XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk nekem is el kéne küldeni gariba a gépem, mert szar a BD olvasó.
De minek küldjem, ha csak digitálisan vásárolok?
Majd 2016-ban, mielõtt lejár a gari :-D

Ez egy nyílvános fórum nem egy baráti társaságnak fenntartott topik.Ide írhat új,régi és ha csak x360 témát akar akkor azt kapjon.
Ez csak rajtatok múlik,hogy írtok ide Xone-al kapcsolatban de azt ne képzeljétek,hogy annak akinek NINCS ilyen gépe az örömmel olvassa,hogy ti mivel szórakoztok mert köze nincs hozzá.
Nem kell itt ferdíteni a dolgokat még normálisan van kezelve az egész illetve normálisan lett szólva.
Totti5
Naja, mindegy. Toltam volna képeket, videókat ma is gémekrõl, hisz E3 van, de helyette beszéltünk a semmirõl sokat hosszan... igaz az E3on már egy db X360 nem volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mer faszok, ezek mind félnek, hogy addig nincs gari.
Állandóan ilyen kérdések jönnek, jaj mi van, ha beszarik?
Olvastam, hogy írtad ott, hogy semmi különbség a 360 és a one gari között, de szarnak rá.

Harlekin
Na és akkor még 1 dolog!
Meg lehet most nézni az xbox 360 topikot az elmúlt pár órába több hsz született mit az elmúlt idõszakra levetítve.A nem kéne itt errõl beszélni dologgal kapcsolatba.
És nagyon tudom sajnálni azt aki ebben a rosszat látja!

Mert itt van 1 társaság akik napi szinten évek óta megfértek MINDEN téren egymással és itt a benõtt lábujj körmöt érintõ témáig minden megfért néha nagy röhögések közepette.Meg esetlegesen nagy anyázások közepette.
De jó volt...
Most meg azért,mert a fele társaság 4 es bõrfocit rugdos a másik meg 5-et már nem lehetnek ugyan azon pályán.Pedig mindenki pontosan ugyan azt teszi játszik!!!<#kacsint>
Harlekin
Ja,de nagyon nem is izgat,mert számomra semmi de semmi nem fog változni. Max annyi,hogy naponta botlok olyan kommentekbe,hogy jééé ezt is tudja meg jééé ez ilyen.
Pedig nekem és elég sok mindenkinek ez már akkor nagyon nem lesz újdonság!<#vigyor0>
Harlekin
Oké legyen!
De õszintén szólva Én is várok arra,hogy a Magyarországi autógyártó sorokról leguruljon az olcsó ízig vérig ferrari.Majd ha ezt bejelentik akkor meg majd várok arra,hogy legyen olyan mai vízen is megy.És ha netán ez is megjön akkor meg óóó már nem is kell az a szar,mert már elavult és úgy is jön a next gen ami már repül is!!!

Majd kiadják a repülõ magyar ferkát és jön a gyökér bagázs ja,hogy oké hogy repül na de nem a holdig óóóó majd megvárom ha a holdig repül...Ennyi tele ez az ország a féleszû kisebbségi érzettel rendelkezõ nagy arcúval,hogy utána hülyét csinálhasson magából és sluszz...

Meg most õszintén hát hol nem szarom azt le,hogy kinek nincs!Egy és tényleg 1 dolog érdekel,hogy NEKEM van,miért kellene hogy érdekeljen hogy faszfej teofil csak és kizárólag a Magyar megjelenés(na hiszen) után és a csak Magyar termék címkével ellátott és csak az õsmagyar eladótól Magyar trikolor színben pompázó és a dash bejelentkezéskor a szózatot játszó konzol felel meg és vesz meg....

És most itt a félre értések elkerülése véget a kamu fals szövegûekrõl van szó.Nem azokról akik tömören kijelentik hogy nekik nem kell vagy nincs rá pénz vagy bár mi prózai dolog...Ennyi ezek mind mind érthetõ és ALAPOS indokok.

