XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
a másért tetszõ conviction után (az ugye lopakodásra alkalmatlan) egybõl blacklistbe vágtam és már a harmadik küldiben vagyok, csak idõm, na az nincs 😞
Forza.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Igen, ez amit írsz erre már én is rájöttem, DE EZ egy hiba ebben a fosban! Elmondom miért gondolom: GTA alatt egyszer sem éreztem azt, hogy nyakig ellep a sok szikrmish szar és a tévés szobában a csillárról is collectible lóg! Ott megtalálják az összhangot, küldetés közben minden más elkussol, eltûnik! Ott élvezem a barangolást, a keresgélést, nem tolakodó semmi. Az AC szériában ezt úgy adják elõ, hogy 1 óra játék után az elsõ vármegyében ott villog csillió cucc a térképen ÉS mindezt úgy, hogy csak a "skin" változott az elõzõ részhez képest! (kitépett lap vagy madártoll helyett egy nemtommi ugye a kalózdal)
Szóval az lesz, már tudom, hogy nekimegyek a fõküldetésnek és letolom a g*cibe és HA végeztem, akkor és csak akkor fogok bármi másra nézni <#vigyor0>#vigyor0>
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
Ha tehetném az elõzõ 6 rész emlékét is töröltetném az agyamból, annyira kurvaszar volt ez. És hát tökéletes lezárása volt a vége ennek a fekáliatornádónak, és ez a rész pedi az egész 7 részes õrületnek Lol.
Sohatöbbetassacreed. Egy életre elég volt ennyi.

amugy én minden ac végén kicsit olyan érzéssel vagyok, hogy najo, elég volt, de eltelik az egy év és megint mennék orvgyilkolni a színesszagos, gyönyörû világában 😊
Forza.
Forza.
Ráadásul én barom digitálisan vettem, így még rajtam is marad<#falbav>#falbav>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Az is lehet, hogy jegelem inkább - hátha hangulatba kell lenni hozzá - és átadom jogos tulajdonosának. Nekem meg egy kis F1 verseny gyógyítaná az agyam! <#vigyor0>#vigyor0>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(már ha az volt a "kérés" h ajánljunk még ss játékot)
Forza.
---------------------------- :-/
Nem találtam hirtelen most jobb topikot, így megpróbálom itt feltenni a kérdésemet, hátha kapok rá választ. 😊
Szeretnék venni a géphez kontrollert, és azt szeretném kérdezni, hogy ez a fajta mennyire lenne gagyi, vagy jó? Elég olcsó 😊
Konkret pelda legyen most a Red Dead Redemption.
Aki eloszor hasznalja neten a jatekot, akkor az hozzarendelodik az adott accounthoz vagy akarhanyszor kolcsonadja a lemezt, akkor gond nelkul lehet masik boxon es masik live accounttal nyomni a multit?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Na nekik rutinból állítgatni kell az ülést!
Apropó csillapítás ...!!
<#nevetes2>#nevetes2>
Hátha valami ilyen megfelel.
Asszem semmit nem felejtettem le róla.
És amennyire tudtam jó minõségû képeket használtam, nyugodtan nagyithatod. 😄
Háttérkép v2 (értelemszerûen ha kell a fehér vizjelek lekerülnek majd róla.)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
fülkeremegésben meg ... nemtom, talán a shift2 jó?
Forza.
GT6 annyiban okésabb hogy legalább elõre lehet tolni 3 fázisba, de az se jó onnan játszani, a többi miatt.
Na de most Harry Porter megy, majd utána folytatom! (Alan Rickman ószom!) 😊
F1 2013, na visszakerült végülis? Jövõ héten lehet át tudok menni érte, úgyis megyek minden nap Pestre, majd kitaláljuk!
Dead Rising-ot tolod már?
Pedig van benne csak akkor át volt nekem állítva,mert elõtte valami B-s verdát kellet elõkaparnom és ezért volt úgy rakva a listázás.
Iszok egy sört szerintem. 😊
HALO állítólag november, mint az elõzõ
mivel halo jön nemsokára, még árcsökkentés elõtt vehetsz majd egy elsõszériás gépet 😄
a jutalom magában hordozza a büntetést is egyben!
Forza.
Komolyra fordítva amúgy az F5 menüje ami nekem elsõre nagyon idegen volt, de lehet csak én verébkedtem lányos zavaromban. Nem találtam ugyanis az F3/F4 féle márkákra osztott autó browsert és így valami Budget kikölcsönzött piros go carttal voltam kénytelen menni, amire valaki ráteggelte, hogy "Miki Landa" .... de azért faszán húzott! 😉 Mondom a gáz RT és fék LT voltak kicsit olyanok, mintha rövidebb játékkal kéne eltalálnom a megfelelõ gázpedál állást! A stickek jók, kicsit kisebb az ellenállásuk szerintem, de szépen irányítható. RB LB a belsõ felükön kattan, de én eddig is oda nyúltam és elvettem az ujjam a ravaszról szóval nem vesztettem semmit.
Ja! Van élethû szélvédõ, ablak és a rajtnál sok szerelõ ...!
egy utolsó és frappáns lezárás a KORMÁNYOS forzásoknak jól esett volna 😞
Forza.