XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ja értem hogy nem véletlen az elhelyezjedés, na minyna átrendezem. 😄
legalábbis megpróbálom, akkor a méret sem véletlen. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Ezt ist ferstéhen nicht!? Hogyhogy az XBONE gyalázó review?? ... Mondtam én már bármi rosszat az új boxról elõre?
Amúgy meg pont fasza cucc. Nem láttam még a PS4et, de nexGenségbe, oprendszer smoothságba és kontrollerbe is rendben van a cucc szerintem! Ryse egy igazi techdemó így elsõre, a Forza Motorsport 5 pedig brutális. Talán az RT LT mintha rövidebb úton járna, ezt majd lehet szokni kell Forzásoknak, de lehet rosszul figyeltem.

Review vége.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

oO VinyuS Oo
Bocs hogy én is beleszólok de amit csináltál képet nagyon kis méretû ahoz hogy 260*230 cm-es méretben kinyomasd. NAgyon "pixeles" lesz az egész, valamint nagyon ki fognak jönni a kép hibái :S Lehet beszállok én is a pályázatra 😊

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

arty
az eszköz maga nem vastag, csak moby biztonsági üveget kért rá 😄

Forza.

Macccy
OTTVAGYOK a képen, 2X is! 😄 ... De miez a primitív és vastag eszköz ?? 😄 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
arra gondolok, hogy olyan éles, konturos pl az xbox logo, mintha én csináltam volna paintben 😄

nézd meg ds képén, h pl a chief hogy van odavágva... nem olyan éles, pixeles a körvonala.... és mindez hatalmas méretben szerintem(!) csúf lenne, de nem az én szobám, nem baszogatni akarlak, tényleg csak jót akarok 😊

Forza.

Harlekin
"mûvészietlen" micsodaaaaa!???
Na azt hiszem körül kell néznem a friends listemen,mert szûkös lett az 1000 férõhely XO-n...<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Harlekin
Nem rossz de az a rész nagyon adott ahol a tv van és az milliméter pontosan ott van ahol a képkockák közötti hely van az xbox logo alatt.Tehát oda teljesen felesleges bármi tartalmi dolgot tenni.A kép jobb alsó része azért üres mert ott lesznek a boxok polcai amik kiszuperált wii és xbox konzolokból lesznek megcsinálva.Tehát oda is totál felesleges háttérnél többet tenni hisz a nagy része majd nem látszik.Maguk a logok azok nekem bejönnek ezért is kerültek rá mint ahogy a játékok is.A terv a képkockák közötti tv amin mindig az aktuális game látszik.Tömören ennyi<#kacsint>
Nyitott vagyok mindenre!Mármint a képpel kapcsolatba!!!Jöhetnek a pálya munkák jutalomként felajánlok 1 év teljes Harlekin baszogatás meteséget a nyertesnek!!!<#vigyor><#vigyor>
DarkSector
Nézd meg egyszer ezt a képet, most egyszer ezt csináltam 40x60-asra, ez nem azt jelenti hogy nem nyomtathatod ki nagyobba, sõtt lehet még abba a nagyobba is szép lenne, meg nem tudtma hogy négyzetes formájút szeretnél, ha kell átszerkesztem, csak valami ilyen jutott eszembe, de ha csak játék kell rá, maga a konzol nem, az is megoldható, de amit belinkeltél az nagyon csúf lenen ha kinyomtatnád 2.5 méteresbe. 😄

irhatsz pm-be is vagy viber.

