XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 100% Seth bácsi volt😄
konkrétan nem írtad le, de számomra ez a rövidségérõl IS szólt (ami egyébként egy sandboxnak LÁTSZÓ játékban valóban nyulfarknyinak számít 😊
ha meg nem, sry, félreértettelek 😉
Forza.
Totti légyszi töröld Shan -t a topicból! 😉 😄 😄 😄
(csak viccelek, ne töröld!)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
AMit már csak nagyon-nagyon félve és álruhában suttogva merek mondani, hogy én meg a halo4-ért nem adnék 5000+ forintot 7-8 óra "intense shit", és ívemelkedés ide-vagy oda, ha egyszer maga a stílus nem érdekel. Pedig próbáltam rávenni magam a 3 végigtolására, ha már ingyen volt. Hangoltam is magam a zenéjével a melóhelyen -ami egyébként brutál jó-, de egyszerûen nem jön be.
Mentségemre legyen, hogy a GeoW-okat végignyomtam. Apropó, nincs valakinek olcsón Judgement?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Adversus solem ne loquitor
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap vettem az egyik haveromtól egy új kiadású Xbox 360 Slimet (Xbox 360 E), teljesen új nem volt még használva, viszont az a bibi hogy nem volt neki hozzá tápegysége. Nézegettem Árgépen meg a Konzol Világ oldalán a tápegységeket, de nem tudom hogy melyik passzol ehhez a típushoz. Aki jobban ért hozzá bedobna nekem ide egy linket ahonnan megtudnám rendelni a cuccot? Elõre is köszönöm!!! 😊
Na remélem többet nem akadok el ilyen dolgon^^
Hálás köszönet😊
Az elején még mikor blackmask-hoz kell bejutni.
Egy HALO az meg van csinálva úgy hogy érzem annak a 7-8 órának az ívét és fuckin intense shit az egész! A Mafia 2 meg 14 óra tranquilo, comprende? És akkor hirtelen vége van.
Nem baj ha nem érted, de szerintem túl van már beszélve vastagon ez a játék. Ennyit tényleg nem ért 😛
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
5257-3781-4C04
Próbálgatni nem ér, csak felhasználni. Szóval akkor írd be, ha veszel is valamit.
üdv
Waczkor elsõ két bekezdés: naeztmondom pásszek! 😄
Story-nak volt rendes lezárása a végén.
Kettõben meg csak néztem hogy most ez a vége?
Zenék nagyon jók a 2-ben.Autók irányítása nekem mind2ben tetszett.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
- mafia2 irányításába is bele kell jönni, csak mostmár jóval profibb vagy gémpeddel (+ anno felteszem billel nyomtad)
- mafia1 idején 10 évvel fiatalabb voltál. nemtudom játszani mikor kezdtél, de érthetõ, ha nõtt az ingerküszöböd 😊
- mafia1 valóban gyönyörû volt a maga korában, ez kikezdhetetlen 😊
egy játék hossza objektiv mérce a tizenezres árához képest, ha te azzal védekezel, h "de a héló az héló és azért ott nem baj h rövid" akkor no komment 😊
Forza.
SR3-as véleményed inkább nem kommentálom, annál szarabb autókázás kevés játékban van (még a korai gtak is jobbak).
Forza.
De még a Saint's Row 3 kocsikázása is jobban tetszett annál, mint ami a Mafia 2-ben volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
2014 nem Lara
Miért kellett? tökéletes volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
..... hát végülis mind3 jó játék, kár hogy pc-n megvannak, és ezekbõl egyenlõre nem érzem azt hogy visszamenõleg vásárolnék még 1 példányt, annyira nem tetszettek. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"