XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Conviksün nekem nem nagyon tetszett, pont azért, mert a zagyva bosszú történet mellett azt éreztem, hogy csak automata stukkerral lehet érvényt szerezni az ötödik szabadságnak, de a Blacklist ismét jó öreg Splinter Cell 1/3 érzést adott. ... De mitmondasz, várjcsak?? <#wow2> Te nyomod?? Akkor bazze kéne co-op zúznunk majd! Van benne legalább 4 küldetés ami co-op only és ha kell segítség szívesen segítek máshol is, mert ezt a játékot erre (is) találták ki!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
már nyomom 😛

a másért tetszõ conviction után (az ugye lopakodásra alkalmatlan) egybõl blacklistbe vágtam és már a harmadik küldiben vagyok, csak idõm, na az nincs 😞

Forza.

Macccy
Ez valami designos fülzsír pajzs a fülhallgatóra, vaaaaaagy ... vagy az XBone kontrolleren a pöckök tetejére egy spéci feltét cucc! Eltaláltam? <#nevetes1> Fasza, nem mocorog ez rajta?? És amikor ledöntöd fullban, akkor nem fekszik föl a kontrollerre?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ha rendes élvezetes ninja orvgyilkolást szeretnél egy kevésbé szagos világban, akkor ajánlhatom a Splinter Cell: Blacklist c. játékot! Na ott megvan a sunnyogó ninja érzés, a lehetõségek széles tárháza és precízebb sokkal, nem megy az ember agyára (ennyire)!

n000rbi
Megnyugtatlak, még nekem sem érkezett meg és szinte egy napon rendeltük. (a végén tényleg az angol kereskedõtõl kell beszerezni drágábban 😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Macccy
Tegnap akartam reagálni Arty kommentjére, de szét-fel-megbaszott az androidos telefon, amin gépelni próbáltam és a végén el is buktam a lap tartalmát (hi-hi-ha-ha) úgyhogy lefeküdtem aludni magzatpózban az ujjamat szopogatva! <#violent>
Igen, ez amit írsz erre már én is rájöttem, DE EZ egy hiba ebben a fosban! Elmondom miért gondolom: GTA alatt egyszer sem éreztem azt, hogy nyakig ellep a sok szikrmish szar és a tévés szobában a csillárról is collectible lóg! Ott megtalálják az összhangot, küldetés közben minden más elkussol, eltûnik! Ott élvezem a barangolást, a keresgélést, nem tolakodó semmi. Az AC szériában ezt úgy adják elõ, hogy 1 óra játék után az elsõ vármegyében ott villog csillió cucc a térképen ÉS mindezt úgy, hogy csak a "skin" változott az elõzõ részhez képest! (kitépett lap vagy madártoll helyett egy nemtommi ugye a kalózdal)
Szóval az lesz, már tudom, hogy nekimegyek a fõküldetésnek és letolom a g*cibe és HA végeztem, akkor és csak akkor fogok bármi másra nézni <#vigyor0>

Moby
Nem kihívás. Nálam jobban kevesen tudják csak hány hektoliter bélsár átöblögetésével jutsz hozzá a "kis kalandozáshoz".

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Az ember jofej bolti árnál jóval alatta hirdeti meg, amikor ír még engedek egy picit, de nem neki pont meg kell egy kicsi....... Vicc. Rakjam fel kurva drágán és akkor van mibõl ciganykodni????

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
Majd egy év mulva becsülettel írd be, hogy az akkori részbõl/részekbõl elnézett képek, videok után nem-e lenne kedved mégiscsak kalandozni egyet és csak az elv miatt nem ülsz-e elé, merthogy "fujj, utálom"...

Forza.

Moby
Még 23-án.

Harlekin
rendeltél?Nem is mondtad...
Moby
Most pörög a credits.
Ha tehetném az elõzõ 6 rész emlékét is töröltetném az agyamból, annyira kurvaszar volt ez. És hát tökéletes lezárása volt a vége ennek a fekáliatornádónak, és ez a rész pedi az egész 7 részes õrületnek Lol.
Sohatöbbetassacreed. Egy életre elég volt ennyi.