Persze ez a kép sincs kész csak egyszer mutatom, hogy egyeltalán méretben meg kialakitásban tetszene-e.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
uh az szép kihívás, annak 1 egészben lévõ hátteret képtelenség jó minõségben azt max úgy lehetne hogy összevágni, most igazából egy 40x60-asat csinálok, de amekkorát te szeretnél ahoz brutális minõség kell, na elsõnek megpróbálok 40x60cm-est amit lehet ki tudsz húzni akkorába, de lehet nem aztán próbálok egy nagyobbat.
annyiba jó hogy nagy a méreted, hogy tervezéskor rengeteg helyet ad hogy beleszerkesszen az member sok jót. 😊

Harlekin
260*230cm
DarkSector
jaja most próbálok 1-et olyat amit én kitennék magamnak, max Harlekin meglesi majd és megmondja tetszik-e vagy csináljak-e változtatásokat rajta, nekem úgyis csak szórakozás. 😊

arty
minõségben én sem a jpg tömöritésre értettem, hanem a logo és képrészlet bevágások minõségére - azaz a "mûvészietlen" kivitelezésre 😉

Forza.

gduck
<#vigyor2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
😄DDDDDDDDD

DarkSector
segítek ha elfogadja, csak elkerülte a figyelmem a project. 😄

DarkSector
Bocs most olvasom poszter kell, ha érdekel nézek majd valamit, estig lesz idõm, de ezekkel a játékokkal kell?
Egészképes háttér kell vagy jó ha több játék van a háttérbe elválasztva?
Ha kell csinálok, és majd meglátod hhogy tetszik-e, ha tetszik felhasználod ha nem akkor nem. 😄

amúgy ennél a képnél nem a minõséggel van az elsõdleges probléma. 😄

Milyen címekkel szeretnéd amúgy csak ezekkel amiknek kint van a címe már?
ja és hány x hány cm-es területet foglalna el a falon a pószter? a képarány végett kérdem.

arty
te inkább segíts Harlekinnek 😉))

fotosoppolsz neki valami x360as egyveleget az alant linkelt képének/képeinek témájában? emlékszem, h másik topikba raktál be anno igen jólsikerült darabokat! (persze csak ha ráérsz és szórakoztat)

Forza.

DarkSector
na igen.
a maga nemében a Gears-ok is nagyon szépek. Most hogy technikailag mennyi erõforrás igényelnek, többet-e mint a ps3 exclusive-ok vagy nem, de az is piszok jól néz ki.

arty
kimondva butaságnak hangozhat, de én értem mire gondol: neki jobban tetszik egy uncharted, egy last of us, egy beyond, mint bármi a 360on

ha pl nem halo rajongó, akkor hiába szép a halo4, számára mégiscsak a másig gép killzone-ja lesz a "szebb" ... tehát nem csak a technora érti, felteszem.

Forza.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Pont azt akartam elkerülni,hogy kirívóak legyenek.Nehogy fanság legyen belõle.Így is nehéz volt a döntés,hogy mi kerüljön rá mi az ami nem üti a másikat stb.A felbontás meg a lehetõ leg nagyobb ami fellelhetõ volt a neten a háttérkép 1 kicsit mosott,mert nincs fent 11xxx X 10xxx felbontású ami kiadja rendesen a 260 cm X 230 cm a többi az mind a valós méretnek megfelelõ HD felbontású kép...
De dark,ha gondolja ránézhet,mert csak árajánlatra van most a nyomdába így változhat a dolog,mert amit eddig megtudtam az az,hogy maga a tartalom nem befolyásolja az árat csak a kép "telítettsége"mivel teljesen telített így
Biztos rakok fel képet majd a szobáról amúgy XBOX zöld lesz minden fal. Ma voltam a festékboltba kikevertetni.<#vigyor>
Harlekin
Akitõl rendeltem az nincs,de azt írtam is,viszont majd utána nézek,ha lesz idõm és le levelezem másikkal a dolgot.
arty
ezekrõl megvan még, h kitõl rendeltél, aki értelmes minõségût küldött?

mert van millió féle 😞

(normális kontrollert haverral azóta se találtunk, pedig párszor átnyálaztuk az ebay kínálatát 😄 )

Forza.

arty
nem értek fotosopphoz, de nagyon elütnek a háttérképre feltett plusz logók, képek - azok képaránya sem jó...

