XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De minek küldjem, ha csak digitálisan vásárolok?
Majd 2016-ban, mielõtt lejár a gari :-D
Ez csak rajtatok múlik,hogy írtok ide Xone-al kapcsolatban de azt ne képzeljétek,hogy annak akinek NINCS ilyen gépe az örömmel olvassa,hogy ti mivel szórakoztok mert köze nincs hozzá.
Nem kell itt ferdíteni a dolgokat még normálisan van kezelve az egész illetve normálisan lett szólva.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Állandóan ilyen kérdések jönnek, jaj mi van, ha beszarik?
Olvastam, hogy írtad ott, hogy semmi különbség a 360 és a one gari között, de szarnak rá.
Meg lehet most nézni az xbox 360 topikot az elmúlt pár órába több hsz született mit az elmúlt idõszakra levetítve.A nem kéne itt errõl beszélni dologgal kapcsolatba.
És nagyon tudom sajnálni azt aki ebben a rosszat látja!
Mert itt van 1 társaság akik napi szinten évek óta megfértek MINDEN téren egymással és itt a benõtt lábujj körmöt érintõ témáig minden megfért néha nagy röhögések közepette.Meg esetlegesen nagy anyázások közepette.
De jó volt...
Most meg azért,mert a fele társaság 4 es bõrfocit rugdos a másik meg 5-et már nem lehetnek ugyan azon pályán.Pedig mindenki pontosan ugyan azt teszi játszik!!!<#kacsint>#kacsint>
Pedig nekem és elég sok mindenkinek ez már akkor nagyon nem lesz újdonság!<#vigyor0>#vigyor0>
De õszintén szólva Én is várok arra,hogy a Magyarországi autógyártó sorokról leguruljon az olcsó ízig vérig ferrari.Majd ha ezt bejelentik akkor meg majd várok arra,hogy legyen olyan mai vízen is megy.És ha netán ez is megjön akkor meg óóó már nem is kell az a szar,mert már elavult és úgy is jön a next gen ami már repül is!!!
Majd kiadják a repülõ magyar ferkát és jön a gyökér bagázs ja,hogy oké hogy repül na de nem a holdig óóóó majd megvárom ha a holdig repül...Ennyi tele ez az ország a féleszû kisebbségi érzettel rendelkezõ nagy arcúval,hogy utána hülyét csinálhasson magából és sluszz...
Meg most õszintén hát hol nem szarom azt le,hogy kinek nincs!Egy és tényleg 1 dolog érdekel,hogy NEKEM van,miért kellene hogy érdekeljen hogy faszfej teofil csak és kizárólag a Magyar megjelenés(na hiszen) után és a csak Magyar termék címkével ellátott és csak az õsmagyar eladótól Magyar trikolor színben pompázó és a dash bejelentkezéskor a szózatot játszó konzol felel meg és vesz meg....
És most itt a félre értések elkerülése véget a kamu fals szövegûekrõl van szó.Nem azokról akik tömören kijelentik hogy nekik nem kell vagy nincs rá pénz vagy bár mi prózai dolog...Ennyi ezek mind mind érthetõ és ALAPOS indokok.
Na de NEM a nincs rá semmi,meg szar,meg nem használható,meg nem jobb,meg megmeg idiótaságok!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én imádom Borderlands játékokat, ez is királyul néz ki.
My streams: https://beam.pro/oriic
Adversus solem ne loquitor
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megnevezés nélkül.Csak kár,hogy van vagy 3 ilyen topik:/
Persze megoldható ennek ellenére.
Mert ha úgy vesszük mûködik az Xone topik is csak oda kell írni.Mert ugye itt pár emberkérõl van szó akik X1 témát hoznak fel itt de a többségnek köze nincs sõt nem is igen lesz a közel jövõben ahogy ismerem ezt a jónépet😊
Tehát az a 3-4 X1-os átfárad a másik topikba vagy megváltoztatod a topik nevét ami egy globális Xbox topik és ahol ugyanígy folytatódik minden csak ok nem lesz panaszra,miszerint "kerüljük a másik géprõl szóló dolgokat".
Itt most nektek is toleránsnak kell lenni mások felé mert az igazság,hogy ez X360 topik és akinek igaza van az nem te vagy😊Ez az 1 hetes téma sem megoldás részedrõl.
Legyen szavazás én azt mondom!!Ki a bannerba vele,egyszerû IP blokkos 1X lehet szavazni.2 kérdés:
-Szeretnéd,hogy legyen Külön Xbox One topik?
-Szeretnéd,hogy egy helyen maradjon minden generációs Xbox téma?
Ennyi
Xbox ONE fórumon az úgy van a semmibe, nagyon nem ír oda senki, s én teljesen feleslegesnek is tartom, hogy minden géphez külön topik. Az egy dolog hogy pl a VITA, 3DS külön van az asztali gépektõl, de ezek az asztali gépek ugyan azok...
Aki akarta az eddig is megvette szeptembertõl annyi változik,hogy nem 20 boltba lehet majd kapni hanem 30 ba és az 576-ba,plusz emelt áron a tecsóba meg a media m-be meg hasonló aranyért vesztegetõ helyekbe...<#kacsint>#kacsint>
engem mindkét gép érdekelne, de 1 topik elég olvasni - 2 x 2 hsz-t szivás olvasgatni, helyett 1x4 jo 😊
Forza.
Néha nézem is,de minek!?Hiszen mást se látok mint a sok savanyú a szõlõ hsz-t a még 360 asok között,hogy szerintük totál felesleges az x1 meg a hasonló baromságot...Szánalom komolyan mondom...
Plusz a 360al semmi,de semmi nem történik...
Ami közösen jelenik meg game az 1 rakás szar.
Ami megjelenik csak rá az meg nem üti meg a mércét se...
Lassan mint ahogy Totti is írta leáldozott lesz ez a topik.1 év múlva biztosan...
Jó páran innen x1 esek lettek vagy 2 platformosak azok nem írnak,mert hát látod már ez is kezd gond lenni.Napi szinten írtam Én is ide fél éve még vagy legalább bedobtam 1 olyan témát amin lehetett veszekedni napokig!<#vigyor>#vigyor>
Most meg van olyan,hogy 1 hsz sincs 1 napra,és még az is baj ha x1 rõl megy a beszélgetés...
Új ember már nem lesz az biztos,mert ha lenne az is nagy valószínûséggel warezos lesz az meg kiszorul innen.A régiek közül meg már most is jó páran x1,ps4 tulajok és ez csak nõni fog.Marad pár x360 as és remélem pár akiknek SOHA AZ ÉLETBEN NEM ADATIK MEG,hogy x1 vagy ps4 tulajdonos legyen az eddigi hszei alapján.<#kacsint>#kacsint>
PSN ID.: Beegabor
Mondjuk engem se zavar de simán mehetne minden X1 téma az X1 topikba.
Legyen szavazás!Ki kell tenni bannerba.
PSN: Nyuffi89
Szóval, amíg naponta összesen van itt cirka 20 hsz, addig ez engem személy szerint picit sem zavar.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval el lehetne engedni, csak minek...
Persze napi 100 xone komment már lehet zavarna.
PSN: Nyuffi89