XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
És még mindig tudod tetézni!<#nevetes1><#taps><#eljen>
DarkSector
Te soha nem hittél bennem, szóval nem lepődöm meg rajtad. 😄

Rátették a borítóra azt a verdát, azt hittem jogdijat kér a Microsoft hogy mehesek madjd vele. 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 09:01:48

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Harlekin
Hinni a templomba kell!!!!Gondolkodni meg az életbe!!!
Nem hiszem,hogy neked ez jó,hogy hülyét csinálsz magadból!?
És ezen még túl is teszel azzal,hogy a baromságod szorgalommal párosul,na ez a legrosszabb kombó az életbe!!!

A fifának meg FŰ a védjegye azért,mert a borítón van vagy a focista ezért más játékba nem lehet fű!?
Vagy codba m16 a végjegy vagy 1 katona ezért más játékba egyik se lehet!?
Gondolkodj!!!Vagy ha nem megy informálódj előtte(de ne itt),hogy ne blamáld magad!!!

Sajnos most már Én is komolyan kételkedek benned....<#kacsint>
Harlekin
Beraktam 1 baszott jó achievements hátteret dashra és kibaszott sokat dob így rajta....<#kacsint>
Harlekin
Már egyszer leírtam,de megteszem újra NEM!!!!!NEM LESZ BAJ!!!!!
1 éve vásárolok így x1 en!!!!!NEM NINCS BAJ!!!!Közel 30 játékot vásároltam Amerikai storon és UK storon felváltva akár 1 perc eltéréssel is!!!!
MAGYARORSZÁGON 1 OTP-s kártyával!!!!
Nem NINCS BAJ!!!!!

Mit kell ezen ennyit pörögni!?Csináld és jó lesz!
DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n000rbi
Gamertag az aláírásomban, hébe-hóban FH2-zök. 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Muttley
engem egy ilyen érdekelne inkább
egész estés moziként

Just do it :)

Kongy
Az videó, mert ingame az arcmimika elég gagyi lett sajnos.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Na az a rész megy 15 fps-el ps4-en 😄 Bátran állíthatom, hogy ekkora retket ezen a generáción még nem láttam. Pedig szerintem az ott video. Ha nem az, akkor egy megveszekedett idióták. Ha az, akkor pláne azok, hogy egy videólejátszást nem bírnak összehozni.
Én sajnos nem a pazargrafika editont vettem, hanem a simát, a fosfrémes agyonzsizsgős editiont 😞 De nem ezek miatt nem tetszett.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.22. 23:06:47

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
A szkafanderes kép odabasz a karakterek arcával. 😄

Totti5
Ez kemény menet lesz! Az ég világon semmi nem történt eddig de olyan audió szekciót dobtak alá hogy ilyet én még nem igen hallottam! Szadista állat Creative Assembly! Visszaszívok mindent ami előítéletem volt a játékkal kapcsolatban. Úgy érzem az egyik ha nem a legjobb Alien élményem lesz a filmek után. Grafika pazar. Lehet akármennyire is corss gen, ez olyan nextgen X1,PS4, PC hogy csak úgy füstöl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Firerock
VALAKI?
Ha a számlázási címet megváltoztatom valami fake Amerikaira akkor a játékvásárlásokkal nem lesz baj?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Alakulgat ez meg volt az update.

Barát menüpont a főképernyőről elérhető, nem kell csempét keresgélni!!!

Gyors Snap meg lényegében a 360 középső gomb evolúciója. Ez is alakulgat. Végre... ott van előttem a barát és az acsi bármikor!!! erre vártam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.10.22. 21:27:16

Firerock
Én ezt értem. De hogy tudom megváltoztatni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DarkSector
Rivals-t csak az elején megnéztem a sok elnyomhatatlan tipptől már elment a kedvem, ennek tetejében futott vagy 10 fps-el a pc-men.
Mindegyis mert nem bírtam volna végigvinni, beleuntam volna. 😄
De jó tudni.

Lambó jól néz ki, de jobban tetszenek a laposabb autók. 😄

Amúgy én azt várom hogy legyen egy bitangjó rally.
Egy a legutolsó sega rally-hoz hasonló, ahol a sár fizikája nagyon jó, és lehet dagonyázni benne, nem ilyen aszfalt simán, vagy rally és sár mellé még latyakos hó is , azt csak a gumi úgy kaparná az anyagot és dobálná összevissza. 😄
Remélem mindenki érti amit ezzel mondani akartam.

