XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalábbis megpróbálom, akkor a méret sem véletlen. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy meg pont fasza cucc. Nem láttam még a PS4et, de nexGenségbe, oprendszer smoothságba és kontrollerbe is rendben van a cucc szerintem! Ryse egy igazi techdemó így elsõre, a Forza Motorsport 5 pedig brutális. Talán az RT LT mintha rövidebb úton járna, ezt majd lehet szokni kell Forzásoknak, de lehet rosszul figyeltem.
Review vége.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
nézd meg ds képén, h pl a chief hogy van odavágva... nem olyan éles, pixeles a körvonala.... és mindez hatalmas méretben szerintem(!) csúf lenne, de nem az én szobám, nem baszogatni akarlak, tényleg csak jót akarok 😊
Forza.
Na azt hiszem körül kell néznem a friends listemen,mert szûkös lett az 1000 férõhely XO-n...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Nyitott vagyok mindenre!Mármint a képpel kapcsolatba!!!Jöhetnek a pálya munkák jutalomként felajánlok 1 év teljes Harlekin baszogatás meteséget a nyertesnek!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
irhatsz pm-be is vagy viber.
Persze ez a kép sincs kész csak egyszer mutatom, hogy egyeltalán méretben meg kialakitásban tetszene-e.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
annyiba jó hogy nagy a méreted, hogy tervezéskor rengeteg helyet ad hogy beleszerkesszen az member sok jót. 😊
Forza.

Egészképes háttér kell vagy jó ha több játék van a háttérbe elválasztva?
Ha kell csinálok, és majd meglátod hhogy tetszik-e, ha tetszik felhasználod ha nem akkor nem. 😄
amúgy ennél a képnél nem a minõséggel van az elsõdleges probléma. 😄
Milyen címekkel szeretnéd amúgy csak ezekkel amiknek kint van a címe már?
ja és hány x hány cm-es területet foglalna el a falon a pószter? a képarány végett kérdem.
fotosoppolsz neki valami x360as egyveleget az alant linkelt képének/képeinek témájában? emlékszem, h másik topikba raktál be anno igen jólsikerült darabokat! (persze csak ha ráérsz és szórakoztat)
Forza.
a maga nemében a Gears-ok is nagyon szépek. Most hogy technikailag mennyi erõforrás igényelnek, többet-e mint a ps3 exclusive-ok vagy nem, de az is piszok jól néz ki.
ha pl nem halo rajongó, akkor hiába szép a halo4, számára mégiscsak a másig gép killzone-ja lesz a "szebb" ... tehát nem csak a technora érti, felteszem.
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De dark,ha gondolja ránézhet,mert csak árajánlatra van most a nyomdába így változhat a dolog,mert amit eddig megtudtam az az,hogy maga a tartalom nem befolyásolja az árat csak a kép "telítettsége"mivel teljesen telített így
Biztos rakok fel képet majd a szobáról amúgy XBOX zöld lesz minden fal. Ma voltam a festékboltba kikevertetni.<#vigyor>#vigyor>
mert van millió féle 😞
(normális kontrollert haverral azóta se találtunk, pedig párszor átnyálaztuk az ebay kínálatát 😄 )
Forza.
és ezt hatalmas méreten fogod nézni, évekig, akkor legyen már megcsinálva kurvajól 😊 (majd fotók a szobáról jöjjenek!!!! 😊 )
én nem ismerek nagy ps gurukat, de pl DarkSector is tudott elég jó montázsokat csinálni (topik-bannereket, képeket láttam tõle)
Forza.
Ez kell ugye??És nem a gomba rá,bár abból is van pár darab!<#vigyor>#vigyor>"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Adversus solem ne loquitor
Miért kell hazudni egy tesztben? fanboy rivjút ír le, ami egy fórumon ok, saját honlapra ok, de egy tesztben aminek elvileg objektívnek, pártatlannak és informatívnak kell lennie? ilyet?
Csak 1 mondat, mert többet nem ér a dolog:
Ami tetszett:
+ 1,200 autó, kidolgozottabb formában
Én nem tudom mi van itt, de ez már túl van a felháborítón...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://hardverapro.hu/apro/xbox_360_-_tapegyseg
3000
És egy átalakítót ebayrõl.
1000
Probléma megoldva. Hardveraprón találsz 203w-os tápot is, én azt vennék. Azok voltak a legjobbak, és a leghallkabbak.
Adversus solem ne loquitor