT 256MB GDDR4, 4X512Mb Dual Channel DDR2 800MHz Kingston CL5 Kit.
    Köszi a válaszokat!
  • Skill
    free mmorpg = nem a kinai farmernek fizetsz a + okért , hanem a cégnek.
    pl: van egy autoversenyzös fasza mmorpg. ha napi 26 órákat kockulsz 1 hónapig bérelhetsz egy kocsit amivel menözhetsz vagy !!! fizetsz 3000ft és megkapod a kocsit végleg. nem rosz bisnis. viszont még is a fizetös mmorpgnek van nagyobb hatása. az meg , hogy több az elöfizhetö normális, mert vonza a farmereket.
  • Zsoltika 007
    Én megköszönném!
  • Hoz_Hun
    Ja, van nálam is egy ilyen friend trial akármi a dobozban. Még megkérdem a Guild Warsos haverokat érdekli-e őket, de ha nem akkor oda adom itt akinek kell. Feltéve ha kell akárkinek is.
  • [SiX] Boci
    Nekem egyelore pont az jon be, hogy mindenkit leverhetsz:). WoWban de sokszor csaptam volna pofan egy-ket parasztot a sajat frakciombol :D.
  • Laza
    Ezt a PvP-t nem lehet a WoW-al osszehasonlitani, mert itt bemegyek egy dungeonba, es olyan, mintha Ironfogeba mentem volna Hordaskent :)
    Szoval itt a PvP-ben egyenlore nincsen semmilyen egyensuly, mindenki ut mindenkit. Tegnap pl volt egyszer, hogy 8-an vertuk egymast, es senki nem volt grpban ... last man standing :D

A ket frakcionak megvolt a maga varazsa, ennek a mindenki mindenki ellen tipusnak meg nem ereztem igazan a jo oldalat :)
    De az biztos, hogy rakenyszerit a csoportos koricalasra.
  • Torzonborz
    -- > #3846
  • Ragnar360
    Részemről nem vita, inkább csak beszélgetés...
  • Torzonborz
    istenem ez a vita annyira de annyira értelmetlen itt ...
  • Ragnar360
    "h akit mindig legenkelnek az " ...nem emeltem ki, de a lényeg MINDIG, de irhattam volna azt is, h sokszor.
    Én megértelek, de a tényen nem változtat amit leirtam, szerintem PvP server egy akkora pluszt ad a játékhoz, hogy mindenképp megéri...utólag visszagondolva, WoWon se tudtam volna elképzelni magam PvE serveren...a hangsúly a serveren meg a játékbeli plusszokon van amit hozzáad, nem azon, hogy énis húde nagy PvP-s lennék. WoW más érdekelt, legfőképpen! (PvE), ebbe a játékba valószínű más lenne...szem előtt kell tartani biz. dolgokat, pl, hogy ezt a játékot is főként a két orientáció közül mire szánják (jobban).
  • Arwenke
    Bannoltak oket?
  • Ragnar360
    Thx, igy már világos a dolog.
  • Hoz_Hun
    lvl80 példaként mondtam, nem az a lényeg. Azon huztam fel magam, hogy azt mondod akit legenkelnek az béna, hülye. Csak hogy ez nem igaz, mert ha egyedül farmolsz valahol akkor óhatatlanul le gankelnek, és nem lehet mindig partyban mászkerálni, meg olyan helyen faromlni ami biztonságos. Nekem a WoW-ban nem az 1vs1 volt problémám, hanem mikor 3-4 vadásztak. Az elfutás sem megoldás hosszútávon főleg ha pont ott van dolgod ahol letáboroznak. Na ja persze szólok a haveroknak azt elp*csázzuk őket, de ezt sem lehet mindig. A WoW-ban aránytalanul sok gankeléssel talákoztam és az AoC-ben sem lesz ez másként, csak idő kérdése. Sok paraszt (főleg akik bénák és semmire sem valók normál PvP-ben) azzal éli ki frusztráltságát ha egy fél HPn lévő mobbal harcoló emberkét hátulról hátbaszúr. Az számomra undoríó és taszító. Sose tennék ilyet. Ha valkivel meg akarok küzdeni kihívom szemtől szembe és gyözön a jobbik. Erre van kitalálva a PvE szerver és ezért megyek erre. Nem akarllak meggyőzni hogy az a jobb, de te se akarjál meggyőzni hogy a PvP a jobb szerver. Egyik sem jobb gyengébb-erősebb a másiknál. Másmilyen embereknek való és kész.
  • Magh
    A szintlimit elérése kb. annyi időt vesz igénybe, mint most a WoW-ban. Így nem meglepő, hogy pár nappal a start után már vannak 80-asok, valószínűleg 3-4 player húzta a karit megállás nélkül. Azt nem tudom, ezek közül hányan használtak exploitokat, de velük a Funcom brutálisan elbánt.
  • Ragnar360
    Nem arról van szó, egyébként mindenre van megoldás ;) hameg 80asok rohangálnak akkor nem-e a játékkal van gebasz (szinte most jött ki a játék...hülyeséget nem akarok mondani, mert semmi infót nem néztme konkrétan róla, csak ami jött magától, viszont sok mindent anélkül is lehet tudni), vagy csak azok az emberkék nem kimélve magukat nyomták egész nap. -.- Nyilván nem meglepő, én sem vetem meg, sőt :D
  • Hoz_Hun
    Ebbe ne mennyük bele szerintem se, de megnéznélek amikor 5db lvl80 5x ver le egymás után. És nem azért mert béna vagy, hanem mert többen vannak. De ha ezt neked magyarázni kell akkor sajnálom.
  • Ragnar360
    Ebbe a vitába ne menjünk bele, a lényeg, h akit mindig legenkelnek az nekifutás nélkül is FULL HÜLYE-IDIÓTA...ENNYI !!! (ja meg lehet béna is, összefüggés az elöbb emlitett jelzökkel, hehe :DD)
  • Hoz_Hun
    Hát nekem nem az ha bandában agyonvernek, mint ahogy az sem ha én verek agyon valakit bandában. Gyülölöm a gankelést.
    Ha valakinek ez kell annak ott a PvP. Nekem meg ott a PvE. Nem véletlenül vannak külön szerverek.
  • OculusDei
    kösz. bocs ha már kérdezték. lusta voltam visszaolvasni.
  • gatyo
    Kinek mi a játékélmény? :-)
  • Hoz_Hun
    Lesz*rom, nekem a játékélmény fontosabb.
  • Rage47
    ageofconan.hu-n kinn vannak a magyarok által preferált szerverek
  • Hoz_Hun
    Most olvasom másnál is volt ilyen (copy egy másik forumról):
    "Confirmed:
    The AoC patcher wants me to download a 4GB file before I can do anything else."

Abszolút nem értem most mi van. Valakinek le kell tölteni van akinek nem? Vagy nem akarják egyszerre kitolni, hogy ne legyen fennakadás a letöltésben? Vagy most ez, mi van?
  • OculusDei
    van valahol valami összefoglaló hogy mely szerveren mi a magyar helyzet? tom fjurin ott van mindenki, nade máshol?
  • Ragnar360
    -.- gyenge vagy !
  • Mr_no_NaMe
    Tudunk már valamiféle gyűjtőoldalról ahol fent van 1-2 küldi, rewardjuk, leírásuk, cuccok, classleírások-képességek, stb?
    Mint a wownál a thottbot csak aocra.
  • Rage47
    nekem 25.2 :D
  • Laza
    Nekem 25,8GB
  • Arwenke
    Ma reggeli patchben mit csinalnak, tudja valaki?