176876
banner
  • Totti5
    Több elérhető játék az adott gépre >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> kevesebb elérhető játék az adott gépre.

Nem vagyok fejlesztői lelki tanácsadó, nem érint hogy mit éreznek. Ugyan olyan munkás emberek mint te vagy én vagy akárki. Azt csinálják amire pénzt kapnak, amiért pénzt kapnak, amiből megélnek.
  • partizan182
    Nehogy azt hidd, hogy akkora nagy élmény fejlesztői oldalról ez a remaster-mánia. Ezek jellemzően kreatív, lelkes emberek (egyébként nem dolgoznának a játékiparban ahol mindenki rendesen alulfizetett), hidd el szívesebben csinálnának valami újat ahelyett hogy a régi gammát portolgatják. Ez kulameló, a legalja.

Mindenki jobban járna ha ezek a B csapatok valami érdekeset csinálnának "szabadidejükben" ahelyett hogy fél évente más remaster projectre rántják rá őket.

Persze hosszú nextgen AAA fejlesztési idők alkotta lukakat be kell tömni valamivel, de ami most megy csak kiadói oldalról indokolható (péz), sem a játékosok nem járnak vele jól (vagy nem érdekel - akkor minek dolgoztak vele, vagy megveszem mégegyszer gyakorlatilag ugyanazt), sem a fejlesztők sem a játékipar.

Kétségbe azért nem kell esni miatta (ahogy írtad a fő csapatok akítvan fejlesztik az új címeket), de tapsikolni sem kellene hozzá.

A négyhónapot meg felejsd el, release schedule <> development schedule.
  • Ra1n
    Mire válaszoljunk ha nem érted hogy senki sem kérte hogy nyomjanak ki új címet. Egyszerűen szánalmas ez a remaster áradat nextgenre. Okádék. Ennyi nem több. Persze ezt nehéz olyannak megmagyarázni aki mindenre tapsol.
  • Totti5
    Könyörgöm válaszoljatok már, ne a demagóg szart nyomjátok. Milyen új játékot kellett volna a Gearbox Software Borderlands fejlesztőinek kifejleszteni 4 hónap alatt? most végeztek a The Pre-Sequellel, valszeg DLCk, support finomítások mennek ezerrel. Ez nem remaster, egyszerűen a PCs verzió szintű kiadása a megfelelő konzolra. Persze a Gearbox sem csinál semmi mást. Battleborn?

Vagy nézzük a semmit nem csinálnak Ninja Theory, hisz kiadják a DMC-t markáns újításokkal. Hellblade?
    Nyilván a 343 sem csinált semmit amikor kiadta a Halo kollekciót. Halo 5?
    Nótidog sem csinált semmit amikor kiadta a Last of Ust. Uncharted 4?
    Square sem csinál semmit, csak kiad majd egy Final Fantasy Type-0 HD-t. FF 15?
    From sem csinál semmit, csak kiadja megint a Dark Souls II: Scholar of the First Sin-t. Bloodborne?

Senki nem csinál semmit. Csak ülnek és malmoznak.
  • partizan182
    Quick buck vs. Provide new experiences hozzáállás a gond. Nyilván te sem gondolod, hogy a remaster project csak 4 hónapja fut, csak egy béta tesztelése tovább tart.

Alapvetően nem vagyok ellene a remastereknek, ahol az előzőgenen nagyon nyűglődött már a game (DMC - 30 fps, GTA/LoA inkább 25 stb.) ott simán van létjogosultsága a 1080p/szmúsz 30-60 verziónak, de a Borderlands-al semmi gond nem volt 360-on sem. Nem látom mennyiben lehet érdemi előrelépés az élményben a remaster verzában.

Mi mást csinálhattak volna a kb 8-9 hónapban ami egy ilyen porthoz kell? Bármit. Letölthető 15 dodós mókaságot. Déelcét. Ennyivel hamarabb jöhetne a rílnextgen Border3. Nyilván egyik sem hozna annyi pénzt mint remaster, ezért lett úgy ahogy lett.

• Ra1n
    Nem kért más játékot. Egyszerűen szánalmas hogy már ott tartunk hogy pár hónapos játéknak remaster készül. Ez nem fejlesztőellenesség,ez vicc. Fossák a genre a remastereket ahelyett hogy valami érdemi jönne.
  • Totti5
    Border 2 meg Border 1 paste, de ez hogy jön ide ( nem izgat a cucc, de eleve a környezet más ami teljesen megváltoztatja a játékszabályokat ).

Kijött PCre is. A játék nagyobb felbontáson, részecskeffektekkel 60 fpsel jól néz ki és látványos. Igazából olyan a desing ( cellshade ) ami nem generációfüggű.

