XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát ha az a kérdés mennyibe kerül akodpl nekem,akkor engem érdekelmennyit vonnak le. (téged nem ez nem is probléma,én pénzem én bajom)
Jó én meg először magyar kártyákról beszéltem.
Jöttélaollár-euro-fonttal.

mindegy, tök normális voltam, nem hazudtoltalak meg, írtam hogy oké a 20-as kártya télleg drágább.

De had ne én butaságom legyen hogy te azt mondod nem tudom megvenni ft-ért, annyit írtam hogy meg lehet, innentől engem magyar embert már nem érdekel.

Ha te megsértődsz, az egy dolog, én nem voltam seggfej veled és nem butaság, max te tartod annak,pontosan valós értelmes dolgokat mondtam,semmiféle valótlanágot nem állítottam.
Elismertem oké 2 helyen drágább, ha euro-ban nézed amásikat is, most akkor ez miatt elkezdesz rage-elni? WTF?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 21:13:49

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hogy jön ez ide? Ki nem szarja le kitől mennyit hogy vonnak? Ott van. 50 USD kárty. 50.71 USD-be kerül NÁLUK. Van ahol a 20 euro-s kártyáért 25 eurót kérnek el. Ennyi.
Többer kerül mint a kártya értéke? Igen. Ma este baromira nincs hangulatom az agybetegségedhez.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DarkSector
Oks akkor neked többet vonnak le,az egyedi eset most erre mi aszart reagáljak, te nézted az én számlámat mikor ott vásároltam 3 goldot? vagy én?
Ha átállítom leszarom euro-ba mit ír.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Segítek....

Állítsd a régiót usa-ra a pénznemet dolárra..Voálá, 50 dolcsis kártya többe fáj mint 50 dollár. Nem vált semmit sehova.
És részemről ennyi ha ehhez is hülye vagy az már tényleg sok....

Az állítás meg áll: van ahol többet kérnek érte mint amennyi a kártya értéke. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.27. 20:51:08

DarkSector
Fuck eddig is annyi forint vont amennyit ft-ba kiírt, ha a ft-ot átváltom akkor sem lesz több 50 euro-tól.
Régen 675ft volt a gold, énnekem 675ft-ot vot le.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 20:49:11

"Nincs átváltás max ha idiótán állítod be."

Talán állítsd át a pénznemet?!?!?!....... OMG....😄DD

DarkSector
"G2A-n azt veszel amit kiválasztasz és nem forintért.
Ugyan úgy akárcsak az amazonon. Nincs átváltás max ha idiótán állítod be. Hagyd már a baromságot."

"Ahogy írtam több hely is árul úgy feltöltőt hogy többe kerül mint maga a kártya."

Oks értelek,nem mondom hogy hazudsz, csak eddig 1-et látok, az árlistán a 20 euro-s kodot, a többi egyformának tünik.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 20:44:52

G2A-n azt veszel amit kiválasztasz és nem forintért.
Ugyan úgy akárcsak az amazonon. Nincs átváltás max ha idiótán állítod be. Hagyd már a baromságot.
Ahogy írtam több hely is árul úgy feltöltőt hogy többe kerül mint maga a kártya. A MM csoda hogy nem így teszi ergo náluk ezt tekinthetjük akciónak ennyi.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.27. 20:01:53

DarkSector
Amiket mutattál 1 van ami eltér, az a 20 euro-skártya, ami 25 euro. Ez igaz hogy több de csak 1, szerintem a 30 euro-s váltja.

(ettől független én a magyar kártyákra gondoltam)
(valuta G2A-ra ment, ott dollárt veszel ft-ért)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 19:55:36

A DA:I pedig szinte nálunk a legolcsóbb // bő 5ezerrel olcsóbb volt mint a lemezes. Teljesen randomok az árak, az egyedüli ami stabilnak tűnik mindig az az USA ár.

Ennek az egésznek köze nincs ahhoz hogy valutás-e vagy sem (nem váltanak semmit). Ahogy lehet kapni 50 dolcsis feltöltőt egyes helyeken 51-52 dolcsiért úgy lehet kapni forintos feltöltőt is pár százassal drágábban mint amennyit ér.

Katun
Nekem a slim ps2 is kattan néha egyet, a fene tudja mi (gondolom a dvd meghajtó).

