XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
El kell keserítselek, az X1 konstrukció jó lett. Gép hibák elvétve akadhatnak, de ritka, széria hiba NINCS.
Volt 9 éve mindenkinek felkészülni a generációváltásra. Komolyan érthetelen, hogy még valaki évekig azon izgul hogy kicsit olcsóbb legyen, meg legyen rá több ex. Az az ex akkor is lesz ár ha most veszel gépet, és ha most veszel akkor a multiplatformokat olyan minõségben tudot tolni hogy az ég és föld.
PSN: Nyuffi89
PSN ID.: Beegabor
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hát ha neked az EA évi rendszerességgel kiadott sportjátékai, az Activision legújabb COD csodája lényeges címek(nem flame, én is szeretem a story módjukat), akkor igazad van.
Szerintem meg 2016-ban már szar se jön a gépre, sõt 2015 vége is halott lesz
PSN ID.: Beegabor
Sajnos a From-nál még mindig nem esett le, hogy ez nem egy Super Mario, de ha az, akkor annak nagyon szar.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
hagyd a pics-B-be a jelenlegi XOne-sokat
hadd küldözgessék 2 havonta vissza a bedöglött gépüket
2016 végéig várhatóan jön minden lényeges cím X360-ra
addigra pont kiforrja magát XOne - árban is jobb lesz,
lesznek rá - jó - excl játékok, amik tényleg tudni fogják a valós 1920x1080-at
és még akkor is meg kell tartani az X360-at, mivel nagy eséllyel semmi
nem fog pótolni ilyen gyöngyszemeket, mint
CoD MW 1-2-3 + Ghosts
Riddick 2 in 1
Crysis 2-3
Metro 2033 + Last Light
Alien Vs Pred 2010
MK 2011
NFS HP 2010
Skate 3
AC: Assault Horizon
Apache: Air Assault
Far Cry 3
Sniper GW2
SC: Black List
Deadpool
Metal Gear: Revengeance
GR: Future Soldier
F1 2013
WRC 3
Just do it :)
Csak meglepõdtem mert azt olvastam (gk,gs)hogy támogatni fogják még 1 darabig , de szinte semmit nem jelentettek be rá E hármon se.
Grid Autosport
Sniper Elite III
Risen 3
Sacred 3
Diablo RoS
FIFA/NFL/NBA/WWE
Destiny
Lego Batman 3
Forza Horizon 2
Alien: Isolation
Middle-earth: Shadow of Mordor
Dragon Age: Inquisition
Borderlands: The Pre-Sequel
Battlefield Hardline
Just Dance 15
Call of Duty: Advanced Warfare
Far Cry 4
Rabbids Invasion: The Interactive TV Show
Tropico 5
jövõre:
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
Daying Light
Mighty No. 9
Mad Max és ennyi..
Szívesen bezsákolnék Live-on még egy 20 címet olcsóért.
A mostani akció elég szegényes. Dupla ennyi játék kellett volna.
Bár akinek nincs meg annak megéri a Horizon meg a Resident Evil 2k-ért.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igen az lett volna, a Planescape.
Tudod én a hõskortól fogva tolom az RPG-ket és bizony sok olyannal találkoztam, mely remekül nézett ki, de rémesen felületes és sík volt. Ha ezt a grafot megtöltik valódi tartalommal, nem csak kamu akció-kaszab témával és tényleg egy remek és egyedi történetet mesélnek el, akkor az csodálatos élmény lehet. Félek, erre az esély konvergál a zéróhoz.
Ótókák terén én bírnám a mélységet, de egyszerûen IRL erõs csömöröm van már tõle így 1 milka km után :-/
My streams: https://beam.pro/oriic
Minél szebb graf, animációk, átezetõk, epikusságok stb... ha ezek adottak akkor elvagyok ezekkel, mert egyre jobban hasonlítanak a JRPG-hez sõt már azokon túl is léptek bõven prezentáció terén az elmúl években és most nextgen elején. Tartalomban, szabadságban meg ugye ezek sokkal nyitottabbak. Tudom casual, meg minden... te viszont ótók terén nem bírod azokat a mélységeket amit én megkövetelek, és egy FPShez is teljesen más a hozáállásom mint neked:)
Egyetlen fõ hibája, hogy Pegi 25+-os simán. Egyszerûen meg kell érni hozzá.

Halo 2 teljes CGI átvezetõket is kap. Check the képeke:
Arbiter
https://s3cmsassets.blob.core.windows.net/media/Default/games/halo-the-master-chief-collection/screenshots/E3-2014/Remastered/e3-2014-halo-2-anniversary-comparison---johnson---remastered-35acfa53ff964560867df57c786e3fb2.jpgJohnson
Admiral Hood
Wow, anyám wow...
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE-ra jön csak, pont azért, hogy legyen Halo húzócím ebben az évben is. Így majd tuti lesz olyan aki emiatt vesz Xbox ONE-t.
"These are the deals of the week. Or deals of the 'weak' as I call them. "
:D
GTA V 4k-ért jó lett volna. Így lassan az lesz, hogy megveszem lemezesben 8k-ért aztán eladom 6-7k-ért.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Just do it :)
az ac pedig ezer sebbõl vérzik, gyakorlatilag a szép szandboxon tul semmit nem ad - szar harc, szar nehézség, szar lopakodás
Forza.
2k Live-on GOLD-al:
Forza Horizon
RESIDENT EVIL REVELATIONS
Terraria 656 Ft
GTA IV 1500 Ft (nem kell GOLD hozzá)