Moby
Dejó, nekem még nem jött meg 😞

Harlekin
Ac-t csak az arra alkalmas hangulatba lehet játszani és ott is csak az éppen aktuális szegmensbe.Nem szabad soha semmi estre se párhuzamosan csinálni semmit benne.Nálam ez úgy zajlik,hogy van,hogy napokig semmi mást nem csinálok csak a gyors utazással ugrok helyszínrõl helyszínre és gyûjtögetek,majd következõ nap ki se szállok a hajóból mindenhova azzal megyek és aki az utamba kerül szétbaszom.Néha folytatom a fõ szálat majd megcsinálok valag mellék szálat...Azt nem szabad,hogy na oké akkor most megyek és felveszem a küldetést óóóó,de várj itt 1 matróz dal futás elkapni.A picsába elszállt na mind 1 közbe belekeveredsz 1 kalózfelszabadító csetepatéba rohangászás közbe.És ha megvan menekülés közbe oda tévedsz 1 raktárhoz és akkor már adja magát hogy kulcs megkeres kipakol stb stb stb és mire minden biz-basz szálat elvarrsz a fõ dologról azt se tudod,hogy mit is és hogyan is akartad.Na ekkor szokott engem is felbaszni.Jó meg az irányítás,de ez számomra mindig is 1 sarkalatos pont volt ACba...<#vigyor>
Harlekin
ugyan ez van nálam is.<#vigyor0>
Harlekin
Na megjött és azt kell mondjam,hogy a várakozásomon felüli a cucc.Esküszöm,hogy sokkal jobb lett így a fogás és akkor még nem is fog kopni.
arty
jesszus, kihagytad a revet, most olvasom 😞(

amugy én minden ac végén kicsit olyan érzéssel vagyok, hogy najo, elég volt, de eltelik az egy év és megint mennék orvgyilkolni a színesszagos, gyönyörû világában 😊

Forza.

arty
soha ne mond hogy soha!

Forza.

arty
és az ac:rev?! nekem az nagyon kellemes emlék, grafban is ez tetszett a leginkább (eddig, hármas most van elkezdve)

Forza.

Macccy
Én már a Brotherhoods végén megfogadtam, hogy a következõt NEM! ... (mondjuk keményen be is tartottam, mert a revelációk az kimaradt) De aztán az ACIII amerika érdekes történelme miatt érdekelt. Ez meg a kalóz setting miatt, na meg mert Harli folyton hallottam hogy ezzel játszik (értsd, végigszentségelte a Live chatet) <#nevetes1>

Skyrim alatt nincsenek hangok párbeszédeknél.Mi van ezzel?
Moby
Mert a környezet mindig csodás. Az alapötlet sem rossz, és idõnként felbukkannak tényleg érdekes karakterek. Viszont minden más vagy semmit, vagy visszafejlõdik részrõl-részre. Tonképp ottvan az alapanyag egy jó játékhoz, de mostanra kiderült, hogy a soha be nem váltott ígéret az egész széria. Ott vagyok a legvégén, most már letolom, csakhogy lássam a végét, de holnap feladom postára, és soha többet nem indítok el assacreedet.

Macccy
Nem lehetne azt mondani pedig, hogy ellene lennék, mert az AC I-II még tetszett is (PC) ... a II:B se volt ellenemre bár már rettenetesen eluntam ... AC III jobb volt nekem környezetileg, de sok dolgon ott is ásítoztam, felbaszott ... AC IV pedig most, hát szóval ez van. Azért nem adom fel egészen, letolom ha nem kúr föl nagyon idegileg! De õszintén csodálkozom azon, hogy ezt a szériát még ebben a formában veszik a játékosok! <#szomoru1>

n000rbi
Megértelek. Én ps4-en játszottam vele tizenpár órát, de érdektelenségbe fulladt. (pedig abszolút AC-szûzként kezdtem, korábbi részeket nem ismerem)
Ráadásul én barom digitálisan vettem, így még rajtam is marad<#falbav>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Macccy
Hallod ez az ACIV csak nem adja még mindig, bár csak free mászkáltam, kincset kerestem, másztam, kergetõztem, lényegében azt csináltam amit az eddigi ÁCékben is. Meggyõzõdésem, hogy ez a legbugosabb AC amit eddig csináltak! Mászás közben sokszor megállt pedig amint újra megnyomtam az irányt tovább ment. Volt hogy felületváltás közben átugrott egy gerenda másik oldalára! Egy szimpla leugrás a tetõrõl hatalmas feladat, sokszor a B gombra is csak néz lefelé mint valami csöves Batman. A harc meg olyan furcsa, bár ez a hiba lehet bennem van, a Splinter Cell Blacklist óta az ilyen mozgás dolgot kritikusabban szemlélem. Belekezdek erõsebben a sztoriba, de nem várok csodákat, ez eddig szokásosnál is gyengébb copy+paste epizód. Ja és az Animus-on kívül fura, mintha riccelne az fps nézet forgatása, megfájdul tõle a fejem! <#wilting>

