176883

-
Gabe18 #3679 Ha amerikai cimet adtál meg LIVE-re akkor nem is látszik.
Angol-al például jó. -
KADARKA #3678 Kérdés? Valaki lett már ki BANOLVA a live-röl?Mert nem találom sehol Rainbow Six demot!!! -
-
Nem. Különleges sajtok. -
ozok ott a háttérben full eredeti játékok?
-
Az szerintem tökéletesen megfelel, a játékok úgysem valószínű, hogy a közeljövőben kihasználják majd az 1080p-s felbontást. -
Gabor970 #3673 hmm, hát az 1280X720-nak megfelelőt még felér a pénztárcám, az ennél komojabb elég horror :-( -
Az új dashboard frissítés után elvileg már 1080p-t is tud majd, jelenleg 1080i, illetve 720p a legnagyobb felbontás (1920x1080 interlaced, illetve 1280x720 progressive). -
Gabor970 #3671 sziasztok!
Látom hamarosan jön a konzolhoz a hd dvd olvasó. Azt szeretném kérdezni, a konzolnak mekkora a max felbontása, amit elő tud varázsolni? Szeretnék egy projektort venni, vagy esetleg plazmát v. lcd-t, még nem döntöttem. Szal ha már vétel előtt vagyok, szeretném ha maximális lenne a kompatibilitás! Néztem egy XBoxos honlapot, de nem írták a konkrét felbontást. Az érdekel, hogy hányszor hány pixel. -
okés...THX -
lehet hogy pont nincs raktáron de már tőbször láttam fent irot is érdemes töbször viszanézni -
lemez van, író nincs.... -
itt szokott lenni
http://www.dretschler.com
-
A Ps3 csak 4 kontollert kezel, a 7 az egyike volt a szokásos hazugságoknak a géppel kapcsolatban amikről már bebizonyosodott, hogy nem igazak. -
hol láttál 150.000-ért írót??? kellene a link mert érdekel....(lemez van már ólcsóbb is)..
THX -
Nem olcsó a másolás 360ra? Mi a jó égről beszélsz? Mi nem olcsó rajta? -
ehez csak anyit tudok hozászolni hogy x360 ra se olcso a másolás de a ps3 iszonyat kóltséges lesz ha megnézed egy üres blue ray lemez kb 5000 ft plusz hozá az iro 150000 ft akor ne tudom megéri e venni ps3 at! -
"A 360 lehetőségei (szerintem) messze felülmúlják a PS3at. Pl az XBOX alapból 4 irányítót kezel míg a PSek alapból csak 2őt. Meg aztán ott van a Live! is. Meg még csomó minden. A sima XBOXot nagyon jól lhetett moddolni. Nme tudom mit esznek annyira a PSeken. Szeritnem van elég újítás ebben is. Ennek is változott a controllere akárcsak a PS3nak meg a Wiinek."
Felülmúlják a lehetőségei a ps3-at? Pl. a dvd lejátszo a blue ray-t? ;) (a találgatások szerint viszont a box hardvere erősebb, mint a ps3)
"How many controller will the PS3 support?
Out of th ebox the PS3 can support 7 Bluetooth controllers."
Ha a 360 csak 4 kontrollert kezel, akor itt megint hátrányban van ;) Bár nemtom, ki játszott már egyszerre 4nél több kontrollerrel... és melyik játék támogatja ;) (fifa is csak 4-et!)
Live! szerüség SONYéknál is lesz.
Moddolás: a linux miatt a ps3 kis előnnyel indul :)
Szivesen mondanám a boxra, h jó hardver, de sem BR olvasó, sem HDMI kimenet... innentől baromira nem időtálló, ami egy konzolnál azért fontos lenne. -
dbb #3661 Szevasztok,Valaki el tudná mondani(privátba) hogy hogyan lehet megbuherálni a xbox360-at hogy menjenek rajta a másolt játékot??Mindenképp szét kell szedni hozzá a gépet? -
FFX #3660 nem mindegy hogy mennyiből mennyit adnak el? a lényeg a játékokon van szerintem -
turho #3659 Samsungok alapmodelljei, vagy LG, 32 collosban elég jók. -
Szerintem vegyél inklább LCD monitort. Olyan minőséget ad amit csak a legjobb TV-k. -
Sziasztok!
Xbox360-hoz melyik az a legolcsóbb és jó HDTV amin szép a képe? Min 72-80cm-es legyen! KÖSZ! -
Egy nagyon pici csavarhúzóval vagy egy szemöldökcsipesszel be lehet nyomkodni szépen :) -
KADARKA #3655 Kössz szépen!!!! -
peter31 #3654 Ime még az is ott van ahogy a garancia címkét, hogy tudod eltávolítani... De csak akkor vágj bele, ha értesz hozzá sokan elkúrták a dobozukat. -
peter31 #3653 a lukaknál vannak fülek azokat kell benyomni... de valahol már láttam képeket is. -
KADARKA #3652 Igen de a borítást hátul nem tudom szétpattintani nem akarom szét törni.....
-
Nem lehet olyan bonyolult, amit látsz csavart, azt csavarozd ki:D -
KADARKA #3650 Szevasztok! Nem tud valaki egy szétszedési útmutatót az xbox360-hoz? -
Ja nagyon király tényleg. Már számolom a napokat :) -
Tényleg hatásos :) -
Láttátok az új Gears of War trailert?
Itt linkelem a játék topikjában.
Kb 25x néztem már meg, sőt képkockánként is:D De csak ezt a trailert. Überdurva. -
Alectos #3646 És ezt mennyiért adod?
Esetleg írd meg privátban. -
Gabe18 #3645 Azért elég vicces amit itt egyes játékokal csinálnak...
Pro Evolution Soccer 6.
360 verzio.összessen 8 darab stadion van a játékban.
PC-s verzio,32 darab stadion.
Ezt most komolyan gondolták?
Vagy talán esetleg rövidessen megjelenik Marketplace-en egy kis csomagocska,a hiányzó stadionokkal,csak azt vedd meg külön?
Most pl. a labdákat már nem is néztem.Hogy a 360-as multi amit eddig láttam belőle,az egy lebutított semmi a pc-hez képest,azt már nem is mondom... -
Az jó. Nekünk meg nem. -
pirosBoci #3643 nekünk ilyen tévénk van a falon
-
Rendben, igazad van. Én ilyen vagyok, engem ez picit zavar, de szerintem ennek semmi köze nincs a rákos elhalálozásokhoz. Picit talán durva példát hoztál. De akkor hagyjuk is a témát, bőven van miről beszélni. -
peter31 #3641 Én nekem film-re van állítva lehet, hogy akkor ezért nem zavart... -
Van egy eladó bontatlan vezetékes joy-om 7k-ért, ha valakit érdekel priv.
a falon