Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
no megvan asztali gepecske, 9800gtx 4giga ram, vista es egy 22es moncsival varjuk a release-t
azt kell mondjameleg szep a jati, high beallitason 50fps korul rotyog varosba

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
Jobb azért, ha már itt van a gépen <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

13 ojró. Nincs új a nap alatt.

Tatyla
mennyi lesz ennek a havidijja?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nagyon jó az új banner! <#eljen>

Nekem már este 6-7 felé beterhelték és éjfél körül már lehetett is szedni. Amúgy hova ez a nagy izgalom, még 5 nap kezdésig.

[HUN]Crassus
detto😛 kivalasztott lettem!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
thx

TDC Geronimo
Na levonták végre

Akkor megnyugodtam, hogy nem csak tölem nem vontak le a pénzt. 😊
En a hivatalosrol amit kaptam.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

TDC Geronimo

[HUN]Crassus
honnan a rakbol szeditek??😛

Gondolom majd szepen levonjak mindenkitol.

TDC Geronimo
Nekünk se vontak le még joeval, de már töltjük a klienst *türelmetlenül vár*

[HUN]Crassus
hmmm nem minden preorderes tudja letolteni???

nekem meg nem vontak le:S es az account managemen-t ben sem talalok linket....

De jol elvagytok😊 Ez ugy hianyzott mar.😊

Na csak belebonyolódtál, de egy csúsztatással nem oldod meg. Egy szóval nem mondtam, hogy nem változik semmi, csak hogy az alapkoncepciója marad ugyanaz. Közel sem jelent elég információt a két körmondatos kedvcsináló leírás a karakterkreáló képernyõn mondjuk ahhoz képest, hogy tudod, hogy lvl20-on a karinak már kétféle cc-je van vagy nincs. Tovább ezt nem fogom magyarázni.

BEAST
utallak is erte :C

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Ja hogy nalad ez lvl 20on derult ki? ... azt hittem ezt mar a kasztok leirasanal megtudja az ember. Felesleges, lvl20on is annyit tudsz egy karakterrol Featek es skillek nelkul mint lvl1en ... kar belemagyarazni hogy 80ig nem valtozik semmi -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jelentem, levontak a penzt es mar toltom is le a klienst.
400K val jon lefele.

Miért, maggel nem ranged nukeolsz lvl 1-70-ig néha frostnovázva, blinkelve, rugóval meg sunnyogva meleezel? Vagy nálad ezek az alapkoncepciók néha megcserélõdtek?

BEAST
"Én csak abból indulok ki, hogy nem fog egy kari 180 fokos fordulatot venni 20-80-ig, az alapkoncepció ugyanaz marad mindegyiknél."

mert mas jatekokban sem valtoznak a karakterek... ahogy wowban is teljesen olyan 60as(70es) karakterrel jatszani mint egy 20assal... alap.

Most hogy sikerült idekeverned a wowot...?

BEAST
mert wowban sem igy volt...

Na látod sokaknak épp ugyanez a problémájuk, ha vmennyire lehetne ismerni lvl80-ig az összes képességet nyilván könnyebben lehetne dönteni, de így sajnos vmennyire lutri. Én csak abból indulok ki, hogy nem fog egy kari 180 fokos fordulatot venni 20-80-ig, az alapkoncepció ugyanaz marad mindegyiknél.

Magh
A necro pipettában ugyanaz, csak már fáradt vagyok.

0Fritz0
Valaki lefordítaná? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Magh
Én is leragadtam: demo, necro, hox, tos és dt jöhet szóba, a melee és másik két healer nem játszik. Szívem szerint alap lenne a demo, de nagyon unalmas classnak tûnik, hiába pet meg spellweawing, összevetve egy guával, ahol vannak stancek, pajzsot kell helyezni, koordinálni a támadásokat, kombókat, sokkal dinamikusabb a másodlagos barja etc. Ismerni kéne a lvl80 játékmenetet, de nagyon úgy tûnik, hogy a két caster lesz a legprimitívebb = kis skillpool = felesleges class (lásd WoW mage post-TBC). A necro meg ugyanez piperában. A HoX sem kivétel, elvileg ez tudja a legjobb single target burstöt, és van IWIN skillje is, de papír. Erre sokan legyintenek, hogy majd reroll, de én lojális vagyok a kezdõ karimhoz, az altjaim mindig megrekednek a lvl cap 80%-ánál. Képbe jön a ToS, az ilyen DPS-healer hibridek mindig és mindenhol kellenek, de ennek meg a featjei unalmasak.

