12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • TDC Geronimo
    ratyilynx az ilyen.
  • Ragnar360
    Kiváncsiságból kérdem (pls mond el:D) neked miért ilyen fogyatékos a stílusod ? Nyilvan nem természeti adottság...

Poénkodsz ? Wáh hova szarjak -.- ; nyilván ismeritek egymást és lehet, h ez egymásközti akármicsodának is nevezzem...a lényeg, hogy SZÁNALMAS PAPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
  • TDC Geronimo
    nem értem miről beszélsz
  • Fenrir
    Annyira sok "jó" még nincs benne, több inkább a rossz sajnos :\

Ez kb egy 90%-ban kész játék...
  • shala
    jót vagy semmit a conanról, nem ismered még malacékat, ezek feldarabolnak :D
  • Mr_no_NaMe
    Jobban is néz ki..
    Mellesleg nemtom minek kell büntetni a ganket...inkább be kéne úgy szabályozni, hogy ne lehesen saját erőből. Mi az, hogy megtiltja nekem a játék, hogy amit tudnék csinálni azt ne csináljam? VÁÁ véletlen megöltem egy nálam 10 szintel kisebb emberkét mobozás közben omg cancelacc viszlát...ez olyan mintha meg lenne tiltva 1 adott szörny kiírtása mer nemszabad.
    Én pl nagyon élvezem ezt a gankre nyitott helyzetet. Van ha leölnek küldizés közben, és? Ez egy ilyen játék. Ettől lesz izgalmas. Akinek nemtetszik annak ott a pve szeró vagy húzza ki a netkábelt. Nekem ez a véleményem.
  • TDC Geronimo
    :d
  • Jockey
    egyszeri cancle acc es viszlat
    ha jol ertelmezem agank buntetes nem akkor lesz ha magasabb szintut olsz le, ahhoz gratula, itt a 10el vagy annal nagyobb szintkulonbsegrol van szo..
    cuccoksztem teljesen jok, ez ilyen vilag, ha nem tetszik mehet rozsaszin epices paladinozni wow-ba
  • TDC Geronimo
    Úgy igen
  • L2Goku
    ja és még a fejlődés hogy mükszik? mint az l2 be 100000000 évet kell farmolni amig elérsz valamit, vagy mint a wowba hogy 1-2 hónap amig ér valamit a karid ?
  • L2Goku
    Hello. Fiuk bocsánat hogy ilyen barom vagyok nemolvasok vissza párezer postott :D Arra lenék kiváncsi hogy ez hogymükszik ? havidij buy etc :D mint a wownál, veszek egy aoc t és akkor 1 honap ajándék utána meg gc ? vagy hogyis van ez plz infot :D vagy nincs ebbe valami triál versio ?
  • bajsz
    Köszi már elő is rendeltem belölle.
    Jövhéten ami a 30-napos regből maradt lejátszom azt utánna feltöltöm.
    Azt akartam kérdezni ,hogy Accountot hol lehet csinálni?
  • Mr_no_NaMe
    Ganker büntetés? Aztán hogy meg mivel? Kezdem elunni a játékot, és igazából már csak gankelni járok be (nálam 10 szintel nagyobbakat szeressem) de úgylátszik ezt is el akarják venni...nemhogy inkább újramodelleznék az armorokat/kardokat mert nem tudod megállapítani egy cuccról, hogy lvl 10-es vagy lvl50-es kinézetre. Őszintén szólva nagyon rondák az armorok még magasan is. Az ilyenekkel kéne törődni elsősorban.
  • TDC Geronimo
    Te jössz vissza vagy mivan veled, mert szó nélkül eltüntél 10 napja. Aki 2 hétre elmegy szó nélkül azt kidobjuk, szal mondhatnál valamit, hogy mivan veled :p
  • TDC Geronimo
    "the fugitive system"-re gondoltam itt elsősorban. Gondolhatod, hogy nem a pvp rangokra...
  • tegla
    8k-ért lesz 60 napos junius 24-26 körültől...link
  • Arwenke
    Ganker buntetes viszont nagyon jo otlet, a tobbi se rossz, az hogy volt ilyen mar mashol is, na bumm, nagy dolog. Igen nehez manapsag mar tok uj dolgot kitalalni, szerintem inkabb a meglevok kell tokelyre vinni. Btw a WoW sem tett mast csak az elotte megjelent mmokban levo jo dolgokat szedte ossze es joval konyebbe es gyorsabba tette az xpzest. Kivette a xp buntiket stb.
  • Chris
    Jó ötletek? Pvp szintek, amiket ha begrindelsz vehetsz pvp cuccot a pvp vendornál, ilyet mintha már láttunk volna más játékban. Ezután meg lehet rankokat szerezni, amikért folyamatosan harcolni kell, hogy megtartsd, mert ha legyőznek könnyen veszted a rankod? Szintén ismerősen cseng vhonnan régről, csakúgy mint a duel-rendszer.
    A jó hír a végén van, hogy alapvető változások lesznek a castereknél, meg finomhangolják a pvp rendszert, de ennek meg nem szabadna meglepőnek lennie.
  • 0Fritz0
  • MeoH #4476
    Az jo kis game, sztem az 1ik legjobb pvp rendeszerrel(es elbaszott grinddal...), jot pedig nem szegyen "felhasznalni"
    Egesz jo pofa 5letek, tetszik, talan elveszi a kedved par verpistinek, hogy hidebol, kisebbeket oljon...
  • Sáska
    lineage2?:)
  • Lynx_TWL
    akkora egy köpet vagy
  • Lynx_TWL
    hyaztok age of empirosok
  • TDC Geronimo
    PvP változások a közeljövőbe.

