XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
HÉLO közben a füleden fröccsen ki az adrenalin és úgy az egész mellékveséd, a cerka pedig már a theme alatt keményedni kezd (lehet csak nálam)! ... Not the same league, I tell you.
;)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Hasonlítsam, oké:
- Mafia 1 zenéje epic volt és a maga idejében páratlan szinte (csak Max Payne zongora theme verte), a 2 zenéjére nem is emlékszem, számomra így non-existent
- Mafia 1 irányításába bele kellett jönni, éreztem hogy a kocsik fos szarok mind, 2-nél erre nem emlékszem bár lehet
- Mafia 1 tucat jelenetére emlékszem, kétszer vittem végig talán, a léghajós résznél és a végén be is párásodott a szemem, a 2-bõl csak valami raktárban lövöldözésre emlékszem meg arra, hogy így néztem mikor a planetáriumnál hirtelen vége lett: 8|
- Mafia 2 amennyire emlékszem a maga korában nagyon szép volt ... bár a maga korában a Mafia 1 baszott gyönyörû volt szóval ez egál
4:1
Ez van. Pedig PCn toltam és megjelenéskor, tehát a maga idejében mindkettõt. Lehet az a baj, hogy én nem szippantottam, azért nem tetszett.
Mi a f*szért beszélgetünk egy százéves játékról, ami még csak nem is Xbox exkluzív?!? :))
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
kérlek tedd meg, hasonlítsd az elsõ mafiaához, komolyan érdekelne! én zabáltam a mafia1-et az akkori gta3-al szemben (bár utóbbit is bírtam, de a mafia1et jobban), s elsõ pillanatban a mafia2 sem tetszett, de utána a már említett beszippantást élhettem át....
Forza.
Azon akkor nagyon ledöbbentem és még ma is elõkapom néha és végigpörgetem 2 nap alatt.Lenyomom a versenyt is mindenféle csalás nélkül.
Max Payne 1-2-3 még ilyen,fõleg az egy azt is letolom néha annyira hangulatos.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
volt, h nekiálltam PARKOLNI a játékban - megláttam a helyet, lassítottam és beálltam :D
de a rendõrök elõli menekülés is m-e-g-u-n-h-a-t-a-t-l-a-n!
Forza.
utána - azóta -> semmire :( de a mafia2 rövid, 10-15 óra alatt lehet vele futni egy "kört"
és egyébként a mafia1 is pont olyan sivár várost tudhatott magáénak, mint a második - nem errõl szólnak, ez nem valódi sandbox :)
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Az elsõ Mafiához hasonlítva meg ... óóinkább nem is hasonlítom az elsõ Mafiához! Egyáltalán ugyanaz a cseh csapat csinálta??
Minap belenéztem IGNbe, Max: The Curse of Brotherhood 6/10. Na mondom ezt elolvasom. Valami muff tesztelte aki eleve nem kedveli ezeket a játkokat amit le is írt és olyan baromásgokat firkált össze hogy meglepõ módon minden kommentbe kapta az ívet miatta.
Na de Mafia 2
'Végre nem egy erõltetett GTA copy.
Nincs benne melléküldi? nincs.
Totál lineáris? igen.
Grafikalilag nagyon ott van, szépek az átvezetõk ( bár a mimika az LA Noire után értékelhetetlen... ), szép a város télen, nyáron, nappal, éjszaka, esõben, ködben ami a story elõrehaladtával változik, tehát nem "dinamikus".
Ami nagyon bejött az az hogy nem dara. Kimondottan kevés a harc, sok a jelenet, korrekt mennyiségû ótóka és egyéb esemény amit át kell élnünk ilyen olyan interaktív módon. Ha már ótóka. Szim módban nehéz és élvezetes, s az autók közt hatalmas eltérések vannak, de egy szuper autót sem könnyû terelni, mert nagyon könnyen kipürdülhetünk, nagy sebességénél pedig igencsak veszélyes közlekedni, mert instant halál egy csattanás. Még a GTA 4 ótózásánál is jobban bejött, a Szabotõr vagy a Noire megoldása pedig egyenlõ a 0ával ehhez képest.
