12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Fenrir
    Van egy eladó mammutom, 3k-ért vettem.

Kezdődhet a licit, kikiáltási ár 1500 Ft :)
  • cikasz
    de nekem egy kurva nagy mammut kell! ;)
  • Deadman
    Mindenesetre cancel volt, wow acc meg reaktiválva.Majd megnézem pár hónap múlva újra. A mount speed legalább már elfogadható
  • Deadman
    elképzelhető, de még az is lehet, hogy csak bug. Mindenesetre most elég gáz.
  • Chris
    Tehát akkor az instákban a legmagasabbhoz idomul az elitek erőssége? :)
  • Deadman
    Na ennyi, mostantól nem tudom, van-e értelme, bevallom őszintén. Gondolom más is észrevette, hogy a szürke eliteknél már nem számit, mennyivel vagy felette. Tudom, ez fasza annak, aknek kvesztjei voltak Cisternbe, main systembe, de innentől nem lesz olyan, hogy 'lejönnél segiteni Catacombsba, van 2 kvesztem'. Vagy akárhova. lvl56-os Jan Vermis 1000-eket tol lvl80-asomba. Nincs craft, nincs még rendes kereskedelem, mától nincs farm ... egy gyors ló meg 250g.
  • Fenrir
    Ha ez vigasztal akkor a Boeing 737-esek Flight Management rendszerének a szoftverfrissítései általában több új hibát hoznak be mint amit javítanak. Pedig ez egy "kicsit" komolyabb dolog mint egy mmo.

Btw a Crafting rendszert megint nem javították, mostmár kezdek megnyugodni, hogy nemhiába nem fizetem be az első hónapomat.
  • Hoz_Hun
    Na akkor újra megpróbálhatok játszani. A multkori patch után nem tudtam tovább játszani, mert annyira fagyot. Kb 5-10 percenkén.
  • Torzonborz
    mai peccs notes.
  • genRob
    Remélem nem úgy lesz updt mint eddig. Megcsinálnak egy dolgot (esetleg) és 100 másik meg elkúródik. :-D
  • Smokk
    Yahh mostmar igy fogom tervezni!
  • dr Kotász
    Minden héten csütörtök és hétfő délelőtt lesz update, FC ezt mondta, szal akkorra ne tervezz játékot.
  • Smokk
    Ohh bakker.
  • Botond #4442
    2ig. :P
  • Smokk
    Meddig fog allni a szerver?
    Mindig olyankor van,amikor lenne tobb idom munka elott...:/
  • Torzonborz
    nincsnemvótnemislesz
  • Torzonborz
    minigame-nek most is van valamennyi értelme. elvileg battle keephez kell guild pvp pont ( ne kérdezzétek mennyi ) amit ott lehet gyűjteni.

a cucc meg jól néz ki :)
  • The Protector
    egy kérdés csak.eredetivel gamel mindenki?v van tört szerver is?csak kíváncsiság.
  • TDC Geronimo
    hát nemgyengén néz ki :o
  • jamabusi
    Úgy néz ki Péntekre (azaz szerintem a honapi patchben) PvP armor set-et kapunk. Kép a forumon. Néhány találgatás szerint PvP pontért lesz megvásárolható, ami jó lenne, főleg, hogy lenne értelme a minigamenek :) Reménykedjünk.
  • TDC Geronimo
  • Deadman
    Dagon szerveren van kis eladó aranyam, ha valakit érdekel. 12 érdeklődőt tudok lóhoz segiteni.
  • Chris
    Linksz okosságából hogy jutottál a taktikai atomcsapásig? :)
  • MarkBlade
    a kövér :P
  • Garf
    *hordtad. :p
  • Torzonborz
    ingame ficsör. cannibal caveben van ilyen. jópofa :)
  • [HUN]Crassus
    *hortad
  • [HUN]Crassus
    ezeket te "hordat" oda vagy ingame feature?:)
  • Skill
    qurvajó XD
  • Botond #4426
    Gondolom az 5ös számú instancera mérnek taktikai atom támadást. Szerencsére a mi guildünknek a 3asban van. Gondold el milyen ciki akinek csak a 8asban vagy ne esetleg a 10esben jut. :D
  • 0Fritz0
    Ki, hol, miért?
  • 0Fritz0
    "Szeretnék köszönetet mondani a mögöttem lévőknek, hogy hozzásegítettek a szintlépéshez."

• Lynx_TWL
    12 óra múlva támadják a falvadat!!!
  • Lynx_TWL
    lopják a netet a cigányok
  • BEAST #4421
    nem problema, legalabb 5 percenkenti halallal tervezunk majd :DD
  • TDC Geronimo
    There is now a 5 minute cooldown on the resurrection effect gained through your Furious Inspiration ability. This cooldown is on the character offered the resurrection, not the conqueror, so you can still resurrect multiple people in the team, just each of those people cannot be brought back to life by you more than once every 5 minutes.

bíszt :(
  • TDC Geronimo
    Tegnap testre felment egy új patch, gondolom az amit majd csütörtökön kapunk. Elég sok javítás van abba is.

The Standard Horse has received a moderate increase to it's canter and gallop speeds. The canter (default movement speed) should now be equal to a sprinting player, while the gallop should be slightly faster than twice the speed of a jogging player.

Ennek meg külön örülök. Végre lesz értelme lóra ülni :)
  • Jockey
    nem ott van agond, valami más prücök van, mert szolgáltatónál már kérdeztem él az előfizetésem
    szimplán számomra érthetetlen módon néha nemtud kommunikálni az adsl modem és ez pár havonta mindig előjön. Aztán általába megjvaul magától
    no mind1, pedig most nagyon belejöttem már a szintezésbe, ha jól emlékszem 51 vagyok vagy 50 és sokat pvp-zrem is.
  • Arwenke
    Felevente minimum.:)
  • Botond #4416
    Számlákat időnként be kéne fizetni,és nem lesznek ilyen gondok. :P