12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#3935 Nektek nem szokott lenni olyan, hogy nyomogatom a kva skillt az egerrel, es nem dobja be a kis kombo ablakot?
Nekem folleg partyban csinalja, nagyon idegesito :( -
#3934 nekem is jól megy a gém mégse mondom azt hogy nincs bibi mert sok embernél az van. közel sem tökéletes ez a játék. se a kliens se a tartalom se semmi. de nagyon nagyon nem. jó lenne vmmi nagyon peccs mert nem lesz ennek jó vége. -
jamabusi #3933 Ha haza érek melóbol megnézem és pontosítok, de, hogy nincs bibi az tuti, mert nekem másokkal ellentétben teljesen jól megy a game, és az általam leírt HOX bugok is általánosak (sajnos) és nem egyedileg nálam fordulnak elő. -
#3932 nincs különbség a kliensek között. ha tényleg akkora a mérete mint írtad akkor Nálad vmi nagy bibi lehet mert install után 26 Gb-nak KELL lennie . -
#3931 Raiden ráadásul. De nagyon régen volt ez is. :D -
jamabusi #3930 Hát, hogy nekem nincs 27, az egyszer biztos. Mondjuk nem is preorder a példányom így nem vettem részt a early accessben. Lehet, hogy ez a két kliens között a különbség. -
valakib #3929 1600x1050-ben megy... -
#3928 hmm maga a harvest és a craft is eléggé lapos és egyszerű .
kicsit én is kezdem már unni az egészet. -
#3927 én is guardian vok, de nekem nagyon tetszik, csomó élete van, és csata közben is töltődik, már alig tudnak kinyírni, sima azonos szintű(31) mobokat meg ötösével ölöm:) és amit érdekesnek találok, hogy 10lvl-el nagyobb player még nem támadott meg:O -
#3926 Na ez így már szépen le van írva
Így van semmi gond se a gankel se a virágszedéssel se semmivel, amíg valaki meg nem magyarázza a másiknak, hogy márpedig az egyik jobb, mint a másik.
Egy „aprócska” gondom azért mégiscsak akad a „virágszedéssel” illetve annak felhasználásával, én pl szívesen szedném az akármiket, és mégszívesebben készítenék belőlük valamit, főleg mert korábban mások jól kidolgozott craft rendszerről irogattak(jaja lehet röhögni én tudom/tudnám élvezni azt is:). Ezért nem nagyon értem miért van szükség a gyűjtést LVL20hoz a gyártást LVL40hez kötni? Az eddig olvasottakból talán ezzel próbálják majd feldobni az addigra laposodó játékélményt? -
#3925 17 ? az érdekes mert kb 27nek kellene lennie. -
#3924 Hátra,hátra,előre. -.- Rayden wins,fatality. -.- -
jamabusi #3923 Na jó lehet, hogy 17 :D -
jamabusi #3922 Én is pár napja pakoltam fel. Az egész kb. 16 GByte a friss patch-ekkel együtt. Egyszer fagyot csak meg. Nekem jól fut max beállítások mellett igaz csak 1280x1024ben tolom. Viszont a HOX olyan bugos, hogy az hihetetlen. Átváltozás után kopasz leszel pl. Quest rewardok 90%-a nem használható a classal. De ettől függetlenül élvezetes :) -
valakib #3921 Hát nem tudom, mindenki ezt mondogatja. Tegnapelött telepítettem, max 2 GByte volt amit lerántott patchként. Nem 4-t, hanem összesen 2 körül.
2 napja játszok vele. Igaz esténként csak. Sacc eddig olyan 10 órát játszottam és az a tapasztalatom hogy nem fagy. :P Egyetlen dolog amin meglepődtem, hogy ha kihagy a NET marha hamar leold...
