176876
banner
  • Zavarodott
    A Fallout miatt kéne majd egy One... Számomra ez adja el a gépet. q;)
  • Totti5

• Botond #159857
    180 euróért? :)
  • arty

(és bocs Kongy!)
  • Moby
    Ja bocs, remélem most semmilyen személyes titkot nem fedtem fel! :DD
  • Moby
    Egyelőre ne foglalkozz vele. Majd ha megvan az új gépem, és nem tudom home-nak megtenni Kongy profilját, majd eljátszuk az odavisszát. De lehet, hogy azáltal törtlődik a home állapot, hogy egy másik géppel felülírom. Majd kiderül :)
  • arty
    Kongy volt profil2, ergo törölve lett, ahogyan a tiéd is! (há írtam a privibe is, csak ezen a csucsszuper oldalon szerintem nem látod, h jött privid :P )

totti :DDD oda kellett figyelnem nekem is, hogy jól írjam.... erre moby leleplezi az egészet két sorban :((( :D
  • Moby
    Hogy én tudjak játszani Kongy játékaival, ezért az ő profiljának az a gép volt megadva "primary"nek (már nem emlékszem ennek mi a xboxos megfeleljője). Tehát ott törölni kellene ezt is* (Szerintem amikor törölted a profilt, szólhatott is emiatt a rencer).

*mármint törölni, hogy az a gép a primaryje. Szerintem ehhez vissza kell tenni a profilt is, vagy nemtudom utólag ez hogyan tehető meg.

*szerk2 primary=home :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.04. 19:08:01
  • Totti5
    Belekavarodtam
  • arty
    hölgyeim, volna egy kérdésem! :)

adott xbox1 profil1 tulajdonában
    adott xbox2 profil2 tulajdonában
    xbox1-en van profil2 hómja és profil1 szintén ott a gépen - mindkettő játszhat mindennel
    xbox2-n van profil1 hómja és profil2 szintén ott a gépen - mindkettő játszhat mindennel
    ez eddig sima "hóm"-setup...

xbox1-en beléptem profil3-al (haver) és hómjává tettem a gépet, majd beléptem profil4-el (ez vagyok én) is, végül letöröltem profil1-et és profil2-t is
    (ez lényegtelen, de leírom: xbox3-on van profil4 és az a hómja, de ott van profil3 is - ergo ez egy másik hómolás, itt játszható profil3 és profil4 összes játéka mindkét profillal, minden ok)

xbox1-en valamiért mintha profil1 vagy profil2 1-1 játéka (konkrétan FC4, Killer Instinct, Sunset Overdrive) játszható profil4-el ... más játékok rendesen eltűntek a törölgetés után, ahogy pl az eaccess is, természetesen, de ez a pár game nem :O

miért? nem baj, de fura.
    lehet, hogy a törléskor profil2 hómolása nem tünt el az xbox1 gépről? csak majd akkor fog, ha hómolódik egy másik boxra profil2?
    vagy akkor se?

(ha valaki a profil1 vagy profil2 kitalált nevekből magára ismerne, az nem véletlen, mert ők is itt fórumoznak :DDD bocs :D)
  • Harlekin
    Minden cuccot első perctől ott veszem ahol olcsóbb!A boxom amcsira van állítva mivel a dashon is rengeteg minden plusz van így.A pc.xbox.com/hu ra van rakva.Tehát boxon megnézem,hogy mennyi amcsin majd oda megyek pchez és megnézem a magyart.Ha magyaron olcsóbb megveszem,ha nem akkor a pc.n megveszem amazonrol az amcsi feltöltő kártyát feltöltöm és vissza megyek x1 hez és rányomok az instalra.Ha a magyaron veszem meg pc-n akkor is vissza megyek boxhoz és az amcsin nyomok instalra.Ennyi...ha ott nincs akkor van máshol...1 mozdulat akár hol megvenni...
  • Botond #159848
    Kösz! Így fogok cselekedni, amikor eljön az ideje. Sose gondoltam, hogy egyszer átváltok külföldi storera, de ami sok az sok.
  • Harlekin
    Amcsin ott van!
    zumba
    vedd meg ott.Biztos hogy olcsóbb is mintha a magyaron vennéd...Ha a másik zumbát összehasonlítom is ez a tendencia...Olcsóbbra jön ki amcsin
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.06.04. 07:44:55
  • Botond #159846
    Nem úgy volt, hogy ezentúl minden cím elérhető lesz digitálisan is? Zumba fitness world party hova lett a magyar X1 storeból? Külföldi storeokban látni?
  • Totti5
    Copy/paste

Ami most biztos.