Vannak benne nagyon jó ötletek.
  • bajsz
    Nem tudjátok mikor elérhető itthonis a feltöltőkártya ehez a game-hez?

Jah és szerintetek jó üzlet egy Cod4-et elcserélni egy Age of -ra?:D
  • tegla
    Alig jelent meg kb. 3 hete szóval nem hiszem,hogy hamarosan lenne mondjuk egy 7napos trial hozzá.
    Menj el egy haverhoz akinek megvan és sasold meg ott jobb ötletem nincs.

• Sáska
  • BetonK
    Köszi még egyszer..!
  • Jacek
    igen cdgalaxis.hu ott klick a megrendelem gombra
  • BetonK
    Sziasztok!

Biztos a sokat feltett kérdések közé tartozik majd a következő,és bocs annak akit ez zavar,de: van vmi módja, hogy ki tudjam próbálni a játékot?
    Köszi a választ!
  • Kipu1
    KOzben megtalaltam en is , thx :)
    We will not open the Buddy keys until we have sufficient server capacity. Most likely we will open this in stages, starting with the 555,000 buddy keys found in the Collector's Edition. There will be no separation between US and Euro keys, so they will open at the same time.

We are currently evaluating our server capacity, and guests will be able to start playing in the not too distant future. As soon as we are ready we will notify everyone directly via email (the one you have registered the game with), as well as via forums and community sites.

The buddy keys can eventually be claimed via your account pages

Best regards,

Funcom
  • TDC Geronimo
    Nem aktiválják még azt amíg a servereket ki nem bővítik. Majd acc oldalon lehet azt aktiválni.
  • Kipu1
    Van egy dobozos jatekom ahoz elvileg jar egy body key ha jol tudom,
    de hogy jutok hozza? Valaki tudna segiteni?
  • fuzesi12
    Cs all
    Regisztrálásnál mien bankkártyákat fogad el?névszerint leirnátok pls?
  • Tatyla
    hát nem,rányomsz a conan patcher-re és elindul ha nem igy jártál...
  • sanyiiiii
    Hegyaljával egyidöen????
  • Pink Tiger
    na nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet alternatív módon patchelgetni az aocét? ha tudja valaki

van valami beállítás vagy módszer hozzá valahol?

merthogy a netem nem engedi a torrentezést és ha jól tudom alapból a gamma torrentezéssel szedi a patcheket updateket..
  • Deadman
    Én Frost Halls farmoltam, pont azért, ne szivassak mást.
  • hpzolee
    Gyertek minél többen :p

SZ-T Miskolc LAN party
  • Hamed
    Remelem nem bug, tegnap is cisternben alltak sorban a lvl80 kockak a questbossok elott a szaros par silverert.

Mi meg akik a quest miatt kuzdottunk odaig varhattunk a spawnra. Guildtarsak ugyanigy jartak, raadasul meg rajuk is huzott par elitet mikor latta hogy nem az ove a kill. Ha annyira szolozni akar mehetett volna sanctumba vagy tombba. De nem, direkt a questeloket kellett szivatnia... Sajna itt is megvan ez az only solo antiszoc reteg. Bar sajnos a jatek is kedvez nekik.