Persze szar, nyilván. Minden szar. Egy kérdés feléd is. Milyen más játékot kellett volna kifejleszteniük 4 hónap alatt? ötletek?
  • Kongy
    USA-ról átváltottam a régiómat magyarra, egyből berakott DAI-ben egy meccsbe.
  • Rage47
    En játszottam ma este es jo volt teljesen. Meg nem volt ilyen live-os problémám.
  • Kongy
    Megnéztem, networknél írja is, hogy content usage-nél problémák vannak.... Előbb toltam 2 meccs Titanfall-t a második meccs LEGVÉGÉN, statnál dobott ki, és oda egy szintnyi fejlődés. Úgyhogy kezdem kurvára megbánni, hogy előfizettem erre a fostalicska Live-ra, mert ez eddig egy fillért nem ér, inkább nekem kéne fizetniük, mert én szopok vele. Az biztos, ha ez az 1 éves lejár soha a büdös életbe nem újítom meg, inkább nem multizok. Eddig is megvoltam nélküle.

D4-et kipróbáltam és enyhén hányingerem lett. Az egy dolog, hogy recés, mint a kurvaélet, de ebben olyan dolgok történnek, amit egyszerűen európai fejjel nem tudok feldolgozni ez van. Másik gém meg látom a Worms, most töltöm, nem sok reményt fűzök hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.23. 00:52:22
  • TomStorm
    Unom DA:I-t basszus.Ez a harcrendszer szar.Taktikai képernyőt EGYSZER SEM használtam.Stealth+Explosive shot kb.ennyit használok,dög unalom.
    Beszélgetek mindenkivel,ki a francot érdekel.Felidegesít már komolyan inkább megyek Sunsetezni meg Diablozni,ezek legalább jók!

GTA5 van v.kinek eladó??
  • TomStorm
    Szar a Magyar Live.Ha azon vagy persze.Nálam 12:00-22:00 felejtős a MP.Ezen időszakon kívül mindig jó
  • Kongy
    prevgen szutyok, ja, border2 copypaste.

más: az mitől lehet, hogy hiába van goldom, de nem tudok multizni? Halo MCC végtelenségig tölt, DAI mindig azt írja, hogy lost connection... : /

• Zavarodott
    -1... q;)
  • Totti5
    Legszebb amikor azt írják a kommentekben miért nem új részt adnak ki. Ami tavaly októberben jelent meg az már régi cím és igaz a rohadték fejlesztők miért nem csináltak 4 hónap alatt egy új játákot! Lassúak, pénzéhesek, nem akarnak dolgozni, sőt most hogy kiadják ezt, utána SEMMIT nem fognak csinálni, csak ülnek a studióban és verik a fa... meg számolják a pénzt. Mert ezek ilyenek ugye...

Komédia amit művelnek a "gémerek". Undorító ez a játék-fejlesztő ellenesség.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.22. 22:38:44
  • DummyBoy
    Én szerettem a BL-t, de remastered akkor kellene, ha benne lenne az 1 is ...
  • Totti5
    3 hónapos új játékról van szó, még mielőtt jobban belmerülsz.
  • Kongy
    Na újabb totál felesleges remaster: Borderlands. Tényleg van erre igény, ennyire nincs fantázia a játékiparban? Fossák sorra az előző gen játékainak felújított változatát, hogy a bevált receptről lehúzhassanak még egy bőrt. Gratulálok. Nem emlékszem pontosan, de előző genben a konzolok második évében negyed ennyi remaster sem jött ki...
  • TDC Geronimo
    Ezért vagyok dillemába, hogy mire vegyem. PSen sokkal többen vannak potenciális játszópartnerek, viszont beta alapján boxon stabilabb a frém, nincs input lag és jobb a matchmaking. Na most kérdés releasere ezekből mi javul. Előrendelni meg elő kéne, mert cigány DLC politikájuk miatt a 4. monster csak akkor jár majd ingyen tavasszal, anélkül 15$. Elég okádék, dehát ez van. Szerintem PS4es technical test régebbi build is volt, mint boxos.
  • Ra1n
    Inkább legyen kicsit recésebb de fusson stabilan és ne legyen input lag.....
  • darkSectorxxx #157788

Most ezt nem értem. Mire adjak 4k-t?
    Nincs X1-em.
    Ha meg megvan PS4+PS3, akkor minek vegyem meg full áron most még olyan gépre amin nem tudok vele játszani? :)
  • Tyrant01
    Ennyire szarrágó vagy, hogy sajnálsz 4k-t kiadni egy játékra?
  • darkSectorxxx #157786
    Ja télleg Totti is külső hardverrel csinált képeket.
    Mindegy, azért thx a lehetőségért.
    Max még a másik kérdésre ha esetleg tudsz infót. :)

Ha külön kell megvenni a 2 platformra akkor várnék egy akcióra.
  • Bercy #157785
    Ha elmondod, hogyan lehet X1-el screenshotokat kesziteni akkor megcsinalom. Szerintem nincs ra lehetoseg, csak videokat vesz fel.
  • darkSectorxxx #157784
    Tudnál képeket készíteni? Ha van kedved és lehetőséged?
    Mert egyik haveromnak sincs meg.
    X360-ról majd elvileg ha megveszem csinálok, PS3-ról is tudok, ha visszakapom a gépet.