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Katun
Körbenéztem a live marketplacet, nekünk hungarian júzereknek kemény árakat szabtak. Anyjukba nem akarnak elmenni? Maradok a lemezes kiadásoknál, amúgy jobban szeretem péntekenként porolgatni őket.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

TDC Geronimo
Holnap KSZbe lehet megint lesz black friday akció. Akkor lecsapok egy boxra már, nettó 90ből kijön egy AC bundle 3 játékkal. Az már elég kellemes ár.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ricsi234
Sziasztok! Abból mi igaz hogy a Madden 15, holnaptól-Dec.1-ig 7000? Ez 360ra vagy ONEre vonatkozik?

Kongy
PS4 alapból baromira recseg, hogyha a kezedbe veszed... Érdekes 😄 Meg szokása kattogni, csak úgy random kattant nálam 1-2-t néha.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

gduck
Az első tesztben az XO "lebombázta" a ráccsal a PS4-et 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Igen ez szokványos hétköznapi használat volt. 😄

Moby
Nos, 1 év után végre egyértelműen, megmásíthatatlanul, kétségbevonhatatlanul, elvitathatatlanul kiderül a kérdés, ami minden konzolost foglalkoztat. Ps4 vagy XBOX One?
Melyik a jobb konzol? Ideje, hogy egy mély szakmai, életszerű és átfogó tudományos teszt végre pontot tegyen a kínzó kérdésre. Íme hát!

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.27. 18:07:00

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Ja hogy te a valutásra mondod, én meg a ft-ra gondoltam amit magyar profilhoz kell....most dollár-font-euro az más tészta, ki hogy váltja ft-ra.

G2A-n pl nem drágább, az pont majdnemhogy fillérre egyezik az árfolyam szerinti átváltott összeggel.
Sőtt az árlistán sem látom hogy drágább lenne mint a wallet értéke.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 17:40:38

50 Usd

Árlista
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.27. 13:33:56

DarkSector
egy helyet mutass ahol többe kerül.

Számtalan hely van ahol a wallet kártya többe kerül mint amennyit ér.....
MM-tól csoda hogy nem,így tekinthető akciónak..😄

Kongy
Gold tényleg jó ennyiért. Mondjuk a wallet kártyák kicsit nevetségesek, hogy ugyanannyiba kerül.... 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Ja de az is brutális akció, hogy a 2990-es kártya 2990ft. 😄

Botond
Sógor kormányőr, remélem kioszt pár fülest a tolakodó arcoknak, hogy tuti tudjon hozni nekem. 😊 Tavaly jutott neki, így nekem is. 😊
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.11.27. 09:02:31
az a 1 év gold jó ár, jól felvásárolják a nepperek aztán adják 12+áfáért.
DarkSector
A többi wallet-es kártyákban mi az akció?

Valaki kérdezte, hogy hol olcsó a gold:

Moby
Felemelő olvasni ezeket 😊
Nagyobb szükségem lenne a nauralizátorra mint bármikor 😄

Kongy
Én is így vagyok ezzel, tolom még ezerrel a játékot, és mivel sok időm nincs játszani nap közben, így tuti kitart még egy-két hétig. És akkor Far Cry 4-be/ GTA V-be még kb bele se kezdtem...

TDC Geronimo
Készül egy nagy bugfix patch DAnál is lehet jövő héten már jön. Én még bőven tolni fogom akkor is. Multira még rá se néztem, de azt majd max a story után.

Kongy
Meg sajnos dialógusok is bebugzódnak, egyszerűen nem jelenik meg a válaszlehetőségem, csak az NPC-t látom, hogy pislog némán... És ez RENDSZERESEN előfordul. Szerintem nagyon gáz. Amúgy maga a játék isteni, de sajnos mocskosul bugos. De itt legalább látom mire ment el az energia, így meg tudom nekik bocsátani. Egy évente kiszart AC-nek már nem.

DummyBoy
Sajnos multiban ez sokkal jobban előjön ... A karakterek egymásban akadnak el ... Ha a kevésbé jó képességekkel megáldott nádszálderekú medzsikhorzunk megáll a kátszárnyú ajtóban, akkor bizony a kis csapat végignézi a pantomimet mögötte, mert mellette elmenni nem lehet ...

Vagy pl: azok az ability-k amikben odaugrasz az ellenfélhez, minden fűcsomóban elakadnak ... (Ez sajna singleben is van ...)

A multiban a melee karakterek legádázabb ellenfele a lootot rejtő váza, mert hiába állok neki kétkezes kalapácssal és zúzom porrá a teremben az összes metlakit, de a qrva váza még mindig egyben van ... (ha csak a pálya másik végéről valamelyik ranged kari egy puttyintással meg nem szabadít a szenvedéseimtől ...)

