176888

-
Nekem azt mondták monitoron nem lesz olyan szép a kép!:D
LCD monitorom van!
Most akkor megéri monitorra rákötni az box-ot vagy nem?:D -
A lego star wars 2ben mit kell csinálni a Hoth Battle elején? -
Ha van monitorod akkor igen. -
hejj nem tudom hdtv nélkül van e értelme belfektetni pénzt... -
Kösz a választ,és a többieknek is,akik érdemben hozzászóltak a témához. -
spatrik #3920 Na jólvan akkor inkább veszek normál prémiumot aztán veszem használtan agémeket hozzá.Vagy ha valaki oan kedves és pesten lakik kiviszi őket elkülkdheti nekem postán.Én majd visszaküldöm:) -
peter31 #3919 Nem ez így ebben a formában nem lehet kijelenteni mint ahogy azt sem, hogy 4.2-es legyen rajta ez butaság... -
ebből kiderül h kilehet e iktatni, köszi...:D -
Dosia #3917 nekem juliusi -
#3911 Csak ezt kéne elolvasni. -
Dosia #3915 IGEN LEHET
CSAK AZ A LÉNYEG 4.2 FLASH LEGYEN rajta mert különben urjra flashelheted mert e66 hiba kodot fog ki irni -
ez azt jelenti hogy teljesen bukó a Live használata flashelt géppel? És a flash cuccot kilehet valahogy iktatni?
-
Egyáltalán nem. -
spatrik #3912 Felmenni se szabad vele?Vagy csak neten jáccani nem?? -
2006 április után gyártott géppel ne próbálkozz. -
Sziasztok,flashelt géppel lehet még a Live-on nyomulni,vagy már vége a mókának? -
konzolium.hu
itt találsz mindentt! -
spatrik #3908 Hát kb mindenhol 100k.Amit én írtam az 105 k(jobban jársz mer viszi a másoltat alapból[állításuk szerint]és van rá gari is)Egyébként legolcsóbban 96k-ér láttam legolcsóbban nem tom hol. -
pirosBoci #3907 hol a legolcsobb egy premium x360?(magyarországon) -
spatrik #3906 Gyóvanna:D105000 -
Gabe18 #3905 "10500" -ler én is veszek egyet...
-
spatrik #3904 Most találtam olyat hogy:www.olcsokonzol.hu->állításuk szerint a Core pack 80000 a Prémium 10500 HUF és ezek visznek minden lemezt(tehát a másoltakat is)Szólval azt állítják hogy alapból Flashelve van.MOst írtam nekik mailt hogy igaz-e mert ha igen akkor megveszem)És van rá gari is!!!! -
az is elég, csak kérdeztem h van e más módja...És az 100%ig viszi az írott cuccokat?
A másik kérdésem a tv, szal ha csak egy sima tv-m van akkor is sokkal jobban fognak kinézni a cuccok mint pl ps2őn ugye? -
peter31 #3902 az van más nincs, de az miért nem elég. -
Szevasztok!
Most tervezem karácsonykor egy xbox 360 beszerzését, csak azt nem tudom, hogy hdtv nélkül is szép lesz a grafika?
A másik dolog ami érdekelne az az "okosítása", vagyis h írott cuccot is vigyen. Ennek milyen formái léteznek? Én a flashelésről tudok, de nem tudom h miképpen működik. -
Ne hanyagold, mert nagyon jó dolog. -
peter31 #3899 Leharcolt mi a francot lehet vele csinálni földhöz vágta? -
Gabe18 #3898 Az apronet.hu-n nézz körbe az Xboxos hirdetések között,ott fogsz találni címeket. -
spatrik #3897 Akkor inkább jobb ha hanyagolom az Xbox livot ugye?Vagy ezt kijavították már? -
Ez nem vicc sajnos. -
sleepyhead #3895 kaptam egy használt xbox360at, eléggé leharcolt állapotban(megpróbálták megbontani, látszólag sikerelenűl :DDD), gari már nincs, 40k-t megért..
na mind1. szóval van olyan hely ahova elviszem aztán 'megokosítják'? hitachi dvd van benne. -
spatrik #3894 http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25034
Tud erről vki vmit?Vagy csak vmi hülyébbfajta vicc?Mer akkor inkább a Live-ot hanyagolom?? -
Mail címnek jó amit msn-hez használsz. Nekem pl freemailes van megadva. -
engine #3892 De live-on nincs csak, ha nem akarok kapcsolódni akkor ajánlja fel a gép a settings-nél. Az is angolul van csak dátum formátum változik.... -
Elméletileg most már magyar címre is reggelheted. Ha van mo akkor nyugodtan add meg a valós adataidat. -
engine #3890 Sziasztok!
Kis segítséget tudtok adni?
Tudom béna vagyok, de nem tudok live-ra regisztrálni.
Adnátok némi segítséget UK-hoz vagy USA-hoz?
Illetve, ha nem a live setupban, hanem előttte a gépet magyar területre állítottam az is gáz a live reghez?
http://xboxlive.uw.hu/ - itt néztem de a 3. pontnál bukom el.....
A mail cím sem lehet .hu? Mondanátok valami ingyenes com-ost?
Előre is KÖSZÖNÖM a választ! -
nahja 4 evesen egy kislany inkabb a jatszoteren ugraljon meg homokozzon. bar ezt ki lehet huzni 14 eves korig is. bar nekem volt konzolom eleg fiatal korom ota de szvsz tok zsir volt a jatszoteren hulyulni.. most meg?? egesz nap a kurva gepek elott...:( -
es milyen hatso projectoros HD tv vel nyomni? van olyan jo mint plazmaval??
ui: nekem hd sony projektoros tv-m van... es nemfogok cserelni plazmara. -
hétfö,szerda,péntek este rsgtornára jár szóval ez megvan.
-
FFX #3886 4 éves kislánynak én semmiképpen nem vennék se konzolt se PC-t. Inkább valamilyen sportra kéne rászoktatni minthogy naphosszat a gép elött üljön.