XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nem vagyok béta programban.
Van kapcsolatom. Minden szolgáltatás megy.
Kivétel a gold, az nincs többé. De veheték. Fogok?
Háperszeeeeelol

Adversus solem ne loquitor

Moby
Elvileg a live megy, de a gold előfizetésem eltűnt a fiókomról.
Hánynom kell ettől a generációtól.

Firerock
Nekem is így van. Pedig nem vagyok benne a béta dash programban.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gduck
Benne vagy a béta dash programban? Nekem a novemberi béta verzió óta minden bekapcsolás után 2-4 másodpercig mondja hogy nincs kapcsolat, lépjek be. Le is adtam hibára.
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.23. 22:26:13

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Moby
Semmit, de az xbox főoldal már avval fogad, hogy ki van szopósodva az online szolgáltatás...

Totti5
Ilyenről most hallok először. Mit mond a Google?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Úgy, hogy belépnék partyba, és közli, hogy VEGYEK GOLDOT!

DarkSector
Isten nem ver BOTTAL. 😄

Adjak kódot?
7 naposat?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Ezt hogy csinálod??? Ilyet még nem láttam 😊

Moby
Éljen, a microsoft szerint ismét nincs goldom...ezek kezet foghatnak a sonyval bátran.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.23. 21:01:53

Totti5
Normalon a 10-es hullám 3bossát nem tudtuk megcsinálni második vegigjátszára sem... Nehéz, persze ma kezdtük lesz ez még jobb is, de nem diadalmenet.

Moby
Az, de ma nagyon csúnyán elkenték a mocskos pofánkat 😄

Harlekin
Az bizony! :-D
Totti5
Ez egy k jó játék!

DarkSector
Fasza, a Zavvi után a Game is arculatot váltott! <#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Volt igen. Pontosan a Kinect nélküli gépeknél. Elvileg szoftveres úton ezt orvosolták a mostani updattel, mert sokan jelezték h megjavult ( valami áramfelvétel gondok voltak, amiatt ciripelt ). A gépre nem volt kihatással, csak idegesítő volt.

Botond
Na csapattam FH1-el kicsit délután, és hát ez baromi jó még mindig. Szerintem 2-3 órát ótókázhattam, többnyire céltalanul, pár verseny, pár 1000 club feladvány, és persze nyomtam egy fesztivál eseményt, hogy megnyerjem a TUF Porschét miután lenyomtam a repcsit. 😊 De örök kedvenc a bentley akkor is. 😊 Annak már a hangja is olyan, hogy beszarás.
gduck
Ok. Csak azért kérdeztem, mert volt olyan feltevés hogy a KINECT nélkülieknél volt a "zaj" jelenség 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Az a lövöldőzős Fuse vagy a 4 kerekű Fuse? 😄

Kongy
Hát igen, elég hullámzó teljesítményük volt a PS3-érában is. Jött nem egy fos Ratchet & Clank, meg jó is... 😊 Resistance egy hulladék volt, mindhárom része. Legutóbb asszem valami Fuse-al vagy mivel próbálkoztak.... hát az is egy semmilyen játék volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Resistance? 😄

Moby
Az insomniac miatt eleve óvatos vagyok. Csinálnak azok fost is, nem is keveset.

TDC Geronimo
videogamer szerint "dull" meg "boring", mint neked infamous volt úgyhogy ne tedd! 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bercy
Nem frissitettem idoben az oldalt 😊
n000rbi
Jaja, sejtettem, hogy emiatt csinálta, de biztosra mentem, ha már van egy normális support.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Én is megvárnám az első értékeléseket. Aztán lehet dobozos lesz belőle, hogy ha szar, és nem köt le, akkor el tudjam passzolni, még nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.23. 12:17:33

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bercy
Most regisztraltad be a kartyat eloszor?
Moby
Látatlanban nem merek beleugrani.

Moby
Nincs gond, 3k-t is megér nekem, csak nehogy bekúrják az ingyenjáték alá 😊

Kongy
Nem sorry... 😄 1 fillért nem adnék oldalnézetes platformjátékért : /
Inkább a Sunseten kéne gondolkozni, mert eddig erősen must have-nek tűnik nekem 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.23. 12:02:04

n000rbi
Felhívtam őket: mivel most adtam hozzá a kártyát, ez csak egy ideiglenes terhelés (mint a paypal-nál első alkalommal), szóval vissza fogom kapni.

