176873
banner
  • Totti5
    Brutál egy karakter, és ötletes tréler megint + új kari megint, valami japán-zombi-horro csaj ami a körből és átokból gyütt elő:)

Fejlesztő váltás után mit sem esett a minőség, sőt emelkedett
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.20. 22:31:56
  • Totti5
    FF14 demó kép. Nem tűnik túl acélosnak ez a motor, ez a látótáv, LOD rettenető gyenge bármihez képest ami eddig megjelent. Japópowa? megint csúnyán lemaradnak?
    ( najó vetekszik a BF-el )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.20. 22:15:05
  • n000rbi
    Tudom, ps4 is van.
  • Rage47
    az én kontrollerem jó, a kollégám PS4-ese meg 1 hónap után cserére szorult. a másiknak meg 3 hónap után.
    szar mind
  • TDC Geronimo
    Ótvarfos a minőség ott is, főleg a kontroller. Nekem is másfél hónap után cserélni kellett, de ez se az igazi.
  • n000rbi
    Hozzáteszem, hogy a tápomat háromszor cserélték, kontrollert meg kétszer. Tehát finoman szólva is megingott a nem létező bizalmam az MS-ben.
  • Katun
    Nem, ilyet még nem is hallottam. Szerintem ilyet cserél az MS garanciában, ugyanis a kiegészítőkre egy év garancia van (legalábbis tudtommal, a gépre és Kinectre 2). Nekem néha a bal trigger nyöszörög, de van, hogy elmúlik. Kicsit kiábrándító, tudva hogy mibe fájt nekik a fejlesztési költség.
  • n000rbi
    Nektek volt már olyan, hogy a rezgőmotor "kilazult" a kontrollerben? Kb. két napja vettem észre, hogy a bal oldalon rendesen kopog a műanyagon, amikor jobban beindul és kézzel megrázva a kontrollert, hangosan koppan azon az oldalon... Tököm ezekbe a fos kínai szarokba már. Jól ki lett fejlesztve.
  • Katun
    Be tudnál invitálni a Preview programba? Úgy olvastam csak meghívással lehet bekerülni, a meghívónak bent kell lennie és ennyi a kritérium. :)
  • Harlekin
    Mivel uploadba teljesen ugyan úgy feltölti ahogy lementetted vagy megcsináltad így simán menthető akár mire és jó minőségben...De haza megyek megnézem és rakok be ide képet,hogy mi az a minőség amit tud asztali gépre lementve ide feltöltve...
    Az biztos,hogy teljesen ugyan abba a minőségben menti a képet ahogy van...
  • TDC Geronimo
    Kiexportalni a képet csak fos minőségben twitterre lehet csak nem? Usb másolás vagy cloud elérés nincs mint videóknál gondolom.
  • Harlekin
    Na tegnap teszteltem és csináltam vagy 40 képet.Nagyon frankó,mert akció közben is el lehet kapni a "pillanatot"!
  • Macccy
    Jóez jóez ... de mikor lesznek rá játékok?
  • Totti5
    A márciusi Xbox One frissítés főbb újdonságai:

Screenshot készítés: Játék közben a Guide gomb dupla lenyomásával azonnal képernyőkép készül, amit aztán az Y gombbal el is menthetünk. Kinect esetén az "Xbox, take a screenshot" parancs is ugyanezt a feladatot látja majd el.

Upload app: Ebben már nemcsak a videóinkat, de fotóinkat is kezelhetjük majd. Az elmentett képek beállíthatók lesznek háttérnek, de meg is oszthatjuk őket az Activity Feedben vagy épp Twitteren.

Ajánlott barátok (Suggested Friends): Könnyebb lesz olyan barátokat találni, akiket akár ismerhetünk. A rendszer felajánlja majd a közös ismerősöket, barátok barátait, illetve az Xbox Live legaktívabb feltöltőit és alkotóit, hogy hozzáadjuk őket a barátlistánkhoz.

Csempe átlátszóság: A Settings / My Xbox / Tile Transparency menüben ezentúl beállítható lesz, mennyire legyenek átlátszók a csempék a kezdőképernyőn.

Valódi név megosztása: Beállíthatjuk, hogy a valódi nevünket csak a közvetlen barátaink, azok barátai vagy bárki láthassa.

