12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • s0n1c
    keshattaban hip-hop 80leszel :D
  • Psychedelic #4534
    Lehet sirásnak tünt, de nem annak szántam. -.-
    Én ezek miatt játszom, nem pedig azért, hogy elszintezgessek magamban, meg küldizgessek, ha majd pve-ni akarok visszamegyek wow-ni.
    Nincs is annák jobb mint amikor folyamat lesni kell mikor jön az ellenfél a full partyval, aztan ha közelednek be stealthba, és ha besétálnak a csapdába elindul a mészárlás.
    Csak éppen dobhattam ki a dark templarom mert pvp-ben tök 0 a kari.
  • Tatyla
    reroll pve...
  • Psychedelic #4532
    Nemtom probaltad-e fury szerveren a 70-80 közötti területet, nah ott van csak igazán pvp. Amikor van 5-6 insta a területre, és mindegyiken 2-3 party 80-as ruscorpos és kisbarátaik fogja a jo grind helyeket, és egy egész klán kell ahoz, hogy eltudjunk venni 1 területet majd x oraig megtartsuk, hogy pár ember közben tudjon szintezni, nah az a nem egyszerü. :)
    Az eszetlen pvp láz valóban csökken, ott már "szervezett" pvp folyik csak 5x annyi mint addig.

Bár érdemes küzdeni érte, a több napig tarto 60-80 grind szopást le lehet cserélni 2 laza délutánra. :)
  • WiLDoR
    hát akkor sorry, ezt tényleg benéztem :)
    de meghajolok nagyságod elött :P
  • Mr_no_NaMe
    Valamit nagyon elnézhettél. Nem 10 szintel kisebb, hanem nálam 10 szintel nagyobbakat szoktam darálni. Igaz csak egyesével, de akkor se szólhat semmit :D
  • Torzonborz
    Megújult az http://www.ageofconan.hu/ oldal. Sasoljátok meg. :) Szerintem sokkal jobb lett mint volt.
  • 0Fritz0
    Magasabb szinteken csökken az esztelen PvP láz, ott már „csak” a gankelős gildek jelentenek igazi veszélyt.
  • [HUN]Crassus
    mondjuk maga a genkelés nem öltött elviselhetetlen mértéket a szerveren ahol játszom....
  • [HUN]Crassus
    +/- 4-5 szint a "reális" 10 szinttel nagyobbra SEMMIT nem tudok ütni:S:) ő meg még 3-4x-es sebzésszorzót is kap!

Amikor ráírok egy ilyen faszkalapra jön ugye a "gotopve",de basszameg maga a játék mechanizmusa nem engedi,hogy ártsak neki! Remélem minél előbb bevezetésre kerűl aztán majd a köcsög genkereket elkapjuk a guilddel és jól kilootoljuk azt majd néznek:)
  • WiLDoR
    a nálad 10 szinttel kisebb gankelése retardált dolog, csak a luzerek szórakozása.
    te is egy lúzer vagy?
    mert ha nem, akkor ne csináld...csak magadat járatod le vele -.-
  • WiLDoR
    a fugitive szintek tök jó ötlet, ez hiányzott pl. a wow-ból is, ami elég nagy hiba volt.
    a többiről viszont (rank-ok, pvp szintek után vehető cumók) a wow-ban is kiderült anno, hogy bukta, embertelenül sok pvp grind kellett hozzá...itt nem kéne elkövetni ugyanazt a hibát, mert akkor megint azok lesznek a "pro"-k, akiknek nulla skilljük van, viszont időmilliomosok...
  • mephisto11
    na erre voltam kiváncsi!Van annyi eszem hogy healt potit használok és a restet is ismerem sőt használom is!Nem ezekre voltam kiváncsi hanem arra hogy van egy csomo faj amelyik skillből táplálja magát és harc közben is dob neki xx pontot vissza...a fasza poti drága a +15/sec meg kevés...na mind1 akkor nincsen...kösz a választ.
  • Psychedelic #4522
    Te nagyon okos, milyen heal spellt/skillt akarsz barbárral?
    Kb. 2 perc lett volna végignezni a talentfádat illetve a skilljeid, ha ott nem találsz heal spellt, akkor valószinü nem is lesz.
    Tudom nagyon gonosz dolog, de egy barbár nem tud healelni.
    Viszont erre való a hp poti 1 mob dob annyi pénzt amiböl vehetsz 2-3 potit, hát vegyél és tickeljen folyamat.
    Ennél értelmersebb választ ilyen barom kérdésre nem lehet adni, örülj, hogy nem röhögtem a pofádba amiért a 43-as barbárral heal spellt keresel.
    Esetleg tudok más tanácsot adni, mmorpg lévén keres magad mellé egy healert...

