XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dragon Age™: Inquisition Preorder
XBOX ONE GAME EXPECTED TO RELEASE ON 2014.11.20. YOU MAY DOWNLOAD THE GAME FROM XBOX LIVE BEFORE THEN, BUT IT WILL NOT BE PLAYABLE UNTIL 00:01 CET ON THE RELEASE DATE. Once purchase is complete, download this game by selecting the “Manage” button on the product details page on your console. You are the only one who ... Olvasás folytatása
0
Kibocsátás dátuma: 2014.11.20.
11 990,00 Ft
Az ár megtekintéséhez jelentkezzen be
Elővétel Xbox One konzolra
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Vehettem ismét elő a jó kis htc kaiser tytan2-t ezt bazze az atom se viszi el pedig ezt taposta sárba már az 5 tonnás targonca is,de sim bele bekapcs és megy!!!Ezek a mostaniak meg...
Halo The Master Chief Collection streamem holnap ezen a csatornán lesz látható (délután 5-től)
http://www.twitch.tv/orichalco
My streams: https://beam.pro/oriic
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<#banplz>#banplz>
Adversus solem ne loquitor
Overall, we rather like this first next-gen effort from Insomniac. The game is a lot of fun and Microsoft deserves kudos for investing in a title that feels fresh and different. Insomniac has been given free rein to create an entertaining new IP that also serves as a solid technical demonstration of what the Xbox One is capable of, while playing to the studio's strengths in gameplay and weapon design. It's not an Xbox One killer app, but it's a highly worthwhile title.
Nem végig rocksolid a framepacing, de nagyrészt azért az, és ahhoz mérten ami a képernyőn zajlik nem kispálya ez sem, és eléggé kínozni kell, hogy megbillenjen. Nem rossz ezen a túró hardveren 😊 <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.28. 13:16:25
Na készülj estére,mert reggel bekapcsoltam boxot mondom nézzük indul-e sunset...éS IGEN elindult nyomtam vele fél órát hát ez valami eszement nagy móka.Felejtsed el az unalmat készülj az ínhüvely gyulladásra...poén poén hátán EZ A JÁTÉK TÉNYLEG maximálisan a szórakozásra hivatott.Rendesen belecsöppentet hála istennek a sűrűbe és mire kikapcsoltam kezdődött a szokásos na akkor hogy is van ez rész...Nagyon ott tartottam,hogy mára beteget jelentek!!!!De sajna lehet,hogy túlóra is lesz....<#rinya>#rinya>
(nullával írva a nevem)
Szinte minden nap tolom ezeket a game-kat!😊
Gamertag: HUNR0CKATANSKY
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.27. 23:02:41
Phil Spencer lett volna ott elejétől fogva lehet nem itt tartanának.
Értem, hogy kaz vicces mer dől a lé, de az egyetlen dolog amit jól csinálnak az az ELADÁS. Azt értem, hogy ő ennek örül. Azt kevéssé, hogy a adopterek miért.
Microsoft announces that the Xbox One will be given away as a free toy with every McDonald’s Happy Meal.
Lassan már tényleg itt tartanak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Hogy fog ez a Call of duty - Day Zero müködni?
Előrendelem és kapok az oldaltól (zavvi, amazon) valami kódot amivel letölthetem a játékot?
Ami elsőre nekem eszembe jutott a serious sam és ugye azt mondani se kell mennyit nyomtam(tuk)!Csak ez még baszott jól is néz ki.
Viszont nem olyan könnyű mint ahogy gondoltam úgy elhasaltak néha benne mint a pinty!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Más
Tegnap Gardenbe creeeeezzzyyyy nehézségen a 10 es wawebe hasaltunk el a legvégén,mert ez a nyomorult 2x is kipőrgetet 3 nagyfejű super bossos wavet Csak 1 nagyon pici kellett,de szétbaszták a kertet.De ma azért neki ugrunk ismét!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Ja kínaiakkal egyezkedek ebayen,mert próbálok szerezni valami hasonmást aki helyettesít,mind a melóhelyen mind itthon...Mondtam is asszonynak maximum a szexet vállalom aztán ennyi,de nem díjazta az ötletet...<#nevetes1>#nevetes1>
1 hét múlva itt a cod is a múltból itélve az is 100+ óra 3 hét itt a HALO arra nem is kalkulálok időt meg jön FC,AC stb...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ el van ez baszva....<#rinya>#rinya>
Kéne valami jó kis balhét csinálni,és kapni 1 év házi őrizetet!!!<#nevetes1>#nevetes1>
My streams: https://beam.pro/oriic
Pedig állítólag nagyon szórakoztató játékok az ilyenek.
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.10.27. 15:43:28
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lesz Shop ahol tudsz vásárolni pl,hogy jobban értsd miképpen lesz a nyitott világ megvalósítva.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"