Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én toltam bétát is, engem már ott is megfogott, de amit az utolsó hétbe mûveltek a fejlesztõk...hát le a kalappal. Szvsz az egyik legjobb MMO startot tudhatják maguk mögött. A játék csodálatos, hangulata fantasztikus. Amin dolgozhatnának még az a chat rendszer és a guild GUI. Na az elég tré egyelõre 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amit kicsit hiányolok, nincs túl nagy választék páncélokból és fegyverekbõl, remélem ez 20 után változni fog. 😊
De ezen kívül tetszik a játék. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gondolom az epic mod groupoknak jo, viszont mivel még nem voltam partiban, kérdezem, h ilyenkor több xp/ jobb dropok vannak?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én is csak meg szeretném kérdezni hogy ki lehet-e próbálni valahogy ugy hogy ne kelljen fizetni ? Ha tetszik ugyis megveszem 😊 Szóval ?? Bocs ha már volt
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Amúgy az open bétához képest ég és föld a grafikai különbség!Átlag 30-35fps-em van míg bétában sokszor 10 alá is lement folyamatosan!
win xp , 8800 GTS alatt valami eszméletlen texturázási bug van (játszhatatlan)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
GRRR ... meg mindig semmi !!!!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
A halál csupán a kezdet...
utoljára megemlitem a triál kulcsot, bár biztos fejemet veszi valaki ezért 😊
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
csak ez maradt....
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
a nyomorult knightsofshadow is ott fogja tolni....oda én nemmegyek.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amugy érdekes, hogy már megy a hivatalos early access, de vele fut párhuzamosan a closed beta...
Jaja Apophis foglalt, de már láttam Apaphist is 😄