XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülye? Ahogy nézem a forumokat elég sokan,főleg indiából. A lehetőség eddig adott volt...
Nem véletlenül....
Store

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Kongy
Már bocs de ki az a hülye aki a hong kongi meg indiai sztórban akar vásárolni? 😄 Miért nem elég a nyamvadt USA. Amúgy meg nem kell szarni, ha 18 ezer is egy játék, homeolással úgy is csak 9 ezer, szóval szarul ebből homeolt gépekkel nem lehet kijönni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ha megszűnik akkor mi van?
Minél tovább halogatja valaki a gép vásárlást annál nagyobbat fog szopni :-D
49 játék van a vinyón, úgyhogy elég sokat spóroltam eddig :-)

arty
pesszimista! hangulatkeltő! vészmadár!

nem süllyedünk fogdmárfel!!!!!!

Forza.

Remélhetőleg ez megmarad...Első körben a Hong Kongi került blokkolásra...És november 1-jétől az Indiai....+ Már irogatták páran hogy egyeseknek Kanadánál is hasonló hibát dob....A VPN pedig nem segít.

arty
vagy igazad van

vagy... 😄

Forza.

balee4
Nyomatom a Sunset Overdrive-ot, akit érdekel: http://www.twitch.tv/dr4amlord

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Moby
El.

Adversus solem ne loquitor

Soldiers
ha amcsiból vásárolok az OTP-s mastercardot elfogadja??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

orichalcos
Köszi.

My streams: https://beam.pro/oriic

Harlekin
A homeolásról!!!
Ma egyik ismerősöm át akart homeolni máshoz és ez meg is történt,de ugyan úgy maradt a régi hometársán azaz látta az ő játékait viszont az új home társa nem látta az ővéit!Ezért magának le homeolta a saját boxát és újra az új haverét,de nem lett jó.
Telefon supportnak,hogy most mi a baj support közölte,hogy nem jól csinálták,mert a régi home társal ugyan azt el kell játszani amit elötte csak vissza felé azaz a haver profillal belépsz a saját boxodon és rányomsz ,hogy ez nem az ő home boxa és fordítva.

Mivel így elbaszta a 3 home lehetőséget napra pontosan megmondta a support,hogy mikor kihez hogyan homeolt, ezért a support ADOTT 1 NEGYEDIK HOMEOLÁSI LEHETŐSÉGET!!!!
TEHÁT KAPOTT PLUSZBA SUPPORTTOL 1 LEHETŐSÉGET!!!!!!!!

Így hát kedves mindig aggódó egyének a support segítségével ment a homeolás tehát ennyit az aggodalmatokról,hogy ez mennyire illegális!!!!Remélem továbbra is így tartjátok és nem használjátok ki!!!!<#gunyos1>
Harlekin
Nyugodj le semmi nincs amcsiból megy a vásárlás!<#kacsint>
Harlekin
Amcsi Alaszka működik továbbra is!!!
Az,hogy a teljesen zavarosba halászás nem, az azt hiszem érthető!Amcsiból még mindig 7000/ pöcs a játék az itthon lemezes 18000 hez képest!!!!
Most nehogy azon mennyen a siránkozás,hogy az 5000-6000/ pöcs bangladesi játékár nincs!!!<#kacsint>

Macccy
Ne szarass be ... ! Be kellene vásároljak akkor hamar, vagymiiiii ... ??? <#merges2>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Az eddig is csak vpn-el ment, nem? Mármint hivatalosan onnan eddig sem lehetett vásárolni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.07. 18:34:35

Jó volt a cikked. Grat hozzá! 😉
na ahogy olvasgatom a fórumokat ennyit a jóárasított klföldi store-okról...Már se a hongkongi se az indani store-ról nem enged vásárolni semmit a One... Válassz más fizetőlehetőséget hibaüzenettel szevasz van...

orichalcos

Bercy
Rayman Legends
Moby
Ez esetben skippeljük ennek a maradandó formában történő vásárlását 😊

Kongy
De, dehát mondom, minimális változtatások. El lehet vele baromkodni, de 1 hét után megunom ezt is...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Nodehát a multi miatt vetted, nemdebár?