Karrier nem nagy szám, van és kész. Semmi több. ( CARSban jobb )
    AI egyszerűen vállalhatatlan benne, még a CARSét és bőven alulmúlja.
    Ha valakinek kevés volt a CARS pályák, akkor ebbe jóval kevesebbre számítson.
    Autók terén jobb a szórás, elég vegyes. Ez nagyon jó benne.

FFB, fizikában az egyik legjobb most. Hangokban korrekt, de még gyúrni kellene rá. Grafban a CARS egyértelműen szebb, ez Békategória érzés. Autók szépek, belül minden a helyén, nagyon részletesek és ami fontos 900 fokos pilóta animáció ebben a legjobb. Illetve ami érdekes hogy a CARSban nem működik ebben igen, pl a pillangóváltokat láthatóan nyomogatja, mozognak a fülek ahogy kell. Kis dolgok de sokat dob a belsőn.

Pályák okésak, de grafikai origára nem kell számítani. Bevilágítás nem a legjobb. Kb minden statikus.

Időjárás nincs. Éjszaka nincs ( jövőre lehet hogy lesz, nem tudni ).

CARShoz hasonló gépgyilkos kondíciók ebbe nincsenek, a graf motor is gyorsabb, PCn közel sem akkora erőmű neki mint a CARSnak, így ha Kunosék ügyesek, fix 60al átültetik, de hát nem is lehet más az elvárás...

Egy gond van, hogy Kunos csapata nagyon kicsi, kevesen vannak. Nagyon sok meló hárul 1-1 emberre. Kíváncsi leszek hogy birkóznak meg vele. Nagyon sok a munka még, hogy ebből tömegek számára fogyasztható autós élmény legyen, mert PCn most nem az.

Egy kis hangulatkeltő a végére:
  • orichalcos
  • orichalcos
  • Moby
    >a képfrissítés se az igazi

