12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#3975 Minimap fölött kis lila háromszög: select instance. -
#3974 Lenne egy kérdésem amit haverral nem értettünk annyira. Tegnap dagon szerveren akartunk találkozni és nem láttuk egymást akármit csináltunk. Mindketten multi módban voltunk, vagyis nappal, ugyanott álltunk és mégsem. Groupba felvettem akkor sem. Másokat láttam rohangálni, de őt nem. Hát ilyenkor meg mivan?. Mitől lehet ez? -
[SiX] Boci #3973 Mivel van WH beta kulcsom igy nem masokra hagyatkozva mondom azt, hogy oda billen a merleg nyelve:). Az AoC meg a kis bugok ellenere(semmi komollyal nem talalkoztam) is jol jatszhato, es szorakoztato eddig. -
#3972 Én azért szkeptikus maradok kicsit. Majd ha kint lesz akkor meglátjuk mit mutat mert az aoc is így kezdődött aztán láthatjuk mi lett a vége. A másik meg hogy csak engem zavarna ha ilyen bugos játékért fizetnék? Titeket nem zavar hogy tesztelésért fizettek? Inkább kivárnék fél évet mire a megoldják a bugokat és rendbeszedik a dolgokat. De amiket itt olvasok ezért pénzt ki nem adnék. -
#3971 Nem mondta senki hogy csak a blizzard jöhet ki mmo-val... A lehetőség adott volt. -
#3970 Mikor meg en jatszottam vele evekkel ezelott, akkor csak olyan instance low/med lvl dungeonokkal talalkoztam benne, amikben mindenki koricalhatott ossze vissza. Mint amilyenek 'Tortás' teruletein vannak :) -
#3969 tévedés EQ2ben rengeteg insta van meg egyéb más is. -
[SiX] Boci #3968 Igazabol szerintem meg most is igen szegenyes a piac. Majd ha szinre lep a Warhammer, akkor tenyleg lesz verseny. Addig fel kell kotnie a gatyat az AoCnak, mert a WH beta alapjan egyelore oda billen a merleg nyelve:). A WoW pvp meg ennyi ev utan is annyira gyenge, hogy meg a daoc hangulatat sem uti meg. -
#3967 Na, akkor ez legalabb jo hir :) -
#3966 Sziasztok! Tudom, hogy még egyelőre nem lehet felhasználni, de majd ki szeretném próbálni az AoC-t és szeretnék kérni valakitől egy trial meghívót -
#3965 Rosszul tudod, az elso instam amiben normalis bossok voltak lvl30on volt (inkabb 35+) Sanctum of the burning soul, van meg a piramis is elotte, de amikor mi voltunk azon a szinten eleg bugos volt meg, allitolag mar azt is kijavitottak. Tegnap jartunk Field of the deaden, Tomb of akarmiben (elsore nem jegyeztem meg xD) ez lvl 50 koruli, de inkabb 55 a min, az elso insta ahol a bossok mar trukkoznek es taktika is kell nem csak "menjunk csapjuk meg" :D -
#3964 lvl35-36os insta a legkisebb. Ha az irl időt veszed akkor itt hamarabb leszel 36-37,mint wowban 20. (Kiadáskori lvl20,amikor fingod nem votl mi merre, fele ennyi quest/fp volt, stb) -
WiLDoR #3963 nézz körül a trader-nél, én tegnap nézegettem elég sokféle motyót lehet vásárolgatni az aukciós házban, s viszonylag jó áron is vannak.
tegnap láttam egy 80-as barbit, meg 80-as nekrót is, hát izé...néztem őket, de olyan toprongyosnak nézett ki mindkettő, hogy egy utcai koldus megirigyelhette volna :D
nagyon bizom benne, hogy az én karim ennél azért pár körrel jobban fog mutatni full-plate-ben -.- -
#3962 "wowban milyen egetrengető content volt szintezés közben?"
Pl nem csak az unalomig kellett kuldeteseket csinalgatni, hanem voltak jo kis instak mar lvl15-tol egeszen a max szintig. Meg lvl20 sem vagyok, de ha jol tudom csak lvl80-on vannak ilyen dungeonok.