Az is lehet, hogy jegelem inkább - hátha hangulatba kell lenni hozzá - és átadom jogos tulajdonosának. Nekem meg egy kis F1 verseny gyógyítaná az agyam! <#vigyor0>

Azt tudja valaki, hogy az Assassin's Creed Liberation HD-t azt kiadják boltban is lemezen vagy csak letölthetõ változatban lesz?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

arty
blur, pgr4, dirt3. grid2, dirt:showdown - ezekben van

(már ha az volt a "kérés" h ajánljunk még ss játékot)

Forza.

MuchACHO79
Valakinek eladó NFS - hot pursuit vagy most wanted? Split screenes game érdekelne.

---------------------------- :-/

acsati
Értem, köszönöm a válaszokat. Csak még nem tudom megér-e nekem annyit, de majd eldöntöm. 😊 NBA-hez használnám csak leginkább. Na mindegy, köszi, hogy írtatok!
arty
ne!

Forza.

Muttley
<#nevetes1><#nevetes1>
<#eljen>

Just do it :)

Totti5
Olcsó és gagyi. Ha nem esik szét 1 hét alatt akkor még mindig ott van hogy ravaszok nincsenek rajta, nem rezeg... ezen ne spórolj. Kábeles eredeti MS X360 joy 6kért kapható.

acsati
Sziasztok!
Nem találtam hirtelen most jobb topikot, így megpróbálom itt feltenni a kérdésemet, hátha kapok rá választ. 😊

Szeretnék venni a géphez kontrollert, és azt szeretném kérdezni, hogy ez a fajta mennyire lenne gagyi, vagy jó? Elég olcsó 😊
arty
lehet gond nélkül, ha nincs multis kód a játékhoz

RDR-nél nincs

Forza.

Smithwarden
Xboxnal jatekoknal hogyan mukodik a multiplayer, ha valaki kolcsonkap egy ismerostol egy eredeti jatekot?
Konkret pelda legyen most a Red Dead Redemption.
Aki eloszor hasznalja neten a jatekot, akkor az hozzarendelodik az adott accounthoz vagy akarhanyszor kolcsonadja a lemezt, akkor gond nelkul lehet masik boxon es masik live accounttal nyomni a multit?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Macccy
Ja és a GT6 -ban tudod miért lehet állítani az ülést elõre hátra? ... Mert örök kedvenceid a kis mélynövésû GT fanboy kukik (is) játszanak azzal, akik apu Honda City-jében masszírozzák a váltóbõrt és ráélveznek az ülõlapra, ha a Tesco elõtt megcsikordul a 185-ös négyévszakos! <#nevetes1><#nevetes1>

Na nekik rutinból állítgatni kell az ülést!

Macccy
Szerintem a fülkeremegés az nyalóka, olyan mint a blur effekt és a neonfények. Most komolyan, nem vagyok egy Alain Prost, de szerintem azokon a pöpecül polírozott pályákon annyit nem remeg a sofõr feje, mint amennyit egy Shift -be betettek! Hatásfokozás. Be kell venni egy ekit verseny elõtt és nesze neked hardveres hatásfokozás! Arról nem is beszélve, hogy az ember nyaka is csillapít egy csomót a mocorgásból és a G-bõl is. Az valami nyakzsibbadt sofõr lehet, ami a Shift alapjául szolgál, mert a régi F1 közvetítésekben nem döcögött úgy a kép, mint sokszor ezekben a DTM verdákban <#nevetes1>.

Apropó csillapítás ...!!

<#nevetes2>

DarkSector
Na barátom ezt nézd meg!

Hátha valami ilyen megfelel.
Asszem semmit nem felejtettem le róla.
És amennyire tudtam jó minõségû képeket használtam, nyugodtan nagyithatod. 😄

Háttérkép v2 (értelemszerûen ha kell a fehér vizjelek lekerülnek majd róla.)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
gmotor ftw! ott aztán tolod az ülést, ahova akarod!

fülkeremegésben meg ... nemtom, talán a shift2 jó?

Forza.