és ezt hatalmas méreten fogod nézni, évekig, akkor legyen már megcsinálva kurvajól 😊 (majd fotók a szobáról jöjjenek!!!! 😊 )

én nem ismerek nagy ps gurukat, de pl DarkSector is tudott elég jó montázsokat csinálni (topik-bannereket, képeket láttam tõle)

Forza.

Harlekin
Na akkor holnap gyere le érte és meg találtam a 3 darab analogot.
Ez kell ugye??És nem a gomba rá,bár abból is van pár darab!<#vigyor>
Moby
Arra hát. Köll.

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Ha gondolod felteszem a réteges PSD-t és szerkesztheted vagy bárki,ha igény van rá cirka 223 mega.Mivel ez egy szar jpg csak a mérete maradt a teljes...Vagy magával a tartalommal van a gondod?
n000rbi
Back to its glory! Most már óvatosan a gravitációval! 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Harlekin
oksa!
Harlekin
Mi a probléma ezzel?<#kacsint>
Harlekin
360 hoz van,ha erre gondolsz.
arty
Nemá'.
Csináltasd meg normálisan valami fotosopban jártas emberrel... akár pénzért.

Forza.

arty
jatényleg! voltál harlekinnél!

hol marad az xbone gyalázó rivjúd?! 😄

Forza.

Moby
És egy kis öröm is legyen 😊 :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moby
Nincs dpad alá tappancsod? A gyerek leölte a vadonatúj kontrollerben a dpadot 😊

Macccy
Fasza! 😄 Na majd ha minden kész és megint lesz pár óra "kimenõd" akkor átnézek és megállapítom 😊

Harlekin
Na ezlett a végleges "második gyerekszobám" falára a poszter.És végre kaptam 1 normális nyomda elérhetõséget akik talán válaszra is méltatnak.
Macccy
AZ OTT a UNSC Infinity és New Mombasa?!! 😞) WoW!!

Totti5
Halo 5 látványterv

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
G36 GT6 teszt 9 pont...

Miért kell hazudni egy tesztben? fanboy rivjút ír le, ami egy fórumon ok, saját honlapra ok, de egy tesztben aminek elvileg objektívnek, pártatlannak és informatívnak kell lennie? ilyet?

Csak 1 mondat, mert többet nem ér a dolog:

Ami tetszett:
+ 1,200 autó, kidolgozottabb formában

Én nem tudom mi van itt, de ez már túl van a felháborítón...

DarkSector
Nextgen Halo.

Rage47
Ez az Infinity?
Totti5

Botond
Lassan egy hónapja nincs új god játék magyar liveon. 😞
KÖszkösz, de a tápot már megoldottam. 😊 Most perpill arra lennék kíváncsi hogy mekkora tárhellyel rendelkezik a kicsike? Soha nem volt még konzolom ez az elsõ úgyhogy még nem tiszta vele kapcsolatban minden. Bekapcsolás után már gondolom megtudom nézni hogy mekkora. Meg ha mondjuk csak 4 gigás kiadás, akkor ha veszek bele/hozzá vinyót az hogy mûködik? Mármint magába a konzolba kell beépíteni, mint a laptopoknál vagy usb kábellel csatlakoztatható hozzá külsõ meghajtóként?
Moby
Veszel egy gyári tápot
http://hardverapro.hu/apro/xbox_360_-_tapegyseg
3000
És egy átalakítót ebayrõl.
1000
Probléma megoldva. Hardveraprón találsz 203w-os tápot is, én azt vennék. Azok voltak a legjobbak, és a leghallkabbak.

Botond
Igen.
Még lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudnám kideríteni hogy hány gigás bekapcsolás nélkül a box? Örülnék neki ha nem kellene még vinyót is vennem külön. 😊
Macccy
Ööö ... öö ... ööö ... izé. Basszus tényleg, ott fordítva volt mer az RT az futkos meg ilyenek ... Batman folyton meglep a hülyeségeivel 😄
Oké, tényleg tévedtem 😊