Story korrekt, karakterek jópofák, a fõhõs kedvelhetõ. Szokásos klisék közelezõen megvannak, a szokásos Mafia dolgok detto. Tetszett hogy hullámzó az egész és nem mi vagyunk a város Rambója egyfolytában.
A hangulati elemek hihetetlen telibetaláltak. Ez fõleg a zene és az egyéb audióval összekötött részek ahol a cselekmény és a alatta hallaható muzsika egyszerûen tökéletes egyveleget alkot.
Egyiklegjobbnextgenélmény, remek, kiváló /10
( Mafia 1 jobb Mafia játék volt mint ez a rész, de ez egy kicsit más )
( ráfért volna még mit optimalizálni a frémen )
Szerk: 13 óra volt hardon'
Sosem fogom elfelejteni ahogy hóesésben megkérkezek a városba miközben megy a Dean Martin - Let it Snow.
Adversus solem ne loquitor
De csak poén, ízlés dolgokon nem veszünk össze!
nyilván én az ótófizikájába eléggé bele vagyok buzulva, ha lenne idõm, nekimennék negyedszer is.)
Forza.
Aki felhasználja, írja be ide, hogy más ne fusson rá!! ... Ja és szívesen! :)
'Az Alien: Isolationben felfedezheted a félelem valódi jelentését - egy olyan túlélõ-horrorban, melynek atmoszférája a folyamatos rettegésrõl és a halálos veszélyrõl szól. Ellen Ripley lánya, Amanda 15 évvel az Alien eseményeit követõen kétségbeesett harcba kezd a túlélésért, miután elindult, hogy felfedje az igazságot az anyja eltûnése mögött. Amandával egy folyamatosan változó világban kell majd eligazodnod, ahol a rémült és kétségbeesett populációval, valamint egy kiszámíthatatlan és kegyetlen Aliennel fogsz szembenézni. Felkészületlenül és túlerõvel szemben kell megkezdened a kutakodást a hasznos erõforrások után, improvizálva és az eszedet használva eközben - nem csak csupán azért, hogy küldetésed sikerrel járjon, hanem hogy életben maradj.'
2014 év vége Xbox One és PS4
A fejlesztõk bizakodásra adnak okot, de eddig konzolon még nem tettek le semmit, ami már nem ennyira, no meg multkor már átbasztak a palánkon egy Alien játékkal, így ennél a lehetõ legrosszabra készülök fel, aztén meglátjuk mi lesz. Csalódni nem akarok még egyet, max majd jól megmondtam h szar lett és továbblépek, mint ha semmi nem történt volna.
Project Spark Beta Invitation
Congratulations! You’ve been selected for the Project Spark Beta!
We’re proud to have you onboard to help shape the future of Project Spark. This invitation gives you early access to Project Spark and exclusive access to our feedback forums.
Project Spark is an endless adventure where everything is customizable by you! Jump into the open world sandbox where you can create your own games, worlds, movies, stories and more. Then share them with your family, friends, and the world.
It’s quick and easy to get started:
1. Make sure you are running Windows 8.1. If you haven’t updated from Windows 8 to 8.1, you can do so for free via the Windows Store
2. Download the Project Spark Beta app on the Windows Store here.
3. Launch the Project Spark Beta App and log in with your Beta Key
Check out the first trailer here: http://bit.ly/1cW6O8P and let us know if they heard your “excited scream” in space
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nulla autózás, nulla sztori, halál unalmas küldetések.
Mafia 1 pedig az isten volt mikor megjelent.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Szerintem nem ér semmit!
Adversus solem ne loquitor
Mafia 2 - 750 ft.
Duke Nukem Forever - 1250 ft.
Spec Ops: The Line - 1500 ft.
Borderlands 2 - 3300 ft. + DLC kedvezmény
Far Cry Instinct Predator - 500 ft. (GOLD)
Far Cry 2 - 650 ft. (GOLD)
FC2 Fortunes Pack DLC - 320 ft. (GOLD)
Far Cry 3 - 3500 ft. (GOLD)
FC3 Blood Dragon - 1250 ft. (GOLD)
(az fm3ban ocsmány szine volt lagunának :( )
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De jó hír, és a teaser elég érdekesnek tûnt, de hogy a játék milyen lesz.
Ezzel meg is van mikor vásárolok XBOX ONE-t!! Incoming!