12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#4055 Szerintem pont jo igy a knockback ahogy van -.- ... te tobb ezreket critelsz, en meg tudok knockbackelni, l2p :p
Amugy nem is ertem miert egy papir meleehez mered a knockbacket, teged barmi megcsap meghalsz, akkor mindent nerfeljenek? :D ... arrol nem is beszelve hogy ezert vannak tarsaid -.- -
#4054 PvEbe nekem is bejön nagyon, de PvPbe egy knockback azt választhatod is a ress pontot :s
Szvsz ráférne egy kis nerf a knockbackekre...mire kari felkel addigra lemegya nap. -
#4053 oks köszi szépen mindenkinek:) -
#4052 nekem a HoX nagyon bejött a fejlevágásos,felgyújtó,átdöfös kivégzéseket meg nem lehet megunni -
#4051 Hiba az van benne még bőven. A zsír új gép meg még nem garancia arra , hogy fut is rendesen :d
Amúgy a játék maga jó nagyon. Grafika, harcrendszer stb. A bugok viszont nagyon felhúznak...napról napra egyre jobban :y -
#4050 Sziasztok! Elmondanátok milyen a játék egy kis értékelést ilyesmit szeretnék:) Most vettem zsír új gépet szóval azzal nem lesz gond! Érdemes megvenni vagy inkább várjam meg a warhammer? Sok hiba van még?
Köszi előre is -
mephisto11 #4049 Hali.indítottam egy uj barbárt most 13.szinten vagyok vele az RP-PvP - Aquilonia serveren...Guildet keresek meg magyar segítőket akikkel lehetne a questeket is nyomni...Légyszi irjon aki itt nyomul!Köszi!Üdv.. -
#4048 Van egy 11-es rangerem...hát ha nem sokkal erősebb mint az assa akkor nemtudom. Ugyan úgy tud stealtholni és a stamja se fogy közben + a salvo shotja nagyon durva. Közelről támadnak akkor 65% mozgáskorlátozás majd elsprint...alig lehet kinyírni. -
Bandras DaSilva #4047 Én a leírásból úgy értelmezem, hogy mindet meg kell csinálni, de a sorrendet te választod:) -
#4046 Dagon. Ha nagy guildet akarsz akkor csekkold az aláírásomban lévőt. -
#4045 Sziasztok .
Tudtok ajánlani egy PVE szervert ahol sok a magyar?
köszi
-
#4044 nekem Questes "set" láncing,láncgatya,kesztyű,stb van a karin a képen.
Viszont CRAFTEREK help pls!Jól értelmezem,hogy a tarinertől megtanulható összes cuccot le kell gyártani ahhoz ,hogy új receptet kapjak? Namármost ha én csak heavy armort akarok akkor elég azokat megcsinálni vagy kénytelen leszek a cloth,medium cumókat is fabrikálni?
van ugye minden típusból egy Quest amiben 4 darabot kell megcsinálni és van egy "nagy" quest amiben minden kategória 4-4-4 itemjét meg kell csinálni mindezek kellenek?
elég keszekusza a kraft nekem:P -
WiLDoR #4043 az is ugyanolyan heavy armor kategória, csak a design más.
az valami sima iron akármi, ami meg az enyémen van az meg a vanir heavy armor akármi, franc se birja megjegyezni a pontos nevüket :) -
Ragnar360 #4042 Na Wildor asszem te sem panaszkodhatsz már, jól néznek ki az itemek...Crassuson ami van az már egyenesen vadállat :DDD
Tetszik! -
WiLDoR #4041 néha meglepően olcsón lehet AH-ban jó cumókat venni.
asszem valami 1,5 silverből megúsztam az egész bevásárlást vértestől, pajzsostól, macástól, s legalább már nem ratyi medium armorban rohangál a karakter... -
WiLDoR #4040 jah, az a kép jobb lett, a másik eléggé szürkés az éjszaka miatt -.- -
#4039 mamuthoz nem kell lovaglás skill , lazán lehet használni a nélkül . -
#4038 mint a wowban felugrik partyban adott cuccnál a need/greed ablak. -
Skill #4037 az érdekelne , hogy a mamutosoknak ingyen van a lovaglás skill? (ha kell egyáltalán olyan) -
#4036 De. :( -
navahok #4035 Sziasztok! Megmondaná valaki hogy milyen a loot? aki kapja marja vagy van vlami normális eloszót rendszer pl ha partyban vagy? Erről még nem olvastam sehol ezért kérdem. -
Bhalage #4034 lol itt gizdul a nyamvad gebéjével..
nc -
#4033 Ha nem koltottel ra sokat okes, csak nehogy szivd a fogad 40 fele:))
En eppen vert pisalok hogy osszehozzam a 3g-t a pacira:S -
PunkZoli #4032 táncoltok O.o -
sanyiiiii #4031 Mediumban szimpatikusabban néz ki -
WiLDoR #4030 na, akkor már én se maradok ki a listából :)
pár guardian pic
29-esként medium armor-ban, stygia sivatagában, nappal
friss 30-asként, AH-ban való nagybevásárlás után, immáron heavy armor-ban, old tarantia városában, de már éjjel
-
#4029 -
#4028 első "komoly" főBoss:)
-
Skill #4027 téged se vettek be? XD -
#4026 Ez a guildcset. Micsoda marhák lehetnek ott. -.- -
#4025 Én is, bár ez nem annyira dicső jelenet...
-
#4024 köszi megpróbálom -
#4023 nekem is ez volt: hiaba irtam be, hogy /claim, semmi nem tortent. aztan csinaltam egy masik karit, egy masik serveren, azon meg sikerult egybol.
Utana kesobb a rendes karakteremmel ujra /claim, s egybol megkapta az is.
hatha ez segit. -
#4022 Akkor én is egyet :)
-
pár kép tölem kedvcsinálónak! -
Hoz_Hun #4020 Asszem belehúzod a chat ablakba. -
#4019 Belehúzod csak simán. -
#4018 itt hogy lehet a tárgyakat belinkelni chatre? -
#4017 Kitanultam a fegyverkészítést én balga mert azt gondoltam remek fegyvereket készítek majd, de csak hulladék cuccokat lehet gyártani (lvl43) . Remélem magasabb szinten jó lesz valamire mert eddig ez csak nyersanyag lehúzásnak tünik, mocskos unalmas a gyüjtögetés pve szerveren. Jobb lesz ez magasabb szinten ? -
#4016 3 napja irtam be én is és azóta sincs meg