Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magh
Retalent - bocsánat, refeat - rendszerrõl tudni valamit?

Sáska
nem ertem, miert olyan fontos, h 23-a elott meglegyen😊 nem fogsz lemaradni semmirol, ha mondjuk jun. 1-en veszed meg szepen dobozban. Max arrol maradsz le, hogy rohadt nagy tomeg van a kezdo helyeken, s varsz a repop-ra, mikozben lagol a server.
En kivarom<#vigyor2>

Mr_no_NaMe
Valahogy csak megoldom...23.a elõtt meg kell valahogy szerezni
Avenger
hát nem tõlem függ, mondom, nem az enyém volt a kártya 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Mr_no_NaMe
Merrefele lax? Megoldható e hogy nálad fizetek? 😄
Mr_no_NaMe
Csak azért mert nincs bankkártyám...
Magh
Én ahol lehet alkimista voltam mindig is, de a WoW-ban nagyon elment tõle a kedvem (pedig még elsõ karival mekkora hangulata volt a kotyvasztásnak).

Magh
Nekem is tetszik a HoX, de félek a melee + papír armor kombinációtól, hiába tol irgalmatlan burstöt. Altnak jó lesz. Amúgy igen, megvan az early access.

Avenger
nemtudom lehet e így, én bankkártyával fizettem, vagyis ismerõsöm kártyájával 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TDC Geronimo
l2link :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr_no_NaMe
Ha elõrendelem gamerõl akkor, akkor kell fizetni ha a postás kihozza?
http://www.youtube.com/watch?v=RgcOs5YwMV0

Herald of Xotli vs Barbarian 1v1
Szinte az összes kombót használják, nagyon op ez a herald, lehet inkább az leszek...

Avenger
csak cd kulcs valami gamersloot nevû helyen beszerezhetõ talán, csak az ottani árakat nemtudom. game-en nincs semmi extra költség, meg semmi átverés. A magyar boltok akarnak ennyire gyorsan meggazdagodni 😄 meg ez ilyen preorder akció, 23.a után már ott is 12k körül lesz az ára.

Mr_no_NaMe
Kiütöttél teeee 😄D

Avenger: Naszal game.co.uk-t én is néztem de az gyanúsan olcsó..bizti nincs valami nem feltûntetett költség? És CSAK cd-keyt hol lehet kapni?
TDC Geronimo
lol :d

Torzonborz
ha ha ha 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ranger 1 shots Herald of Xotli

Szegény xotli épp csak elkezdi a kombót ....

WoW még mindig :P

Avenger
game.co.uk-n megvan 9k-ból postaköltséggel. amúgy letöltheted az early access klienst te is simán, aztán 23.án felpeccseled, ha csak cd kulcsot veszel.

[NST]Cifu
Nem elég neked, hogy Weaponsmith-ként nekiállhatsz a üldözni a szerver legjobb fegyverének legyártását (ugyebár a nyersanyagok minõségétõl is függ, milyen lesz a végeredmény)? Vagy nem kihívás, hogy a szerver legjobb méregkeverõje légy? Vagy hogy bebocsátás szerezz a megfelelõ épületekbe a craftoláshoz?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mr_no_NaMe
Na mosmár én is letojom az egész trialt meg betát inkább megveszem...
Meg lehet úgy venni, hogy csak a cd-keyt és letölteni legálisan? Gondolom olcsóbb lenne 1-2 ezer forintal. De ha esetleg nem lehet akkor honnan lenne érdemes rendelni? Magyarországon ezt a 12k-t sajnálnám érte...van olyan külföldi bolt ami behozná 10k alatt úgy, hogy a postaköltség is benne van?
Early accessben benne leszel?

Jacek
Ja ertem😊 ugy jo

Magh
Én sem szeretem a WoW rendszerét, de valami egyedi kell minden profnak, és itt nem a legjobb elérhetõ fegyverre vagy komplett setekre gondolok, hanem kis apróságokra, amik színezik a játékmenetet.