Na de NEM a nincs rá semmi,meg szar,meg nem használható,meg nem jobb,meg megmeg idiótaságok!!!
Botond
Hát hamarosan megtudjuk mi lesz.
Harlekin
És ez NEM azt jelenti,hogy kevés konzol fogy vagy fogyott itthon vagy fog fogyni.Mert ha azt veszem alapul,hogy a barátlistám meg duplázódott fél év alatt!Elõtte 5 év alatt lett ami lett.És most a tendenci az olnie barátok között lényegesen magasabb mindig az x1 használók száma és a régiek között is!
Totti5
Elég csak a gémer 365öt megnézni ahol gémerek vannak. Várnak a megjelensére az ottani emberek 70%a.

DarkSector
Nekem is 1-et. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Igen,de azok ott a lustaság miatt veszik,mert nem is akarnak utána járni plusz a tv a mai világban semmi.Viszont konzolt senki nem fog úgy venni a tecsóba,hogy nézd már 130 az xbox one viszek haza 1et a gyereknek.Lófasz az ilyen vásárló...Az idõsebb korosztály magától is megtalálta eddig is a beszerzési lehetõséget a fiatalabb meg addig basztatta a pénzes aput és nyomta a gombot hogy mennyyyééé a xbox one konzol boltba nekeresd falvára,hogy megvette.Ma Magyarországon kizárt,hogy aki hozzá akart és itt a hozzá akarton van a hangsúly nem jutott x1 hez.Tehát szeptemberi 576 és tecsó plusz beszerzési forrás nem fog hozzá tenni nagymértékben ehhez a dologhoz...
Tinman
Most én is...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Mi nézhet ki királyul egy rajzos grafikán? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

orichalcos
Na akkor egy 360-as cucc:

Én imádom Borderlands játékokat, ez is királyul néz ki.

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
Ez így van. Én fõleg munkaidõben járok konzolboltokba, de ott is 90%-ban apuka/anyuka vásárol épp, láthatóan totál elveszve. Viszont csak kevés szülõ merészkedik be ilyen barlangokba.

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Nem a minimálbéresek járnak a bevásárlóközpontzokba... karácsonykor sem õk ütik le egymást a 100 centis LCD tévékért.

davidka003
Az átlag magyar minimálbérbõl biztos nem fogja megvenni. Nagyon kevés az a szám aki szeptembertõl vesz majd Xone-t. Harlekin-el értek egyet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Tény, hogy 1-2 Xone cím jól néz ki de azért számomra a Gears of War 2-3 is elég szép. Nem a felbontás a lényeg hanem a látvány amit összehoztak. Brutális a 2. rész 1-2 helyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Egy XBOX topik,mindenek felett.Nem rossz😊
Megnevezés nélkül.Csak kár,hogy van vagy 3 ilyen topik:/
Persze megoldható ennek ellenére.

Mert ha úgy vesszük mûködik az Xone topik is csak oda kell írni.Mert ugye itt pár emberkérõl van szó akik X1 témát hoznak fel itt de a többségnek köze nincs sõt nem is igen lesz a közel jövõben ahogy ismerem ezt a jónépet😊
Tehát az a 3-4 X1-os átfárad a másik topikba vagy megváltoztatod a topik nevét ami egy globális Xbox topik és ahol ugyanígy folytatódik minden csak ok nem lesz panaszra,miszerint "kerüljük a másik géprõl szóló dolgokat".
Itt most nektek is toleránsnak kell lenni mások felé mert az igazság,hogy ez X360 topik és akinek igaza van az nem te vagy😊Ez az 1 hetes téma sem megoldás részedrõl.
Legyen szavazás én azt mondom!!Ki a bannerba vele,egyszerû IP blokkos 1X lehet szavazni.2 kérdés:
-Szeretnéd,hogy legyen Külön Xbox One topik?
-Szeretnéd,hogy egy helyen maradjon minden generációs Xbox téma?
Ennyi
Totti5
Hidd el, a média markt és az 576, tesco, osan az nagyon fontos piac. Most az veszi konzolboltba aki tájékkozott! Mi vagyunk kissebbeségben. Szeptemertõl a gyerekes apuka, anyuka, a kölök, az alkalmi gémer fogja látni reklámokba, kitéve a plázába és meg fogják venni. A nagyvilágban is így mûködik. A népnek kell eladni!