Full melee partival a múltkor inkább hagytuk őket, mert nem bírtuk a röhögést abbahagyni ... a bossot pikkpakk összecsomagoltuk, aztán 5 percet brékelt az egész parti egy szem váza felett ...

Ugyanezt a partit kellemesen meglepte a játék és bebugolta a kulcsot adó ellenfelet egy olyan felső folyosóra, amire nem lehetett felmenni ...

És akkor a matchmaking csodáit még nem is említettem ... mindezek mellett is nagyon tetszik a játék, csak azért érdemes megjegyezni hogy egyik csoda sem tökéletes!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Moby
A csodás főküldik miatt, de elég részletesen írtam itt róla. Mégegyszer nem írom le, nem foglalkozom már vele.

Kongy
Sajnos egyet kell értenem. DAI-ban gyakrabban vannak mozgásból eredő idegesítő bugok, NPC-k rendszeresen beállnak eléd, beakadnak, stb. De ezt már mondjuk a KotOR óta... nem értem ezen miért nem tudnak javítani... Mondjuk Unity-ben meg beestem random a föld alá... lol.

Katun
Fog valaki a Crew játékkal gurul i X1-en? Megvenném, a béta alapján instant get, de egyedül is olyan élvezetes vajon? Csak mert eléggé forever alone a 0 friendes accountom :-)

Totti5
Neked kell tudnod. Nézd meg h érdekelnek e a benne levő autók. Nekem nincs. 2 DLCt vettem mert olyan autók voltak válogatva amik eddig sosem, a többi nem érdekel.

Car Pass - includes LaFerrari, Jan., Feb., Mar., Apr., May, Jun, July packs, plus 3 Booster packs

- LaFerrari Car Pack (November) - 10 cars
- January IGN Car Pack - 10 cars
- February Smoking Tire Car Pack - 10 cars
- Honda Legends Car Pack - 3 cars (free)
- Road America Booster Pack - 5 cars
- March Alpinestars Car Pack - 10 cars
- April Top Gear Car Pack - 10 cars
- Long Beach Booster Pack - 5 cars
- May Meguiar's Car Pack - 10 cars
- June Bondurant Car Pack - 10 cars
- Nurburgring Booster Pack - 5 cars
- July Hot Wheels Car Pack - 10 cars
- August content update - 6 cars (free)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DummyBoy
Most lehet hogy meg fogtok kövezni, de ha a játéktechnikai bugokat nézzük, nem pedig csak azt, hogy a 800 fős tömegből 2nek nem jól áll a szemöldöke, akkor a Unity gyakorlatilag bugmentes a DAI-hoz képest ...

Nagyjából ugyanannyi óra van bennük, de a DAI (multi és egy kis single) halál idegesítő bugjaihoz képest a Unity sehol sincs ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

n000rbi
Totti,

Forza 5 Car Pass megér 6k-t?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DarkSector
Drive-ot miért gondolod hogy nem foltozgatják, mert egy kisebb csapat áll mögötte?

Mi okozott ekkora fájdalmat?😊
Pár napja még vigyorogva írtad mekkora jóság volt a II. vhb-s rész meg lepacsizni Napóloen haveroddal,stbstb...Aztán hirtelen a megjelenés óta áradozásból jött a vergődés...😄

Inkább várnék mert szerintem tényleg ez lesz a következő ACCESS játék....Egy ideje nem volt frissítés,és jön a karácsony.😊

Csak a Unity fő eleme ettől még használható volt és folyamatosan foltozgatják.

Ezzel szemben a PS4-en a pofánkba köptek a Driveclub-al-al és a kompenzációval.

Moby
Nyugika, a kilépéstől messze vagyunk😊 Egyelőre arra is kevés esélyt látok, hogy mostanában elindítsam, és szemenszedett hazugság lenne azt állítanom, hogy ezt sikerült siettetni avval, hogy egy rajongója jóelőre problémákat taglal 😄

TDC Geronimo
Szerintem nem fog neki az se tetszeni. Van sok sok filler content ott is és ahogy azokat elkezdi tolni egyből ragequitel 😄

Kongy
Naa azért ennyire nem súlyos a helyzet 😄 Dragon Age majd begyógyítja a sebeidet... enyémekre jó volt 😄

Moby
Jöhet! Kipeckelt szemhélyakkal várom! <#eljen>
Bár ha lehet inkább 1982-re állítsd a számlálót, a témát meg videojátékokra. Köszi!
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.11.26. 21:15:57

DarkSector
Akkor az utolsó 1bitet kell törölni. Kb a Watch Dogs-ig. 😄

Kongy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)