Az 60Hz lesz egy kockával sem több, bármit veszel :D
  • n000rbi
    Talán a következő patchben (jövő héten jön ha minden igaz) javítják a feliratméretet/állíthatóvá teszik, addig szüneteltesd a játékot :)
  • BlackWolf
    Sziasztok!
    Vettem egy xbox one-t + hozzá witchert . Borzasztóan kicsit a feliratok :/ Valahol nem lehet nagyobbra venni ? 32 colos tv-m van valami noname márkájú :D a képfrissítés se az igazi , de egyenlőre azzal is megelégednék ha nem folyna ki a szemem a felirattól .
  • Zavarodott
    Egy csodaszép mesét kap az ember tőle... q;)
  • xy21
    Hali! Szeretnék egy kis segítséget kérni!
    A gold live-n nem tudom jelenleg letölteni a játékot, azt írja ki hogy ebben a régióban nem lehet, és felvan sorolva hogy melyik régióban(angol, német, spanyol...stb) lehet letölteni.
    Nos én áttelepítettem a fiókomat Angol területre de még így se engedi letölteni.
    Mit lehetne csinálni?
  • Totti5
    Brothers: A Tale of Two Sons Xbox One valamikor idén. Már nincs 360am, de annyi jót írt róla mindenki hogy úgy néz ki senki nem akarja hogy kimaradjon!
  • Moby
    Headsetről jut eszembe: ha kell valakinek ilyen camo festésű, tudok hozni ~olcsón (16K). Mostanában akarok rendelni magamnak, ha köll szóljatok (persze nem kereskedelmi mennyiségben :) )
  • Harlekin
    oksa!
  • Macccy
    Csá Harli! Tegnap láttam hívtál partyba de nemtudok belépni, vagyis tudnék de minek: itt lakom a melóhelyed mellett már 100 méterre, de a headset még nem lakik itt :)) Kinect híjján még pantomimezni se tudtam volna nektek. :D
  • Moby
    Na hát nekem sem azért van mer kell :DD Kaptam repiben, anyósnak lepattintottam, nem boldogult vele, kapott helyette egy androidost (azzal sem boldogul, de mindegy), ez meg most papírnehezék.
  • Zavarodott
    Ezt a mai napi társalgást úgy ahogy van törölném innen... q;)
  • Harlekin
    A múltkor meg le hülyéztél a lumia miatt...Szerinted miért vettem pluszba a lumiát... csak ez miatt...Az LG megmarad telefonnak a lumia meg játékra!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.06.02. 13:48:57
  • Botond #159830
    Ühüm, ezért is várom nagyon az egészet meg a 4k bluray lejátszás miatt. :) Amúgy erről többször volt szó leáldban is, de le lettem hurrogva, meg gondolom a sok marhaság között bekeveredett az infó, és volt akinek elkerülte a figyelmét (pl akkor neked is).
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2015.06.02. 13:16:59
  • Moby
    Vazz én most szembesültem vele, hogy a one fog streamelni játékot windows10-re Nekem ez eléggé kimaradt, csak most, hogy feldobta a frissítésre figyelmeztetést, és nézegettem az újdonságokat, akkor szembesültem vele. A ps4-et is tolom az irodában egy psTV-n ha időm engedi, de ez így sokkal jobbabb. Nájsz.
    Remélem fogja tudni a winmobile is, akkor minden megoldott (a ps-t is tolom a telefonról is :) ). Van egy lumiám elfekvőben, ha másra nem, erre tökéletes leszen.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 13:15:00
  • Moby
    Sorry, nem sejtettem, hogy rajongóval van dolgom :)
  • vg
    Hmm lehet az DT volt, a szomszéd szobából. Sebaj, így is megtiszteltető. hint: 40 évesen ilyen szinten komolyan venni egy fórumot, cigányozni, fajtázni... majd mutasd meg ezeket az októberben megszületendő gyerekednek. Büszke lesz apjára.
  • Moby
    >Büszke és hatalmas péniszfejfedő!-re különösen büszke vagyok.

Az garantáltan nem én voltam, bár gondolom bírják a fajtádat amerre csak jársz, szal ez talán annyira nem meglepő.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 11:19:47
  • Moby
    Nem kell, hogy bánstalak, nekem is van szívem. Kapsz eleget az élettől, legyen erőd mindazt zsebretenni.
  • vg
    Nincsenek sebek, nem értem minek csattant itt ki így, mikor tudja, hogy igazam van. Alapból egy poén akart lenni. Én büszkén viselem azokat a szép, költői megnevezéseket amiket számomra költött vörös, vérben izzó szemmel. A "Büszke és hatalmas péniszfejfedő!-re különösen büszke vagyok. Sajnos most nem adott semmi extra dolgot.
  • Botond #159823
    Nyilván van vmi előzménye, de én is lemaradtam róla, hogy mi, lehet már 10enéves sebek. :D
  • Rage47
    Most mit kell cigányozni? Most kivételesen amúgy vg-vel értek egyet, #159812.
  • vg
    Ez az, még, mondjad még!!! Ilyen szavak, ilyen mondatok soha nem jutnának eszembe, ezért tanulok és ez jó! Nekem.
  • Moby
    Látom az is mély nyomod hagyott benned. Szal mindeképp megérte :D Ez jó, jól látni, ahogy meghurcol az élet. Talán majd nevel is. A sutabuta bénabalfaszságot már nem fogja, az a vonat már elment, de talán az irigységet, a mások zsebében turkálást, a saját nyomorult sikerelten tyúkszaros életed alakulásának másokon számonkérést még lehet.