Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En kivarom<#vigyor2>#vigyor2>
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Szinte az összes kombót használják, nagyon op ez a herald, lehet inkább az leszek...
Avenger: Naszal game.co.uk-t én is néztem de az gyanúsan olcsó..bizti nincs valami nem feltûntetett költség? És CSAK cd-keyt hol lehet kapni?
WoW még mindig :P
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Meg lehet úgy venni, hogy csak a cd-keyt és letölteni legálisan? Gondolom olcsóbb lenne 1-2 ezer forintal. De ha esetleg nem lehet akkor honnan lenne érdemes rendelni? Magyarországon ezt a 12k-t sajnálnám érte...van olyan külföldi bolt ami behozná 10k alatt úgy, hogy a postaköltség is benne van?
Viszont amennyire én tudom, nem lesznek specializált eszközök - de ismét, a tudásom elég hiányos, mert sok dologra nincs válasz sem a hivatalos, sem a fan oldalakon. :S
lewtwh0re
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kalinka: AoC Wikia
Q: But I’m in a small guild! We don’t have the manpower to hold something like that.
A: Building, maintaining, and defending a battlekeep does take a lot of resources and manpower, and it’s not something every guild has the capacity to do. Spread over the Border Kingdom, you will find something we call towers, which function like mini-battlekeeps that can be captured and held by smaller guilds. While they do not give the same benefits as battlekeeps, it will definitely be worthwhile to control these structures, as well.
Fenrir: A PvE szervereken csak a PvP minijátékokban és Border Kingdonokban lehet PvP-zni, a Border Kingdom FFA PvP szabályok érvényesülnek. A PvP szervereken a nagyvárosok és várhatóan pár kiemelt helyen kívûl bárhol mehet a PvP
A pontos szabályok ugyanakkor még nem ismertek.
Neoncsöves: Azt a játékosok döntik el, hogy értelmetlen vagy sem, azzal, hogy fizetik a havidíjat és játszanak a játékkal. Ha értelmetlen, akkor elsorvad (mint az SWG-vel történt), ha nem értelmetlen, akkor viszont burjánzik (márpedig a WoW a 10 milliós elõfizetõi állományával éppenséggel idetartozik).
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A halál csupán a kezdet...
amúgy errõl a tornyos dologról hol olvastál, én még nem láttam sehol?
Én azt nem értem igazán, hogy mi fogja megakadályozni azt, hogy egy-két-három erõsebb guild teljesen átvegye az uralmat a szerver felett, teljesen elnyomva a kisebb guildeket.
Ahogy egy PvP topicban elhangzott, kevés élvezet lesz olyan PvP szerveren játszani, ahol egy 200 fõs griefer guild magasan a többiek felett lesz PvP szintben, és gyakorlatilag teljesen elnyomhatja a gyengébb guildeket... De reméljük a legjobbakat.
azt hiszem lesz 10 olyan hely ahol pvp várat lehet építeni és ezekért mehet a harc. A guildok szereznek pontokat pvp-bõl és a ebbõl a felállított sorrendbõl lehet kihívni az éppen aktuális vár tulajokat. A jelentkezés után a pontok törlõdnek így adva lehetõséget a kisebb guildeknek is.
A kihívásnál pedig azt hiszem egy idõintervallum van és (remélhetõleg) mind a két félnek bele kell egyeznie. (bár ezt úgy olvastam, hogy a tulaj megad egy idõintervallumot és a kihívó kiválasztja)
48vs48-ra korlátozták le szóval azért elõny a nagy guild 😄
ha nem vagytok meg elegen lehet hívni külsõst is (védõknél nem tudom)
Siege: A szerveren 8 Siege spot van, egy ilyen spotra olyan guild kezdhet építkezni, aki legalább Tier 3-as városépítéssel bír. Ha ez megvan, akkor már "csak" jelentõs mennyiségû nyersanyagra van szükséged, hogy elkezdethesd építeni a Battle Keepedet. Viszont az építéshez a guildnek megfelelõ PvP szinttel is kell rendelkeznie. Ebbõl következik, hogy minden szerveren csak a 8 legerõsebb guild építhet Battle Keepet.
A Siege a fõ PvP raid content, ahol azonban nem csak a guild tagjai, de külsõsök is részt vehetnek zsoldosként (Mercenary). Itt a kiválasztásnál a karakter PvP szintje lehet a mérvadó. A zsoldos mehet ingyen is, hogy csak részt vegyen benne, vagy kérhet zsoldot is a szolgálataiért.
Támadni egy Battle Keep-et csak egy bizonyos idõszakban lehet, amit a védõ adhat meg. Egy Battle Keepet hetente csak kétszer lehet megtámadni, és csak olyan guildek támadhatják meg, akiket a védõ kiválaszt egy potenciális listáról (a guild PvP szintje alapján).
A Siege maga egy pontszám verseny, hasonló, mint a mostani AV WoW-ban. A támadók pontot kapnak, ha megölnek egy védõt, vagy lerombolnak egy épületet. A harc maximalizált idõtartama két óra.