9766
FIFA 06
-
Steve16 #1931 na, sprint + analog föl
-
Steve16 #1930 a kép felrakás vhogy még nem megy nekem :D
-
Steve16 #1929 sima futás, analog kar 2-szer föl
-
#1928 érdekes -
Steve16 #1927 azt akkor csinálja, ha nyomom az R1-et + analog kar egyik irányba -
#1926 hát nekem nem nekem elindul irányba
azt neked mire csinálja?
Van itt még akinek RUmblepad2-je van? -
Steve16 #1925 ja, itt a kép: KLIKK! -
Steve16 #1924 Itt is az elhúzós cselt csinálja ha simán futsz
egyébként ha megállsz, akkor lehet a labda fölött trüközzni :D, biciklizik, lövőcselt csinál stb :D
-
#1923 Fifamania.it have just published a conversion of FifaFS 4.0 to make it work for Fifa06. It has been made by Gabro27 (a user from our community), and he also created FATBH Generator 06 that will let users easily regenerate the famous .bh and .fat files for the demo, it's a must for all the editers!!
-
#1922 -
#1921 tudom mi pesben P
csak csodálkoztam
érdekes, hogy dual actionra máskép reagál, majd benyomhatnál egy beállító képernyőt.
JA és ha simán futsz és kétszer fölfelé húzog a jobb kart akkor mit csinál?
Pesben ugye ez az elhúzós -
Steve16 #1920 Dual Action :P
nem uaz, mert pesben D, majd S, itt meg D, Y -
Steve16 #1919 köszi, majd megpróbálom!! érdekes az új szabad
szöglet után már lőttem gólt, de még azt sem értem teljesen, én szinte fullra nyomom -
#1918 nemúgy mint pes-ben?
Amúgy milyen gamepadod van? -
#1917 Énnekem két olyan szabadom volt hogy jól felemelte és onnan hullott le.
Aztán a 3.-at már kitolta éppen...
Vhogy úgy csináltam, hogy lejebb vittem a szöget úgy nagyjából bezéloztam a sarkot
és akkor elindult a csuszka és megjelent a végén égy kék sáv sztem ott kell megállítani.
A szögletnél viszont az alsó csúszka elkezd növekedni én megpróbáltam a felsőt is mindig ugyanolyan hosszúra rakni, de lehet teljesen más és ez csak időt jelent. -
Steve16 #1916 lövőcsel annyira nem tetszik nekem, egyébként D, majd L2 (Y) -
#1915 a lövőcselről és a first touch -ről senki se beszélt pedig ezek elég fontosak, szval ha valaski próbálta -
Steve16 #1914 még nem vettem észre, majd figyelek :P
egyébként hogy kell szabadot rúgni? mert nekem 3 szabadom, mind3 olyan gyenge volt, alig ment el a kapuig :S, itt is nyomni kéne vmit hogy erősebb legyen, mint a pesbe? -
Steve16 #1913 az nem szebb sztem, csak átrakta gifbe és azért lett ilyen a kép... :S -
#1912 -
#1911 Nálatok is gól után mikor vált középkezdésre zajosodás jelentkezik?
Magyarán apró pixelek jelennek meg.
Najó képpontok P -
#1910 Igen sorry eltévesztettem -
#1909 könyörgöm azért raktam be az új reklámtáblákat, hogy ne kelljen már ezt néznem P
És legalább vágd körbe
Viszont a füved szebb, milyen kártyád van? -
#1908 Az első Nike labda amit anno linkeltél neked is néha narancssárga színüre változik? -
#1907 Amúgy ha megnézed R2-öt írja C-nek -
#1906 nono azt próbáltam először
Rumblepad2 ami ugye a hivatalos gamepadja úgymond azzal megtolja.
R1-el és R2-el lehet cselezni egyikkel simán a másik úgymond Freestyle -
_Vegeta_ #1905 Koszi rudee nagyon rendes vagy, de mar sajnalom h leszedtem ezt a ...jatekot. Vmi ki****ott sz@r. Eloszor is nem a Real madrid van benne a demoban hanem a barsza..
Najo viccet felreteve, tenyleg borzaszto.. tudom h csak demo, de akkoris. Jatekosok ugy csusznak a palyan mint a jeghoki korong a jegen. A grafika atalakitasa meg rettento nagy hulyeseg volt, sehogy se tudom atelni h ez egy focimeccs (PS jelleg bejaszik rendesen), a jatekosok kinezeterol meg mar nem is merek beszelni, olyanok mit a legkozelebbi diszkoban a kidobosracok. Eszem megáll. :D A kozonsegrol meg nemis beszelve 2006-van emberek..
Najo van némi poziziv is pl a radar sokkal hasznalhatobb. Viszont jo h csinaltak demot, mert mostmar legalabb tudom h ez nemkellessz.
Megyek is inkabb fifa05ozni. :D
..Egyebkent a fifa05 jobban szaggat mint ez.. furi. :) -
Rudee #1904 Itt egy. -
_Vegeta_ #1903 GYerekek tuti volt mar rola szo, de nekem marhara nem akarja leszedni az easports.hu-rol. tudtok vmi alternativ letoltesi lehetoseget? :)
Megtalaltam mashol, visszavontam a fent levot. Mar jon is lefele. :) -
Rudee #1902 Jövő hét kedden 19:00tól lesz a 2. fifa web chat, fő téma a karrier mód. -
Rudee #1901 Ha annyira zavar akkor kicseréled a textúrát. -
#1900 Ez természetesen így van, de az biztos, hogy nagy változás pl a közönség esetében nem várható.
-
#1899 Rage totálisan 1et értek veled! A grafika elég halvány,itt ott hibás pl a legoemberke frizura itt ott filcelt :)De 100%-os véleményt csak a full után lehet majd mondani.
-
krisz21td #1898 nagyon elkelne egy időhosszabbító patch! -
Grusi #1897 Guru nem egyenlő Grusi... -
#1896 Megnéztem a demot
Maga a foci része nem rossz, kifejezetten élvezetes meccseket lehet játszani.
De nagyon zavart a grafika.Még a játékosok hagyján, bár, némely haja borzasztó, sőt itt-ott van textúra hiba is, de főleg a közönség, mikor mondjuk egy szabadrúgáshoz készülődünk, s háttérben láthatóak a 2d-s nézők, mellettük az operatőrök, amik még 1996-ban is zsengén néztek volna ki, hát borzalmasan rontja az összképet.
Illetve, az általatok belinkelt kis videok (kapus a kapuban a labdával nem gól, de ha mellé megy az igen, és társai) alapján ez szerintem még így nincsen kiadásra kész állapotban.
Márpedig kiadják, mert ez jobb már nem lesz, sőt, lehet jókat játszunk is már vele - csak kár, hogy ez Fifa 2006, és nem Fifa 1996
Az EA Sports észrevehetné, hogy eltelt 10 év.
-
#1895 szedd torrentről,én megfogadtam hogy többet nemszedek olyan helyről ahol megáll ha beszarik a netem -
Rudee #1894 Szedd valami letöltés vezérlővel, az tudja folytatni. -
#1893 nekem nem akarja leszedni 40 valahány % kiír vmi hibát -
#1892 Már nagyon várom a megjelenését!