Ha nem lehet, vagy nem tudsz készíteni képet, az sem gond. Csak érdekességképpen gondoltam. Semmi extra funkciója nem lenne.
    Ilyen beállított képek lennének jók. :)

ja és lehet már kérdeztem itt régen, ha megveszed X1-re akkor megkapod X360-ra is, mert ha igen lehet megvetetetem valakivel.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.22. 17:24:59
  • Bercy #157783
    Igen.
  • darkSectorxxx #157782
    Aha.
  • Snexi
    azért kicsit recésebb oneon
  • darkSectorxxx #157780
    Valaki megvásárolta már a Resident Evil HD Remastered játékot x1-re?
  • Moby
    Őrületes a játékélmény. Semmihez nem hasonlítható tapasztalás/érzékelés. Ha egyszer kipróbálod csak ilyet akarsz használni.
    Viszont ez még nem alkalmas játékra. A felbontása annak ellenére hogy félfullhd, borzalom. Csak egy viszonylag szűk szeletet látsz a kijelzőből, annak is egy kis területére fókuszálsz, és az is tologatva van 3d-ben. A normál méretű szövegek olvashatatlanok, és az egész nagyon rácsos, és nagyon-nagyon zizgős-pixeles. Nagyon addiktok (mint pl. én) biztos meg fogják venni az első kereskedelmi változatot, ami most 1440p-re vár a publikum, de még az is nagyon kompromisszumos lesz. 4K-nál fog megjönni igazán ez a teknó, de akkor nagyot fog ütni.
    Viszont nem jó minden játékhoz. Minden olyannál rohadtjó, ahol a tested nem mozog, vagy legalábbis a virtuális karaktered nem mozog. Ahol mész, az viszont szörnyű. A "mozgásbetegség" nem kímél senkit. Én nem hányok ezektől, ettől sem, de zavar rohadtul engem is, és mivel zavar, nagyon kizökkent az észlelésből, ami tovább növeli zavart (mert ez már nem agyi asszociáció, mint a 3d, ez már a tökéletes HIT az agynak).

A sony csakmegjelenítője szó szerint értelmezendő. Nincs benne más, csak a kijelzők. Nem követ mozgást, semmit. Nincs visszacsatolás. A fejedre húzott monitorral egyenértékű. Köze nincs a OR-hez.
  • Muttley
    tavaly Q3-ról itt egy teszt
    mit tennél még hozzá, amiért érdemes lesz megvenni, amikor kiadják?
    ugyanígy tapasztalataid alapján, milyen gamer-nek nem ajánlanád?
    a Sony "csak megjelenítő" jellege felhasználói nyelven mit jelent a majdani végleges OR-hez képest?
  • darkSectorxxx #157777
    Az kemény. Akkor volt értelme az 1080p-nek.
    Pc-n néztem nagy indokot látvány terén nem véltem felfedezni, hogy miért nics kellő fps.
  • Totti5
    5 font volt a strategy guide, igazából csak kíváncsiságból vettem mert ez nem ár érte + még nem láttam ilyet úgy sem. 420 oldal színes szagos minőségi kiadvány, tényleg minden benne van!

• TDC Geronimo
    Psen combatba van hogy lezuhan 20ra is es akkora az input lag, mint a picsa... boxra veszem en is.
  • Moby
    DK2-vel nekem van, de ezek nem egymás alternatívái. A sony az csak egy megjelenítő.
  • darkSectorxxx #157773
    Az szép akkor. :(
  • Ra1n
    A ps4/One beszámolók alapján megint a One-on jobb a frém, ps4-en ragaszkodtak az 1080p-hez és meg lett az ára.... //Ez a BETA alapján.
  • Muttley
    van vkinek
    - gyakorlati -
    tapasztalata az Oculus Rift DK2 v. Sony HMZ-T2
    eszközökkel kapcsolatban?

Utoljára szerkesztette: Muttley, 2015.01.22. 10:30:10
  • darkSectorxxx #157770
    Felbontást kivéve mi eltérés van? Mert nem látom hirtelen.
  • Totti5
    Van DF elemzés:

'The Xbox One version of Evolve operates at 900p'