<#eljen>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

gduck
Toy Story 3, Cloudy with a Chance of Meatballs, Minecraft 😊
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.07. 13:12:39

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

chase
Sziasztok!
XBOX 360-hoz ajánljatok nekem légyszi olyan játékot, ami 10-11 éveseknek való, és ketten egyszerre lehet játszani. Nem fontos, hogy friss darab legyen. Kinect nincs.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Kongy
Azért, hogy ne vegyek... Ezek a minimális újítások, és ez a szutyok kampány nem ért meg 15öt sajnos. Rég láttam ennyire szar kampányt, még a Ghosts-é is 2x jobban tetszett, exo ruha ide vagy oda....

Moby
😊 ?

Kongy
Ha még egyszer CoD-ot veszek valaki basszon pofán.

Kongy
Akkor nemtom, a lényeg, hogy "olcsó" 😄

orichalcos
Moby
Hátde az usa sztóron is "van" eaa-m(ezért 53 és nem 59 dodó) 😊 Ez nem magyarázza az árkülönbséget.

Kongy
Ja, asszem az EA Access miatt annyi, mintha olvastam volna valahol 😄

Dark: FH 2 nem az év játéka, senki sem mondott ilyet, csupán a legjobb exkluzív cím eddig úgy kompletten. Év játékáról még nem tudok nyilatkozni, mert van még hátra pár nagy cím. Remélem nem megint a GTA V-ről kell megállapítani, hogy igen, ez ismét az év játéka....

Firerock
Gta V előrendelhető lesz Storeon?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Moby
Hát én megvettem mint a picsa. USA sztóron 53$ most is. 10k-ért ajándék.

Totti5
Maradjon is annyi. Addig hozzá nem érek amíg nem trialoztam vele.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Csak szólok, hogy a DAI 10k a sztóron...<#wow1>

Totti5
Jól hangzik!

Moby
Hámáménelehetneaz? Nekezdabaromságokatmegint.

DarkSector
Egy autós játék az év játéka? 😄 Naa.
Jóhogynem Fifa 2015

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Jaja! Én is meglepődtem, de olyannyira hangsúlyos, hogy ezidáig egy nanosecundumot nem multiztam vele! És egyelőre folytatom a gyűjtögetést. Játékidőt nem néztem, érzésre olyan 15 körül lehetek, de még kurvasok a kipiszkálnivaló, egyelőre a sztorival végeztem. Változatossággal nincs gond, cuccokat jól szétdobálták időben, de a sztori+karik magában is elvinné a hátán.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.06. 23:20:17

Kongy
Ja, hát nekem is kéne vinni tovább, mert bár megvan a finálé, de a Veneno-val még nem toltam kb semennyit : /

Moby
Abban még nem tartok az értékelésnél 😄 de a SO-t uj IP-ként mindenképpen többre értékelem. Dee tény, hogy ott lohol a nyakán a fh2, ami tartalomban ráadásul agyonver mindent 😊

Totti5
Single tartalom A hangsúlyos?
Játékidő?
Story?
Változatosság?

Kongy
Currgen legjobb exkluzív címe a Horizon 2 szerintem 😄

Moby
Sunset Overdrive lepörgött. Nagyon nem így álltam neki, deee
-legjobb játékom 2014-ben
-legjobb új IP az elmúlt 5 évben
-legjobb exkluzív játéka a currgennek
eddig.
9/10

orichalcos
NÉhány javítás elvileg, meg jöttek a multis pályák, meg a lezárt Halo 5 béta. 😄

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nekem ezek vannak:

Digit:

Halo: Spartan Assault
Halo Reach
Halo 4

Doboz:

Ja hogy 3x vettem meg a Reach-et? <#banplz>
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 21:07:14

DarkSector
Jó de mielőtt megjelent a 4 akkor sem az volt? Mert én valamiért úgy emlékszem azt istenítették.

Annyit ismertem hogy az ODST egy spinoff, ha nevezhetjük így.
Nekem mindig az ugrik be mikor a Half Life-hoz jött az Opposing Force (remélem helyesen írom).
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 21:01:03

DarkSector
Rég volt már. 😄

Valami gyűrűt látok ha becsukom a szemem és egy tengerpartot, de story-t nem, kis szaros voltam akkor még, nem igazán foglalkoztatott a story. 😄