176910

-
új profil, új silver live regisztrációval -amihez jár 1 hónap gold. A régi profil maradhat, én is így toltam 4 hónapig (4 profilt csináltam) -
De akkor ez a 3 lehetőség hogy is van? Új profil kell nem? -
amdrula #14695 Sőt ez még nem is az őszi xD -
amdrula #14694 Xbox 360 Firmware Update
Filename: 169_xbox360firmwareupdate_di...
Duration: 20:54
Posted: May 26, 2006
Downloads: 4,163
Ez az őszi update... hogy jön ez ide? -
http://www.gamespot.com/downloads/6151956 -
Jak16 #14692 igen ,persze, nyugodtan. -
Jak16 #14691 ezt honnan veszed? -
Szóval azt mondjátok nyugodtan engedélyezzem? Menni fog a netes játék? Pgr3 ról volt/van szó. -
frimware update is lesz a dashboard frissitesnel :\ -
másolt játék és igazi között nincs különbség! csak annyi hogy a rendes gép nem játsza le!, ennyi -
Érdemes mert javításokat fog szedni. Néhol elengedhetetlen pl oblivion. -
"An update is available for this game from Xbox Live. If you decline this update you will be signed out from Xbox Live."
Ezt lehet engedélyezni? Másolt játéknál?
-
EasyLife #14685 Én kapta megy leveletxbox live tól amiben ezt írják:
Stay Gold! Your Gold Trial is almost up. click your game card and go to accaunt managment to keep playin ad getting exclusive contect online.
ez mit takar?
én nem találtam semmit az acaunt managmentbe -
Zozo76 #14684 Akkor erdemes kihasznalni a 3 lehetoseget, aztan venni az egyeves elofizut. Hisz elotte akkor meg az eredeti 1 honaphoz jon 2 plusz. :) -
Akkor nem. Végülis meg lehet ezt oldani a 360 száma alapján vagy valami. Nem tudom, csak tippeltem. Nem vagyok jártas az ilyesmiben. -
haveromnak a 4. nem ment, nem váltott át goldra -
Hát az van, hogy nem tudod letörölni. Természetesen, ha egy full újat regisztrálsz, akkor működik. -
Új profil esetén csinálható meg ez háromszor, de akkor pontoknak fuccs. -
Régen működöt 3-4 alkalommal de azt hiszem most már nem. -
Zozo76 #14678 Tenyleg! Ezt en is olvastam valahol itt a neten. Valami olyasmit hogy akarhanyszor regisztralsz annyiszor 1 honap... De valahogy nem hiszek benne. Gondolom a jatekok single menteseinek is kampo akkor. Vagy nem? :) -
Eretnek #14677 Nem indul ujra ha letörlöd és csinálsz ujat?valahol ezt hallodtam
-
Menj csak nyugodtan! 1 hónap bőven elég kipróbálni. Ha pedig tetszik akkor meg érdemes a 12 hónapos kártyát venni mert a többi erősen lehúzás az ár/érték figyelembevételével. -
Figyelj 4600 Ft-ért már kaphatsz 3 hónapos LIVE tagságot olcsitól. Annyi idő alatt kipróbálhatod és rájöhetsz, hogy megéri-e ez neked.
-
Zozo76 #14674 Koszi a gyors valaszt. Akkor addig nem megyek a LIVEra. ;) -
Ha regisztálsz, onnantól kezdve egy hónapig van GOLDod. Ezen nem lehet változtatni. -
Zozo76 #14672 Lenne egy kerdesem. Ha belepek az XBOX LIVEra (ugye jar egy honap a geppel) akkor azonnal el kezd ketyegni a szamlalo? Mert meg nemigazan ismerem a GOWot es eleg gaz lenne igy jatszani vele a neten, kicsit meg gyurnem single-ben. Viszont mar szivesen korbeneznek a LIVEon. Toltenek le demot, stb. Vagy meg lehet oldani hogy nem "induljon" el az egyhonapos GOLD "elofizetes" hanem csak meg SILVER felhasznalokent legyek ott? -
Hát az szép!
-
De a cetli akkor is röhelyes. Egyszer jártam hasonlóan, csak akkor meg az volt, hogy a cédulán 10e volt, de a gépben meg 18e. Azt jött, hogy ez most így nem jó. És a legszebb az egészben, hogy kifelemenet még sípolt is, azt még a biztonsági őr is kötekedett. De legalább 10e ért kaptam meg. -
Ghost Recon Advanced Warfighter :)
Amúgy simán megvehette ennyiért, ugyanis tényleg lehet 10k-ért kapni mégpedig az Árkád beli MM-ba.
[Szerk. Bocs benéztem, fáradt vagyok. :) MM noob fuckers :D!] -
De azé kicsit sem feltnőek azok a szép nagy betűk a borítón. -
Mázlista embör vagy te vázeg! Sok MMes barom. -
Ezt a mákot!;Ð
-
Zozo76 #14665 Sziasztok!
Regi XBOXos vagyok, matol boldog (remelhetoleg) XBOX360 tulaj.
Mindjart vettem 2 jatekot is a gephez a Mediamarktba.
Ha minden igaz az egyikkel NAGYON jol jartam.
Legalabb is az 576 arlistaja szerint: Gears Of War 15 299 Ft
Csinaltam itthon egy screenshot-ot mielott felbontottam a DVDt.
Nezetek csak meg melyik program matricajat tettek ra!!! :)
-
Hát mondjuk szálítással együtt itt is megvan annyi.
Mert 20 kg-ig 8 ojró de hogyha többet rendelek egyszerre.
Legfeljebb rendelek mellé egy távirányítót az is csak 2000Ft:D -
Gabe18 #14663 Nekem is ilyen volt a monitorhoz asszem.Nem láttam különösebb hibáját,kép volt,hang,volt...És még én is 4000 valamennyiért vettem... -
TÉnyleg meglepően olcsó. Én még 4000ért vettem. -
Ez szar vagy tényleg ilyen olcsók? -
bazzeg, boltokban nincs verbatim/ricoh dl lemez? megnézem egy media marktban meg egy electro worldben is, előbbiben csak fuji dl volt, másikban semmi...fasza... -
GazCamp3r #14659 akinek flash-elt box van, az szted ne szedje majd le? mert emléxem, hogy anno volt ilyen védelem, hogy a flash-elt gépek bexartak...
(bár abba ha jól emléxem bele bukott a microfost)
ilyen várható most is? -
GazCamp3r #14658 Sziaztok, olyan kérdésem lenne, hogy nekem van két profile-om, egy online, meg egy offline, de 2.-ra nincs szükség, és szeretném letörölni. Vki megmondaná, hogy hogy lehet?