XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
40 ezerért megvezsem tőled...:D többet nem ér, mert hallom jönnek a játékok Google Chrome-ba. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nincs ezzel gond, mert akkor nem kell vennem se erős pc-t, sem Bone-t....akkor ezekszerint összetehetem a 2 mancsom hogy egy véletlen apropó miatt ps4-et vettem elsőnek, mert amugy x1-et akartam volna....

mindegy.

VICC, VICC ahogy a Microsoft székházát az Xbox tulajok porba döntik ha ez megvalósul majd.
Na akkor vicces lesz.
Leszarom a konzolgyártókat, hogy nekik mi a megérős üzlet, én a vásárlókról beszélek végig, pl Totti ha vett x1-et és kiderül hogy a low pc-jével minden játék egy szaros böngészőből fut majd, akkor JOGGAL mehet tüntetni vasvillával a Microsoft irodája elé.

Ez kibaszás lenne a már meglévő tulajokkal szemben...Nagy pofátlan kibaszás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Ennyire nem világos? A konzolgyártás nem üzlet. Maximum a beszállítóknak. Egy szükséges profitminimalizált nyűg a gyártó szempontjàból, amin keresztül értékesítheti a platformját, és mindent, ami ahhoz kapcsolódik. Most erre a nyűgre érkezik valami megoldásféle. Te azt gondolod az ms az xbox one-t akarja eladni. Szerintem nem azt akarja eladni. A tartalmat akarja eladni. Egy sztreamelt rendszeren keresztül a jelenlegi potenciális userbaset tízszerezi meg.

Adversus solem ne loquitor

orichalcos
Mivel jön vissza ONE eladó lett:

Microsoft Xbox 360 320GB Halo 4 Limited Edition

Ha házhoz jössz olcsóbb. :)

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Ugye ez most vicc. :D

Olyan régóta készült a Destiny ?????

Totti5
Halo 3 ODST

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Baj van srácok!!!!!!!!!!!!

Mi a hóhér faszánnak van hogy bekapcsolom az Xbox 360-at.

Átkapcsolok a HDMI kimenetek közt és nem marad meg a gép.
Visszaváltva a box HDMI csatlakozójára ÚJRAINDUL a konzol...eddig soha nem csinált ilyet.

Mi a fasz baja lehet? <#falbav>

davidka003
Destiny Review gamespot
6/10

The Bad
Repetitive missions containing repetitive encounters
Abysmal storytelling that makes you unlock and seek out basic plot elements
Endgame has you grinding the same bullet-sponge bosses over and over again

Eléggé lehúzták.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Igen Usa meg PS3 de csak a saját eszközén, a konzolon és nem egy azzal rivalizáló platformra....
Nemtudom érted-e, most a PS3-on nem fogsz PS4-es játékkal játszani, vagyis a gép eladható marad.

DarkSector
Igen tudom, de gondolkodj már haver, a konzolt kibaszhatnák a picsába a kukába nem érted mit mondok? :D

Pont ez végett a stream-hez kis erősségű pc elég.

Kösd össze a dolgokat
Mi tartja életben a konzolt? az exclusive, ha ezt eléred pc-n akkor nem fog senki venni Xbox One-t.

Moby
Usában megy csak egyelőre, és csak ps3-on. Azért mondtam, hogy félig. Később valszeg minden, várhatóan az xperia eszközök is bekapcsolódnak.

Moby
Kutyaközönséges stream, mehetne bármin. Hűtőgépen is. Azon fgo menni, amiben a platformholder érdekelt. Ms esetében ez nyilván minden, ami windowst futtat. Azaz minden.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.14. 14:41:24

DarkSector
Az hogy pc-n lesz elérhető...kb az...

Hol megy ps now?
nekem nincs a menüben ilyen.

Moby
A sonyé már félig megy (playstation now). Mi ebben olyan meglepő, vagy hihetetlen?

DarkSector
Ezt sem ide akartam...:D

DarkSector
Jah ezt mondom akkora durva balhere hir, mint mikor a win8-nak volt az a majd lesznek rajta xbox360 játékok, ja flipper.

DarkSector
Elég érdekesen ment nekem is a Dead Rising 3 és megnéztem hátha valamivel tudnám javítani a játékot, de nagy értelme nem volt.
A gépem még szerencsére nem fejlesztem, többek közt ez sem segített abban hogy az elkövetkező mondjuk 3 évben nextgen játék miatt én pénzt költsek a gépemre, ha tönkremegy akkor is max egy minimális gépet teszek a mostani helyére.
Ezek alapján nem csak az én gépemmel van egyedül probléma, hogy gyenge.

Ez egy vicc.

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 14:25:02

grebber
Kamu.Nem mernék meglépni az ilyet.
Ennyi erővel 0 day jöhetne minden xbox one game pc-re .

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
"Xbox 360 és Xbox One játékok böngészőben? A Microsoft már próbálgatja

A Microsoft állítólag jelenleg is azzal kísérletezik, hogy böngészőből tegye játszhatóvá az Xbox 360-as és Xbox One-os játékokat. És még csak az Internet Explorer sem lesz kötelező.
Szeptember első fele két okból is fontos az Xbox One számára: egyrészt számos országban, köztük Magyarországon is most jelent meg, másrészt a nyitócímként, ezzel együtt pedig exkluzívként debütált Dead Rising 3 már PC-re is megvásárolható (és nem sikerült valami jól a port, erről Dead Rising 3: Apocalypse Edition tesztünkben olvashattok).

