Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy jött össze az a gép, ha 3-4k Ft elriaszt egy MMO-tól? hmmm

igen, havi díjas...

TDC Geronimo
Nem, sõt még pénzt is utal a Funcom havonta a számládra csak játszál vele <#falbav>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

srácok ez ugye nem lesz havidíjas? mert ha nem akkor valszeg megveszem 😊

Mit gondoltok a guildvárak ostromáról?

Szvsz nagyon okosan kell megcsinálniuk, ahhoz hogy ne fulladjon káoszba az egész. Az alapján, amit eddig hallottam csak bizonyos idõpontokban lehet ostromolni majd. Ezt a védõ guild adhatja meg, vagy általánosan lesz kiírva?

Mi van akkor például, ha a guild elmegy ostromolni és közben egy harmadik guild lenyúlja a várát? Vagy csak egy "bázisa" lehet egy guildnek? Összességében szerintem az lenne a legjobb, ha a támadó bejelentené támadását "hadüzenet" formájában és ezt a védõ mondjuk háromszor elutasíthatná más idõpontot ajánlva, majd a negyedik hadüzenetet automatikusan el kéne fogadni (hasonlóképpen, mint a baseballban).

Esetle saját helyõrségük lesz a guildváraknak?

lewtwh0re

Magh
Hohó, úgy látom a sok panasz miatt újra lehet regelni EA-re. Menjen mindneki gyorsan.

Jockey
ismeretlennek ha van akkor sem adok trial-t, ez alapszabály:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
jah mostmár tényleg kéne az a házigizdaság. nem kéne trial kunyerálós dömping.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

9 nap azért nem a világ vége, vagy az a 2 post zavar? 😄

Amúgy le lehet kattanni errõl a trialos faszságról. Jóhogy nem a wow2-höz akartok trial kulcsot már most.

Inkább felnyomja a 8. 70-es hordás kariját is...

Avenger
Inkább csak biztosra mennek hogy ne mondd vissza az elõrendelést miután megkaptad a kódot.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TDC Geronimo
Mit hezitálsz, vedd meg gamet inkább... -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ventura82
Kössz szépen. Bár asszem várok még a rendeléssel, mert elõbb a gépet kell alkalmassá tenni a futtatásra 😊 Amúgy a game.co.uk-n ingyen adják pre-orderhez a mamutot? Itt meg lerántanak 3000-et érte? Ez azért érdekes.

"A mammut kód árát, 3000 forintot a végleges játék árába be lehet számítattni, a megjelenéstõl számított két héten belül." a CD Galaxis-nál.

Avenger
game.co.uk
Én innen rendeltem vasárnap, hétfõn küldték a kódot, tegnap beregisztráltam 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

trial key engem is érdekelne majd, ha lesz vkinek feleslegbe.

0Fritz0
(Lvl 40-tõl használható)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Magh
Game.co.uk 8800-ért leszállítja. Jellemzõ bakker h elbattyogok pár órára a rohadt kódért, közben lezárják az early accesst. Most van egy 3000 forintos mamutom, hurrá.

Ventura82
UK-bõl? Adsz egy címet, hogy honnan?

Magh
Mondjuk ha tényleg 16k-ért hozzák a CE-t (külföldrõl lényegesen drágább), akkor lenyelem. Csak ez az EA már nagyon be volt tervezve.

0Fritz0
Na akkor viszont tényleg szopás. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Magh
Igen, csak épp így 12k, míg megrendelhettem volna 8.5-ért UK-bõl...

0Fritz0
Az árát beszámítják a játékba.

Magh
Fasza most megvettem a mamut kódot a nagy büdös semmiért? Mert maga a mount nagyon nem érdekel, és nincs early access. Hát sz*pjanak le.

Helló! Én is elõre kóricsálgatnék trial kulcsért, de szerintem lesznek még 1 páran akik fognak 😊. Elõre is köszönöm annak aki megszán eggyel.
email: [email protected]

Avenger
Nekem a mamut nincs ott a subscription-nál<#wow2> csak az early access

jaja approved

eléggé szar az áttekinthetõsége még ennek az oldalnak, köszi a megoldást

BEAST
"No upgrades available. This subscription is already upgraded to the maximum."

Mindenkinek ezt irja, mert a kovetkezo upgrade majd csak az lesz amikor a vegleges verzio keyet adod meg.

A masik, hogy nezd meg az Account information / Payment Historynal hogy mi van az 5 euros early access befizeteseddel, ha approved akkor mar 100% hogy bent vagy, ha pending meg van eselyed ... de ha nincs ott semmi mint pl Fritznek akkor lekested.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tombi
miért irtad ezt Chris? Nincs elég triál kulcs?

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Okés, ne hagyd, hogy megtévesszenek olyanok akik még a te "yes/no"-s szókincsednél is kevésbé beszélnek angolul. ;D

de az 5euro-t még nem vonták le...nem csak 17én kéne?

Én meg a kiegészítõhöz szeretnék kérni egy trial kulcsot!

elvileg van igen...de most elbizonytalanodtam.

"No upgrades available. This subscription is already upgraded to the maximum."
Ez csak azt jelenti, hgoy nem lehet tovább upgradelni az elõfizetést mert már a maximum upgrade rajta van...

a view subscription alatt van kettõ ikon plusz: Early Access: Begins May, 17th 2008, Pre-order: The War Mammoth, Age of Conan

ha jól sejtem ez most okés nem? 😄

Tombi
Hello, valaki tud adni egy trial kulcsot? Ugy olvastam a collectorosok kapnak 5-t, szivesen kiprobálnám

elõre is köszönöm !
email: [email protected]

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Ne agodj, nalam jo😊 Ha toled levontak az 5eurot akkor nalad is jo.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Avenger
Mamutot kiírja valahol, hogy be van e regisztrálva?

Jockey
nekünk elvileg regelve van minden ugye?:-)
ha jól emlékszem csak kliensünk letöltése volt hátra

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lett vegul early accesed Finder?

genRob
Ne ez felejtõs. "No upgrades available. This subscription is already upgraded to the maximum." <#rinya> Na mind1 a mamut reggelve és 24.-n indul a game nekem. Mert 1 nap lesz a posta. Gondolom akkor aktiválódik majd amikor feltelepítem a gamet. Ennyi.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Avenger
Nálam is így volt, a végén valami 662-n állt meg talán 😊

Nalad normalis.😊

Akkor sajnos akinek nincs, annak mar nem is lesz, szopacs.😞

az normális ha 700vmennyirõl lement a letöltendõ patch mérete 671-re majd most megint ránéztem és már csak 668mb?

Avenger
Early*

Avenger
Hát nincs már earyl access: ahogy itt is írják. 😞

hossz=hosszu

Van egy hossz oldal meg kell adni minden fele adatott es az oldal vege fele volt a special offer, azt kellet bejelolni. Nekem igy volt.

Dx10 exe szerintem sem lesz, at lehet allitani a simple configban az tuti.
Elvileg az amivel az earlyben jatszunk, az mar a vegleges ami 23. indul.

genRob
Innen megyek. Beírom a kódot de nekem nincs spec offer.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Avenger
Most is ottvan, de átállítom dx10-re, indítom, peccser lefut, play, peccser kilép, és nem történik semmi. dx9ben viszont indul egybõl.

amikor regelted az accod ott volt olyan. De ha mar kesz van akkor nezd meg a wiev my deitals es payment history aszem. Ott latszik akkarnak e vonni toled 5 penzt.