Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Hyde
Már megrendeltem egy hete. 😄

Fenrir
Mi a probléma vele? Én nem ismerem õket.

A halál csupán a kezdet...

Ne erõltesd a game.co.uk-t, az nem nevezhetõ szolgáltatásnak amit õk csinálnak.

ilyenkor általában bebugzódott, és újra kell telepíteni az egészet. én is így jártam és nem volt kedvem újra letölteni az installert - üdv a jól sikerült, bugmentes játékban 😄
dr Kotász
in time to reach you for the day of release = hogy odaérjen a megjelenés napjára
Rage47
heh, jól látom, hogy levették a mammoth-ot a pre-order verziónál? 😊 végülis így is olcsóbb, mint Mo.-n.
Fenrir
Ugyanitt tartok én is.

Mr Hyde
"I am delighted to let you know that your Preorder for Age of Conan: Hyborian Adventures is now being processed. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release. "

A game.co.uk-ról rendeltem és ezt kaptam emailben, az azt jelenti, hogy 23.-ra már megpróbálják megoldani, hogy itt legyen vagy csak akkor adják fel?

Nem mindegy, mert a szállítás 3 4 nap.

Azokban a zónákban lehet, ahol a guildvárosok lesznek majd. Csak Stygia vonatkozásában tudom, ott a fõváros melletti zónát követõ terület, szóval gondolom hasonló távolságra van a másik két nép esetében is. Lvl 20 kell hozzá, meg elég sok gyaloglás.

[HUN]Crassus
a gyûjtögetõs skilleket hol és mikor lehet felvenni?
Tortage után ,esetleg?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Üdv.
Másnak is volt akinek egy 900Mb-os patch után egy 15.4Gb-os patchet kezd el tölteni?
BEAST
Pedig nem bannad meg 😄 eszmeletlen jo lett a jatek 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mr_no_NaMe
Kár, hogy már 14.én elfogyott az összes early acces hely :S
Még szerencse, hogy az Early Access-hez jár 10 nap játék, így ráérek. 😊

Mr_no_NaMe
Hmm...csak azért mert szerintem mindenkinek akinek módjában áll már pénteken rohan a boltokba a gameért 😊
Nah akkor ezt is megrendeljük ^^
MeoH
Nincs ebben semmi buktato csak figyelj, hogy 2 7en belul megrendeld a veglegest, mert akkor bukta ha ezt nem teszed. Ezzel csak osztonzik a vasarlast, sztem sikeresen.

fuck mmo's..i.,

Zsoltika 007
100% De megjelenés után 2 hét áll rendelkezésedre hogy megvedd. Különben kidobtál 3k-t az ablakon.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mr_no_NaMe
Hol van a buktató ebben a mamut kódban? Nehogymár ingyenes legyen mert nem hiszem el. Tehát most elõrendelem, megkapom és a 3k-t levonják a játék árából majd?
Mennyire biztos ez?
(csak vicceltem, nehogy befejezd 😄)

fejezd be az ilyeneket plz.
nincs kedvem megint bekockulni hónapokra <#ticking>

dr Kotász
1) Arra. 2) Elõ. 3) Innen 4) Jó. 5) Ezt nem tom, nem vagyok early access-es.

Van még kérdés? 😊
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Már egy jópont béta óta, hogy némelyik feat kiírja, hogy min és mennyit változtat, de a részletesebb info tényleg nagyon hiányzik. Épp tegnapi tapasztalat, hogy felvettem a gyûjtögetõ tradeskilleket, de ezeknek a szintje vagy egyáltalán bármilyen említése, hogy egyáltalán megvannak, teljesen hiányzik. (leszámítva a rájuk vonatkozó kezdõ kvesztet)

A mamut kód arra jó, hogy mamut mountom lesz majd lvl40-en?
Ha igen, elõ tudom még rendelni úgy a játékot, hogy megkapjam?
Honnan rendelhetném elõ így a játékot? Esetleg a cdgalaxisban adnak még ilyen kódot hozzá?
Milyen a tapasztalat a játék harcrendszerérõl?
Melyik szerveren van a legtöbb magyar játékos? Hányan vagytok most a guild-ben?
Botond
18,8 mega patch in da móning.
Mr_no_NaMe
Jövõ hét pénteken akkor megveszem cdgalaxisba. Elõ van rendelve meg minden. Kb hány giga patchet fog letölteni szerintetek? Mert a closedbeta és az EA között voltak gigás pecsek azért..
Mr_no_NaMe
Akkor jó ^^
Az biztos, hogy a küldetésekbõl nincs hiány, folyamatosan csinálom õket, de már a fele zöld a maradéknak. 😊