Jacek
Erre kivancsi lennek mi a problemad a szabad kereskedelemmel? pl hogy csak crafter karakterek is lehetnek? egyik alapkove volt az swg-nek en pl tobbet craftoltam mint harcoltam! udorito ami a wowban hogy craftolhatsz magadnak de eladni azt mar nem😄

[NST]Cifu
Itt mivel mindenkinek csak egy prof.-ja lesz nagyon körültekintõen kell eljárni annak megválasztása miatt. 😊
Viszont amennyire én tudom, nem lesznek specializált eszközök - de ismét, a tudásom elég hiányos, mert sok dologra nincs válasz sem a hivatalos, sem a fan oldalakon. :S

Köszi a válaszokat, nem ismertem az AoC Wiki oldalt, elkezdem most átolvasni.

lewtwh0re

Magh
Az magában nem gond, csak ha keverik a két típust. Itt a WoW-ból indulok ki, alkimistaként 3 évet kellett várni, hogy valami egyedit kapjunk, míg más profok egyértelmû elõnyökkel jártak a kezdetektõl. Mondjuk a minden szabadon cserélhetõ módszer nekem nem a szívem csücske.

[NST]Cifu
Mibõl gondolod? Ne a WoW-ból indulj ki, pl. az SWG-ben csak quest itemek voltak alapból biolinkesek emlékeim szerint, minden crafter cucc szabadon cserélhetõ volt a legyártása után. Amúgy szerintem ez a jobbik megoldás, számomra nincs logika abba, hogy miért csak én használhatok a WoW-ban bizonyos gemeket, az enchanter miért csak a saját gyûrûit tudja enchantolni, stb.

Magh
Igem, de tudnak-e készíteni "BoP" cuccokat, jár-e valami elõnnyel? Ugyanez az alchemy esetében is érdekelne, tehét, hogy csak ellátja a guildet (servert) potikkal, vagy képes olyat is gyártani, amit csak õ képes bevedelni. Mert a weapon/armorsmith, JC szerintem 100%, hogy tud ilyeneket is.

[NST]Cifu
Akkor én tudtam rosszul. Mondjuk a három nép három régiója... elég logikus így mondjuk. 😊

tiszta daoc 😊
Torzonborz
régiónként 3 bk , 4 tower , 6 resource ha minden igaz. de majd úgyis kiderül. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[NST]Cifu
Én eddig mindenhol nyolcat olvastam / hallottam, de elképzelhetõ, hogy tévedek.

[NST]Cifu
Õk tudnak például ostromgépeket építeni.

[NST]Cifu
Az uralást úgy kell érteni, hogy egy 200 fõs guild hamar fel tudja húzni a PvP szintjét, értelemszerû elõnyökkel bír nyersanyaggyûjtésnél, és akár különbözõ tornyok ill. battlekeepek ostromára se lesz probléma összeszedni a létszámot.

Kalinka: AoC Wikia

Q: But I’m in a small guild! We don’t have the manpower to hold something like that.

A: Building, maintaining, and defending a battlekeep does take a lot of resources and manpower, and it’s not something every guild has the capacity to do. Spread over the Border Kingdom, you will find something we call towers, which function like mini-battlekeeps that can be captured and held by smaller guilds. While they do not give the same benefits as battlekeeps, it will definitely be worthwhile to control these structures, as well.

Fenrir: A PvE szervereken csak a PvP minijátékokban és Border Kingdonokban lehet PvP-zni, a Border Kingdom FFA PvP szabályok érvényesülnek. A PvP szervereken a nagyvárosok és várhatóan pár kiemelt helyen kívûl bárhol mehet a PvP

A pontos szabályok ugyanakkor még nem ismertek.

Neoncsöves: Azt a játékosok döntik el, hogy értelmetlen vagy sem, azzal, hogy fizetik a havidíjat és játszanak a játékkal. Ha értelmetlen, akkor elsorvad (mint az SWG-vel történt), ha nem értelmetlen, akkor viszont burjánzik (márpedig a WoW a 10 milliós elõfizetõi állományával éppenséggel idetartozik).

Magh
Egyébként az építészek mit tudnak azon kívül, hogy építik a battlekeepet?

Torzonborz
hmm nem 9 battle keep lesz összesen a bordek kingdmos 3 területén ?ha jól tudom így van és 1 guild csak bk-t uralhat.

Magh
Bizony a 48-as limit, a heti 2 siege és a tény, hogy a serverenkénti 50-100 elit PvP-s nem egy guildben tömörül, elég garanciát ad, hogy nem kerül senki monopolhelyzetbe. A PvP rank pedig eddigi kutatásaim alapján must-have. Jelenleg engem egyedül az alchemy aggaszt, nem akarom, hogy három zsáknyi poti megléte döntsön el egy csatát.

