XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Üdv!
Ma még tart Live-on ez a 750 Ft-os akció?
Elõre is köszi a választ!

gamertag: kenobita

Az RT-t hiába használtam mert LT kellett azért 'majdnem😊
A 100% Seth bácsi volt😄
arty
"a bajom emlékeim szerint az volt, hogy semmise volt úgy igazán és ugyanez még néhányszor aztán ... vége."

konkrétan nem írtad le, de számomra ez a rövidségérõl IS szólt (ami egyébként egy sandboxnak LÁTSZÓ játékban valóban nyulfarknyinak számít 😊

ha meg nem, sry, félreértettelek 😉

Forza.

Na találtam egy oldalt ahol van utángyártott 6 ezerért, ha minden jól megy hétfõn meg is hozza a futár. Addig amíg nem találok eredetit kihúzom ezzel valahogy. Remélem nem gyújtom fel vele a lakást. 😄
Shan
Gondútam, hogy ebbõ' baj lesz...
Macccy
Erre amit írtál nem mentség még a Gears trilógia sem! 😄
Totti légyszi töröld Shan -t a topicból! 😉 😄 😄 😄

(csak viccelek, ne töröld!)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Shan
Maradjunk sztem annyiban, hogy a Mafia II 750Ft-ot bõven megér.
AMit már csak nagyon-nagyon félve és álruhában suttogva merek mondani, hogy én meg a halo4-ért nem adnék 5000+ forintot 7-8 óra "intense shit", és ívemelkedés ide-vagy oda, ha egyszer maga a stílus nem érdekel. Pedig próbáltam rávenni magam a 3 végigtolására, ha már ingyen volt. Hangoltam is magam a zenéjével a melóhelyen -ami egyébként brutál jó-, de egyszerûen nem jön be.
Mentségemre legyen, hogy a GeoW-okat végignyomtam. Apropó, nincs valakinek olcsón Judgement?
Macccy
Macccy bácsi nem közel járt, hanem konkrétan megmondtam mit csinálj, nailed it! De ha rám nem hallgatsz ... <#mf1> <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
ez nem jó, ez slim táp. vagyis jó, csak adapter kell hozzá. ha meg már adaptet, akkor célszerûbb venni egy döglött fat tápját 1-2 ezerért, és ahhoz adaptert ebayrõl.

Adversus solem ne loquitor

ez lenne az , ha jól gondolom http://psxshop.hu/xbox-360-slim-tap-120w-microsoft-gyari-x360.html
Az Xbox 360 E konzol 120 W teljesítményû tápegységgel mûködik.
Gondolom ez a fajta táp kell neked http://dx.com/p/us-plug-ac-power-adapter-for-xbox-360-e-black-100-240v-236317
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap vettem az egyik haveromtól egy új kiadású Xbox 360 Slimet (Xbox 360 E), teljesen új nem volt még használva, viszont az a bibi hogy nem volt neki hozzá tápegysége. Nézegettem Árgépen meg a Konzol Világ oldalán a tápegységeket, de nem tudom hogy melyik passzol ehhez a típushoz. Aki jobban ért hozzá bedobna nekem ide egy linket ahonnan megtudnám rendelni a cuccot? Elõre is köszönöm!!! 😊
Mondjuk Maccy is közel állt a megoldáshoz😊

Na remélem többet nem akadok el ilyen dolgon^^
Ez az,így kellett,sikerüt!
Hálás köszönet😊
Seth
Nem kell célozni, csak nézz nagyjából a célpont felé és nyomkodd az LT-t

PSN ID.: Beegabor

Jó ezt tudom de hiába ha nem nyílik ki.Dobjak gyorsan 2 baterangot mindig ezt hajtogatja de ennél nem tudom gyorsabban dobni pedig már LT+Y kombóval dobom
jah már látom a videóban azt a részt , balra és jobbra is kell dobni batarangot
Hiába dobálom a francba már mindjárt a lemezt fogom kidobni..
sg forum bug 😊 , isten ments hogy ilyet hallgassak , már elnézést aki mégis ilyet hallgat
Nem az a rész és beágyazott videó sem jó.

Az elején még mikor blackmask-hoz kell bejutni.
Macccy
Hja, elég langyi zene volt 😄 😄 😄

Macccy
Nem emlékszem arra a részre, pedig próbálok ... De ha kettõt kell dobni akkor basszá oda kettõt, RT RT RT RT RT ..... Húzzad neki, akkor dobálja. Célzással ne foglalkozz!

na most jó , bocsi valamiért rossz videót rakott be elõször
Macccy
Kiaf*szom rótta fel, Arty, nee tegyél gyászba tezsvérem...! 😊 Én szóval nem érintettem az óraszámot, büdös szóval se, mert lesz*rom! A játéknak egyszercsak VÉGE LETT! Érted?
Egy HALO az meg van csinálva úgy hogy érzem annak a 7-8 órának az ívét és fuckin intense shit az egész! A Mafia 2 meg 14 óra tranquilo, comprende? És akkor hirtelen vége van.

