12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#4015 Bejelentkezel a játékba, és baloldalt a karakter neve alatt. -
#4014 Már hétfő óta.... -
#4013 itt találsz egy elég részletes véleményt a játékról -
#4012 aktiválás/regisztrálás után 1-2 óra, aztán /claim -
#4011 sziasztok. Hallottam(és láttam...) hogy megjelent egy új mmorpg ami wow verő.Szóval ez lenne az. Az lenne a kérdés,hogy miben KÜLÖNBÖZIK(nem JOBB)a wowtól. a grafikát dicsérték fórumokon.de másról még nem tok. pl hogy van e új harcrendszer, át lehet-e sétálni az embereken meg ilyen bizgentyűk.
előre is köszönöm válaszotokat: Balázs -
mephisto11 #4010 nem tuja valaki megmondani hogy hol tudom megnézni hogy melyik serveren van a karakterem?És hogyan tudok servert váltani?lehet egyáltalán?Persze a már meglévő karakteremmel...Köszi!Üdv.. -
#4009 Nálam ugyanez a szitu.... maummutom van de köppeny sehol... -
#4008 már azt is próbálltam de semmi :(
-
#4007 /claim -
#4006 volt köpeny kódom amit aktiválltam is mégsincs a táskámban,miért? -
WiLDoR #4005 barbi az druva dps, szar vért
conq az jó vért, közepes dps (kb. ugyanaz mint a wow arms/fury warrior-ja)
guardian meg tank. brtuáljó vért, de gyökkettő dps. nehezen ölnek meg (egy idő után), de ugyanakkor te se nyirsz ki senkit...
assa brutál dps, csíra vért.
lehet válogatni. -
Chris #4004 Más casterokról nem tudok nyilatkozni, de én tempesttel speciel azért állok közel a tankhoz meg a mobokhoz, mert van egy totemem ami sebzi az ellent, buffolja a partyt, nekem meg manát generál, tehát mindenkinek hatótávon belül kell lennie, plusz van egy viszonylag kis sugarú "aura" ami szintén mindenkit sebez a közelben. Valszeg másoknak is vannak hasonló spelljei. -
Chris #4003 Nyugi, a pubertás nem ellenséged, ki fogod nőni. -
Arwenke #4002 32s rangerem van es egyaltalan nem erzem gyengenek, crossbowt hasznalok es azt a talent oldal nyomtom ami ahoz valo, Van benne ket stance az egyik knock backet csinal eleg tapos szerintem. -
Arwenke #4001 Rangernek is van agro csokento skillje, de ahoz kardal kell csapkodnia. -
mephisto11 #4000 hali.akkor ez azt jelenti hogy servert kéne váltanom?mert én sima RP serveren vagyok és ott nincs senki...csak németek...nem tudja valaki hogyan tudok servert váltani?Re mélem nem kell ujratelepítenem....mondjuk átmennék az RP-PvP - Aquilonia serverre... -
Bandras DaSilva #3999 Nekem is hasonló tapasztaltom volt a sanvtumban. fel is húztam magam..igaz ez random group volt, de valahogy a casterek itt szeretnek tankot játszani, húzogatnak mobokat aoe-vel aztán meg hisztiznek, hogy szedjem le róluk..nem mindig megy.
A gaod tényleg nem az igazi..gyakorlatilag mintha nem is lenne.
A guardiannan eddig meg vagyok elégedve. Remélem ezután sem lesz rosszabb.
Egy vmi insta aggro generáló dolog tényleg elférne..úgy egy kicsit könnyebb lenne. -
#3998 Priesteknek es rugoknak vannak general agon aggrocsokkento featjeik. Casterek meg azert vannak a tank seggeben hogy tudjanak healelni meg aoe dmg-t tolni.
Ez amugy nekem se szimpi, PoM-nak nincs egy nyamvadt single target healje amit tudna a tankra spammelni. Erdekes lesz igy harmadannyi hp-val mint a tanknak komolyabb bosst olni aki pl. durva aoe-t is nyom maga kore... -
#3997 En se orulnek neki ha a kesobbi raidekre 28 fele addonnal kene menni amitol latni se lehet. Plane hogy most healert csinaltam:))
(mas kerdes hogy a gyari UI tenyleg gyenge) -
#3996 Vannak mar addonok, de jelen pill.ban csak a skinre es megjelenitesre. Es az addon keszitok nem is nagyon biztatnak, hogy lesznek olyan ossztett addonok, mint a wowban. Es ugy nez ki, hogy Funcom sem tamogatja az 1eb addonokat. Bar en nem is banom, nemelyik mar nagyon botjellegu volt, persze mas kerdes, hogy az eszement bossolashoz szukseg is volt ra... -
#3995 na és jólenne tudni,hogy mondjuk egy 100-as ütés +25% hate-el 410-es taunt skillel mennyi pure DD dmg-nek felel meg:P
Aggróméter addont pls.) és több belelátást az AOC játékmechanizmusába!:P -
#3994 Semmi baj a rangerrel. Csak ugy 30 kornyeken, kicsit meggyengul, mert nem kap skilleket. 40utan mar egesz jo kis kari ismet. -
#3993 amit nagyon hiányolok: instant nagy aggrógeneráló képesség-"véletlen" lehúzotrt mobok azonnali lekezelésére-/mocking blow vagy S Slam szerű téma/ és a taunt itt Goad 2 perces CD-vel useless és nem is működik szóval egy taunt viszonylag kis CD-vel ami instant magadra rántja a mobot legalább 1 kombó kivitelezéséhez elegendő ideig...ugyanis a DD meglepően brutál burst-el rendelkezik amit kordában tartani csak akkor lehet ha folyamatosan tud a tank kombózni a mobba.Berántott moboknál vannak gázok. -
#3992 Nem mindenki lehet olyan vérprofi mint te ._. -
#3991 yeahhhh! Végre tankoltam teganp!:P:)Sanctumba voltam 3x is tegnap az első után kaptam a meghívásokat,mert az eddigi csalódásaim ellenére saját szintembeli partyban /én 38/ 37-40 szépen szuperált a guardian!Korábban volt rossz tapasztalatom 6-8 szinttel magasabb playerről nem igazán tudtam leszedni a mobokat illetve nem is tudtam megtartani:S,de úgylátszik +/- 3-4 szintkülönbségnél jól működik.Mondjuk retalenteltem is hírtelen mivel a Goad/instant taunt/ szarul működik még így az egyenlőre fölösleges és amúgy is szopó a 2 perces Cd-vel.