A support tényleg példaértékű, eddig kettőből kétszer értelmesen el tudtam velük beszélgetni.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.23. 11:55:33

n000rbi
Ne kezdd.

DarkSector
Internetadó! <#bdead>

n000rbi
Megvettem a Max-ot magyaron és két sms jött, egyik 230Ft, másik a tényleges ár. Mi az a 230Ft kedves MS? 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.23. 11:46:04

Moby
Ja, vannak benne kemény idők 😊

Moby
Max t.c.o.b. ezerötér nem érdekel? 😄

Kongy
Mi van velem? 😄

n000rbi
Kösz!

-------------

Ezek a bucketlist challenge-ek egyébként nem egyszerűek ám. 😊

Moby
Ja.

n000rbi
Értem. Biztos egymilliószor fel lett téve a kérdés, de: így usa/magyar stb régiókból vásárolt cuccok gond nélkül mennek és függetlenül a régiótól mind ahhoz az acchoz tartoznak, amivel vette az ember?

Moby
Dejó, hogy mondod ez a max-et. Harlekinnél néztem. Kurvajó kis játék az.
Kongy? Neked? 😄

Moby
A nagyjátékok jórésze jóval olcsóbban jön ki. De van, ami magyaron olcsóbb, ahogy Tyrant is mondta, eaa is olcsóbb. Így azt pl ott fogom megvenni (az évest, egyelőre hónapost vettem).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.23. 10:33:29

n000rbi
Akkor örülj neki, hogy hibátlan 😊 Nagyon remélem, hogy kedden én is kapok egy tökéletes kontrollert (kipróbálni persze majd csak itthon tudom...), mert most hogy bekerült az x1 és a táp a végleges helyére, már inkább csak ez a probléma aktuális, a többit nem hallom 😊

Más: tegnap kíváncsiságból megváltoztattam a location-t Magyarországról USA-ra és ahogy számolgattam, pl. a Max the curse of brotherhood kb. 700 Ft-tal drágábban jönne ki, mintha magyar live-on veszem. Most akkor miért is jó usa régióban vásárolni?
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.10.23. 10:27:12

Moby
Felvettelek <#eljen>
Beletettétek a bogarat a fülembe ezzel a kontrollerzörgéssel. Megnéztem, a ravaszok rezgőmotirján kívül semminek nincs hangja.

DarkSector
Amúgy ez mellett iszonyúan jól is néz ki.
Néztem DC-ben a játék végén adja csak meg, 37-es szinten, az felett a 40-es szinten már csak 1 autó van. 😄

Megvárom sógort neki lesz türelme ezt megcinálni, én csak menni akarok vele.
Kár hogy nem olyan mint GT-ben hogy az Arcade részen minden elérhető.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 09:50:01

Totti5
McLaren P1 hyperautó először a Forza Motorsport 5ben debütált játék szinten. Ezért volt rá fektete a reklámkampány jó része. P1 2013ban jelent meg, az egyik legkomolyabb autó csoda amit valaha megépítettek és ami közúton használható. DRS, KERS hybrid rendszer, Formula 1 technológia.

Nürburgring Nordschleife-n 6 perc alatt teljesített, ami valaha leggyorsabb közúton is használható autó köridő volt, de nem volt hivatalos mérés. Azóta Porsche 918 Spyder tartja a rekordot 6:57-el.

DarkSector
Far Cry 4 az igazi nextgen játék.

4 részt lehet végigjátszani. 😄

Moby
Küldj már nekem megjívót baze 😊

DarkSector
Jó basszus kell egy naív a sok okos közé nem? Még ha rájátszok is néha. 😄

Tartsuk csak meg a magunk szerepeit, ne cseréljünk, egyenlőre te vagy a mindenttudó, én eg a bohóc. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.23. 09:26:14

Totti5
"Cut-scenes descend into a stuttering mess across both consoles as frames are repeatedly dropped. These sequences are seemingly pre-rendered, but playback is impacted by what we suspect is behind-the-scenes streaming as the game loads in data for the next chapter."

Frém az foscsi, és a The Creative Assembly nem kicsit elkúrta, de nem igen fog érdekelni jelen esetben, lassú a játék, gameplay közben nem zavart h stabil 25-28, kátszínbe viszont igen h még rosszabb...