12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Hoz_Hun
    Elinditottam a játékot és elkezdte updatelni, letöltötte és utána uptodate-play. Nem másik játék volt.
    De nekem eddig 27GB körül volt a conanom most 31GB körül van. Nézzétek meg nálatok mennyi.
  • Laza
    Magaval a PvP teruletekkel nincs problemam, csak igy kicsit sok, hogy mindenki mindenki ellen nyomul :)
  • Laza
    Az valami masik jatek lehet szerintem :D
  • Hoz_Hun
    Igen. Nekem tegnap (illetve az már ma volt) egy 4.16GB patchet töltött le. Szépen jöt kb másfél két óra alatt lenn volt. Most 31 GB a Conan könyvtáram.
  • Hoz_Hun
    Ezért nem megyek PvP szerverre hanem PvEn játszok. Ezt a hibát elkövettem annak idején a WoW-ban többé nem fogom. Nekem arra nincs szükségem, hogy arra menjen el egy csomó időm, idegeskedés, stb hogy egy bunkó paraszt hátbaszurkál a res. ponton.
  • gatyo
    Igen kicsit furcsa ez valóban, de szerintem csak megszokás kérdése. Így 50 környékén már vannak jó csaták. Volt, hogy elite területen a boss közelében mi gankoltunk le egy csapatot, akik kezdhettek előröl az egészet Van, hogy mi kapunk a pofánkba.

Egy a közös mindkettőben: adrenalin növekedés, "kiabálás" TS-en, röhögés stb. azaz nemcsak azon szipogunk, hogy miert nem poppolt le a boss, merre poppolnak a szürke farkasok... Nekünk ez jön be, van akinek nem ez.
  • Torzonborz
    hmm ? micsodaaa ? ez kicsit sokkkkk lenne :D
  • Arwenke
    Most tenyleg 4gigas patch jon, ez komoly?
  • Botond #3847
    Azért lassan,de biztosan megy az optimalizálás is. Már x800al is van stabil 8-12 fps,nem 3-5. :P
  • Torzonborz
    /sóhaj
    szerintem ne eröltessük ezt a pve<->pvp témát főleg hogy end game contentben nincs különbség a kettő között. mindenki ott játszik ahol akar a lényeg hogy élvezze . :)
  • 0Fritz0
    Bizony, nem csak az egyhangú csapdosás megy, hanem képben kell lenni. :)
  • Laza
    Este de felidegesitettem magam ezen a full PvP dolgon.

Bent voltam a bortonos dungeonban, es borzalmasan zavaro, hogy szinte alig lehet megkulonboztetni a playereket a moboktol. Raadasul utok egyet, megall a kozelemben vki, es persze az uteseim elerik ot is, erre betamad. Probalok segiteni vkinek, alig van HPja, de nem tudok, mert siman utom ot is, es egyebkent olyan az egesz, mintha WoW-ban Allis teruleten kolbaszolnek egyedul, boldog-bolgodtalan csapatban/egyedul nekedmegy ... folleg azt az assat vertem volna nagyon arcon, aki a res ponton szurkalta halomra azokat akik ott kelltek 10HP-val.

Na mindegy, ezt meg meg kell szokni/emeszetni. De az mar bizonyos, hogy egy cseppel sincs kevesebb idiota, mint mas jatekokban.
  • Jockey
    nem értelek, lvl31esként nálunk is próbálgathatnád a karidat és még csapatod is lenne, de te tudod:-)
    Tudom nem egyeznek a vélemények pvp és pve szerverről, de ez a játék sztem a pvp-re épül, a gank sem olyan gyakori mint egyesek gondolják, engem lvl20 fölött jópárszor bezúztak, de 30 fölöttmár nem igazán jellemző, de ha bezúznak is akkor sincs semmi.
    Szal én pvp párti vagyok, ad egy kis bónusz adrenalint a szintezéshez..:)
  • Hoz_Hun
    Az MMO szerintem nem hobbi hanem szórakozás, de igazad van hogy nem sok, bár gondolom ez ralativ. Ha valami örömet okoz akkor szerintem nem sok érte és itt van a lényeg.

Az meg hogy valki függő-e vagy sem, semmi köze a havidijhoz.
  • Bandras DaSilva #3841
    :)...nemtom a nevét valami y-al kezdődik...valami teljesen hülye neve van. Ez egyelőre próba kari, ismerkedem a játékkal. Mivel kevés időm van asszem max még 1 karival tudok majd foglalkozni...azt meg sztem pvp szerverre csinálom. Azt is meg kell nézni:)
  • Torzonborz
    na de melyik pve-n vagy ? Dagon ? Mert ha igen akkor majd ütközhetünk ingame.
  • Bandras DaSilva #3839
    :)...egyelőre vmi PvE szerveren csináltam karit ...gondoltam kicsit tanulgatom, megnézem milyen. Fury-ra nem valószínű, hogy csinálok karit mert hallom sokszor fullon van és nem enged be...bár lehet délután megpróbálom.

