XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Csinált még ezen kívül mást is a patch?😊

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Nem a Halo 3 a legjobb rész.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

orichalcos
Doh. Hazaérek, patch lejött, erre Matchmaking nem működik... 😞

My streams: https://beam.pro/oriic

Moby
>ebből is látszik hogy nem vagyok nagy fan

Ebből inkább az látszik, hogy ebből a játékból egy árva szót nem értettél meg 😄

DarkSector
Pedig, többek közt asszem még Totti is nyilatkozta nem egyszer hogy a Halo 3 ami eléggé ott van a szériában közel a legjobb rész, meg sokak szerint is, az egy nagy dobás volt, nem tudom lehet elkezdem majd ha unatkozom.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 20:49:39

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nekem a Halo 4 előtt van a sorban, igaz nem vagyok akkora fan.
De az első résszel pöcön akkorákat játszottam, az agyamba égették azt a gyűrű formájú "bolygót" vagy mi a gyíkom is volt az. (ebből is látszik hogy nem vagyok nagy fan)

2. rész nem annyira tetszett, utána H2 és ODST pláne nem, és a Reach hozta meg nekem az áttörét, majd Assault, majd H4.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 20:47:11

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Kár. Bár a Reach nem hiányzik, mindenki isteníti, de szerintem baromi lapos az egész single.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
És masterdark? Dejól hangzik basszus! 😄

Moby
Nincs benne mesterséf. Ez meg ugye mesterséf kollekció 😊

DarkSector
Ja meg jöjjön a Wars meg Spartan Assault, meg az a PC-s uj epizód a Spartan Assault "folytatása" nem? 😄

Te ez olyan mint ez az Assassins Creed örület, van 100 rész, és 3-4-esével csomagolva szinte az összes létező variációban kiadták már, de télleg. Egészen durva.
Én nem is tudom pontosan hány csomag létezik ezekből összesen.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 20:39:38

Kongy
Én 1 hónapja daráltam végig őket 360-on, ODST kellemes meglepetés volt, nagyon tetszett. Kár, hogy nem jön MCC-vel.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Na akkor valóban pótóld, bár nekem a Halo 1 maradandóbb volt.

Halo 3 és ODST-t az istennek nem jön kedvem hogy végigvigyem....valamiért óckodok tőlük.

Kongy
Hát nekem a Halo 1-2 full kimaradt, szóval azokba újként vágok bele.

DarkSector
Na oks bazze a Halo-kat egybe vedd bazze, azok ismétlések.
ACU meg új játék. Így már érthető az 5. 😊

Én a CoD single-vel nem végzek szerintem 11.éig, ahogy most haladok. Holnap is éjjel érek haza.

DarkSector
Ja értem utána láttam hogy írtad, de nekem PS4 US-re azt jelzi amit írtam a hozzászólásban, csak tölthetné már mert elég sok GB-ot kell tölteni....:S

Kongy
Halo CE, Halo 2, Halo 3, Halo 4, AC Unity - akárhogy is számolom ez 5 😄

DarkSector
Kemény vagy te, én örülnék ha egy nap ennyi kedvenc jelenne meg, de melyik az az 5? 😄
Halo pack, AC U......és még? 😊

DarkSector
Ja igaz, ezekről a budle-król elfeledkeztem...az sem rossz megoldás, és igencsak olcsó. <#eljen>

Moby
Tök mindegy hol veszed. Nem nyílik meg előbb. Geoloc van, mondtam már

Kongy
2???? 😄 AC-vel együtt már 5 lenne 😄

Moby
Van belőle bundle, amiben blackflag is van, ráadásul kódok. 10-ért ott integetett a hwaprón. Jókor voltam jó helyen.
Bár Rena nem így látja...<#bee1>

DarkSector
Gratula, hogy sikerült ilyen olcsón? Akció volt? 😊
Vagy olyan régóban vásárolt ahol fing-hugy?
Mondjuk 2500ft nem ér szerintem meg 2 napot, mert mi is felezgetjük, így került 7300-7500ft-ba.

Kíváncsi leszek a bónusz misszió mennyi játékidőt ad hozzá.

Amúgy vicces hogy US-be, pl store esetében előbb jelenik meg és olcsóbb köbö 4-5 ezerrel a játék...vicc kategória.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 20:15:37

Moby
Ő inkább boxra vette 5k-ért 😄

DarkSector
😄
Bazze nem bírsz el 2 játékkal 1 nap alatt?

