Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Akkor kezdem én a sort :d

Én toltam bétát is, engem már ott is megfogott, de amit az utolsó hétbe mûveltek a fejlesztõk...hát le a kalappal. Szvsz az egyik legjobb MMO startot tudhatják maguk mögött. A játék csodálatos, hangulata fantasztikus. Amin dolgozhatnának még az a chat rendszer és a guild GUI. Na az elég tré egyelõre 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

15ös szintig jutottam barbárral.
Amit kicsit hiányolok, nincs túl nagy választék páncélokból és fegyverekbõl, remélem ez 20 után változni fog. 😊
De ezen kívül tetszik a játék. 😊

Rage47
jaja írjatok, kíváncsi vagyok😊
TDC Geronimo
Na most meg lehet vitatni, hogy kinek mi a véleménye így majdnem 1 napnyi játék után 😊

Botond
lvl20 😊 És most jöjjön 2 órás szerverleállás. 😊
Sáska
nem azt mondta, h most akarja kipróbálni, hanem hogy úgy, h ne kelljen fizetni érte.<#wink>

[NST]Cifu
Nem. A régi fórumhoz való felhasználónév/jelszó nem jó neki, újat meg nem lehet regelni még...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
A Trial Key-el is csak a rendes startkor tud játszani, odáig még van pár nap...

Magh
A hivatalos fórumok nektek bejönnek?

Sáska
szerezz egy havert, akinek megvette, s még nem adta oda senkinek a 10 napos trial key-t..

haat nekem 620 ra sem indul 😞
Sáska
Ha Tortage-ból kiutazunk, lehet valasztani, hogy epic avagy normal mod-ban akarjuk-e az adott teruletet jatszani.
Gondolom az epic mod groupoknak jo, viszont mivel még nem voltam partiban, kérdezem, h ilyenkor több xp/ jobb dropok vannak?

[HUN]Crassus
nemtudom mennyire tudtátok,de atom jó kék chest-et egykezes és kétkezes fegyókat lehet venni/lvl 10 minimum és ahogy néztem még 16-18-on is jók!/az éjszakai Tortage-ban a mólónál van egy öreg kereskedõ,de csak az éjszakai Tortage-ban!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gideon Wieth
sziasztok!
Én is csak meg szeretném kérdezni hogy ki lehet-e próbálni valahogy ugy hogy ne kelljen fizetni ? Ha tetszik ugyis megveszem 😊 Szóval ?? Bocs ha már volt

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

[HUN]Crassus
c2d6600, ati 2900pro és 4g ram

Mr_no_NaMe
Milyen géped van?
[HUN]Crassus
Nos hálistennek idág nem ez a tapasztalat!Igaz ma "Youtube":S és másik 2 hasonló gyökérnevû haverja 8x ölte meg a 12-13-as karimat/gank közben lupoltam😛/ ök 20-17-18-as szintüek voltak és csak arra mentek,hogy a questelõket öljék......,de a többség normális,nem provokál,nem árt be sõt még segít is ha bajban vagy.../ez az elmúlt "pár" óra játék tapasztalat.Igaz véletlen már én is gyaktam le player-t,mert odajött "segíteni" mikor 3 mobot öltem,de ugye beleért a suhintásba én meg annyira koncentráltam,hogy fel sem tûnt õt is ölöm igaz neki sem😊

Amúgy az open bétához képest ég és föld a grafikai különbség!Átlag 30-35fps-em van míg bétában sokszor 10 alá is lement folyamatosan!

nyirj ki mindenkit aki mozog 😊
van valahol leírás a pvp serverek szabályairól?
JohnnySmith
huhu de szépen bebuggolt AoC (vagy csak nálam)
win xp , 8800 GTS alatt valami eszméletlen texturázási bug van (játszhatatlan)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ha Downloadingot ír, indítsd újra a klienst(ne várj). Nekem van h 20*ra indul el.

JohnnySmith
hmm megint jött egy 150mb-s patch....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Downloading patch information... es nem lep tovabb :p...tegnap mar jatszottam ma meg nemtok bejelntkezni..masnal is van ez igy?

GRRR ... meg mindig semmi !!!!
Tombi
Igen, én is arra gondoltam, köszi

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

[NST]Cifu
Az 1366x768 nem szabvány felbontás, az 1360x768-at biztos támogatja (HD LCD TV-ken ez a szokásos).

Fenrir
Még a játék nem jelent meg, csak egy úgynevezetett Early Access van ahol limitált számú elõrendelõ lehet. 23-án jelenik meg hivatalosan.

A halál csupán a kezdet...

Tombi
kérdés: van a játékban 1366 x 768-as felbontás ?
utoljára megemlitem a triál kulcsot, bár biztos fejemet veszi valaki ezért 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
1 max 2 óra és kész a guild, majd kapjátok invet.

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
viszont csináltam egy rakás SS-ot,de az AOC könyvtárban nincs screenshot tároló mappa/most néztem/:S így mind elveszett😞
csak ez maradt....

[HUN]Crassus
jaja már megvolt lvl 13-on ott vagyok..Crassus néven ofc

JohnnySmith
Én elõbb jöttem ki... most már nem tudok visszamenni.....

Mert a masik pvp serveren van a masodik orosz hadtest, azert.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Nethyrrea
mér pont fury-n?

a nyomorult knightsofshadow is ott fogja tolni....oda én nemmegyek.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Apophis az en karim, necro.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

raziel.
sikerült? nekem még mindig nem, tüzfalakat kasperskyt kinyomtam már , nincs ötletem

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
most akartam irni én is...ugyanez, tegnap játszottam ma baszik továbmenni, 9 óta probálgatom

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Downloading patch information... es nem lep tovabb :p...tegnap mar jatszottam ma meg nemtok bejelntkezni..masnal is van ez igy?
Magh
Megvan, köszi. Akkor ezen nem stresszelem magam 😊. Autocastot hogyan kapcsolom be (protection of set)? Demo esetében mennyit kell törõdni a pajzsok helyzetével? Kaptam egy Shrink nevõ spellt, nem értem, mire jó (a petem nélküle is engedelmeskedik).

TDC Geronimo
Na és milyen? 😊

TDC Geronimo
Lehet, ott írja is hogy ctrl+bal klikk

JohnnySmith
Mi simán a Fury-n (pvp) idítottunk karikat.

Torzonborz
áhh 1kor feküdtem mert ma kis meló van .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ReTeK
nah ki mennyire kockult reggelig, huszonötös szint megvan ? <#buck>

Torzonborz
az már nem closed béta , inkább test server csak nem írták át.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sáska
K, thx.
Amugy érdekes, hogy már megy a hivatalos early access, de vele fut párhuzamosan a closed beta...

Magh
Hmm a skillpontokat lehet késõbb resetelni? Mire tegyek demoként (gondolom cast interrupt és mana, de azon kívül)?

Jaja Apophis foglalt, de már láttam Apaphist is 😄

Apophis foglalt? Pedig vki ezen a néven még fel is vett friendlistre.

TDC Geronimo
Fórumon írtam, hogy mi a probléma ezzel. Próbálj csinálni megint.