176910
banner
  • Botond #159813
    Sose nősülj meg, ez a tanulság. :) Meg egyszerű szegény emberek vagyunk akik a napi zsíroskenyér evés mellett fillérenként, évtizedek alatt raktuk össze a tutira valót. Ez azé nem a televagyok kategória. :) De ez itt off.

Mondjuk most akciósak ac3-4 season passok golddal, elkapkodtam a vásárlásukat. :(
  • vg
    Szeretem az ilyen tele vagyok pénzel (itt konkrétan milliókkal), de inkább szargépezek meg 360-asazok dumát. Tudjuk, biztos így van. szerk: mondjuk Moby még viccesebb, lassan Ő lesz a magyar játékosok bohóca, aki 1 játékért vásárol új gépet, pár hónap alatt megunja majd eladja a gépet és a játkot, fél évvel később vesz egy másik gépet 1 játékért, megunja, és azt is eladja.... és persze kezdi újra mert jön egy új játék és ezen összesen olyan pénzmagot bukik, hogy már egy harmadik gépet is tudna venni belőle.
    Utoljára szerkesztette: vg, 2015.06.02. 10:03:26
  • TomStorm
    :))
  • Botond #159810
    Én pont ugyanezen a vonalon engedtem el a 4k géminget. Pedig már egyben volt a zs a 4x titán x slire, meg a 14 nano csúcsprocira 64 giga ddr4-el, de rájöttem, hogy ennyi erővel kis kupacba is rakhatnám és alágyújthatnék. Szóval lett belőle más, maradt a Q9300 amíg bírja meg a 360 amíg bírja és itt is jön még idén egy X1. Az elég a heti 10, nagyon szerencsés esetben 14 óra géminghez.
  • Moby
    Nem, nagyon nem vagyok már a régi. Sőt, a csodapécém sincs már. Na nem mintha ne lenne igényem rá, csak amikor napi 1 max 2 órám van a hobbimra, és félmilka áll csak gépekben, a másik negyed meg játékokban, akkor azért elgondolkodom. És otkóberben jön köv utód, szal a helyzet várhatóan nem a videójátékok irányába mozdul :) Kettő konzol se akartam, de képtelenek normális munkát csinálni, hol itt-hol ott jobb valami, ráadásul a TR miatt amúgy is kéne majd.
  • darkSectorxxx #159808
    Az a mittudomén nagyon jó játék, énis sokat játszom vele. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 20:57:51
  • Moby
    Az FH2-t kipörgettem már az első one-on. Amiatt vettem azt. Illetve azért veszem most újra, mert elég sok játékom van a fiókomon, amikkel most már tolnám megint (GTAV, de pl. a TR is, meg FH2, meg mittudomén. GTAV megint aktuális lesz).
  • darkSectorxxx #159806
    Persze, ezt a kiegészítőt nem rossz értelemben mondtam, bárcsak néhány játéknál soha nem érne véget, csak kapnám a sokórás toldásokat, nekem kielégítő volt a 2013-as TR.
    Nagyon is, sokan csúfolták, de hát ez van.
    Nem véletlen lett 100%-os a végigjátszásom.

Batman-nél viszont nekem elég volt, amíg valamit nem változtatanak, meg Assassin Creed is.

Ne azt mondom hogy Batman-t cseréljék le egy predátorra, csak télleg a segg harcrendszer, már unalmas kicsit.

AC-nél is itt van a nextgen és ugyanaz a gagyi irányítás, minden szarban elakad, sokszor baszik arra menni amerre szeretnék, kb a Shadow of Mordorban is ez baszta fel az agyam, mikor üldöztem egy felkiáltójelest, nehogy szirénázzon, éppazértis bénázott a karakterem, meg minden cseszett fűszálba beakadt futás meg kisebb falak átudgrásánál.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 20:50:32
  • darkSectorxxx #159805
    Jogos jogos, sok játékkal van ez.
    Ezért következtettem a TR-nél is.
  • TDC Geronimo
    + Új mechanikák és a meglévők tovább csiszolása. Nóti is játékról játékra építi bele a következőbe azt, amit az előzővel tanult.
  • Totti5
    Megnyugodhatsz a Bloodborne sem találta fel újra a formulát amit a DS elkezdett. Élvezted? igen. Kiegészítő volt? nem. Akkormeg????
  • Botond #159802
    FH2.

/szerk: öregszel, ha el se adod őket hetente amúgy, már te sem vagy a régi :o
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.01. 20:36:33
  • Moby
    Egy gecijó játék. Mit kéne rajta változtatni? Új sztori, új helyszínek, új karakterek, megszokott főhős. Ugyanezt csinálja a nóti az uncharteddel. If ain't broke, don't fix it. Ahogy a művelt litván mondaná.
  • Moby
    Ezt már szintén maradóra tervezem.
  • darkSectorxxx #159798
    Úgy értem mint pl a Batman, nincsen érdemi fejlődés, lefogadom hogy a TR DE-hez képest nagyon kevés változás lesz.
    Nekem a Batman sorozat is ilyen, mindegyik látványban nekem szinte egyforma, csak más story 1-2 évente.