MeoH
Is-is tudtommal, bar engem nem nagyon erint😊

fuck mmo's..i.,

nem meglepõ, csak undorodom azoktól a cégektõl akik értelmetlenül húzzák a népet (lásd: WoW) nem tudom ha lesz trial, meglátom... lehet elkezdek vele játszani, origiben megveszem meg fizetek havidijat 😊

Fenrir
PvE szerveren hogyan fog menni a PvP? Bekapcsolható lesz a flag vagy lesznek contested területek?

A halál csupán a kezdet...

Hiába 200 fõ, ha csak 48an mehetnek be várat védeni...amúgy lehet majd alliance-kat is csinálni (gondolom). A kicsik össze tudnának fogni ha nagyon akarnak majd.

amúgy errõl a tornyos dologról hol olvastál, én még nem láttam sehol?

max 48vs48 lehet szal 500 fõs guild semm tudja uralni a szervert
[NST]Cifu
Én arra leszek kíváncsi, hogy a tornyokat hogyan oldják meg. Elvileg lesznek kisebb tornyok, amik ugyan nem érnek fel egy battlekeep-el, de a kisebb guildek használhatják õket bázisként (a nagyobb guildek is uralhatják õket, növelve a PvP szintjüket). Ezek is támadhatóak Siege-el, ugyanúgy, mint a Battlekeep-ek.

Én azt nem értem igazán, hogy mi fogja megakadályozni azt, hogy egy-két-három erõsebb guild teljesen átvegye az uralmat a szerver felett, teljesen elnyomva a kisebb guildeket.

Ahogy egy PvP topicban elhangzott, kevés élvezet lesz olyan PvP szerveren játszani, ahol egy 200 fõs griefer guild magasan a többiek felett lesz PvP szintben, és gyakorlatilag teljesen elnyomhatja a gyengébb guildeket... De reméljük a legjobbakat.

10rõl tudtam, de akkor bocsi 😊

majd vki kijavít ha hülyeséget írok...

azt hiszem lesz 10 olyan hely ahol pvp várat lehet építeni és ezekért mehet a harc. A guildok szereznek pontokat pvp-bõl és a ebbõl a felállított sorrendbõl lehet kihívni az éppen aktuális vár tulajokat. A jelentkezés után a pontok törlõdnek így adva lehetõséget a kisebb guildeknek is.
A kihívásnál pedig azt hiszem egy idõintervallum van és (remélhetõleg) mind a két félnek bele kell egyeznie. (bár ezt úgy olvastam, hogy a tulaj megad egy idõintervallumot és a kihívó kiválasztja)

48vs48-ra korlátozták le szóval azért elõny a nagy guild 😄
ha nem vagytok meg elegen lehet hívni külsõst is (védõknél nem tudom)

[NST]Cifu
15 eurós havidíj. Mondjuk tényleg "meglepõ", hogy egy ilyen szintû MMORPG-ért fizetni kell?

[NST]Cifu
Az AoC Wikiáról fordítva:

Siege: A szerveren 8 Siege spot van, egy ilyen spotra olyan guild kezdhet építkezni, aki legalább Tier 3-as városépítéssel bír. Ha ez megvan, akkor már "csak" jelentõs mennyiségû nyersanyagra van szükséged, hogy elkezdethesd építeni a Battle Keepedet. Viszont az építéshez a guildnek megfelelõ PvP szinttel is kell rendelkeznie. Ebbõl következik, hogy minden szerveren csak a 8 legerõsebb guild építhet Battle Keepet.

A Siege a fõ PvP raid content, ahol azonban nem csak a guild tagjai, de külsõsök is részt vehetnek zsoldosként (Mercenary). Itt a kiválasztásnál a karakter PvP szintje lehet a mérvadó. A zsoldos mehet ingyen is, hogy csak részt vegyen benne, vagy kérhet zsoldot is a szolgálataiért.

Támadni egy Battle Keep-et csak egy bizonyos idõszakban lehet, amit a védõ adhat meg. Egy Battle Keepet hetente csak kétszer lehet megtámadni, és csak olyan guildek támadhatják meg, akiket a védõ kiválaszt egy potenciális listáról (a guild PvP szintje alapján).

A Siege maga egy pontszám verseny, hasonló, mint a mostani AV WoW-ban. A támadók pontot kapnak, ha megölnek egy védõt, vagy lerombolnak egy épületet. A harc maximalizált idõtartama két óra.

TDC Geronimo
"egy ilyen gép jó lenne 😊" <#nezze>