Totti5
Ezt javasoltam anno is, hogy át e nevezzem a topikot valami gyûjtõnévre, pl 360 + X1 vagy Xbox ONE-ra, vagy nemes egyszerûséggel "Xbox" topikra.

Xbox ONE fórumon az úgy van a semmibe, nagyon nem ír oda senki, s én teljesen feleslegesnek is tartom, hogy minden géphez külön topik. Az egy dolog hogy pl a VITA, 3DS külön van az asztali gépektõl, de ezek az asztali gépek ugyan azok...

Harlekin
Én is így voltam vele elsõ idõkben,de aztán rájöttem,hogy itt a jobbik gép nincs értelme bekapcsolni a 360-at pedig amit warezba ingyen lenyomhatnák 360 on azt is inkább x1 re megveszem vagy szimplán nem játszom,mert minden túlzás nélkül meg elfogultság nélkül nem veszi már be a gyomrom...A topikal is hasonlóan vélekedek nincs hangulatom olvasni az alaptalan mindenféle információ és tapasztalat hiányos embereknek az irigységbõl adódó hszeit.Sajnálom,hogy ez így lett,mert jó volt ez a topik jókat lehetett eszmecserézni,de ez elmúlt.Én se azért irkáltam ide,hogy felvágjak,hanem ha már úgy is az van,hogy mi vagyunk a berepülõ pilóták akkor megosztom az élményeket.És erre jönnek ezek a fasz hszek...
Harlekin
Szeptembertõl semmi,de semmi NEM fog változni!!!NEM lesz rohanás a gépér!!!
Aki akarta az eddig is megvette szeptembertõl annyi változik,hogy nem 20 boltba lehet majd kapni hanem 30 ba és az 576-ba,plusz emelt áron a tecsóba meg a media m-be meg hasonló aranyért vesztegetõ helyekbe...<#kacsint>
Botond
Szeptembertõl fel fog pörögni az x1 tulajok létszáma, amikor itthon is lesz hivatalos premier, meg most azért bedobtak pár húzó nevet a piacra, plusz elkezdték ingyen osztani a gold játékokat. Uborkaszezon van, ja, és ez pótcselekvéseket szûl. 😊
arty
😞

engem mindkét gép érdekelne, de 1 topik elég olvasni - 2 x 2 hsz-t szivás olvasgatni, helyett 1x4 jo 😊

Forza.

arty
60 teljesen jó, akár lejjebb is veheted 😊 (bár kérdés hol méred...)

Forza.

Harlekin
Totti feldobta ezt elsõ percbe,de hát....
arty
xbox topik kellene, nem külön a kettõ 😊

Forza.

Harlekin
Itt vagyok!
Néha nézem is,de minek!?Hiszen mást se látok mint a sok savanyú a szõlõ hsz-t a még 360 asok között,hogy szerintük totál felesleges az x1 meg a hasonló baromságot...Szánalom komolyan mondom...
Plusz a 360al semmi,de semmi nem történik...
Ami közösen jelenik meg game az 1 rakás szar.
Ami megjelenik csak rá az meg nem üti meg a mércét se...
Lassan mint ahogy Totti is írta leáldozott lesz ez a topik.1 év múlva biztosan...
Jó páran innen x1 esek lettek vagy 2 platformosak azok nem írnak,mert hát látod már ez is kezd gond lenni.Napi szinten írtam Én is ide fél éve még vagy legalább bedobtam 1 olyan témát amin lehetett veszekedni napokig!<#vigyor>
Most meg van olyan,hogy 1 hsz sincs 1 napra,és még az is baj ha x1 rõl megy a beszélgetés...
Új ember már nem lesz az biztos,mert ha lenne az is nagy valószínûséggel warezos lesz az meg kiszorul innen.A régiek közül meg már most is jó páran x1,ps4 tulajok és ez csak nõni fog.Marad pár x360 as és remélem pár akiknek SOHA AZ ÉLETBEN NEM ADATIK MEG,hogy x1 vagy ps4 tulajdonos legyen az eddigi hszei alapján.<#kacsint>
Harlekin
A venti nem döglik meg az biztos,nekem az elsõ gépem ami még azt hiszem zephyr volt elsõ naptól maxon azaz 12 volton ment 2 évig nálam ameddig bannt nem kapott.Majd eladtam a szomszédomnak és mai napig is megy tökéletesen...Mi az ideális hõmérséklet!?Lényegében minél hidegebb annál jobb...
Totti5
PS3 topik nem létezik már. Alig ír oda valaki a közösség vett Ps4 et és oda írnak. Semmi értelme nem volt ott sem külön venni. Amúgy én még mindig azt támogatom hogy legyen egy Xbox topik akár megnevezés nélkül.