TR Underworld és a TR 2013-közt volt nagy eltérés, várhatunk a legközelebbire.
    Pedig dejó is lenne.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 20:17:07
  • TDC Geronimo
    Még csak a második?! Szedd össze magad! :P
  • TDC Geronimo
    Ehhez lehet egy egész üveg is kevés lenne :D
  • Moby
    Épp nincs, de Kb két hét, és jön a 2. One.
  • Moby
    Dobj be egy felest. Úgy mennifog :D
  • darkSectorxxx #159793
    Mármint meglepne ha nagyon sok javulás lenne a TR2013-ashoz képest, vagy mi a cél? 20 fps? :)
  • TDC Geronimo
    "Én úgy képzelem el hogy a TR 2013-hoz érkezik egy kiegészítő lemez."

• darkSectorxxx #159791
    Nem a TR videón, hanem a módszereken.

Én úgy képzelem el hogy a TR 2013-hoz érkezik egy kiegészítő lemez.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 19:56:52
  • darkSectorxxx #159790
    Angol megfelel? :)
  • orichalcos
    Egy részről igen, hiszek neki, más részről tőle független forrás is mondta nekem hogy az.
  • darkSectorxxx #159788
    CGI ja az oké, énis bírom a Final Fantasy-ban.
    Ha játszok.

De ha neten trailer formájában jönnek ilyenek, rá sem kattintok.
  • TDC Geronimo
    Nem olvastam el mindet de most dark a TR videón van fennakadva és arról írtok oldalakat? :D
  • Moby
    Valaki fordítson légyszi :D
  • Totti5
    Na így már nem ismernek fel!

• darkSectorxxx #159784
    Nem kevertem semmit, és azt mondam kommenteket, nem azt hogy x topikban lévő kommenteket.
  • Totti5
    Egy pre rendelt videó nem csoda. Csak egy rohadt videó, egy film, semmi más. Hinni az Xaktákban kell, nem egy videóban. Az ég világon senki nem hiszi azt hogy a Blizzard CGI-ok bármennyire is tükrözik az ingém látottakat, de kb mindenki BELEREMEG amikor megnézni azt a pár perc EPIKUS montázst. Erről szól semmi másról.
  • Moby
    Nemtudom milyen sok emberről beszélsz. Én rajad kívül senkit nem látok itt keverni a szezont a fazonnal. Te két kifejezés közti különbséget nem értesz, csak találtál bennük egy közös szót, és arra alapozva felépítettél egy egész estés standupot.
  • darkSectorxxx #159781
    Nem én nem azt mondom hogy vergődök hogy fejezzék be, hanem még1x leírom magyarul, nekem 31éves fejjel ez felesleges, és félrevezető, lásd a sok emberrt akinél felmerül az hogy ez ingame mert leirták valahol távoli galaxisban ezt a szót, és akkor most vitassuk meg hogy ingame vagy nem.

De ott van sok játék ami a végére szarabb lett mint a techdemokban, most nem csak a tr-ről van szó, hanem magáról általánosságban erről a megoldásokról.

Talán ha szétválasztanák a 2 dolgot, akkor senki nem csalódna utólag.
    Én ránéztem egyből láttam hogy ez egy mese egyértelműen látszott, csak közben látom a kommenteket itt-ott.
    mondjuk itt vicces hogy ezt akárcsak feltételezni merné valaki hogy ilyen vagy hasonló lenne a játék, semmi más csak elég lara haját megnézni vagy ahogy lépked a hóban, szerintem a Titan X techdemo lemezén nem látsz ilyet.

Meg ugye az engine-ek bemutatói, kész röhely, most ott volt régen az az U4 techdemo, most mi a seggemet érdekel egy olyan 2 perces film egy engine-el, amit 100 éven bellül nem látok játékban? Nem értem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 19:48:38
  • Moby
    Csak hogy tegyük tisztába: ha egy cég nem használ külső engineket prerenderre, az egy technológiai szintet prezentál. Mivel ez a topik (is) a ökör példákból ért, ez olyan, mint az épített versenyautók mellett gyáriakat indítani. Nyilván kurva jót tesz a kereskedelmi változat ázsiójának, sugall egy technológiai szintet, de senki nem lehet olyan ökör, hogy azt gondolja, ő azt fogja kapni a szalonban. Majd nekiáll vergődni, hogy azonnal fejezzék be a versenyzést ezekkel, mer neki nem ilyen lesz.
  • darkSectorxxx #159779
    Na látod ezt most télleg nem értem.

nem kell tudományos magyarázat, én telibeszarom ezeket és azon csodálkozom hogy erre van szükség és ez befolyásol embereket, hogy pre-order vagy nem.
    Vagyis magyarul szánalmas hogy marketing szempontból ennek helye van. (mármint nem a cgi-nek hanem a techdemonak)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 19:41:23
  • darkSectorxxx #159778
    Szerintem baromság, ettől hogy nekem baromság, még nem lesz semmi, nem történik semmi, csak kijelentettem hogy szerintem szart sem jelent.

