XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem véletlenül....
Store
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Minél tovább halogatja valaki a gép vásárlást annál nagyobbat fog szopni :-D
49 játék van a vinyón, úgyhogy elég sokat spóroltam eddig :-)
Forza.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ma egyik ismerősöm át akart homeolni máshoz és ez meg is történt,de ugyan úgy maradt a régi hometársán azaz látta az ő játékait viszont az új home társa nem látta az ővéit!Ezért magának le homeolta a saját boxát és újra az új haverét,de nem lett jó.
Telefon supportnak,hogy most mi a baj support közölte,hogy nem jól csinálták,mert a régi home társal ugyan azt el kell játszani amit elötte csak vissza felé azaz a haver profillal belépsz a saját boxodon és rányomsz ,hogy ez nem az ő home boxa és fordítva.
Mivel így elbaszta a 3 home lehetőséget napra pontosan megmondta a support,hogy mikor kihez hogyan homeolt, ezért a support ADOTT 1 NEGYEDIK HOMEOLÁSI LEHETŐSÉGET!!!!
TEHÁT KAPOTT PLUSZBA SUPPORTTOL 1 LEHETŐSÉGET!!!!!!!!
Így hát kedves mindig aggódó egyének a support segítségével ment a homeolás tehát ennyit az aggodalmatokról,hogy ez mennyire illegális!!!!Remélem továbbra is így tartjátok és nem használjátok ki!!!!<#gunyos1>#gunyos1>
Az,hogy a teljesen zavarosba halászás nem, az azt hiszem érthető!Amcsiból még mindig 7000/ pöcs a játék az itthon lemezes 18000 hez képest!!!!
Most nehogy azon mennyen a siránkozás,hogy az 5000-6000/ pöcs bangladesi játékár nincs!!!<#kacsint>#kacsint>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.07. 18:34:35
Adversus solem ne loquitor
My streams: https://beam.pro/oriic
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.07. 13:12:39
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
XBOX 360-hoz ajánljatok nekem légyszi olyan játékot, ami 10-11 éveseknek való, és ketten egyszerre lehet játszani. Nem fontos, hogy friss darab legyen. Kinect nincs.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Dark: FH 2 nem az év játéka, senki sem mondott ilyet, csupán a legjobb exkluzív cím eddig úgy kompletten. Év játékáról még nem tudok nyilatkozni, mert van még hátra pár nagy cím. Remélem nem megint a GTA V-ről kell megállapítani, hogy igen, ez ismét az év játéka....
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jóhogynem Fifa 2015
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.06. 23:20:17
Játékidő?
Story?
Változatosság?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
-legjobb játékom 2014-ben
-legjobb új IP az elmúlt 5 évben
-legjobb exkluzív játéka a currgennek
eddig.
9/10

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Digit:
Halo: Spartan Assault
Halo Reach
Halo 4
Doboz:
Ja hogy 3x vettem meg a Reach-et? <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 21:07:14
Annyit ismertem hogy az ODST egy spinoff, ha nevezhetjük így.
Nekem mindig az ugrik be mikor a Half Life-hoz jött az Opposing Force (remélem helyesen írom).
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 21:01:03
Valami gyűrűt látok ha becsukom a szemem és egy tengerpartot, de story-t nem, kis szaros voltam akkor még, nem igazán foglalkoztatott a story. 😄