0Fritz0
Lehet, hogy lesz neki, de akkor az nem lvl 20-nál lesz.
Már ha marad a bétás skill elérés.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Ennyi van lvl20on amit ott látsz.

És a cc-k (crowd control)? Stun, esetleg root képességek? Azt írták róla, hogy sok lesz neki.

Conquerorunk, tempestünk lesz elég, Hõs-t nem akarunk bármi is legyen az, tehát egy bearshamant ha lennél szíves... ;D

0Fritz0
KÉP

(4) Egy gyenge támadóvarázs, (5) az ellenre jobban hatnak a "holy" támadások, (6) erõsebb attak, (7) ez egy kellemes kis aoe, sebez és földre lök mindenkit bizonyos területen belül.

+ jobbra a szokásos személyre és csapatra ható gyógyítások, felélesztés (bár csapaton kívüli emberen nem mûködött), védelem növelés, csapatra ható tartós életerõ növelés (kb. 70-80HP)

PvP-ben néha sikerült F2F-ben sikert elérni, de ehhez kellett némi helyzeti elõny.
Az aoe nélkül elég halandó a pap, de nem is erre lett kitalálva. 😊

BEAST
gondolom, hox

TDC Geronimo
hos? :o

Van egy tippem, hogy nem lesz eleg, papbol sosincs eleg.😊

Jockey
hmm most neztem shami 15on kap egy rakat spellt, en 12on toroltem:p
es mintha valami normalisabb heal is ott jonne
egy glond van lvl15ig megoszulok es kihullik a hajam mire felszintezek megint egyet:p
papunk lesz eleg?
szukitettem a kort, conq, HOS, bearshami, tempest-re:p

Ki nézte a Prist of Mitrát lvl20-on, mennyi és milyen cc-je van a karinak? Csak nem túl meggyõzõ infokat találtam az ezzel foglalkozó oldalakon.

BEAST
vagy bearshaman ;p

Ilyenkor szokott jönni a "ne lvl10 alapján ítélj" címû rinya. Ami lejött és valszeg végig benne lesz a játékban, hogy bár a barbár nagyot üt, de belé is nagyot ütnek, míg a conq-ba nem. Ez erõsen party alapú játéknak ígérkezik a fullpvp miatt, tehát úgyis csapatban fogjuk erõltetni, legyél olyan ami csapatbarát, tehát conq. Én szinte biztos, hogy tempesttel kezdek, legrosszabb esetben vmelyik másik casterral.

Jockey
az a baj kurvara nemtok donteni
bear shammi tetszene, de gagyinak tunik nekem nagyon low lvl-en
probaltam xolti-t jo fajta, de cloth armour annyira nem vonz, pvp-be nemtlom mennyire kapjak szet(gondolom 2 sec alatt:p).
tempest is jo, de az is nagyon papir nekem
barbar is loszar cuccba van:0
conq fele hajlok, pedig meg csak azt nem teszteltem:p

NeBby
Barbar - kevés armor , nagy dps
Conquer - erõs armor , kisebb dps

Aszerint válassz , hogy a csata közepén szeretnél e lenni vagy csak sunyiba bökdösöd az embereket<#vigyor3>
Bár szerintem barbár jobb választás

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Jockey
hmm most nezem alairasod, clonq? pedig egy darktemplar beasr shamit lattam magam elott:p

BEAST
azzal se mesz sokra, malav azt mondja barbar, en meg hogy conq 😄 dontsd el ;p

Jockey
en is eltom olvasni a leirast, szubjektiv velemenyre vagyok kivancsi:-)

BEAST
ha stealthelgetni meg dpselni akarsz akkor barbar, ha heavy armorban tomegbevetodni, csapatbuffolni es dpselni akkor conq 😊

Jockey
es barbart meg nem teszteltem, szted barbar vagy clonq? assasinom van egy 10es..

TDC Geronimo
Minden class amelyik tud DWni az bukik cc skilleket DWvel, cserébe viszont kap nagyobb dpst.

NeBby
Assassin lesz akkor a te barátod<#wink>

Starcraft2 e-mail: [email protected]