Guardianom van per pillanat lvl31 ( majdnem 32)..eddig nagyon bejön a dolog, meg a gUardian is tetszik...mondjuk PvP-t még nem próbáltam.

• Jockey
    sztem ez nem a te játkod, ez fizetős játék, és mivel az a jópár magyar és külföldi állampolgár mind függő, így nagyon erős hatás lesz rád ha elkezdenél játszani, így sztem menj és nyomj valami free mmo-t (mi a különbség nemtom)amíg teljesen át nem formál maga az ördög:p
    azt is leszarom honnan töltöd le a játékaidat
    az, hogy túl sokat játszottál korábban, az sem érdekel, mint az sem, hogy hány drogfüggő van, ez szimpla gyengeség, ha nem vagy megelégedve vele ne tedd..
    egyszer csak lesz trial kulcs, én tuti nem fogok küldeni, de ha még mindig érdekel a gamma pár hónap múlva nézz vissza
  • Fenrir
    Lesz majd, de még a nagy szervertelítettség (?) miatt nem osztották ki a buddy key-eket.
  • Botond #3836
    Bannerba ki kellene írni,hogy a "vendégkódok" a szerverek túlterheltsége miatt jelenleg nem elérhetőek. :) Trial meg végképp nincs release után egy héttel. :)
  • Mayday
    Sziasztok,

Van lehetoseg valamilyen trialra a jatekban? Lehet letolteni, vagy esetleg van-e vendeg kod?

Koszonom,
  • Jockey
    hali
    nemtom hol nyomod, de fury/pvp szerveren kellene, ha nem ott vagy:-)
    lásd aláírsom..
  • Torzonborz
    némmá egy Bandras :D melyik serveren vagy ?
  • Bandras DaSilva #3832
    Az OOC az közös, meg telleket is lehet egymásnak küldeni...sőt még groupolni is tudsz más instákban lévő emberekkel.

Nekem az furcsa, hogy ha összeáll egy random group akkor egyeztetni kell ki melyik instában van és úgy lehet csak találkozni. Ez néha tökörészős.

Én rengeteg emberrel találkozom délutánonként/esténként...sőt néha azt gondolom, hogy többel is mint kellene...néhány spawn nagyon lassúra van rakva és amikor kb 10en várunk egy spawnra, akkor néha érdekes.
  • [HUN]Crassus
    Ban pls Broatka! thx
  • warbar
    az mmo az egy hobbi,akik itt tolják napi 4-6 hétvégén akár 8-10 vagy mégtöbb órát játszanak.Ha ennyi időt szánsz a hobbidra akkor az a havidíj amit ki kell pengetni rá nem vág földhöz.Van aki terepasztalt épít,modellezik,lyukakat fút a női tusoló falára,mi meg mmo-zunk :)
  • WiLDoR
    gtfo plx, thxbb
  • Botond #3828
    OOC csati közös,nem? Vmint tell, guild,party cset mennek attól függetlenül, hogy melyik zónában vagytok.
  • Botond #3827
    Holnap kiköttetem a lakásból a villanyt,vízet,fűtést, mert havonta fizetni kell értük és ez már függés. Ja, még tv net is kikötésre kerül.

Amúgy semmi gond ezzel tezsvérem, cipőt is így szerzünk, hogy utcán kinézünk egyet odamegyünk a sráchoz oszt moongyuk neki, hogy ideadod vagy megbökünk, majd pont ilyen játékokat fogunk máshogy,nemdenem? Ne hagyd magad tezsvérem, mongyad meg nekik jól!
  • Rage47
    az instance-k nem választják el az emebreket
  • [SiX] Boci
    Foleg az zavar, hogy ugy tunik nem nagyon lehet az instanceok kozott kommunikalni, es aki mas instanceban van ugyanazon a szerveren olyan mintha offline lenne.
  • Psychedelic #3824
    4-5-nél nem nagyon szokott több lenni, igaz a héten mindig 11 után tudtam csak jatszani, nappal lehet több van, de elég sok emberrel fogs összefutni, nincs annyira szetszorva a sok ember.
  • [SiX] Boci
    Egy hozzaertot kerdeznek arrol, hogy egy szerveren a kesobbi zonak is 20 instancera vannak bontva? Kicsit kiabrandito, hogy a kezdo varosbol van 25 instance, es igy csak par ember lezeng 1-1ben. Remelem nem ugy lesz, hogy minden guildnek is kulon instanceban lesz a vara.
  • Broafka
    hmm, az ilyeneket értékelem, ez egy teljesen korrekt hozzászólás volt.

Igen, egyébként van igazság abban amit mondasz. Valóban ezzel nyerik a pénzt. Csak hogy azon nem változtat, hogy ettől még úgygondolom hogy nem éri meg a dolog.

igazából, bevallom netről töltöm le a játékaimat, már amikor játszom. De vannak olyan játékok amiket én is megveszek, de csak ha megéri.

