176877

-
Mr Vader #9081 HY!HA VALAKI TUD FLASHELEST FEJÉRMEGYÉBEN IRJON!
E-mail:[email protected] -
Ne a demoval játsz.szerezd meg a full játékot,megéri. -
Final Night Round 3 -
Sephi!!!! #8113 hsz emet lesd meg!! en onnan szedek mindent! ha tudod fizetni akkor segitek abban hogy miketes hogyan kell csinalni.. -
turho #9077 Ezzel elindult 2 PAL xbox1 lemezem a régi gyűjteményből. A doom 3 és a Half Life 2 :) tök szabványtalan írott isobol írt, chippelt xbox1-r való lemezek. Szóval okos ember baxogatja a sammyk fw-ét az tuti. -
Sportra gondoltam :D -
Gears of War. -
burnout -
totyi #9073 csá!
Valakinek elindult ez a verzió.
Splinter.Cell.Double.Agent.PAL.XBOX360-Allstars -
Gyerekek mondjatok mar olyan jatekot amivel ketten lehet jaccani es naon utos :D -
Hy. Vki elmondaná h a patcholatlan gameket hogy kell megpatcholni h vigye is a box? -
gut.. pedig ugy jatszanek,, de igy elment tole a kedvem is ha allandoan beszarik:( -
Gabe18 #9069 Az a demo fagyott másnál is. -
mar masodszor fagy le az xbox a rainbo 6 vegas demoja miatt:( -
Azert kernek el ezek ennyit mert sokan nem ertenek hozza es asziszik hogy valami extreme dolgokat kell vele csinalni mint anno a PS2 chipelesenel :D
Sokan meg asse tudgyak amija Flash-eles :D -
Van egy
samsung.guide.to.flashing.the.firmware.inc.utils-ukt
cucc ami most nincs ezen a gepemen. Ezt tolsd le. Persze a legujabb verziot. Abba minden egyes cucc megvan ami kell hozza.
Enny. Persze kell az angol. -
flasheles:
leszeded a progit, van benne egy bootmaker.. bedugot a pendriveot..csinal belole egy boot lemezt. alaplapot beallitod hogy az usb rol bootoljon.. mindent huzz le az alaplaprol..sata, fdd, hdd, ide. minden..
osszekotod a driveot a satas alaplappal , elindit pc.. bejon a bootlemez. beirod a varazszot radugod a boxot, beinditod, ranyomsz az enterre kiir vmit a gepet. kikapcs box.. elszamol 20 mp-t visszakapcsol box es tadaaam mar flashel is...
1) ennel kicsit nehezebb
2) intel alaplapot feljtsd el ( ich5.6.7 sata chipset nemjo)
3) vegyel egy olyan sata pci kartyatr amin vt642L nevu via chipset van..azzal menni fog....
youtuben es a googlevideon is vannak tutorialok...
amugy itt egesz jol le van irva:
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=563397 -
Az tényleg nem rossz óradíj:DD -
vki mondja el a dead rising mentési szisztéme lényegét plz -
cirka 15 percért 20k azért nem semmi :D -
télleg elmondhatnád, nmameg azt is, hogy egyártalán nem volt semmi modosítás végezve a gépen, vagy az alap flash már megvolt, és te csak frissitetted? -
gabeszovicska #9060 és nem magyaráznád el hogy kell?
-
Nos en csakis Verbatim-ot hasznalok. Vagy Traxdata.