AMD 64 X2 4600+ 2Gbyte RAMmal, Vista alól játszok egy 6600GT-vel (DX9). -
Hoz_Hun #3920 Hát én pont 30 napot hagyok a játéknak, hogy javítson a technikai részén. Nekem a játszhatatlan határát súrolja a recomended gépemen low beálításokkal (most már low-ra állítottam, de nem sok külömbséga mediumhoz képest). Fagyások, rezetelések napi kettő, városba hihetetlen szaggat. Fantom 4GB patch. Nem tudom elfogadni, hogy ez így természetes. Eddig sosem volt gondom játékkal és nagyon elkeserít, hogy ez nem fut rendessen. Nem kell nekem csilli-villi effekt csak legalább stabilan fusson és ne szagasson ennyire. -
Hoz_Hun #3919 Inkább azt mondjátok meg hogy lehet fatality-ni. Nekem néha csinálja a karakterem, de egyenlőre random módon. -
#3918 mind1 milyet csak ne hagyd abba 1 hónap után, bár lehet arra guild se lesz ;> -
#3917 Meg persze temető camp is odaver. ^^ -
#3916 Ranger az fotm,mint daocban. :) Felhúzod 30ra, aztán go white sands és a beportolókat 1 shotolgathatod. :) Neked ideális kihívás lenne. :P -
Bhalage #3915 azvagy
;o)
milyen karit huzzak fel inkbb azt mondjatok ;o) -
#3914 Én only 10 szintel nagyobb emberkéket szúrok hátba :C
Akkor most én is sunyi ganker vagyok? ._. -
Chris #3913 Még bétában linkelgetett vki itt egy külföldi "élménybeszámolót", amiben leírta a csóka, hogy lvl40 körül megunta a játékot. Már megértem. Nem került bele túl nagy tartalom, az új harcrendszer tényleg remek, de vhogy elmúlik a csoda lvl30 környékén. Nem értem pl. miért kellett lvl80-as felső plafont beállítani. Bőven elég lett volna a lvl50 is lassabb fejlődéssel és így a játékban lévő tartalmat szépen össze lehetett volna nyomni töményebbre és végig élvezhetőre, nem lenne az, hogy csak 5 szinteként kap a karakter új skilleket, spelleket, stb. -
#3912 wipegyanús -
Chris #3911 Jaj, imádom amikor vki a körtét hasonlítja az almához. Vegyük már észre, hogy arra a kérdésre, hogy a pve vagy a pvp szerveren nevelődnek-e ki jobb pvp játékosok nem az a megfelelő válasz, hogy "de én pedig élvezem a játékot úgy is ha csak sétálok a réten, virágot szedek és az intro zenéjét dúdolom". Pvp szerveren igenis erősebb lesz a pvp mezőny, komolyabbak a bg-k, pve-n meg az előre programozott mobok írtásáért folyó verseny. Ki-ki döntse el maga melyiket kultiválja jobban, lehet próbálkozni egyik vagy másik nyakatekert megideologizálásával, de átlátszó lesz. Én tisztában vagyok vele melyiket szeretem jobban. -
Bhalage #3910 latszik hogy wowon nevelkedtel, nekem ott borult el az agyam mikor megkoveteltek a napi 10+ora jatekot, hat napi 1-3ora nem kurvara eleg? sot neha meg sok is. komolyan : ) -
Bhalage #3909 valaki meseljen tapasztaltabb ranger, hogy milyen a kari, erdemes e belevagni komolyabban, jo moka, mennyire lehet elboldogulni vele egyedul mondjuk lvl1-lvl20ig mekkora szopas az egesz, hasonlitva ha esetleg valaki probalt masmilyen karit is stb.
az a baj hogy meg mindig fingom nincs melyik karival tolnam szivesen, de a casterek nagyon nem jonnek be annyira buta animaciójuk van ;g melee nemtudom milynt tonek .. :g DT az isteni mondjuk :D -
WiLDoR #3908 aki pve-n szeretni szintezni tegye ott, aki meg pvp-n, az meg ott.
mit kell ezt ennyit ragozni?