Totti5
Félreértés ne essék én minden xboxal kapcsolatos hírt és infót ide osztok meg. Semmi értelmét nem látom külön topikot nyitni azért mert kijött új gép. Sg xbox közösség ebben a topikban van, de felõlem ha annyira érdekes téma még az x360 9 év után is, akkor 1hétig lehet róla beszélni de csak is arról.

Seth
Nekem 70 körülire áll be ilyen kánikulában a RAM hõfok, CPU meg 65 környéke. Falcon alaplapos Fat masina, idén lesz 6 éves 😊

PSN ID.: Beegabor

Botond
Én nem vágom a témát, szerintem Harlekin lesz a te embered, aki ebben tutit tud mondani, de õt ma még nem láttuk itt, szóval türelem.
Ott legalább egy helyen lenne mert itt néha tényleg azt se tudom most melyik géprõl is van szó egyáltalán..
Amúgy Totti igazuk van.Már ha csak a PS3/4 topikokat vesszük alapul ott is külön vannak a hozzászólások.
Mondjuk engem se zavar de simán mehetne minden X1 téma az X1 topikba.
Legyen szavazás!Ki kell tenni bannerba.
arsmarci89
Èn csak arra lennèk kiváncsi hogy mekkora az a hõmèrsèklet amit mèg bìr a 360.Nekem ilyen dög melegben mindig 60fok körul van.nem sok az?Illetve ha felrakom magasabbra a fordulatszámot nem adja meg magát a venti?Elõre is köszi😊

PSN: Nyuffi89

Fekete van nekem is:-)
Totti5
Fehér, de jobban kellene egy fekete 😊

Botond
Az enyém fekete, nektek milyen van? 😊
Totti5
Ok, mától 1 hétig csak xbox360 a téma. Nyilván játékokról sem ide írunk hisz megvan mindennek a topikja.

Shan
Tulajdonképpen lehet, hogy engem is csak a saját nyomorom zavar, de azért némileg igazam is van. 😊
Rage47
Egyetértek
Tinman
Mindig elolvasom az X1-es hsz-eket is, elvégre X360 tulajok vagyunk, elõbb-utóbb csak lesz X1 is, nem árt felkészültnek lenni :-)

Szóval, amíg naponta összesen van itt cirka 20 hsz, addig ez engem személy szerint picit sem zavar.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shan
Nos igen. Eddig azt hittem, csak engem zavar, így nem is foglalkoztam vele. De komolyan. Nem lehetne az xone -nal kapcsolatos dolgokat a saját fórumában kitárgyalni?
Shan
El persze. Csak az embernek nem nagyon van kedve egy olyan cuccért elengedni, ami mire megjelenik Magyarországon, addigra már az is elavultnak fog számítani. Amikor bejött a 360, az k. nagy szám volt, "brutális" hardverrel. Ez nem mondható el az új masináról. Kíváncsi leszek bír-e 9 évet? Az áráról meg ne is beszéljünk. Egy normális fizetésbõl élõ embernek meg sem fordul a fejében, hogy lecserélje rá. Ráadásul úgy, hogy van mondjuk 100 megvásárolt cucca a régire, amire keresztet vethet.

Szóval el lehetne engedni, csak minek...
davidka003
De még ígyis alig van komment. Így nem zavaró.
Persze napi 100 xone komment már lehet zavarna.

arsmarci89
Minden tiszteletem az itt forumozóknak nem akarok keverni meg kötekedni de lassan itt mar csak One-ról lesz szó , pedig 360-as topik😊

PSN: Nyuffi89

Muttley
nem gáz, h szelektíven olvasol és értelmezel 😉

Just do it :)