2-4 secig ha hagynak egy mobon onnantól lehet szépen fogni őket.Def stance+provoking manőver buff+maxolt taunt.
Abba nem mentem bele/mert nemvolt kedvem csetelni/hogy 2-3 mob sem gáz ha hagyják,hogy beforgassam őket-mivel úgyanúgy lehet ütni őket,de úgy néz ki nemlesz gáz ez TS/Ventris partyban.
Nemtudom van aggrócsökkentő skillje a nem "tank" classoknak?Jah és ami zavart,hogy még a casterek is állandóan odajönnek a mobok seggébe hiába húztam el őket mindíg jöttek a "lecsóba" sztem feleslegesen....vagy nem? -
mephisto11 #3990 emberek!Asgard RP serveren van valaki?Mert eddig még egy magyarral sem találkoztam...Jó lenne összejönni... -
#3989 Köszi most már mindent értek.
A Ranger-rel valahogy nehezen boldogulok, gyenge kari, vagy én vagyok a vérláma. A Harcosok közül melyiket érdemes indítani, barb, guard, conq... -
#3988 Csitulj már... -
#3987 wow xar. meg a többi mmo is. pont ez a baj hogy nincs egy normális se ami meg az lenne arra nem költenek pénzt mert a sok agyatlan baromnak nem az kell ( akinek nem inge... ) :( de ezt anno kitárgyaltuk ventrin .
egyébként mivel megvettem a játékot azt hiszem jogosan várhatom el hogy amit kezdésre betettek az működjön is. -
#3986 nem értelek benneteket
nemtom, de leszarom wow-ba mi volt, én ott is éreztem megjelenés utn is azt, hogy lvl40 kurva unalmas és hátam közepére se kívánomm a jatit
Nemtom milyen elvárásaitok vannak mmo felé pláne 1,5 hét után, de azért nem kéen túlpörögni.
Faszom a wow-ba, senki nem emlékszik hogy hillsbardba kellett rohangálni 2 nyomorék falu között mert ennyi volt a pvp tartalom?
it már vannka legalább keepek, még ha nem is funkcionálnak. A kockák persze mindig elégedetlenkednek, akinek meg nem tetszik hajrá magas élményfaktorú free mmo-k vagy menjen vissza wow-zni és grindelje be a 200ik típusú repuját vagy dögöljön ble egy lila ruhás oneshoot-ba pvp-n az íratlan kidolgozott arénaba:) -
#3985 Hát sokan nem tudják, hogy az egyenlőre egy számtani kifejezés :p -
#3984 A hangsúly az eddig-en van. Már nem az első kommentet olvasom (nem csak itt) hogy nagyobb szinten nincs mit csinálni. Unalmas lesz. Már nem azért de ez enyhén szólva sem kis bug hanem ótvar nagy hiányosság. És biztosan pótolják majd de addig miért fizetsz? Mert tuti nem egyik napról a másikra fog ez megoldódni. Szóval pár hónapot nyugodtan ki lehet várni mire rendbeteszik az egészet olyanra amilyennek lennie kell. -
#3983 A történelem a jelenben íródik. Ha holnap feltalálják a fénnyel működő processzort akkor a lehetőség adott volt hogy már ma is megtegyék ezt mások. De mivel nem ők éltek vele... -
#3982 Végre egy ember, aki az egyelőre szót helyesen írja... -
#3981 Elég is volt abból az instából egyelőre :D -
Chris #3980 ?
Úgyérzem elvesztetted a logikai fonalat... vagy inkább fel sem vetted? -
WiLDoR #3979 több instaserver is fut ugyanazzal a területtel, ő is másikban volt meg te is.
menjetek egybe és látjátok egymást majd.
hogy ez miért kell?
gondolom feltünt pl. hogy tortage-ban milyen kis szűk utcák vannak.
gondolom az is feltünt, hogy van collison detection, azaz nem tudsz átfutni másik karin.
namost akkor, ha összepakolnák az összes playert arról a területről 1 helyre, akkor tortage-ban pl. megállna az élet, mert senki sem tudna lépni egyet sem, akkora zsufoltság lenne a playerektől az utcákon...
na ezért jó pl. a több instance server is ilyen helyen... -
#3978 Jogod van hozzá h kivárd, másnak meg ahhoz van joga h ne várja ki. Hagyd meg mindenkinek a döntés jogát, szabad országban élünk.
Egyébként meg a hideg ráz attól mikor 10-en évesek osztják az igazságot a fórumokon, mikor életében nem dolgozott még 2 hónapot egyvégtében, és mellet is csak akkor fogott mikor az anyja szoptatta. -
Chris #3977 Persze, csak a történelem makacs dolog, nehéz megváltoztatni. :D -
#3976 B+ királyak vagytok! Elnézést h mindig valami láma kérdéssel jövök, de nekem ezek a dolgok még nagyon újak. FPS-en butulok már évek óta.