176898
banner
  • MoLc
    Elcserélném 2db xboxomat , egy 360-asra ! Részletek priviben.
  • szabzol
    Láttátok a Blue Dragon 8-perces ingame videót a Gamespoton? Nagyon bejövős
  • sector512
    Aki még nem látta volna véletlenül: Bioshock trailer
  • sector512
    Hát még nem, de már jöhetne mert kétnaponta megnézem a tarilerét :) A másik amit ugyanennyire várok a Bioshock.
  • peter31
    Én úgy látom meg se jelent még...
  • sacano1
    az zsir és nemtudsz véletlen valami jo letöltös oldalt pü ben megirhatnád énis tudok egy ketöt ha kell valakinek az jeleze pü ben
  • Gabe18
    Hát per pillanat sehonnan...
    Majd egy 3 hét-1 hónap múlva térj vissza erre a kérdésre esetleg.
  • sacano1
    valki nem tudja honnan tudnám letölteni a gear of wart?
  • sector512
    Nincs valakinek egy eladó memória kártyája?
  • Attila 007
    Engem érdekel 190.000 be persze ha hozzáadsz még egy 104 cm-es plazmatv t :)
  • narumon
    Elmész egy bótba oszt megnézed. MediaMarktba pl 95.000 Ft.
  • narumon
    Én adok neki 190.000-ért is :D
  • Muad Dib
    Úgy 300 000 és 400 000 Ft között mozog egy prémium ára, de oda se neki én tudok neked hozni potom 200 000 Ft-ért.
    Érdekel a dolog?
  • Gabe18
    2006-10-19 Xbox 360 Pro Evolution Soccer 6 (c) Konami *FULLDVD* *PAL*
    Hátha valakit érdekel rajtam kivül.
  • peter31
    jó 5let...
  • KILLER2
    google?
  • capo16
    sziasztok szeretnék érdeklődni hogy nem tudjátok mennyi most egy xbox 360 mert nem toom hogy vegyek e pls irjatok a faq nem jo
  • peter31
    nm
  • sacano1
    köszi gabe 18 és peter a segitséget nogyon zsirul megy az irás és a gém is megy szépen
  • Attila 007
    Akinek van az Endlessre regisztrációja és akar a Splinter Cell el "ismerkedni" az nézzen fel az oldalra:)
  • Attila 007
    Xboxos játék másolt csak úgy játszható ha egy olyan oldalról töltöd le ahol dual layerbe szintén pre-patched be vannak az isok, amúgy a simán kiirt xbox gammák egyenlőre nemindulnak, az eredetiek viszont igen.
  • peter31
    az 5.2.9.1-es kiírja...
  • sacano1
    hali és hogyan tudom kiirni clonecdvel m,ikor ez dvd? nekem nem fogadja el a filét lehet hogy valami másik clonecd kéne?
  • Gabe18
    Egyenlőre nincs net böngésző hozzá,nem tudom később lesz-e.Technikailag nyilván megoldható lenne,kérdés MS hogy áll hozzá.
    Másolt game-hez át kell alakitatni a gépet,már jól működö megoldások vannak,Xbox-os játékok nekem sem tiszták.Az biztos hogy csak winchesteres gépen megy,de kell hozzá egy frissités (letölthetö LIVE-ról),ami gyakorlatilag egy emulátor tudtommal.De azt nem tudom hogy igy most csak az eredeti xboxos játékok mennek,vagy másoltak is...(én a frissités után próbáltam HALO 1-2,és BLACK másolt Xbox-os játékot,de egyik se akaródzott menni...Eredetiek biztos mennek,amik rajta vannak a kompatibilitási listán.
    Billentyűzet egyenlőre csak szövegbevitelre jó,de én is nagyon birnám ha lenne fps-ekhez a késöbbiekben ilyen támogatás.
  • szabzol
    Próbálta már valaki a Splinter új részét LIVE-on? Nekem nagyon bejön.
    Van két csapat. Az egyik 3 kémből, a másik pedig 3 katonából áll. A pályán van 4 számítógép, melyekről adatokat kell lopni, illetve a lopást kell megakadályozni. Ha a kém 10 m-es körzeten belül van a géphez, akkor tudja letölteni az adatokat. A kémnek nincs fegyvere, csak választható cuccai, pl.: füstgránát, viszont sokkal mozgékonyabb mint a katonák. Sam Fisher-hez hasonlóan mozognak, csak sokkal gyorsabban, és szinte bárhová fel tudnak mászni. Izgalmas macska-egér harc az egész, de csak akkor érted meg igazán, ha kipróbálod. Szerintem megéri
  • zoral1000
    hello.ne haragudjatok de most vagyok előszőr a fórumon és lenne pár kérdésem:

xbox360-on lehet-e böngészni a neten(ha van hozzá net hozzáférésem)?

hogyan lehet megcsinálni hogy lejátsza a másolt dvd ket és a régi xbox játékokat?

fps és stratégai játékokhoz lehet e használni bill. és egeret?

légyszi segítsetek
  • peter31
    Igen ez igaz...
  • Gabe18
    De mondjuk valóban a Ricoh lemezre mondják hogy a legbiztosabb 360-ba ugyhogy ha lehet akkor arra,de ha nincs akkor lehet próbálni másra is.Verbatim,Traxdata...
  • Gabe18
    Nem kell pont 111-es iró,az én 109-esem is jól megirta,Traxdata lemezre.
  • peter31
    A cuccot leszeded, általában már úgy vannak, hogy nem kell babrálni, ezek után. Pioneer DVR-111 író beszerez, Clonecd-vel kiír, lehetőleg Ricoh nyersanyagra. Ennyi... (van aki a verbara esküszik) Nekem hitachi meghajtós és ez jött be...
  • CrucifX
    Mivel új szolgáltatás csak az xbox.com-on lesz, mint az minden releváns oldalon csilliószór le lett írva.
  • sacano1
    pliz valaki segitsen hogy kell kiirni az x 360 gémeket hogy menjenek is a gépen?
  • Agreal
    Már fel lehet lépni a Live!-ra
    Bár én nem vettem észre semmi új szolgáltatást se egy fikarcnyi új demót se
    Pedig a SC:DA single demója jöhetne már mert erre a hétre ígérték
  • szabzol
    %=5
  • szabzol
    % perce szomorúan vettem észre, hogy a 360-om nem akar fellépni a LIVE-ra. Egyből arra gondoltam hogy kitiltották a gépem, de szerencsére nem ez történt, csak karbantartási okok miatt nem sikerült. Azt írják új szolgáltatásokkal térnek vissza.

Izgatottan várjuk:)
  • spR
    Koszi!
  • peter31
    Kinyitod a tálcát és az ITT Található képet átnézve beazonosítod a te meghajtódat.

üdv
    p
  • spR
    Hali!

Na még egy okos kérdés részemről:
    Hogy tudom megnézni (a gép szétszedése nélkül) hogy milyen márkájú a DVD meghajtó?
  • orkenyid
    Eladó (csere is érdekel!) egy ilyen:
    XBOX360 Mini 4GB harddisk
    -support any CF / MicroDrive and Micro HD
    -Build in 4GB HD
    -USB 2.0 Hi-Speed transfer
    -Compatible with PC USB and Digital-Mate
    -Compatible with NEO-PSP converter or NEO-PSP PAD's 4GB HD
  • turho
    sky rulez, leech is rulez :)