Abba bele se merek gondolni, hogy Raziel irta le a megoldást, és annyi eszed sincs, hogy megtaláld a skillt, amit 2 mob behuzása között kell megnyomni, hogy gyorsabban feltöltödjön a hp-d.
  • raziel.

rest
  • mephisto11
    kinek nem inge...
  • mephisto11
    ennyi segítőkészségre számítottam...ha eddig nem tünt volna föl nem a hülyeségre vagyok kiváncsi...Ha esetleg valaki érdemben hozzá tudna szólni a kérdéshez azt megköszönném továbbra is!
    más:ezt a topicot is moderálni kéne a hugyos fikagépek miatt...Közötök nincsen ehez a világhoz és amit nyujt!Huzzál át inkább sims fórumba ott lehet még számba is vesznek talán...és pont!köszi.
  • semo1
    Te is + vetted ezt a szart?
  • Running
  • Psychedelic #4516
    De, Hp potion.
  • mephisto11
    Hali.Segítség kéne!Barbárral tolom 43 szinten...Nem tud valaki olyan skillről ami a healt visszatöltésre tesz?nagyon kéne mert gyenge vagyok emiatt...Köszi a segítséget!Üdv...
  • TDC Geronimo
    Nem is lesz még egy darabig.
  • Makee
    Hali!

Hogy lehetne ezt a játékot kipróbálni?Nem találtam semmilyen trial verziót belőle.
  • Mr_no_NaMe
    Ha már itt tartunk valaki írhatna egy ranger feat tippeket is :)
    Fire stance vagy sniper stance stb.
  • Tatyla
    köszi az infót,a Conflag linket nem tudom megnyitni :(
  • Magh
    Alacsony szinten mindegy, mire raksz, később meg érdemes Conflag buildet használni, több okból. A Havoc spellek sebzésének irgalmatlan szórása van (pl. 400-1000), az egyetlen instant lassan töltődik újra (rohadt idegesítő, hogy a majdnem halott mobra el kell tolni egy 2.5 sec Shockstrike-ot, mert töltődik a Shock), nincsenek boosterek sem. Vannak részek, ahol nem lehet AoE grindelni, egyesével kell ölni a mobokat, itt az Amassed Flames 5/5-ön tartható, sokkal hatékonyabb. Managondok egyik ággal sem lesznek a kritikus 30-50 szinteken kívül.

Havoc-al a játékmenet: SS, Shock, SS, SS vagy Shockblast, Shock, SS, Shockblast. Nulla változatosság. A 60-on megkapott Thunderclap az egyetlen említésre méltó spell. Robotszerű farmolásra ideális ág.

Conflag builddel sokkal pörgősebben lehet haladni, van 3, fél perc alatt újratöltődő booster, rövidebbek a casttime-ok, stabilabb a CC, kiegyenlítettebb a sebzés, kevesebb a haszontalan, filler feat. Itt az lehet idegesítő, hogy minden második pakknál el kéne tolni a boostereket, de elfelejti az ember.

70 környékén át lehet pakolni General-Havoc/Conflag buildre, ilyenkor kell a két védelmi feat (Spiritual Armament/Aegis), esetleg mystical Att/Unleashed Power és persze a Tome of Elrik. Másra nem szabad tenni, az ág fele nem működik.

Havoc Build
    Conflag build

Havocnál kiraktam az összes kötelezőt, Demon Heart-ra kell még két pont, he ezt az ágat fejleszted először. Range és Earth Recharge felcserélhető, de utóbbi felesleges.

Conflagnál a Lingering Flames filler, szabadon variálható. A tree vége (több, mint 20 pont) is inkább csak dísz, bár a Let them Burn elég erős AoE. Az Infernót buffoló feat jelenleg nem működik. Praktikusabb csak a Combustion-ig fejleszteni, aztán kirakni a general ágat, de nekem unalmas lenne pl. Gate of Hell nélkül.
  • Arwenke
    Nem tiltjak hogy gankelj csak akkor viseld a kovetkezmenyet, ez egy ilyen jatek lesz.:)
  • Arwenke
    Jatszogatok, de kevesebbet, meg 1 hox karit probalgattam, csak az nincs guildben.
  • GSXR
    Goku hogy a nyakad nyúljon meg:D Itt nem tudsz 21 bot-al nyomulni 24/7-be.
    Harpagon;)
  • Mr_no_NaMe
    Ez má keselyűsködik :D
  • Lynx_TWL
    ami késik nem múlik
  • TDC Geronimo
    Amúgy befejezhetnéd tényleg az eszetlen offolást itt, ez nem wow topic ;>
  • Lynx_TWL
    nub
  • Ragnar360
    noob
  • Lynx_TWL
    kicsi vagy még
  • Lynx_TWL
    szeró
  • Avenger
    Szerintem teljesen jó lesz az úgy, bár rp szerveren eddig se nagyon öltek le nagyobb szintűek. És nem is tiltják, csak pirosodik a neved tőle :D ami a piros nevű emberke szempontjából is jó lesz, mivel izgalmassá válik az alacsonyszintűek unmalomba fulladó mészárlása :D Gondolom idővel magától is lemegy a bűnözői státusza, szóval menekülés meg hasonló megoldások létezhetnek. Sokat ad ez így a pvphez szerintem.
  • Tatyla
    demohoz milyen feat ötleteket tudtok?
  • TDC Geronimo
    jahogy ő írta?! akkor nemis! :d
  • BEAST #4496
    najo, ragnar a haverod :DDD