XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog Karácsonyt Nektek! 😉
n000rbi
Boxos karácsonyt! 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Boldog Karácsonyt!😊
lac coo
Gyors kérdés : 360-on hogy tudom kivinni a hangot az erősítőre? A tv-re az av zsinórral van csatlakoztatva.
THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Moby
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Boldog karácsonyt mindenkinek! 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Köszonöm mindenkinek!<#worship>
Botond
Ezer éves technika ez, wownál már egy évtizede ez van. 😄
TDC Geronimo
Egy valamit megfigyeltem múltkor boxnál patchelésnél. 5.7gbos patchet szedett le AC, de fél óra után kiírta már, hogy ready to start, pedig az én netemmel az idő alatt nem szedett le csak 1 gigát. Hogy csinálják, hogy nem kell megvárni a teljes patch leszedését?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rage47
en is ezt hittem magamról aztan csak ez volt a boltban es élőben nagyon jol nez ki foleg a kontroller
TDC Geronimo
sunsethez jó szórakozást 😊

Azzal kezdj, mert DA nagyon hosszú

gduck
Grat, jó játékot!

UI: bár nekem a fehér továbbra se jön be 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Totti5
Szép pakk!<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Először is Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!!
Aztán az én saját ajándékom magamnak(igaz megvan tegnap óta de csak most bontottam ki😊
gduck
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!

Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.24. 14:07:03

Harlekin
Minden játékosnak platformtól függetlenül Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!<#kacsint>

Totti5

gduck
Ezt írtad:
"Sziasztok! Az miert van h 1 Tb-bol csak 700gb-ot lat a gep? Cod-os bundle csomag. A masik h le akartam tolteni egy bd lejatszot es hibaval leall a felenel a letoltes(amit nem tudok hatterbe tenni). :/"
majd 5 órával később ezt:
"Na most adtam fel teljesen, viszem vissza, cserelik ps4-re..."

Mégis mire számítottál? Megdícsérünk milyen hozzáértéssel és türelemmel próbálsz egy számodra ismeretlen elektronikai berendezést beüzemelni?

Muttley

Just do it :)

Seth
Pont ezt akartam írni. Annó már a körmömet rágtam,annyira idegesítő és amellé unalmas volt az eleje. Ócska indusztriális környezet, a kedvem elment az egésztől. De aztán szerencsére jött a friss, zöld környezet, onnan már nem volt rossz, de közelében sincs a régebbi Rare játékok színvonalához

PSN ID.: Beegabor

Kongy
Na az a Kameo sem egy nagy szám. Az elején bedob a mélyvízbe, fél óra tömény anyázás, és utána jön a tutorial, ami addigra már tök felesleges.... nem volt ez átgondolva.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Akkor maradnak a legok semmi értelmes.Köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

+ epic mickey 2, Toy story 3, Fable 2

Úgy nézem itt ki is merül, igazából egy wii-re lenne szükséged szvsz 😊

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Tiszta hulyek vagyunk: Kameo - elements of power. A Rare utolsó értékelhető játéka.

Egyébként: http://www.co-optimus.com/system/1/xbox360.html

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

grebber
Ezeket ismerem és nem a tesomnak + barátnőjének valóak.

Ilyen Lego szerű "gyermek" cuccok nincsenek?

Lunki88
Army of Two, Left 4 Dead 1-2, Dead Island, Borderlands 1-2, Halo Reach, Resident Evil 5-6, Gears of War 1,2,3 egyelőre ennyi jutott eszembe.
grebber
Ilyen sok van? Mert nem győzöm jegyzetelni <#idiota>

Totti5
Ja, a béta nem volt elég elrettentően szar, majd követlező résznél nem lesz és eladnak hypal 20 milliót 😄

Rage47
Activision mindig tudta, hogy kell reklámozni 😊
Ricsi234
2. <#eljen>

Totti5
Nem hogy tüntetnének ellene!

TDC Geronimo
ejjha de sok a birka, Köztük én is aki anno ezért pénzt adott 😞

Totti5
"Az ünnepek apropóján a Bungie is közzétett néhány számot a Destiny kapcsán. A fejlesztők szerint eddig közel 13 millió játékos (12 869 066, hogy pontosak legyünk) próbálta ki az online FPS-t.

22,93 millió Guardiant csináltak, és 872,4 millió órát töltöttek el a játékkal, vagyis átlagosan 67 órát játszott mindenki."

Moby
+1 😄

Neeeeee dörzsöljétek a lámpást,nem hiányzik a dzsin.....
TDC Geronimo
Hát aki azt mondja rá biztos nem játszott vele, mert köze nincs hozzá.