Totti5
Forza 5 sem jó belsõbõl. Miért nem lehet egy csúszkát beletenni ami ésszerû határok közt engedi az üléspozíciót elõre hátra, le fel állítani? nomeg miért nem lehet rendes kaszni remegést beletenni? egyszerûen nem bírom felfogni ezt a begyöpösödött nézõpontot amit mûvelnek ilyen téren. Nincs olyan autós játék, sosem jelent még meg olyan aminek a belsõ nézete NEKEM gyári állapotban jó lett volna. Mindig rossz volt, mindig úgy állítom be ahogy nekem jó.

GT6 annyiban okésabb hogy legalább elõre lehet tolni 3 fázisba, de az se jó onnan játszani, a többi miatt.

Macccy
Valójában 5 perccel a hsz-em után elkezdett elkapni a cég épülete. Eléggé adta a corporate bitch érzést, irodák, flip chartok és játékfigurák és komolyan látni véltem benne a nextGen elõszelét is. .... Aztán visszakaptam a brit-kubai cigó irányítását és megint nem érzem annyira.
Na de most Harry Porter megy, majd utána folytatom! (Alan Rickman ószom!) 😊

F1 2013, na visszakerült végülis? Jövõ héten lehet át tudok menni érte, úgyis megyek minden nap Pestre, majd kitaláljuk!

Dead Rising-ot tolod már?

arty
természetesen a vaóságban is zavar a szélvédõ tükrözõdése 😛

Forza.

Harlekin
Jó lesz az,de ha mégse akkor gyere át itt van frissen ropogósan az F1 2013 annyira friss,hogy még éget<#kacsint>
Harlekin
"Nem találtam ugyanis az F3/F4 féle márkákra osztott autó browsert"
Pedig van benne csak akkor át volt nekem állítva,mert elõtte valami B-s verdát kellet elõkaparnom és ezért volt úgy rakva a listázás.
Macccy
Elkezdtem az AssCreed: Black Fag IIV -et ... Háááát ... Oroszul indult, magyarra kellett váltsak, túlélem. Egy szõke cigány a fõszereplõ autentikus villanó fogsorral, de ezt is túlélem valahogy. Nincs mindig szinkronban a beszéd a jelenettel átvezetõk közben, dehát ez van ... De most látom, hogy egy Abstergo Entertainment nevû játékfejlesztõ cég embere vagyok és én tesztelem a Karibi Ribi címû virtuális szexuális fantáziát ...??! WTF?

Iszok egy sört szerintem. 😊

Macccy
Szinte látom, hogy a rönón reggelente nem kaparsz jeget csak hanyagul kiütöd a szélvédõt 😄 Eltaláltam?

HALO állítólag november, mint az elõzõ

arty
szélvédõ miatt nem bírom a PGR-t belsõbõl 😄 nemtom az kinek volt igénye ... de... csessze meg!

mivel halo jön nemsokára, még árcsökkentés elõtt vehetsz majd egy elsõszériás gépet 😄
a jutalom magában hordozza a büntetést is egyben!

Forza.

Macccy
Venni énse veszek csak majd HALO napján! ... Nyilván egy utolsó lett volna mégjobb és ha az kijönne 360-ra akkor az õ kurvaanyjuk térdkalácsát ha nem jön ki az utolsó utáni is erre 😊 de itt a határ sajnos és ennyi. Kormányt meg úgy tudom gyártanak hozzá egyre többen, annyi van hogy még adnak is el belõle 😛

Komolyra fordítva amúgy az F5 menüje ami nekem elsõre nagyon idegen volt, de lehet csak én verébkedtem lányos zavaromban. Nem találtam ugyanis az F3/F4 féle márkákra osztott autó browsert és így valami Budget kikölcsönzött piros go carttal voltam kénytelen menni, amire valaki ráteggelte, hogy "Miki Landa" .... de azért faszán húzott! 😉 Mondom a gáz RT és fék LT voltak kicsit olyanok, mintha rövidebb játékkal kéne eltalálnom a megfelelõ gázpedál állást! A stickek jók, kicsit kisebb az ellenállásuk szerintem, de szépen irányítható. RB LB a belsõ felükön kattan, de én eddig is oda nyúltam és elvettem az ujjam a ravaszról szóval nem vesztettem semmit.

Ja! Van élethû szélvédõ, ablak és a rajtnál sok szerelõ ...!

arty
semmi jót nem akarok róla hallani, mer' mire ez nekem lesz .... 😞 (anyád, MS!)

egy utolsó és frappáns lezárás a KORMÁNYOS forzásoknak jól esett volna 😞

Forza.

DarkSector
Már a nyereményért megéri megcsinálnom 1-et. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"