Lehet, hogy hamarosan már nem lesz szükség arra, hogy a PC-sek Xbox konzolt vegyenek, a Neowin forrásai szerint ugyanis a Microsoft azon dolgozik, hogy játszhatóvá tegye az Xbox 360-as és Xbox One-os játékokat PC-n. Jelenleg is folynak a tesztek egy nagyon szűk csoport bevonásával, a cél pedig az, hogy a streamelt játékok stabil 60 FPS-sel futhassanak bármilyen böngészőből, akár Chrome-ból vagy Firefoxból is. Azt fontos megjegyezni, hogy még ha létezik is a projekt, nem biztos, hogy mi valaha is kipróbálhatjuk. Figyeljük a híreket, ha jön a cáfolat vagy a megerősítés, egyből szólni fogunk."

Úristen, van aki ezt egy pillanatig is komolyra veszi?

Ha ez igaz, azzal eladhatatlanná válna a konzol WTF.
Ekkora idióta lenne a Microsoft??????

arty
lowpoly : kevés poligonból áll, szögletes
textura: amiről te beszélsz ...

és igen, a ma használt szűrési eljárásokkal végtelen felbontásu textura is szarul fog kinézni, ha kellően közeli, éles szögből nézed.

Forza.

Firerock
Minden ilyen engedélyezve van :/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Moby
Low poly, mi? A szavak jelentésével nem vagy tisztában, de a s akértés már nagyon megy.

DarkSector
Az xbox menüben van egy ilyen opció valszeg valami ki van kapcsolva vagy tiltva, mondjuk adatok feltöltése.

Firerock
valaki?

DarkSector
Igen ezt irtam én is, nem ebből kell ítélkezni.

Totti5
Pálya legszéle. Szerintem nagyon látványos és nem a talajt kell nézni.... Azt senki ne várja hogy a pálya minden szegletén shéderezett, űbertextúra figyel, mert nincs olyan játék amiben így lenne és semmi értelme sincsen.

DarkSector
az amikor a faszi ül éppen egy kellemetlen helyen és modon lett fényképezve
ennyi, szép játék a destiny nagyon

Totti5
Ennek nagyon jól áll a közelség is, textúrák, objectek és a feületek szépek, kidolgozottak.

DarkSector
Tegyük hozzá hogya táj meszsi, közelről minden szikla, épület ember részletesen ki van dolgozva!
A képen nem tudom mire vélni én sem amit látok de én nyomattam már és szép játék.

grebber
Persze tudom senkiházi szar vagyok, de ahogy elnézem ez is olyan mint a HL 2 jól áll neki a távolság.
De a faszi amin ül kb 3 pixelből áll.Ez mindvégig ilyen low poly szarokból áll vagy van benne értelmes szép textúra is?

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Zene, graf, pályadesing, gunplay nagyon jó. Kár hogy nem single és story központú. Előbb volt egy random BOSS eventem többed magammal ment a csata az enemy ellen. Elég jó volt, tiszta Halo hangulat. Aztán megynertük és jöttek megint a respawn ellenfelek:) én meg fél órán át nem tudtam a küldetésemet folytatni, mert egy cuccért fel kellett volna mennie gy épület tetjére, de nem tudtam. Már 35ször jártam körbe, de egyszerűen nem találtam meg hol lehetne. Szánalmas volt :DDDDD aztán mérgemben inkább kikapcsoltam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.13. 19:11:23

Seth
Ennél is csak az art ami szóra érdemes

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Videó+Kép+Stream van Xbox-on is? Mármint mind2 platformon lehet ezeket csinálni?

Totti5

DarkSector
Ja innentől már az.....csak néha itt is elhangzanak olyan kommentek...:)

arty
grat!! <#eljen>
... de ez nem inkább a ps4 topik témája? :D

Forza.

DarkSector
haver segítségével, majd holnap reggel kapom meg, kb 6-kor jött meg. :)
ráér végülis mert még nincs hozzá játékom. :D

davidka003
Most jött vagy wtf?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Na kilőve a listámról ez is....:D

Firerock
Amikor forzával szeretnék megosztani egy képet akkor ezt irja ki: "This feature is blocked per your xbox live parental control settings." Mi lehet ez?

DarkSector
Igen elég durva, ahogy bejelentik az újabb exeket úgy nő az érdeklődés.

Nem beszélve arról hogy a nagy része ezeknek lefogadom hogy Destiny Bundle!!! Ide a rozsdást!

DarkSector
Figy én tudnék szerezni, ha tudnál mondjuk ps-hez egy kis előfizut cserébe

arty
... és még mindig sokan értetlenkednek, h miért ilyen a gép (mármint h nem 300 ezres pécé van belül, annak teljesítményével - és persze árával)

így mondjuk a prevgenesek már nem sokáig "örülhetnek", pláne látva a prevgen játék-eladásokat...

Forza.

Totti5
US: PlayStation 4 and Xbox One sales are currently 70 per cent higher than combined PS3 and Xbox 360 sales after the same amount of time (10 months) on the market.

PS4: 190,000
X1: 159,000
WiiU: 59,500
360: 49,500
PS3: 27,200
WII: 13,600
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.12. 18:46:09

Totti5
http://www.youtube.com/embed/7k3NmnYaDJM

Myselor
srácok a destinyhez kell gold ?mert öcsém most kapta meg és nincs már goldja,de mégis tud játszani,és partyt is tud csinálni.valami gold hétvége van?vagy hogy működik?
Waczkor
http://www.youtube.com/embed/Q21bznzy_HY

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Myselor
sziasztok nincs valakinek 1 hetes live-ja ?nagyon szépen megköszönném:)
Waczkor
Még több infó,ps4 screenshotok, illetve ma jön a trailer.
Katt

Waczkor
Az kimaradt hogy Ps4-re is ugyanekkor,pécére meg január 27