DarkSector
Unatkozom bvaszod. 😄
De télleg ezt hittem valamiért, hogy ez az autó ezzel a skinnel csak a Forza 5-ben van.

DarkSector
Baromi jó, az első részt kicsit vontatottnak találtam, és ez már most 1 jelenet alapján is sokkal masszívabb lesz mint a régi, mármint ha ez annak egy folytatása. <#eljen>

Téged minden este kegyetlenül elvernek, ha nem írsz valami baromságot naponta?
Így még érthető lenne az a rengeteg ökörség, amit naponta összehordasz :-D

Kongy
NFS Rivals-ban is ez volt a legjobb autó, amit a legvégén kapsz meg
Ellenben a Lambo Huracán-t nem láttam még más játékban, csak a Horizon 2-ben
A Lambo Urus is beteg egy autó. Itt láttam azt is először, offroad-on verhetetlen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.22. 19:55:59

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Ütős lesz.

DarkSector
😄
Azt hittem ez a Forza 5 autoja (védjegye).
Mármint hogy más játékban nem elérhető.

Kongy
Nekem a kanyarokat is jól veszi. Ha megnyomod full a féket, 200-ról egyből 150-re lassít, és könnyű bevenni vele a durvább kanyarokat is. Nekem bejön. Valóságban is kipróbálnék egy ilyet...

Totti5
Tipikus hyperautó. Bődületes erő egyenesbe megy mint a vadászgép, kanyarokban halál, mert az erőhöz mérten közel sincs elegendő leszorítóerő. Nem szeressem. Assetto Corsában egyenesen rossz vezetni. Persze mint teknó amit a mérnökök összehoztak és a munkások összeszereltek az elképesztő.

Moby
Én natúr gepecskét vettem, nem bundlet. Csodálkoznék, ha ennek köze lenne hozzá de nem is zárható ki figyelembe véve a ps4-es tapasztalatokat.

gduck
Ahaaa, akkor ezzel kevertem én 😉 (Mármint a PC-vel)

más (hangok és ciripelések): te milyen bundlet vettél?
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.22. 17:21:44

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Kongy
FH2-ben 800 ezer CR-ért megvettem valami embertelen Ferrari-t. La Ferrari 2013 vagy mi a neve. Úristen, ez az autó egy álom 😄 Még így játékon belül is.

n000rbi
Igen, ilyenkor sajnálom, hogy nem a fővárosban (vagy legalább a környékén) lakom.
Úgy alakult, hogy MM-be csak jövő kedden megyek a kontroller miatt (ebben a fos időben nincs kedvem utazgatni, kedden meg úgyis muszáj mennem más miatt), a többit meg majd MS intézi, ha nagyon megunom a zajt.

Moby
Ehhez képest egy budapestinek a ps4 gariztatás maga a menyország a hireltechnél. Bevittem a ps4-et, kettő percen belül a kezemben volt a vadiúj fóliázott gép. Több idő volt parkolóhelyet találnom, pedig azon a környéken még van is 😄

Kongy
Szerintem semmiképp se az egész gépet, mert fifa forza bundle-ból hiány van a MM-nál. Elvétve akad 1-2 darab még. Van nekik csak Fifa bundle, ugyanannyiért... csak ha már 130-at fizetsz érte legyen benne a forza 5 is szerintem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.22. 14:19:22

n000rbi
Azt nem tudom, hogy vigyem vissza az egészet, (bár tegnap egy szem ilyen bundle volt még nekik, valószínűleg ugyanabból a szállítmányból - a többi mind kinectes), vagy csak a kontrollert cseréltessem és a többit majd MS-en keresztül...

n000rbi
Volt ezekből is valami hibás batch én meg pont belenyúltam.

Moby
Hát nálam semmi nem volt, sem előtte, sem utána. De úgylátom ez kb akkora lottó, mint hibátlan ps4-et kifogni <#shakehead>
Ebben nincs előrelépés ebben a genben sem. Az első SKU retek.

n000rbi
Az a zaj volt nálam, az update előtt, a gépből jött (coil whine-szerű akármi) Az szinte teljesen elhallgatott utána és nem is zavaró, de a táp a továbbra is ciripel.