Totti5
De,de,de ez csak egy Infamous lopás, de semmi egyénisége.

Moby
Egyébként ez az a játék, amit nem lehet jól bemutatni. Emlékszem, megjelenés előtt szinte nem is érdekeltek a videók. Euro cikke hozta meg a kedvem. Sztán végigjátszás után véletlenül belefutottam az e3 trailerébe, és úgy, hogy értettem mit látok, azonnal be kellett kapcsoljam újra 😊

TDC Geronimo
Sony jó nagy pöcs volt, hogy annyira ragaszkodott az IPhez, hogy ezzel elüldözte onnan insomniacot. Ez ha lenne PSen is, sokkal több emberhez eljuthatott volna.

Moby
Jaja. Ennek a generációnak a legjobb exkluzívja eddig, és 2014 legjobb konzoljátéka is.

TDC Geronimo

Ezt veszem egyből meg miután letoltam teljeset. Idén én még játékkal így nem szórakoztam, mint ezzel. Sőt, lehet nem csak idén...

grebber
Xbox 360-ra tudnátok mondani pár akár osztott képernyős coop-ot vagy akár olyat mint pl a Lego játékok ahol mindvégig párban lehet menni + esetleg van benne bossharc stb.

Bejössz ide leírsz egy nagy adag képtelen baromságot, majd átmész a ps4 topikba ahol ég és földnek titulálod a különbséget és vered a melled milyen jó a ps4 és milyen rossz az előzmény, és az itteniek az "xboxotok"?😊
Meg tipikus fanatik hozzáállás?😊
Milyen érdekes hogy a Sony gépen amin aztán a multimédia végképp nulla elsőre játszani jutott eszedbe és nem filmet nézni,nomeg nem tűnt fel hogy ott sem kapod meg az 500gb-t..😄
Arról már nem is beszévle hogy az alatt a pár óra alatt amíg nálad volt nem játszottál,filmet akartál nézni feleslegesen BD lejátszót leszedni, majd amint megjött a ps4 egy raklap játékkal nekiestél játszani.
Maximálisan hiteles! 😄

Szép munka! <#kuss>
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.23. 13:34:43
Harlekin
Igen ez a fogást találni pont ugyan úgy igaz az értelmetlen kommentre is!!Remélem ezzel is segítettünk,mert ugye kérdés az nem hangzott el tőled csak 1 röpke észrevételezés ráadásul arról amiről MINDENKINK tudni illik!
És igen a te hibád,hogy a gondolkodást arra cserélted amire nem kellene!<#kacsint>

És neked is boldog karácsonyt a "kedvesedel" ha már ps4 topikban első hszben annyira áradoztál!És prezentáltál egy hogyan keletkeznek a kedveséről szóló hszek mintapéldát!!!<#kacsint>
Moby
>és mivel nem játszok

Igen, ez volt az egyetlen, ami a nulladik posztból is lejött. Ilyenformán szerintem tökéletes mindegy mindenkinek, hogy ezt a tevékenytelenséget min folytatod a jövőben. Pusztán az agyatlan csapkorászást nem szívlelik seholsenem. Platformfüggetlenül. Témafüggetlenül. Én személy szerint örülök annak, hogy lecserélted az xboxot. Annak már kevésbé, hogy ps4-re, mert abban a topikban is érintett vagyok, és láthatóan ott folytatod az itt elkezdett hadonászást. Ez nem a választott platformodnak szól, hanem a személyednek.

Totti5
Ez rendben van, de honnan tudod akkor hogy Ps4 a királyság és nem véletlen pont a WiiU? Ha nem játszol... Nem teljesen tök mindegy?

Az már megvan, de az Alient berántottam 6k-ért 😊

TDC Geronimo
DA 7.7k ma boxra oO

Már a 11ks eredeti ár is rablás, hát még ez. Vigye, akinek még nincs meg. 8k-ért kap 100+ órányi contentet.

Smithie
Na akkor ha minden xbot kiadta magából a frusztrációját annyit elárulok, hogy ajándékba kaptam és mivel nem játszok, fogalmam nem volt mi ez a "One"... De utólag utána olvasva valóban az én hibám, hogy elfogadtam... Tipikus fanatik hozzáállás, hogy ha valakinek nem tetszik amit írnak a kedveséről akkor belekötnek bármibe amin fogást vélnek találni...

Az én hibám, hogy volt merszem itt segítséget kérni, ezért esdeklem a megbocsátásért!

Boldog Karácsonyt!
Utoljára szerkesztette: Smithie, 2014.12.23. 10:48:30

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Azzal nem is lenne akkora gond, hogy ők hogyan adják meg, ha ezzel mindenki tisztában lenne, nem lennének félreértések.