Egyebkent itt nalunk az egyik csavo kepes 20000ft-t kerni FW-es modositasert...en egyedul csinaltam magamnak potom 15 perc allat :D -
gabeszovicska #9058 mennyibe kerül a x-box360-at flasheltetni hogy menyjenek rajta a netröl leszedett gamék? és ti miylen márkájú dvd-re írtok? vagy az teljesen mindegy? mert végülis dvd-dvd.. bár én ha kiírom a játékokat biztos hogy minimum egy phipis-re írom. úgy látom az 800ft... tdk és verbatim az még drága 8,5-ös korongok -
Haver pont most meséli MSN-en, hogy ms28at konzolboltban 30ért vállalnák el módosításra, mert ezt csak csippezni lehet. MUHHAHA. Szarházi hazug csalók :) -
Ja:D
-
hoppp!!!!! pont eleg gyors voltam:D -
nemtom melyiket erdemes... a samsunghoz egyfolytaban jonnek ki az okositasok. 5.1 nel tart, mar elegge ra van gyurva az xbox1 temara.. nomeg olyat is tud hogy alapbol lassu a dvd olvasa.. alapbol gyors.., sztan az erdekessegek hogy alapbol lassu amig be nem teszel egy eredeti jatekot utanna gyors lesz , es forditva.. azaz gyors de egy eredeti jatek utan meg lassu...
nekem a legutcso fog telepulni par napon belul -
------------------------------------------------------
Xtreme firmware 5.1A,5.1B,5.1C,5.1D for TS-H943 Xbox 360
------------------------------------------------------
Single Layer!, FirmGuard, Multi Speed, Media Stealth, One Firmware, Xbox 360 backup and extraction firmware modification!
Features
-----------------
(v5.1) Open Tray errors fixed (PFI and SS read routines updated)
(v5.1) 5.1c (Dual speed, default fast) and 5.1d (Dual speed default quiet\slow) read speed (Originals unaffected). Both toggle with original Xbox1/360 disc
(V5.1) Xbox1 DDE errors caused by firmware, patched
(V5.1) Possible Xbox1/360 DDE errors caused by firmware, patched
(V5.1) Single Layer DVD disc support(+/-RW) for both Xbox1 and 360
(v5.1) New easier batch file "Make Xtreme firmware.cmd" to make all firmwares. -
mielott valaki letoltene a szar 5.0 as Xtremet!!!!!!!!!!!
amugy a media centeres dolog ugy mukodik hogy a pc-ddel kommunikal az xbox.. a gepeden xp media center editionnak kell lennie.. avagy windows vista ultimatenak... ott beallitod hogy melyik mappabol szivja a fileokat es az xbox megjeleniti hogy mik vannak a mappaban .. zene, kep, video... -
Kis Nato #9051 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy milyen meghajtójú x360-t érdemes venni, hol lehet megokositani és ha meg van tuningolva viszi-e a régi box játékokat is?
Válaszotokat elöre is köszi! -
Hol találok xbox360live játékosokat ? -
Nem játsza le az avit a 360.
-
ja és mégvalami olvastam ezt a firmware 5.0A ez egy program ami flesseli a gépet vagy mi ezt léci fejtse már ki valki nekem meg azt is hogy honnan tudom letöltenia Medi acentert mert csak annak a segítségével játsza le az avikat a box igaz ?
előre is köszi a segítséget de a lenti hozzászólások segítségét is várom bocs de ebben a témában zölfülű vagyok -
Nah megvan a GOLD, úgyhogy a kommentet levegőnek is lehet venni -
http://progamer.smsbase.hu/
itt vannak x360 gamek
-
amikor az xbox oldalon regisztrálni akarok nem tudom beírni a születési időt pedig az kell pls valaki segítsen
ja és mégvalamihi én is vettem egy XBOX 360at ultra király ,eg vettem hozzá egy Gears of War-t is meg a FIFA07 et alapból adták hozzá ez így mind szép és jó csak a GoWot már végigjátszottam fifás meg nem igazán vagyok ugyhogy töltöttem le hozzá játékot csak hallottam hogy ki kell csippeltetni nics más megoldás ha nincs valaki le tudná írni h azt ogy kell? és nem lehet vmilyen programmal megoldani?
-
-
sf -
Hupsz hát ezt észre sem vettem :S
Bocs
A másik. Ugye a goldot, ami premiumhoz alapfelszereltség, úgy kell aktiválni hogy megadom Redeem Prepaid Codeot.
Na és ez a kód hol van?
A dobozban semmi ilyet nem találtam...