Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Nos én is elõrendeltem, addig jó lesz amíg nincs WAR, bár lehet hogy túlságosan marasztaló lesz majd 😊

A halál csupán a kezdet...

próbából kitöröltem minden az RDB könyvtár kivételével, csak a launcher file-t hagytam meg. letöltötte a maradék 200 megát (rakás nem használt file és könyvtár van az installban), de még mindig nem megy ez a f*s :p
Lilithn
Bocs, a fórumcímet elírtam.
Forum

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Sziasztok!

Az AOC-ban megalakult a második magyar guild, amely PVE szerveren kezdi meg tevékenységét.

A The Last Legion magyar játékosokat tömörítõ klán, mely kialakult és több játékban mûködõ szabályrendszerrel rendelkezik, mely mind az alacsony mind a magas szintû játékosoknak egyaránt kedvez.

Magunkról annyit, hogy a tagok jelentõs része több éves MMO-s tapasztalatokkal rendelkezik. Anno az SWG-ben kezdtük egy nemzetközi guildben, majd a LOTRO-ban alapítottunk guildet, itt csiszoltuk tovább a SWG-ben tanul szabályrendszert, melyet a visszajelzések alapján sikeresen alkalmaztunk a LOTRO-ban is.

Nem valljuk magunkat sem a casual sem a hardcore stílus képviselõinek, valahol a kettõ között helyezkedünk el. A célunk itt is egy jó hangulatú közösség kialakítása akik egymást segítve fedezik fel Hyboria világát. Természetesen tervezünk majd raideket, guild eventeket és igény esetén egy Role Player szekció létrehozását is.

Saját ventrilo szerverünk készen áll, a honlapunk pedig fejlesztés alatt

A szabályainkról és guildünkrõl fórumunkon olvashattok bõvebben:

Fórum

Várunk minden érdeklõdõt!

I can eat death like nobody\'s business.

hát úgy fest hogy az van, próbáltam az általad leírt módszert de nekem sem segített.

Torzonborz
#1830 -> ismerõs hiba . elvileg debuggerben kéne levenni sm-et 2.0-ra de hiába csinálom meg akkor nem tudok belépni . szopás van.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Gondoltam így a megjelenés elött intenzív teszt alá veszem a gamét letölt 1-2 kissebb nagyobb frissítést(20-200mb-ig) indítom a játékot és hatalmas gfx bugok amikor megpróbálok belépni bármelyik karival fix crash. szokásos driver frissítésen cliens reinstallon kívül vkinek vmi ötlet?;o

Fenrir
Köszi, nagyon erõs a kísértés, hogy megvegyem a játékot 😊

Kicsit viccesnek tartom, hogy ha itthon rendelem meg akkor kb 4k-t buknék rajta.

0Fritz0
Õ az
Nyomsz egy pause-t, bezárod és utána onnan folytatja majd a letöltést.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
igen, jot szedsz, es onnan folytatja ahol abbahagytad 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fenrir
Én most egy ilyet húzok, jó ez?

Age of Conan - 20080510s EU EarlyAccess

Másik kérdés: ha bezárom a letöltõjét akkor onnan folytatja késõbb ahonnan megszakadt? 13 gigát lehúzni így is elég durva 😊

MeoH
Hmm, ez a livekliens letoltes vad eddig, 2-3K le es fel 😛 Remelem beindul.

fuck mmo's..i.,

hmm, most meg el sem indul a game, ha a Start gombra nyomok a launcherben
TDC Geronimo
Ja és persze nem az eltûnt víz miatt :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Hát azért nem csak azt fixálták 😊 Igen durva grafikai tuningot kapott megint a játék. 1-2 területet fel se ismerni :o

0Fritz0
Ez nem új fícsör: #1572 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az ilyeneket laikusként soha nem értettem. Egy patchben fixálják a barbár "anyádon rúglak" nevû kombóját, erre mellékhatásként kihúzódik a tenger lefolyódugója.

