Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, havi díjas...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szvsz nagyon okosan kell megcsinálniuk, ahhoz hogy ne fulladjon káoszba az egész. Az alapján, amit eddig hallottam csak bizonyos idõpontokban lehet ostromolni majd. Ezt a védõ guild adhatja meg, vagy általánosan lesz kiírva?
Mi van akkor például, ha a guild elmegy ostromolni és közben egy harmadik guild lenyúlja a várát? Vagy csak egy "bázisa" lehet egy guildnek? Összességében szerintem az lenne a legjobb, ha a támadó bejelentené támadását "hadüzenet" formájában és ezt a védõ mondjuk háromszor elutasíthatná más idõpontot ajánlva, majd a negyedik hadüzenetet automatikusan el kéne fogadni (hasonlóképpen, mint a baseballban).
Esetle saját helyõrségük lesz a guildváraknak?
lewtwh0re
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A mammut kód árát, 3000 forintot a végleges játék árába be lehet számítattni, a megjelenéstõl számított két héten belül." a CD Galaxis-nál.
Én innen rendeltem vasárnap, hétfõn küldték a kódot, tegnap beregisztráltam 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
email: [email protected]
eléggé szar az áttekinthetõsége még ennek az oldalnak, köszi a megoldást
Mindenkinek ezt irja, mert a kovetkezo upgrade majd csak az lesz amikor a vegleges verzio keyet adod meg.
A masik, hogy nezd meg az Account information / Payment Historynal hogy mi van az 5 euros early access befizeteseddel, ha approved akkor mar 100% hogy bent vagy, ha pending meg van eselyed ... de ha nincs ott semmi mint pl Fritznek akkor lekested.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
"No upgrades available. This subscription is already upgraded to the maximum."
Ez csak azt jelenti, hgoy nem lehet tovább upgradelni az elõfizetést mert már a maximum upgrade rajta van...
a view subscription alatt van kettõ ikon plusz: Early Access: Begins May, 17th 2008, Pre-order: The War Mammoth, Age of Conan
ha jól sejtem ez most okés nem? 😄
elõre is köszönöm !
email: [email protected]
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
ha jól emlékszem csak kliensünk letöltése volt hátra
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Elvileg az amivel az earlyben jatszunk, az mar a vegleges ami 23. indul.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.