én pvp-n szintezek egy guardian-t, nem egy leányálom na, főleg, mikor jön egy 10 szinttel nagyobb, és rajtad gyakorolja a combo-it. 10 szinttel kisebb miért nem mer pl. sose megtámadni? O.O
meg ahogy észrevettem pvp és rp-pvp között is kb. nulla a különbség.
a másik észrevételem meg az, hogy szép a game, meg tényleg ehhez képest a wow az randa, de valahogy mégsem érzem azt a hűdeqrvadurva toljuk mert ez bazi jó lesz feeling-et. játszok minden nap 1-3 órát és bőven elég is belőle (látszik is, még mindig csak lvl28 vagyok xD).
valahogy hiányzik az a feeling, hogy nem tudom, hogy mit tartogat - ha tartogat egyáltalán valamit - az endgame tartalom... igy nem is sietek, mert minek? hova? -
Bhalage #3907 de szepen leirtad, tetszik : ) -
mephisto11 #3906 Szerintem a segítség alap ha látod hogy valaki majdnem meghal...főleg küldi közben...sajna van a fordítottja is aki sokkal nagyobb szintű nálad mondjuk 5 szintel és szó nélkül odajön és lever...de az még csak hadján hogy egyszer többször is egymás után,mert megyek vissza a küldi miatt...na nekik szoktam finom angol szavakat irogatni... -
#3905 nekem is segítettek már, én is szoktam..:) -
#3904 En PvP szerveren is szoktam segiteni, nem szegyen az :) -
Kipu1 #3903
Hát igen Rp szerveren tényleg nem lehetsz Terminator40K vagy Loverboy,
de még nekem sincs 2 oldal elötörténetem, remélem nem bannolnak ezért.
Viszont a minap volt egy érdekes esetem: éppen 4 mobbal harcoltam és
halál közeli állapotban egyszer csak hogy odasétál valaki és leüti a
3 három piktet akik engem már kivégeztek volna, aztán tovább sétált.
Mondom: sétált, nem rohant. Én azt sem tudom hogy lehet a walk/run-t
váltani ez meg lvl 16-osan itt sétálgat :D Hát mit mondjak azóta én is
jobban körülnézek, hátha látok valamit ami mellett amúgy elfutnák. -
#3902 „meglehet majd nezni hogy melyik pve szerveres barbár tud majd a karijával olyan jol játszani mint az a klantarsam akinek lvl 60+on 500+ killje van mar”
Mivel ők ketten valószínűleg sose fognak találkozni, így nem valószínű, hogy meglehet majd nézni.
De ettől függetlenül bármelyik aki, úgy fog tudni játszani a karijával, hogy ÉLVEZI közben, ezért hívnánk a dolgot JÁTÉKnak és ennek az égadta világon semmiféle köze sincs se PVEhez, PVPhez se killhez se LVLhez.
És ezért kezdtem azzal, hogy a JÁTÉK része a dolognak szubjektív, ha valaki számára játék és élvezi, hogy egy hét alatt felhúz egy karaktert 80ra, tegye, ha ott áll a spawnpointnál és lemészárolja a bejövöket egész álló nap, mert kell a sok kill, akkor tegye, hiszen aki PVPzik az vállalta ezt. Mindenki azt csinál, amit akar, csak ne próbálja megmagyarázni, hogy ő ettől tud jól játszani és ettől nagy játékos, max tapasztaltabb PVPben és ennyi, ez meg nem garantálja, hogy tud játszani is.
Ez alól én se vagyok kivétel, mert nem egyszer fordult elő velem játékban, hogy azon kaptam magam, hogy már csöppet sem élvezem, amit csinálok és akkor biza lehettem én bármilyen tapasztalt vagy erős semmilyen jól sem tudtam játszani a karimmal. -
Skill #3901 hja. csak 2 oldal elötörténet és mások számára "rendes" név kell XD -
#3900 gyere Aquiloniára:p igaz, hogy RP-PVP, de sztem nincs sok különbség...:) -
barmi #3899 Valaki tudna válaszolni esetleg? Kérdés...
Köszi -
[SiX] Boci #3898 Azon gondolkozom melyik szerveren kene karit felhuzni. Tudom, hogy a Furyra ment sok magyar, de oda nem enged krealni a heavy load miatt. Van masik pvp szerver, ahova sok magyar regelt? -
Psychedelic #3897 Valóban semmi köze a kettönek egymáshoz, biztos hogy nem lesz jobb az az ember pvp-ben, aki megöl több ezer embert mint az aki senkit. -
#3896 mindegyik népnek van egy harvest zónája ami a kezdő területről nyílik. ott lehet megtanulni harvestet és craftot. (poitain , purple lotus swapm , khesatta )