176880

-
és még annyi hogy lehet e billentyűzetet+egeret hozzákötni!!:D
-
calaki segitsen mar msn em [email protected] nagyon sok kérdésem lenne mert ilyet akarok venni karácsonyra:D pls jah a cím valós www.pofa.be ha nem hiszed és nem virus -
hogy kell csatizni vagy valami -
kicsit olvass már vissza könyörgöm..... -
hy all azt kérdezném hogy az x-box 360-ba van e lankártya hogy lehet e vele netezni meg neten jaccani ??? csak ennyi és ha számítógépes szerverekre fel lehet e vele menni? -
Megint megadta magát a gép. 1 éven belül másodszor. NC.
-
hy all azt kérdezném hogy az x-box 360-ba van e lankártya hogy lehet e vele netezni meg neten jaccani ??? csak ennyi és ha számítógépes szerverekre fel lehet e vele menni? -
peter31 #3709 Sejtettem, hogy ez lesz. Az Ms szerintem nem készült fel a drive hack-re így szerintem nincs is mód az első szériákban arra, hogy kiolvassák a firmware eredetiségét. Eleve egy "viszonylag" bonyolult folyamat a flashalés. -
Gabe18 #3708 Persze,az biztos hogy a MS nem a mi kis kelet-közép európai viszonyainkhoz fogja alakitani a dolgait... -
csak 4 hsz-t kellett volna visszaolvasnod... -
csá!
csipeltetni lehet?:)
Vagy csak simán ki irod a game-t dvd-re azt megy?
elöre is kösz -
Attila 007 #3705 UPDATELTEM
semmi tiltás nincs!!!!!!!!!! -
Szerintem ahogy irtad a cd-key lenne a "legjobb" megoldás! Bár az, hogy "azután megveszem, ha kipróbáltam, és jó" megoldás nem hiszem, hogy érdekli-e a mS-ot, mert a törések csak kelet európában(?) mennek ezerrel, nyugaton pl. a min.1000 eurós fizu mellett eszedbe sem jutna feltörni a konzolt! Emiatt nem is hiszem, hogy a live-on keresztül, ha egy módositott gépet ki is szűrnek, ráadásul el is kú.ják, akkor azzal foglalkoznának!?
Pl: eladott konzol/eladott játék (eredeti)
De remélem nem lesz "szigorú bünti"!
-
Agreal #3703 ma jön az őszi dashboard frissítés!!!!!
-
http://xbox360.blogol.hu
Minden tutorial fent van a módosításról -
Gabe18 #3701 Call of Duty 3 vagy Gears of War,esetleg RS Vegas nem rendelhető ehelyett?
-
nesztek carbon :p
Need_for_Speed_Carbon_PAL_XBOX360-SPARE -
Gabe18 #3699 Hát mondjuk egyáltalán nem örülök... -
peter31 #3698 jelenleg simán megy a live... max ha valami kódot kellene beírni, de az eddig kiadottaknál ez nem fog menni. a flashelést meg nem tudják kiolvasni a gépből. viszont az új boxok jobban védettek.
részletek...
Egy igen komoly lépés történt a firmware hack ellen, ugyanis az új GDR-3120L - 0078K típusú Hitachi meglehetősen sok borsot tört a hackerek orra alá. Tulajdonképpen minden eddigi ötletük használhatalan. Nem használható hozzá a Connectivity Kit, nem lehet SATA-n ModeB-be állítani, ráadásul egy újfajta ragasztót használnak, ami miatt nem lehet hozzáférni a drive bizonyos részeihez se.
Egyelőre csak Angliában és Ausztráliában vannak ilyen gépek, de idővel az egész világon ezek kerülnek forgalomba.
forrás x-media.xel.hu
-
Beszélgessünk erről pár hónap múlva. Pl holnap jön egy új dashboard frissítés és naívság lenne azt hinni, hogy semmi nem lesz benne a warez detektálására... -
billgates #3696 Sőt azóta nála is visszaállították a Live-ot. -
billgates #3695 Nem kell sírni!