MeoH
Fejlodessel semmi baj, tolod a Q.kat es szepen fejlodsz, es mellette kapsz neha vmi jobb cuccot. A fejlodest kb a wowhoz hasonlitanam. Csak a feeling nem kicsit jobb, sztem.

fuck mmo's..i.,

Mr_no_NaMe
A fejlõdés milyen gyors? Azért nincs meg fél óra alatt a lvl 20-25 igaz?
Rage47
megkérdeztem, hogy tudnak-e küldeni, még nem válaszoltak...
Rendelt valaki játékot a game.co.uk -ról?
Mikor küldik vajon a mammut kódot a Pre order-es AoC-hoz?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Rage47
ja az jó lenne..
Nem tudok rola, hogy lehetne.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Fenrir
Itt lehet használni külsõ addonokat vagy makrókat?

Nekem pont ez tetszik benne, hogy nem lehet mindent elõre kiszámítani, mint a wowban, ahol már szinte csak matematika volt egy idõ után az egész. 😊

[HUN]Crassus
jah és én keveslem a statisztikát....nem egészen egyértelmû pl,hogy mennyit sebzek:S mennyit sebeznek rajtam....erõ+atack rating+fegyó sebzésének összege? ezt csökkenti a def rating+az immunok?
mennyi pl a kritem😛 ,mert elég gyakorta kritelek,de nem értem miért és mikor....20-ast dobok Crit?😛😊
jó lenne ha többet tudnánk matekozni rajta😛😊

majd meglattyatok ;o)
na <3

anti hero

BEAST
mert ha akkor kellene varnom elaludnek <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Avenger
Inkább: miért nem hajnali 3-tól csinálják a karbantartást? 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

A francba, mindig ez van.😞( Miert nem birjak akkor kiirni, hogy 3 ora.

Avenger
olvasd el a sárgabetûs részt 😞

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Nem 22tol lesz server? Azt irja a patcher 18:00 lottek les 2ora hosszara.

TDC Geronimo
23:00tól lesz szerver elvileg. Kapsz igen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
este kapok invite-ot? háromnegyed 23 fele leszek gépnél....

[HUN]Crassus
Igen az elblamázott szerverstart ellenére nagyon profi munka az AOC! A béta után nemgondoltam volna,hogy ennyire szépen fog futni a játék!Mint írtam azt korábban az optimalizálás profin sikerûlt!/ majd "fotózok" még/ A hangulat tényleg varázslatos! Ma voltam egy "õsi templomban" a fehér homok szigeten /hehe/ lepadlóztam ahogy a hatalmas oszlopok közt beszûrõdött a fény,és sejtelmes zene szólt!Ezek az alap területek is elég nagyok és ez még semmi ugye,mert ez csak a bevezetõ!
A töltéseket insta/map váltáskor szinte észre sem veszed annyira jól belõtték,ugye ez volt sokunkban a legnagyobb félelmek egyike,de ezidáig jól szuperál.
A harc önmagáért beszél ,fröcsög a vér,röpülnek a fejek!😊
A questek jópofák igaz van 1-2 elcseszett: pl. ölj meg 50 Xmobot hozz 40 krokodílbõrt stb. ezek azért uncsik és farm jellegûek,de tök jó videóanimos questek is vannak amik életet visznek a játékba.
Kicsit többet interaktolhatnának az NPC-k magukkal vagy a többi NPC-vel, környezettel....
Buggal nemsokkal találkoztam.
Játékostársak meglepõen normálisak/van azért 1-2 kivétel/ pedig pvp szerveren vagyok.
A chates kommunikáció és az emoteok viszonylag bonyolúltan hozhatók elõ,de remélem ezen változtatnak majd.

Röviden: odabax a játék!😊

TDC Geronimo
Van tradepost. ott lehet levelet küldeni, van AH meg guildbank.

Rage47
és van AH? vagy ahhoz hasonló vmi?😊
Pénzrendszer milyen a játékban? Úgy tudom itt is 40-es szinten lehet mountot venni. Ez olyan szintû kiadás, mint wowban?

lewtwh0re

TDC Geronimo
Mi leszel? -.-

game az <3

jovo heten csatlakozom, asszem ;o)

anti hero