Régen kis koromban játszottam a Prince of Persiával, (másolttal) amikor teljesen beleszerettem a játékba, megvettem a boltba, majd vakon megvettem a többi részt is (az egyiket nem bántam meg, a másikat igen) de hittem hogy azért érdemes kiadni pénzt.

Régen sokat játszottam MMO-kkal, túlzottan is sokat, és nagyon tönkre tett, ezért sem akarok visszaszokni és ezért is érzem, hogy nem érdemes mmo-kért kiadni pénzt, de beleszerettem volna nézni a játékba.
    És azért hogy belenézzek 1-2X nem szeretnék 1 havi adagot kifizetni.
  • Hoz_Hun
    Na gondoltam lefekvés előtt tolom még egy kicsit erre hopp itt egy 4,16GB patch. Ma már nem játszok, de akkor letöltöm mert szépen jön. Ekkora patchban remélem sokat javítanak a gamán.

Amugy lvl. 11 lett a kis assám (női karakter). Kacérkodok a gondolattal, hogy indítok egy Barbárt vagy az a Guardiant amit emlegettetek, de nem tudok dönteni (ez férfi karakter lenne). Nem tudok dönteni (persze az assa mellet tolnám, mert az lesz a main karim).
  • Bandras DaSilva #3820
    Azért az egy érdekes álláspont, hogy ha fizetni kell egy játékért havidíjat akkor függő vagy, ha pedig esetleges tört szerveren ingyen nyomhatod akkor meg nem.

Egy MMO elkészítése, fenntartása rengeteg embert/technikát igényel amiért általában pénzt szoktak kérni a kedves dolgozók. Ezt valamiből finanszírozni kell. Hosszú távon csak a játék eladásából nem folyik be annyi pénz, hogy ezt fedezze. Arról nem is beszélve, hogy azért az alapcél az, hogy az adott játék termeljen egy kis nyereséget is bizonyos idő után..vagy rosszabb esetben legalább a befektetett pénzt hozza vissza.

Más: ezekért a játékokért fizetni kell. Ha ez neked nem megfelelő akkor nem kell ezt kipróbálni. A problémát a jelen esetben az okozta és gondolom azért kaptál olyan válaszokaz amilyeneket, mert jöttél ezzel az " én nem fizetek játékért" hozzáállással. Valszeg itt ezzela hozzáállással van baja több embernek. Ez az "ide mindent nekem ingyen dolog igen felejtős". Általában játékon belül is a hasonló hisztik nehezítik meg az ember életét, vezetnek nerfekhez, hülye peccsekhez stb.
  • Psychedelic #3819
    Senki se kiváncsi erre, állj ki a legközelenni térre holnap reggel, és kiabáld egész nap, hogy az mmorpg a sátán játéka. Biztos több berátot szerzel, mint itt fogsz.
    Amiket felsorolál, azok a te játékaid, menj és játsz velük, minket meg hagyj békén, majd ha kérdezzük a véleményed akkor oszd meg velünk.
    További szép napot, ne reagálj mert azt is leszarjuk.
  • Broafka
    és csak hogy ne a WoW-ot említsem:
    további jó online játékok:
    9dragons
    Lineage
    SpaceCowboys (most már Air Rivals) <-- ezen mondjuk van mit csinálni...
    és nem MMO-k:
    Diablo 2 <-- ezért csak a játékot kell emgvenni 2000 Ft-ért, és megéri
  • Broafka
    szerintem meg beteges online játékért fizetni. Függőség első lépése, hogy a kérdés normális volt, a válasz nem, nem is értem miért...
    függőség másik része, amit írtam, a fizetés. Az egy dolog hogy megveszed a boltban teszem azt mondjuk 5-6 ezerért (többet nem is érdemes adni egy játékra, ha már megveszem eredetiben, akkor megvárom míg lemegy az ára), de hogy méf havonta még fizessek 3-4 ezreket.
    harmadik függőségi pont része, hogy észre sem veszitek a dolgokat. Ez olyan mnit a cigisek, 500 Ft egy doboz vagy mennyi, és ha mondjuk úgy számolunk hogy átlag 1 hónapban, mondjuk veszel 27 dobozt (most egy 30-as hónapot vettem) akkor kb 1 év alatt 162000 Ft-ot költesz csak cigire... Hát nem tudom, én ezen elgondolkoznék hogy megéri... játékban meg kb 50000-et hát szerintem ez se éri meg csak a játékért...
    4. pont, inkább szerezz egy barátnőt magadnak, jobban megéri.

Én tényleg csak megakartam nézni hogy miylen a játék, és normálisan tettem fel a kérdést, erre lehurrogást kaptam... újabb idegbeteg online társadalom
  • TDC Geronimo
    hehe ja ez is jó kis bug. Akráhányszor mész oda mindig akkor épül fel :)