Egyenlőre úgy túnik, hogy ez egy egyedi eset és inkább valamiféle egyedi hálózati probléma lehet a háttérben, mivel a fickó letiltott gépei nem voltak hekkelve. Egyébkeén a letiltás 2 hete történt és ezen az egy emberen kívül, aki nem is törte fel a gépét, senkit sem banoltak (engem sem). -
Elég rosszul hangzik ez, sajnos technikailag teljesen megoldható, mig egy okos chip ami ki be kapcsolható vagy hasonló megoldás ismét a warezolókat hozza helyzetbe.. -
Örülj, de rohadtul, hogy csak Live letiltás van egyenlőre. A flashelt Xbox1 -et ki is fingatta, ha felmentél Livera és lebuktál. Ott má bekapcs se vót többé.
Nem csak a multitól tiltja el az MS, hanem a pl demóktól és ami a legfontosabb a dashboard frissítésektől is. -
Gabe18 #3692 Attól még szomorú...
Amugy hülye megoldásnak tartom ezt az egészet.Mert ezzel a letiltással akkor LIVE szempontból teljessen "ellehetetleniti" az adott gép tulajdonosát.Pedig egy igen erős warezos játékost is egy-egy jó multi mód rávehet az adott játék eredetiben történő megvételére.De igy már ugye az egészről ki van vágva,tehát értelmetlen.
A pc-n bevált cd-key-es megoldás szerintem sokkal használhatóbb lenne.Mert akkor még 1-1 játékra ami multiban érdekli,akárki is áldozna.
De aki leginkább warezol,az a multiért nem fog ezentul mindent eredetiben megvenni... -
FFX #3691 szerintem várható volt -
Gabe18 #3690 "mert már most is volt reklamáció, hogy olyan gépet is kinyírtak ami nem volt moddolva. "
Na nagyszerü egy dolog ez akkor...
Mindenesetre ez egy igazán szomrú lépés.
-
Nyugogggyámálevazzeg. Majd. Nem küldik rá az összes gépre egyszerre, mert már most is volt reklamáció, hogy olyan gépet is kinyírtak ami nem volt moddolva. Tökéletesítik a technikát és majd te is én is megkapjuk a pofánkba ne félj. -
Egyelőre több ismerősöm jelenleg is nyomja live-n, nem tudom milyen hir ez, honnan szedted, vagy egyáltalán miröl van szó. A hir ugyanis befejezett ige, letiltották, ami már igy nem is igaz. -
Parancsolj -
Gabe18 #3686 És ez az infó honnan van? -
Mit? -
Csak szeretnéd. -
szabzol #3683 Igen. Elhiszed?
-
Hát, minden csoda három napig tart... -
Ajjajj.
"Viharfelhők gyülekeznek a moddolt Xbox 360 tulajok feje fölött. A Microsoft, ígéretéhez híven, keményen igyekszik fellépni a különféle moddolt konzolok tulajdonosai ellen. Első lépésként az Xbox Live rendszerből, Mac cím alapján szépen ki lettek bannolva az ilyen konzolok, azaz nem lehet használni velük az online lehetőségeket. Ez nem kis érvágás egy olyan konzol esetében, ahol sok játéknál építenek az online funkciókra. Aki tehát meg akarja úszni ezt a dolgot, annak bizony mélyen a zsebébe kell nyúlnia és meg kell vennie az eredeti játékokat, így elkerülhetőek az ilyen szankciók." -
KADARKA #3680 Megnézem....
-
Gabe18 #3679 Ha amerikai cimet adtál meg LIVE-re akkor nem is látszik.
Angol-al például jó. -
KADARKA #3678 Kérdés? Valaki lett már ki BANOLVA a live-röl?Mert nem találom sehol Rainbow Six demot!!! -