Nem baj ha nem érted, de szerintem túl van már beszélve vastagon ez a játék. Ennyit tényleg nem ért 😛

igy se tudod megnézni ha beszúrom a videót ?
értem , nem az a rész amikor kicsit felnyilik az ajtó ?
Nem tudom így megnyitni,konzolról netezek😞
Walktrough videót néztél , hátha ez segit http://www.youtube.com/watch?v=CU1S5xTxehc
davidka003
Ma este 11-ig érvényes.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Árulja el v.ki ps,hogy jutok be Batman Orig.elején a kapun mikor 2 baterangot kellene dobni egyszerre valami ilyesmit ír.Batman topikban hiába kérdeztem csak bambula van,nem válaszol senki
arty
Akkor is baromság egyik játéknak felróni, hogy "csak" 12-15 óra, miközben a másiknak a 7-8-at is elnézed.

Forza.

Shan
Felajánlom zavvi 5-20%-os kódomat:
5257-3781-4C04
Próbálgatni nem ér, csak felhasználni. Szóval akkor írd be, ha veszel is valamit.
üdv
Macccy
Mi a baj? Lara McClane személyesen pucolja le a Nakatomi szigeteket! BÁÁÁááNG! 😄

Macccy
Pedig HALO az HALO, az eddig mindig odakúrt és amíg a zene és akció eme finomhangolt egyvelege ennyire elkap, addig igenis többet ad, mint a Mafia 2 féle 15 óra bélyeg seftelése a zuccán.

Waczkor elsõ két bekezdés: naeztmondom pásszek! 😄

Waczkor
Mafia 1 ben szerintema story sokkal mélyebb volt,változatosabbak voltak a küldetések.Meg szerintem a fõhõs is szerethetõbb volt,2ben ha nem lett volna Joe akkor semmit nem érnek a szereplõk.

Story-nak volt rendes lezárása a végén.
Kettõben meg csak néztem hogy most ez a vége?

Zenék nagyon jók a 2-ben.Autók irányítása nekem mind2ben tetszett.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

arty
- mafia2 zenéje fura, h nem maradt meg, hiszen itt is nagyon okés a score (lám tottinak és mobynak is feltûnt, nekem annyira nem - de nekem az elsõé se)
- mafia2 irányításába is bele kell jönni, csak mostmár jóval profibb vagy gémpeddel (+ anno felteszem billel nyomtad)
- mafia1 idején 10 évvel fiatalabb voltál. nemtudom játszani mikor kezdtél, de érthetõ, ha nõtt az ingerküszöböd 😊
- mafia1 valóban gyönyörû volt a maga korában, ez kikezdhetetlen 😊

egy játék hossza objektiv mérce a tizenezres árához képest, ha te azzal védekezel, h "de a héló az héló és azért ott nem baj h rövid" akkor no komment 😊

Forza.

arty
Forza konkrétan egy autósjáték.

SR3-as véleményed inkább nem kommentálom, annál szarabb autókázás kevés játékban van (még a korai gtak is jobbak).

Forza.

davidka003
Forza 4
De még a Saint's Row 3 kocsikázása is jobban tetszett annál, mint ami a Mafia 2-ben volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
Melyik játékban van szerinted jó kocsikázás?

Forza.

Totti5
Lara

2014 nem Lara

Miért kellett? tökéletes volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mondjatok már valami jó játékot Xbox360-ra !!!
davidka003
Számomra egy rakás szar volt a kocsikázás benne. Iszonyú gagyinak éreztem.

DarkSector
Köszönöm az infót.
..... hát végülis mind3 jó játék, kár hogy pc-n megvannak, és ezekbõl egyenlõre nem érzem azt hogy visszamenõleg vásárolnék még 1 példányt, annyira nem tetszettek. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Bioshock1-2 és Mafia2. MInd 747 ft nem goldosoknak is. 2k sale van.
DarkSector
van valami 1000 ft alatti játék akcióban? nem goldosoknak? <#confused>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Ha csak addig jutok, amíg Joe végigmondja a csajozós tippjeit/szövegeit és kacagok hármat, már akkor megérte. 😊
Macccy
Úgyisvan! Ha tetszett akko ne hallgass rám, az a lényeg hogy ami jó azt spájzold be! 😊