12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • BEAST #4055
    Szerintem pont jo igy a knockback ahogy van -.- ... te tobb ezreket critelsz, en meg tudok knockbackelni, l2p :p

Amugy nem is ertem miert egy papir meleehez mered a knockbacket, teged barmi megcsap meghalsz, akkor mindent nerfeljenek? :D ... arrol nem is beszelve hogy ezert vannak tarsaid -.-
  • TDC Geronimo
    PvEbe nekem is bejön nagyon, de PvPbe egy knockback azt választhatod is a ress pontot :s

Szvsz ráférne egy kis nerf a knockbackekre...mire kari felkel addigra lemegya nap.
  • Seithennin
    oks köszi szépen mindenkinek:)
  • Tatyla
    nekem a HoX nagyon bejött a fejlevágásos,felgyújtó,átdöfös kivégzéseket meg nem lehet megunni
  • TDC Geronimo
    Hiba az van benne még bőven. A zsír új gép meg még nem garancia arra , hogy fut is rendesen :d

Amúgy a játék maga jó nagyon. Grafika, harcrendszer stb. A bugok viszont nagyon felhúznak...napról napra egyre jobban :y
  • Seithennin
    Sziasztok! Elmondanátok milyen a játék egy kis értékelést ilyesmit szeretnék:) Most vettem zsír új gépet szóval azzal nem lesz gond! Érdemes megvenni vagy inkább várjam meg a warhammer? Sok hiba van még?
    Köszi előre is
  • mephisto11
    Hali.indítottam egy uj barbárt most 13.szinten vagyok vele az RP-PvP - Aquilonia serveren...Guildet keresek meg magyar segítőket akikkel lehetne a questeket is nyomni...Légyszi irjon aki itt nyomul!Köszi!Üdv..
  • Mr_no_NaMe
    Van egy 11-es rangerem...hát ha nem sokkal erősebb mint az assa akkor nemtudom. Ugyan úgy tud stealtholni és a stamja se fogy közben + a salvo shotja nagyon durva. Közelről támadnak akkor 65% mozgáskorlátozás majd elsprint...alig lehet kinyírni.
  • Bandras DaSilva #4047
    Én a leírásból úgy értelmezem, hogy mindet meg kell csinálni, de a sorrendet te választod:)
  • Torzonborz
    Dagon. Ha nagy guildet akarsz akkor csekkold az aláírásomban lévőt.
  • cikasz
    Sziasztok .
    Tudtok ajánlani egy PVE szervert ahol sok a magyar?
    köszi
  • [HUN]Crassus
    nekem Questes "set" láncing,láncgatya,kesztyű,stb van a karin a képen.

Viszont CRAFTEREK help pls!Jól értelmezem,hogy a tarinertől megtanulható összes cuccot le kell gyártani ahhoz ,hogy új receptet kapjak? Namármost ha én csak heavy armort akarok akkor elég azokat megcsinálni vagy kénytelen leszek a cloth,medium cumókat is fabrikálni?
    van ugye minden típusból egy Quest amiben 4 darabot kell megcsinálni és van egy "nagy" quest amiben minden kategória 4-4-4 itemjét meg kell csinálni mindezek kellenek?

elég keszekusza a kraft nekem:P
  • WiLDoR
    az is ugyanolyan heavy armor kategória, csak a design más.
    az valami sima iron akármi, ami meg az enyémen van az meg a vanir heavy armor akármi, franc se birja megjegyezni a pontos nevüket :)
  • Ragnar360
    Na Wildor asszem te sem panaszkodhatsz már, jól néznek ki az itemek...Crassuson ami van az már egyenesen vadállat :DDD
    Tetszik!
  • WiLDoR
    néha meglepően olcsón lehet AH-ban jó cumókat venni.
    asszem valami 1,5 silverből megúsztam az egész bevásárlást vértestől, pajzsostól, macástól, s legalább már nem ratyi medium armorban rohangál a karakter...
  • WiLDoR
    jah, az a kép jobb lett, a másik eléggé szürkés az éjszaka miatt -.-
  • Torzonborz
    mamuthoz nem kell lovaglás skill , lazán lehet használni a nélkül .
  • Tatyla
    mint a wowban felugrik partyban adott cuccnál a need/greed ablak.
  • Skill
    az érdekelne , hogy a mamutosoknak ingyen van a lovaglás skill? (ha kell egyáltalán olyan)
  • Botond #4036
    De. :(
  • navahok
    Sziasztok! Megmondaná valaki hogy milyen a loot? aki kapja marja vagy van vlami normális eloszót rendszer pl ha partyban vagy? Erről még nem olvastam sehol ezért kérdem.
  • Bhalage
    lol itt gizdul a nyamvad gebéjével..
    nc
  • Hamed
    Ha nem koltottel ra sokat okes, csak nehogy szivd a fogad 40 fele:))
    En eppen vert pisalok hogy osszehozzam a 3g-t a pacira:S
  • PunkZoli
    táncoltok O.o
  • sanyiiiii
    Mediumban szimpatikusabban néz ki
  • WiLDoR
    na, akkor már én se maradok ki a listából :)
    pár guardian pic

29-esként medium armor-ban, stygia sivatagában, nappal

friss 30-asként, AH-ban való nagybevásárlás után, immáron heavy armor-ban, old tarantia városában, de már éjjel
  • [HUN]Crassus
  • [HUN]Crassus
    első "komoly" főBoss:)

• Skill
    téged se vettek be? XD
  • Botond #4026
    Ez a guildcset. Micsoda marhák lehetnek ott. -.-
  • 0Fritz0
    Én is, bár ez nem annyira dicső jelenet...

• Tatyla
    köszi megpróbálom
  • Sáska
    nekem is ez volt: hiaba irtam be, hogy /claim, semmi nem tortent. aztan csinaltam egy masik karit, egy masik serveren, azon meg sikerult egybol.
    Utana kesobb a rendes karakteremmel ujra /claim, s egybol megkapta az is.

hatha ez segit.
  • TDC Geronimo
    Akkor én is egyet :)

• Tatyla

pár kép tölem kedvcsinálónak!
  • Hoz_Hun
    Asszem belehúzod a chat ablakba.
  • Fenrir
    Belehúzod csak simán.
  • Tatyla
    itt hogy lehet a tárgyakat belinkelni chatre?
  • ReTeK
    Kitanultam a fegyverkészítést én balga mert azt gondoltam remek fegyvereket készítek majd, de csak hulladék cuccokat lehet gyártani (lvl43) . Remélem magasabb szinten jó lesz valamire mert eddig ez csak nyersanyag lehúzásnak tünik, mocskos unalmas a gyüjtögetés pve szerveren. Jobb lesz ez magasabb szinten ?
  • Tatyla
    3 napja irtam be én is és azóta sincs meg