EQ2-ben, SWG-ben persze nem volt ilyesmi, meg is latszik hol tartanak. -
jamabusi #3961 Most már tudom kihez kell fordulni HOX ügyben :) -
#3960 akkor azt nagy valószínűséggel szintkülönbség miatt nem tudtad használni -
Jinchuu #3959 Ja instába akarok mostmár lenézni, hátha ott esik jobb.
Amire nagyon emlékszem hogy a kezdőterületen volt egy ilyen kard, azthiszem a kovács srác adta vmikor és nem tudtam használni mert can not wear pedig 2 kezes kard volt, de legalább odaírná hogy mert alacsony szintű vagyok, vagy mert akármi, de semmi. :( -
Jinchuu #3958 De legalább mostmár van AH ugyhogy lehet ma szépen bevásárolok neki vmi használhatót. -
#3957 velem ilyen nem történt még szerencsére :) esetleg küldj egy ticketet gmnek, lvl31es 2hand kardot lehet kapni most már elég nagy számban tradernél és olcsón (2-3 silver), vagy ha nem akarsz rá költeni, stygiaban pyramidban esik, vagy conalls valleyban elite quest ad 2hand axet uailyen dmgel -
Jinchuu #3956 A legjobb, hogy a HoX tud használni ugye Two-handed Edged-et, erre némelyik ilyenre kiírja hogy can not wear.....hát az elég no comment kategoria, mert ezen kívül nem sokat ír oda hogy miért is nem..Ezért lvl35-ön egy lvl20-as quest reward fegyverrel járok, mert jobban még nem kaptam és a küldikböl kapható 1 kezes kardoknak van most akkora dmg range mint az enyémnek amit nem kicsit tartok hülyeségnek.. -
Chris #3955 Egyvmit azért ne hagyj figyelmen kívül, a wownak még megvolt az az úri kényelmes helyzete, hogy megengedhette magának a piac szegényessége miatt. Fordult párat a világ azóta és a mostani "jelöltek" már vagy durrantanak vagy ők durrannak ki. -
#3954 nem javul :) bár én erre is azt tudom mondani, hogy gearrel ilyen szinten elég 80on foglalkozni, de hoxnál mivel melee értelemszerűen strengthből kéne kapni a dmget, ezzel csak az a gond, hogy str-es cloth armor rohadt kevés van ingame :) vagy az is lehet, hogy intből jön a dmgünk, de erre még egyelőre nem érkezett hivatalos válasz, én mindenesetre amíg nincs komolyabb tétje a dolognak a staminát próbálom növelni, mert az mindig rohadtul fogy :) -
[SiX] Boci #3953 Milyen versanytarsakra gondolsz? Van olyan aki megjeleneskor egy tokeletesen jatszahato mmo-t adott ki? Meg a WoW kiegeszitojenek is hianyzott az endgame resz fele megjeleneskor. -
[SiX] Boci #3952 Nekem 11es szintu a rangerem, es az utso questben adtak 2 weapont, amit nem tudok hasznalni, meg 1 pajzsot, amit berakhatok masodlagos fegyver melle, de nem igazan ilyenre vagytam:). -
Probatbicol #3951 Igen, csak azóta eltelt több mint 3 év. Mások lettek az igények, mások a versenytársak stb. -
jamabusi #3950 Blacksheep: Nem az a baj, hogy nem tudom felvenni, hanem, hogy a Questek 90 százalékban olyan rewardot adnak, ami nem használható a HOX-al (ihen, ahogy mondtad, mert nem tud olyan páncélt viselni, stb.). A probléma az, hogy a quest rewardok nincsenek a classhoz igazítva, nem feltétlen szeretném, hogy, ha több tárgyból választhatok, akkor mind használható legyen a HOX-al, de egy legalább legyen, de egyenlőre ez sem teljesül mindíg :( Mondjuk még csak 14-es a HOX-om, remélem ez későbbi szinteken és questeknél javul majd, bár a hivatalos forumon nem írtak ezzel kacspolatban sok bíztatót. Mondjuk az nem tudom, hogy más kasztnál hogy van ez, főleg azoknál, amelyek szintén elégé korlátozottan használhatbnak tárgyakat. -
[SiX] Boci #3949 Egyetertek, mikor a WoW megjelent a level 40-60as content igen silany volt (USA megjelenes ugye), sokszor kellett grindelni, mivel quest sem volt eleg. A bugok halmazarol meg ne is beszeljunk annyi volt. -
#3948 talán ha nagy arccal reklámozzák hogy guild city így meg úgy akkor funkcionáljon is ne csak üres épületek legyenek .
