Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Megragadott annyira az AoC, mint anno a WoW?
lewtwh0re
f.o.a.d.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ma de. indult egy ilyen jelentkezésféleség (ki mivel szeretne lenni azt beszéljük meg , és ha túlsúly van valamibõl , akkor azt most oldjuk meg) és eddig 18 an vagyunk csak!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Olvasgathatnak õk minket, szólnak ha csatlakozni szeretnének, a 7-8-9 éves ismeretség, tapasztalat, szervezettség, pvp-re épített guild mellettünk szól, ezt feladni nem fogjuk.
Itt van egy szep hosszu leiras a jatek craftrendszererol es szakmairol.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem tudjátok hogy ebben is vannak szakmák, mert az szé hogy combok vannak meg erõd építés de azért ha szerep játék akkor csak kellen ilyen elemnek is lennie benne mert ezt sehol nem említik.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
majd eldöntik a többiek mi legyen, de én nem számítok egyesülésre az elején...
Amúgy ott nagyon sokan ismerik egymást ( mondjuk én nem õket ) és 25 év körül van az átlagéletkor.
Olvasgassátok a fórumot és rájöttök , hogy ugyanúgy gondolkodnak , mint ti!
Lenne egy closedbétás olyan kedves hogy kb 1-2 órára megosztja velem az accountját, hogy kipróbálhassam a játékot? Tényleg nagyon jónak tûnik de így full látatlanban nem fogom megvenni.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
részemrõl én nem szeretem a gyûjtõ klánokat, inkább haverokkal vagyok, nem zárkózom el az ismerkedéstõl, de ezek a gyûjtõ klánok úgy is szétmennek elöbb-utóbb, pont a kis ellentétek miatt. Annak meg nem látom értelmét, hogy legyek egy klánban és úgyis csak a haverokkal megyek instázni meg bárhova...magyarul egy klánnak nekem több értelme van mint csak, hgoy legyen plusz 1 csatorna és magyarul keressek embereket instába esetleg.
A betanak vege van, vagy megy meg csak nalam van gond?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
(konkrétan Imperialra gondolok , bár nemtudom hányan vannak , de õkis RPPVP sek ahogy látom)
Megértem mondjuk , hogy baráti társaság , de ottis lehettek együtt ugyanúgy és velük is össze lehet haverkodni... 😊
Bár ezt csak úgy megjegyeztem.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Aki játszott/ik (nem követem a beta alakulását) necroval ill demonologis-el az leírhatná a tapasztalatait a kaszttal kapcsolatban. Necronál elsõsorban a summonjai érdekelnének.
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)