Spam jelentése: Xbox Live üzeneteknél lehetőség lesz a nem kívánatos leveleket szemétnek jelölni, amiről aztán az Xbox csapat kap jelentést.
  • Totti5
    Natgeo most

A II. világháború legnagyobb rajtaütései

COD 1? vagy 2 jeleneteivel mutatják be az eseményeket. Poén.
  • JaSoN HuNTeR #158434
    Köszönöm
  • Totti5
    Felhasznált lapka speciális AMD APU
    Processzorarchitektúra
    AMD Jaguar
    Processzormagok száma 8
    L2 gyorsítótár mérete 2 x 2 MB
    Processzormagok órajele 1,75 GHz
    CPU számítási teljesítménye 112 GFLOPS
    Integrált grafikus vezérlő (IGP)
    AMD GCN architektúra
    Grafikus parancsprocesszorok száma 2
    Compute parancsprocesszorok száma 2
    CU-k száma 12
    Shader részelemek száma 768
    Textúrázó csatornák száma 48
    Blending egységek száma 16
    IGP magórajele
    853 MHz
    IGP számítási teljesítménye 1310,2 GFLOPS
    Háromszög-feldolgozás sebessége 1,71 milliárd/másodperc
    Pixel kitöltési sebesség 13,6 gigapixel/másodperc
    Texel kitöltési sebesség 40,9 gigatexel/másodperc
    Beágyazott memória az IGP-nek
    32 MB ESRAM
    ESRAM maximális sávszélessége 218,4 GB/s
    Rendszermemória kapacitása 8 GB
    Rendszermemória típusa DDR3
    Memóriabusz 256 bit
    Rendszermemória effektív órajele 2133 MHz
    Rendszermemória sávszélessége 68,3 GB/s
    SHAPE hangprocesszor négy Tensilica DSP
    Hangprocesszor számítási teljesítménye 15,4 GFLOPS
  • JaSoN HuNTeR #158432
    Mi a Xbox One specifikációi?

Igaz hogy egy módosított AMD radeon 7850 van benne?
  • n000rbi
  • Tyrant01
    Én is letoltam 5 óra alatt, csak a menü baszakodott valahogy :-D
    Ryse: Son of Rome: 58 achievements out of 58 won | Completed on 11 Jan 14 | Played for 111 hrs 57 mins |
  • Totti5
    Már nem. Csak tegnap volt. Ma már a CI és az MS egymásra mutogat miatta. Valszeg nem most akarták ellőni ezt, hanem később, így lekerült és nem is lesz ezen sale alatt.

Aki tegnap megvette az örülhet, aki nem az lemaradt.
  • n000rbi
    Nem azt mondtátok, hogy magyar storeon is 2k a LotF? Miért nem látom a honlapon az akciók között?
  • Totti5
    Tréler jó, de az első rész olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy bottal sem.
  • darkSectorxxx #158426
    Ja értem nem igazán pedáloztá a játékot, csak azért kérdem....
  • Totti5
    Annyira. Kurrens.
  • TDC Geronimo
    Nem néz ki rosszul már amit videón meg képen láttam, de a CA effektet nagyon túlzásba vitték szerintem.
  • darkSectorxxx #158423
    Ennyire szép?
  • Totti5
    Lords of the Fallen milyen szép már!!!! Meg ezek az animácók.

CI szintet lépett erre a genre, felvette a ritmust már az elején. Így kell ezt csinálni! Remélem nem állnak meg itt.
  • Totti5
    Én meg az Order kapcsán a Ryse-ről. Tiszta sor.
  • vg
    Én nem a fallen-ről beszéltem, hanem a Order-ről amiről a ps4 topicban fröcsköl, pedig még azt a fogatlan poénos videót is képes volt betenni, saját maga meggyalázására...
  • Totti5
    Kösz, de szvsz jobban tudom h mennyit játszottam.
  • darkSectorxxx #158418
    Biztos hogy nem 4-5 óra nekem sem ennyi volt pedig nem nézelődtem semmit.
  • Kongy
    8 óra, amiből 3-at szerintem tuti a menüben töltöttél el, mert azt is le lehet tudni bőven 5-6 óra alatt :)
  • Totti5
    Nem 6. Amúgy meg mindegy mennyi. Ryse -t teljes áron vettem ami a szakértők szerint 4-5 óra. Nekem 8 volt ami teljes rendben volt.
  • vg
    Oké, akkor 6.
  • Totti5
    Ki tudja miről van szó de ha arról akkor nem 5ora
  • vg
    Igények? Úgy érted 18ezer forint = 5 óra az korrekt igény? Ejha! Taníts mester!
  • TDC Geronimo
    Sry ha vannak igényeim, neked lehet nincsenek. Innentől kezdve veled befejeztem a "társalgást"
  • vg
    Jaj, ne haragudj, ha esetleg olyat írtam, ami neked nem tetszik. Hát igen, én kicsi vagyok, de majd egyszer felnövök hozzád, és akkor talán megértem a "fosfrém+tearing" lélektani okát, mint kizáró tényezőt egy pár ezer forintos játék vásárlásnál. Hiába, egy makulátlan elme örök ragyogását csak napszemüveggel lehet csodálni.
  • Totti5
    Bízom benne hogy jó lopakodós cucc, mint ahogy tesztek írják
    De ha nem aakkor sincs gond, aprópénz volt.