legalább alap szinten működjön a harvest/craft .
s ahogy többen is tapasztaljuk lvl40 után a tartalom kezd csöppet kevés lenni. a fejlődés meg túl gyors még átlagos játékidővel mérve is ( lvl46 vagyok s a héten pl nem sokat játszottam).
igen tudom induló mmo stbstb elnézőnek kellene lenni meg ilyesmi de pont ezért kéne sűrűn peccselniük hogy a játékokat meg tudják tartani. a peccse méreténél meg nem arra gondoltam hogy gigamegaüberbrutál legyen a fizikai mérete hanem ne vmi 1 soros vmi legyen.
blablabla :D -
#3947 csak úgy kíváncsiságból, milyen tartalmat szeretnél lvl (nemtom hányas vagy) 40-50 körül? most ne arról beszéljünk, hogy lvl80asok mit mondanak, mert az engem nem érdekel, állandóan ezt hajtogatjátok, hogy hát ez így kevés, hát ez nem elég, jöjjön már gigapatch, mi a lófasz jöjjön 1 hét után?
én bétában izomból fikáztam, mert nem tetszett, de ahhoz képest nagyon sokat változott előnyére a game, szintezgetek (lvl37), elvagyok, majd, ha 1 hónap után lvl80on csak állok egyhelyben, mert nincs mit csinálni, akkor majd sírok, eq2ben, swgben, wowban milyen egetrengető content volt szintezés közben? have some patience... -
#3946 Nekem ettol nem no a kliensem, a log fileokon kivul semmi nem valtozott. -
Probatbicol #3945 Valamiféle indexeket készít a területről, kvázi 'kibontja' őket, ez eredményezhet kliens méret növekedést. Az egyik alkönyvtárban vannak valamilyen idx file-ok. -
#3944 Neztem, max 60-70ms szokott lenni. -
#3943 Szerintem az nem updateles, hanem a gyorsitotarba tolti a teruletet, es utana zonak kozotti ide-oda maszkalasnal gyorsabban be tudja tolteni. -
#3942 nézd meg mekkora a latency-d . zsúfoltabb zónákban felmegy sajna. -
#3941 Eddig 2x jatszottam partyban, tegnap meg az elott, es mindket alkalommal surun csinalta, hogy hiaba nyomogattam a skilleket, nem csinalt semmit.
Ha egyedul koricalok, akkor nincs vele gond, bar neha igy is 'kesik' kicsit a lenyomast kovetoen.
Na, majd ma is megnezem. -
Hoz_Hun #3940 Nálam 1024-768 fut.
Most olvasgattam egy-két jó dolgot a hivatalos forumon. Ma nekiállok alapossan kitakarítom a gépem és letöltöttem a ventillátor túlvezérlő progit. Lehet a melegedéssel van a baj. Na majd elválik. Fps-en lehet nem segít, de ha stabilab lesz a játék akkor már örülök. -
#3939 Nekem úgy tűnt fel, hogy a zónák közötti portolásnál egyes zónákat is updatel, így lehet, hogy minél több zónában jártál úgy változik a kliens mérete. :) Betöltő képernyőnél is két csík van, amikor a felső, vékonyabb megy akkor csinálja az updatelést. -
#3938 Nekem 25,2 giga. Régebben irtad hogy a Q itemek nagy részét nem tudod felvenni a HoX oddal. Az szerintem azért van, mert azt az Armor tipust a karaktered nem tudja használni. Mint ahogy a DT -m sem tud felvenni Cloth armort. -
#3937 Hat 1etertek. Nem rossz jatek, csak most ugy tunik, hogy 2honap es nem igazan tud ujat mutatni... Nagyon kivancsi vagyok, hogy az endgame mit tud felmutatni, de en is kezdem kicsit kevesnek erezni, amiert nem fogok fizetni havonta. Ez a gyujtogetes meg sztem nagyon gaz, mar amelyik mukodik, mert en nem fogok osszevissza futkozni, hogy megtalaljam a lelohelyeket, ami utkozben talalok, az meg edes keves. Craftrol meg annyit, hogy nincs alapanyag, amibol legyartsam... -
#3936 néha-néha csinálja, de nem annyit, hogy idegesítene, mert általában müxik