Persze sokan rá vannak izgulva még arra is ha 1 másodpercre bevillan lara arca egy videóban, csak mondom hogy szerintem baromság, mármint mindegy hogy sziklák esnek, vagy egy ló vágtata a mezőn mert köszönő viszonyban nem lesz a játékkal, vagyis tőlem mint mondtam egy mosópor reklám is lehetne a végén a szokásos logokkal.

Ott volt pl a Dead Island 2 videó vagy melyikben mikor a fazsi fut a tengerparton, és asszem visszafelé van a videó lejátszva, na az is egy semmi, semmit nem jelent a játékkal kapcsolatban, csak egy cgi film.

A legszebb mikor rts meg rpg-knél bejátszanak odabaszós cgi-ket azt utána a játékban kis hangyákat látsz a képernyőn. Illúzióromboló részemről.

Dehát a népnek ez a jó az még ha tudja is hogy meg van vezetve , akar hinni a csodákban.
    Meg ájuldozni a filmeken.
    Én , biztos a korom miatt, már telibeszarom ezeket, sőtt meg sem nézem ha tudom hogy cgi vagy ilyen mézesmadzag.
    Feleslegesen pazarlom rá a drága időmet.
  • Moby
    Tonképp igazad van. Ez egy szabad világ, amiben bárki lehet olyan agyalágyult, hogy kifejezésekből random kiemel szavakat, majd kényekedve szerint megtölti tartalommal, majd az ostobaságcunamihoz követőket próbál agitálni.
    A szabad világnak ez is egy jellemzője. Nem a legszimpibb jellemző, de így szól a megállapodás :(
  • Totti5
    "mert kurvára senkit nem érdekel szerintem"

Biztos azért fizetnek a nagy kiadók mesterfokon űző CGI készítőket egy rahedli pénzt pár perces tréler miatt mert semmi értelme. Teljesen lényegtelen kinek nem tetszik. A többségnek igen és egy igényes, hangulatos, akciós CGI impulzus szerű pre order nyomkodást idéz elő. Ezért van, ez a lényege amióta géming iparággá vált.

Egy játékból jön 5 gameplay tréler, ha nem több. Jön 1 tízer, 1 cgi avagy inengine pre render. Mégis mi a gond?!

Egy 10 másodperces tízer pont arra elég hogy az ember agyába beégesse az infót. Ez a játék, ekkor és akkor lesz egészében látható. Ez most még 2 hétig az E3 lesz. Információ. Egy videó sokkal egyszerűbben ás átütőbben közvetíti azt mint ha csak leírnák pár sorban. Videó megosztók korában ezt kell még magyarázni?!
  • darkSectorxxx #159775
    De értem, ettől még meglehet a saját véleményem hogy rühellem őket.
    Ebből fakad a sok kamu dolog, lásd legutoljára Witcher.

Mit kellett volna?
    Inkább megelégedni a Witcher-nél az elején a sok átvezetővel, senki nem panaszkodott volna, ingame meg akkor legyen valóban ingame, de inkább akkor, ha ez kicsit később is, amikor valóban ingame felvételekkel tudnak reklámozni.

Bár itt legalább nem hivatkoznak a videón felirattal, hogy : "ingame fotage"
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 19:12:14
  • Moby
    Kurvára nem érted mi a lényege, ezért megint helybenfutsz, és csapkodsz.
  • darkSectorxxx #159773
    Most remélem nem rólam beszélsz mert akkor elég kemény benézés történt, ÉN pont mindenkinek azt mondtam hogy ez nem INGAME, szóval most ezt az illetékeseknek írd.

És nem véletlen írom hogy ezt utálom ha cgi-ket meg ilyen nem gameplay-ből származó jelenettekkel nyáladzanak, mert kurvára senkit nem érdekel szerintem.

Én meg 20 éve rühellem ezeket a szarokat.

Persze marketing, nem azt mondom hogy változtassanak a dolgon, nem érdekel, én csak írtam hogy leszarom az ilyen videókat, ez nekem semmivel nem izgibb egy leírt mondattól, hogy: "Srácok jön a TR 2015."
    Vagy egy kép, egy logo...

Én felesleges pénzkidobásnak, és időnek tartom ezeket.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.01. 19:09:40