XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rátették a borítóra azt a verdát, azt hittem jogdijat kér a Microsoft hogy mehesek madjd vele. 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 09:01:48
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem hiszem,hogy neked ez jó,hogy hülyét csinálsz magadból!?
És ezen még túl is teszel azzal,hogy a baromságod szorgalommal párosul,na ez a legrosszabb kombó az életbe!!!
A fifának meg FŰ a védjegye azért,mert a borítón van vagy a focista ezért más játékba nem lehet fű!?
Vagy codba m16 a végjegy vagy 1 katona ezért más játékba egyik se lehet!?
Gondolkodj!!!Vagy ha nem megy informálódj előtte(de ne itt),hogy ne blamáld magad!!!
Sajnos most már Én is komolyan kételkedek benned....<#kacsint>#kacsint>
1 éve vásárolok így x1 en!!!!!NEM NINCS BAJ!!!!Közel 30 játékot vásároltam Amerikai storon és UK storon felváltva akár 1 perc eltéréssel is!!!!
MAGYARORSZÁGON 1 OTP-s kártyával!!!!
Nem NINCS BAJ!!!!!
Mit kell ezen ennyit pörögni!?Csináld és jó lesz!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én sajnos nem a pazargrafika editont vettem, hanem a simát, a fosfrémes agyonzsizsgős editiont 😞 De nem ezek miatt nem tetszett.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.22. 23:06:47
Adversus solem ne loquitor

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha a számlázási címet megváltoztatom valami fake Amerikaira akkor a játékvásárlásokkal nem lesz baj?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Barát menüpont a főképernyőről elérhető, nem kell csempét keresgélni!!!
Gyors Snap meg lényegében a 360 középső gomb evolúciója. Ez is alakulgat. Végre... ott van előttem a barát és az acsi bármikor!!! erre vártam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.22. 21:27:16
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mindegyis mert nem bírtam volna végigvinni, beleuntam volna. 😄
De jó tudni.
Lambó jól néz ki, de jobban tetszenek a laposabb autók. 😄
Amúgy én azt várom hogy legyen egy bitangjó rally.
Egy a legutolsó sega rally-hoz hasonló, ahol a sár fizikája nagyon jó, és lehet dagonyázni benne, nem ilyen aszfalt simán, vagy rally és sár mellé még latyakos hó is , azt csak a gumi úgy kaparná az anyagot és dobálná összevissza. 😄
Remélem mindenki érti amit ezzel mondani akartam.
De télleg ezt hittem valamiért, hogy ez az autó ezzel a skinnel csak a Forza 5-ben van.
Így még érthető lenne az a rengeteg ökörség, amit naponta összehordasz :-D
Ellenben a Lambo Huracán-t nem láttam még más játékban, csak a Horizon 2-ben
A Lambo Urus is beteg egy autó. Itt láttam azt is először, offroad-on verhetetlen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.22. 19:55:59
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azt hittem ez a Forza 5 autoja (védjegye).
Mármint hogy más játékban nem elérhető.
más (hangok és ciripelések): te milyen bundlet vettél?
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.22. 17:21:44
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Úgy alakult, hogy MM-be csak jövő kedden megyek a kontroller miatt (ebben a fos időben nincs kedvem utazgatni, kedden meg úgyis muszáj mennem más miatt), a többit meg majd MS intézi, ha nagyon megunom a zajt.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.22. 14:19:22
Ebben nincs előrelépés ebben a genben sem. Az első SKU retek.
“On the DX12 question, I was asked early on by people if DX12 is gonna dramatically change the graphics capabilities of Xbox One and I said it wouldn’t. I’m not trying to rain on anybody’s parade, but the CPU, GPU and memory that are on Xbox One don’t change when you go to DX12. DX12 makes it easier to do some of the things that Xbox One’s good at, which will be nice and you’ll see improvement in games that use DX12, but people ask me if it’s gonna be dramatic and I think I answered no at the time and I’ll say the same thing.”
Szóval én óva intek mindenkit a dx12 körüli csodavárástól, mert pofáraesés lesz. PC-n nagy változást hoz, mert közvetlen hozzáférés eddig nem volt. ONE-on eddig is volt, DX nélkül is. Minimális változások lesznek, deeee ebből profitálni inkább a fejlesztők fognak, nem a játékosok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.22. 13:35:30
Kapcsold ki a rezgést....
http://gamingbolt.com/dx12-wont-change-xbox-ones-1080p-issue-but-devs-will-be-able-to-push-more-triangles-witcher-3-dev
“I think there is a lot of confusion around what and why DX12 will improve. Most games out there can’t go 1080p because the additional load on the shading units would be too much. For all these games DX12 is not going to change anything,” Balazs explains. However he thinks that DX12 may allow to push more triangles but again developers won’t be able to shade them."
Ha nagyon zavar valakit valami azonnal cseréltetni kell és ez a része nagyon rugalmasan megy...
@Harlekin: engem zavar a kontroller zörgése 😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Kezdem magam szerencsésnek érezni, pedig azt hittem, hogy legalább itt nincsenek 😞
Natúr gêpet vettél, vagy bundlet, vagy kinektest?
Ez a dolga ad visszajelzést,műanyag nincs ez mit agyalni eleinte én is fostam,hogy beszarik,de minden napos használat mellett még mindig állja a sarat.ryse és titanfall nál a kezemből kirázta magát és olyan hanggal,hogy az iszonyat....<#nevetes1>#nevetes1>