Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A game.co.uk-ról rendeltem és ezt kaptam emailben, az azt jelenti, hogy 23.-ra már megpróbálják megoldani, hogy itt legyen vagy csak akkor adják fel?
Nem mindegy, mert a szállítás 3 4 nap.
Tortage után ,esetleg?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Másnak is volt akinek egy 900Mb-os patch után egy 15.4Gb-os patchet kezd el tölteni?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nah akkor ezt is megrendeljük ^^
fuck mmo's..i.,
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mennyire biztos ez?
nincs kedvem megint bekockulni hónapokra <#ticking>#ticking>
Ha igen, elõ tudom még rendelni úgy a játékot, hogy megkapjam?
Honnan rendelhetném elõ így a játékot? Esetleg a cdgalaxisban adnak még ilyen kódot hozzá?
Milyen a tapasztalat a játék harcrendszerérõl?
Melyik szerveren van a legtöbb magyar játékos? Hányan vagytok most a guild-ben?
fuck mmo's..i.,
Mikor küldik vajon a mammut kódot a Pre order-es AoC-hoz?
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
mennyi pl a kritem😛 ,mert elég gyakorta kritelek,de nem értem miért és mikor....20-ast dobok Crit?😛😊
jó lenne ha többet tudnánk matekozni rajta😛😊
na <3
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A töltéseket insta/map váltáskor szinte észre sem veszed annyira jól belõtték,ugye ez volt sokunkban a legnagyobb félelmek egyike,de ezidáig jól szuperál.
A harc önmagáért beszél ,fröcsög a vér,röpülnek a fejek!😊
A questek jópofák igaz van 1-2 elcseszett: pl. ölj meg 50 Xmobot hozz 40 krokodílbõrt stb. ezek azért uncsik és farm jellegûek,de tök jó videóanimos questek is vannak amik életet visznek a játékba.
Kicsit többet interaktolhatnának az NPC-k magukkal vagy a többi NPC-vel, környezettel....
Buggal nemsokkal találkoztam.
Játékostársak meglepõen normálisak/van azért 1-2 kivétel/ pedig pvp szerveren vagyok.
A chates kommunikáció és az emoteok viszonylag bonyolúltan hozhatók elõ,de remélem ezen változtatnak majd.
Röviden: odabax a játék!😊
lewtwh0re
game az <3
anti hero