Faki
fantasztikus lett az új patch. Eltûnt a víz 😄

engem kidobál 15 percenként nemtom miért
lol nekem is crashelt az elsõ betöltésnél 😊

alakul a játék, épp most korlátozták le az ostromot 48v48-ra
Köszönöm a választ .akkor ma megis rendelem a gamét 😊.

BEAST
1. Trial verzio elobb utobb biztos lesz, de ahogy wownal es mas jatekoknal is, ez nem valoszinu hogy az elso hetekben lesz.

2. Gondolom a kliens letoltore gondolsz. Ez program az early access klienst tolti le, a jatekot elorendelo emberek +4-5 euro befizetese utan lehetoseget kapnak hogy ne majus 23-an hanem 17-en kezdjenek el jatszani.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hello mindenkinek.Lenne 2 kérdésem amit valószinûleg ,már 1000-szer megkérdeztek.De jó pár hozzászólást végig olvastam és nem találtam rá választ.1 lesz pár napos kipróbálási lehetõség mint a wowban?2 ha letöltöm a gamét arról az oldalról amit lentebb be linkeltetek mire lesz jó?Elõre is kösz a választ.

Ha kártyával fizetsz elõ 6 hónapra, akkor 3200Ft körül megúszod.

Torzonborz
na hazamegyek megnézem mi változott. jelenleg 2 karim is be van ragadva 2 dungeonba light render hiba miatt , remélem ez most tényleg javítva lesz.
az assára meg külön kíváncsi leszek bár már most sem rossz. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

teddymac
4000ft hát nem lesz olcsó

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

[HUN]Crassus
ez kemeny! thx

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
Tessék olvass...van mit :d

[HUN]Crassus
muti muti!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
Azt is mond neki hogy lessen guild forumra ha erdekli ;p

TDC Geronimo
Kipostolták closed beta fórumára. 4 oldalnyi postba fért csak bele a note :d

0Fritz0
Na, akkor már csak a vért kell megoldani.
Sikert <#hehe>

Avenger
ja zene van, csak kivolt kapcsolva a hangfalam<#idiota>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Hát ebben se zene, se vér <#nemtudom><#vigyor>

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

NeBby
~3750 , ha jól tudom...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Magh
Nekem egész szépen jön, így estefelé meg-megszakad, még 3 giga maradt. Ahhoz képest, hogy még mamut kódom sincs, nem rossz 😊.

teddymac
mennyi lesz a jatek havidija?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Botond
Sima klienst is alig bírja lekaparni, szakad félóránként. :s
TDC Geronimo
Closedre ma kimegy testre a live kliens. Akkora patch notes van, hogy kb aoc2.0-nak is megfelel :d

0Fritz0
Tess <#vigyor>

Avenger
Régen láttam a filmet sajnos, pedig a zenéje sem semmi 😊

raziel.
najo csingacsung fia unkász, amugy ez magua!

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Avenger
legjobb fatality 😊

tobias88
micsoda grafika, ez ingame ugye? <#vigyor>
Avenger

Itt van neked indián 😄

Én innen szedtem a letöltõt :
AoC - Early Access

De ha bejelentkezel a http://register.ageofconan.com oldalon és jelentkeztél a korábbi kezdésre, akkor ott lesz ez a link.

raziel.
Egyértelmüen igen...de ez wownál is hasonló volt, pl én nagyon nehezen tudok elszakadni egy game-tõl ha az jó is (d2, wow), itt az idõ folytatni a sort.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

be tudod linkelni nekem az oldalt, ahonnan szeded? talán szerencsém lesz... 😊

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Count Adyn
Csinálj te is indiános logót! 😄 Majd egyszer énis beruházok a
AoC ba ha beváltja a reményeket, meg lesz sok free timeom^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A wow se ragadott meg amikor láttam! Aztán belejöttem.
Pont ugyan ez van az AOCal is szerintem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!