Moby
Update fentvan? Mert több helyen hallottam, hogy valami zaj elmúlt tőle 😊 Scifinek hangzik, de partyban is megerősítették 😊

Moby
Phil Spencer nyilatkozata a DX12-ről:
“On the DX12 question, I was asked early on by people if DX12 is gonna dramatically change the graphics capabilities of Xbox One and I said it wouldn’t. I’m not trying to rain on anybody’s parade, but the CPU, GPU and memory that are on Xbox One don’t change when you go to DX12. DX12 makes it easier to do some of the things that Xbox One’s good at, which will be nice and you’ll see improvement in games that use DX12, but people ask me if it’s gonna be dramatic and I think I answered no at the time and I’ll say the same thing.”

Szóval én óva intek mindenkit a dx12 körüli csodavárástól, mert pofáraesés lesz. PC-n nagy változást hoz, mert közvetlen hozzáférés eddig nem volt. ONE-on eddig is volt, DX nélkül is. Minimális változások lesznek, deeee ebből profitálni inkább a fejlesztők fognak, nem a játékosok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.22. 13:35:30

Bercy
Osztom a velemenyed. Az uj kontroller majdnem minden tekintetben jobban tetszik (a rezgo trigger forza 5 alatt pl egy teljesen uj vezetesi elmenyt adott, vegre erzem a kiporgo vagy epp blokkolo kerekeket) kivetel az LB, RB. Azok szornyuek.
n000rbi
A picsába, akkor ez csere...

Harlekin
Mind zörögni fog ebben biztos vagyok minden rezeg rajta aminek következménye a csavarok nélküli és mozgó alkatrészek rezonanciája....
Kapcsold ki a rezgést....
Moby
Nem, nagy-nagyon halk az egész.

Moby
Melyik?
http://gamingbolt.com/dx12-wont-change-xbox-ones-1080p-issue-but-devs-will-be-able-to-push-more-triangles-witcher-3-dev

“I think there is a lot of confusion around what and why DX12 will improve. Most games out there can’t go 1080p because the additional load on the shading units would be too much. For all these games DX12 is not going to change anything,” Balazs explains. However he thinks that DX12 may allow to push more triangles but again developers won’t be able to shade them."

n000rbi
Hát a táp hangoskodik?

Harlekin
Nagy számok törvénye alapján itt is biztos van,de közel se hallasz annyit mint a másik oldalon.Ezek mind mind ipari hulladékok mindenkor ezért így is kell rájuk tekinteni...
Ha nagyon zavar valakit valami azonnal cseréltetni kell és ez a része nagyon rugalmasan megy...
n000rbi
Fifa/Forza bundle.
@Harlekin: engem zavar a kontroller zörgése 😊

Moby
Most gondolkodom: lehet, hogy a kontroller nekem is zörög, csak nem tudok róla, mert ha játszom _MINDIG_ fejemen van a füles? <#fejvakaras><#buck>

gduck
Pedig jó a hasonlatod! A javasasszony gyógyulást ígér, majd meglátjuk igazat mond-e 😄 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Moby
😞
Kezdem magam szerencsésnek érezni, pedig azt hittem, hogy legalább itt nincsenek 😞
Natúr gêpet vettél, vagy bundlet, vagy kinektest?

Harlekin
Ne foglalkozz vele az enyém lassan 1 éve megy és ugyan így zörög nem is zörög hanem mintha 1 légkalapács szólna!<#kacsint>
Ez a dolga ad visszajelzést,műanyag nincs ez mit agyalni eleinte én is fostam,hogy beszarik,de minden napos használat mellett még mindig állja a sarat.ryse és titanfall nál a kezemből kirázta magát és olyan hanggal,hogy az iszonyat....<#nevetes1>
Kongy
Amúgy csak szerintem barmolták el nagyon a LB, RB-t? 360 kontrollerén könnyebben meglehetett nyomni, sőt rajta is tudtad tartani az ujjad, itt meg lecsúszik, és nehezebb benyomni, hát még rajta tartani az ujjad. BF4-ben távcsövezésnél tűnt ez fel..

n000rbi
Kösz! 😊 Amint látod, egyből a szarba futottam pofával 😄