Kongy
Ne is 11-én jöjjön, mert akkor Halo MCC.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.06. 20:10:20

Moby
Sajna nem a beállított régiótól függ. Arra geoloc van.

DarkSector
Vedd PS4 US (gondolom itt is US előbb van, de nem tudom 100%).
Nov 11 reggel 9 óra. 😊

Playable in:
4 Day 12 H 51 min.

(ps4-en valamiért nem tölti még a játékot, lehet a mstart előtt csak 2-3 nappal lesz előtöltés.)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 20:10:36

TDC Geronimo
USbe 11

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
13

Kongy
Mikortól játszható a Unity?

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Firerock
The Crew Betakulcs

DTMMW-KMVC4-KMHDD-X72PD-D93KZ

Ha valakit érdekel.... Nekem már van. Légyszi szóljatok ha felhasználjátok,hogy más már ne próbálkozzon feleslegesen,
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2014.11.06. 17:09:39

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Nekem is úgy mind neked!

Bercy
Nalam csak a "toltokep" alatt akad meg itt-ott az animacio FH2-ben. FM5-re nem emlekeszem, mar azt se tudom, milyen volt a toltokepernyo.
Hát... ma reggelre lecsorgott a Forza5 a dobozos Horizon2 mellé ... hát... régi PS4 tulajdonosként azt kell mondanom, hogy a Driveclub-ot a FH2 tökön rúgja, a Forza pedig felrántja a fejét és az arcába köp 😞 .... ez a szerver hibáktól függetlenül is így van....azt hittem a DC szép játék (a maga nemében az) de a Forzák eltapossák, felnégyelik, és a sirjára pisálnak... ledöbbentem komolyan, a Sony-nak komolyan el kell gondolkodnia, hogy autós játék kategóriában érdemes-e kereskedniük.... Viszont a menüben több alkalommal is előfordult, hogy akad, szaggat az animáció.... másnak is előfordul ilyen?
Firerock
már elkelt mind 😞

gduck
További kulcsok 😉 KATT IDE!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Harlekin
Az,de most azt írja,hogy majd indíthatod a megjelenés napján (play xx.xx.xx.)?vagy install továbbra is?

Este már cod mehet jó lenne 1 jó csapatot összehozn?!
Moby
Semmi nem történt azáltal, hogy rányomtam. Megszakítottam és ennyi. Ettől ez még bénaság.

Harlekin
kárnak nyomtál rá nekem ugyan ezt csinálta a evolval és eltűnt újra le kellett szedni.Igaz nálam a külső vinyó miatt történt ez,mert ott volt és a vinyó meg nem ment és nem vettem észre Rányomtam hogy instal elkezdte szedni a belsőre kilőttem és bekapcsoltam a külsőt.Megtalálta volna de nem mintha eltűnt volna és elkezdte nulláról leszedni újra....
orichalcos
Elméletileg tölthető a Halo day one patch. 15giga

Waczkor
Srácok!
Beregeltem a crew bétára,mivel múltkor kimaradtam így most 4 email címmel regeltem.
Mivel csak 1 kulcsra van szükségem és kaptam 4-et,itt van 3 kulcs,nem akarok privibe küldözgetni mert asszem időhöz vannak kötve a kulcsok.
Első 3 aki a leggyorsabb.
Kulcsok:

TGP-E3KW-UML9-KXCL-TM9J
TGP-J3MJ-QCDF-KHED-C64W
TGP-JYPF-CDTN-LLJA-EXGA

Aki felhasznált egyet írja be hogy más ne próbálkozzon feleslegesen.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Thx a tippet Fable Journey-hez.

Ma jött meg, csak kiderült nem sikeült még szereznem hozzá Kinect-et. 😄

orichalcos

DarkSector
Ha még nem volt.
Nagyon durva, kezdek elcsábulni.

(igaz hogy ez ps4-es videó, de mind2 konzolon 1080p 30fps lesz!!!!)
Ja hogy lehetséges X1-re így kiadni egy multiplatform játékot, ilyen brutál minőségben? Ja......
A többi fejlesztő remélem elgondolkodik majd egy csöppet.

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.06. 00:00:11

davidka003
Iszonyú igénytelen, unalmas szar.
Szirmai meg aztán no comment.Amúgy se bírom de ide tök felesleges volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Te és a konzolok, 27. epizód. 😄

thx
Kongy
Az nem gáz, hogy elkezdi újra letölteni szerintem 😄 Nekem azt írta ki, hogy "Sorry, tudjuk, hogy nagyon akarnád már játszani a játékot, de ki kell várnod a megjelenést." 😊