176910
banner
  • sztechnika
    Akinek kell leiras,hogy hogyan irjunk ki xbox 360-ra játékokat az küldjön privit.(képekkel,szöveggel,kellékekkel 1ütt)
  • Arms
    Az érdekelne, hogy még nem írtam gamet és hogy csak amit leszedek öszzeillesztem ha kell és kiírom Clone cd-vel és kész?köszi
  • Grove4
    Nem amint betette a faszi a jól kiírt lemezt onanntól már a GoW is futott rendesen.
  • partizan182
    Asszem a 4.1-es samu firm-nek vannak gondjai konkrétan az eredeti GOW-al, úgy tűnik belefutottál...
    CloneCD tökéletesen müxik nálam (pedig Hitaci, az érzékenyebb a lemezekre), a lehető leglassabban írd ki a cuccot, így 40 perc, de semmi baja.

És vegyél eredeti játékot is :)
  • Grove4
    Köszi!Mások véleménye is érdekel,mégegyszer köszi.
  • Adi
    PIO 111D-m van és dvd Decrypter-rel írom ki a játékokat.
    Tutorial
  • Grove4
    111D lenne a gépbe.Most LG van:).Namost azt szeretném kérdezni hogy lehetsges e ez amit mondott a csávó és hogy ti hogy írjátok a gamekat h jó legyen.
  • Grove4
    Sziasztok!Lenne egy problémám.Nemrég elvittem a boxomat flasheltetni, a faszi meg is csinálta,hazavittem,írtam ki rá játékot imageburn-al (18-19pec alatt kiírta)2 napig ment minden jól szuper minden aztán harmadik nap bekapcsolom játszok 2 percet aztán két sípolás és pixelcsíkok jelennnek meg a képernyőn.Mondom nem baj bekapcsolom még egyszer,újra ezt csinálja(a másolt dvd-vel csinálta ezt)Beteszem a másik írott DVD-t két sípolás és zöld képernyő.Aztán még az EREDETI gears of War-al is ezt csinálta.Visszavittem a faszihoz, ő azt mondta hogy azért mert nem Clone cd-vel írtam és az a progi (imageburn) nem zárta le normálisan a lemezt így vitte egy két napig majd lefagyott és azért nem vitte a GoW-mert frissített vmi BIOS-t a gép és akkor az se indul el.Aztán betett egy jól kiírt DVD-t a gépbe és a probléma nem jelentkezett.Azt mondta hogy a cloneCD-vel kiírni és jó lenne ha PIONIER
  • Zsoltika 007
    Szerintem se kell egyből a legrosszabbra gondolni. Valamelyik nap nekem se működött a live.
  • Unreal1942
    Nekem se ment tegnap este. Lehet, hogy valami központi hiba volt.
  • Guri
    Sziasztok!

Sikerült hozzájutnom egy XBOX360-hoz. Tegnap este a live-ot próbáltam volna ki, de nem engedett be.
    Windows Live ID-m van (nem MSN-es, vagy Hotmail-os), de nem fogadta el.
    Segítsetek mit rontottam el?! Gamertagnak azt választottam, amivel már offline játszottam. Email, pwd jó. Mégsem megy!
  • CSOCSO
    ss patch elvileg ahhoz van hogy nyugodtan jatszhatsz vele neten, nem tudsz lebukni hogy masolt jatekkal jatszol.. elvileg SS patched nelkuli jatekkal is tudsz jatszani.. hogy lebuksz-e?? fogalmam sincs.

patchelni mar probaltam.. kevesebb sikerrel.. nem is szarakodok mar vele... talan a jatekaim fele nem is SS patched megis jatszottam veluk es semmi bajom (lekopogom)
  • TrIp
    délután benyomok majd képet róla... :)
  • teddymac
    [SS PATCH INCLUDED] -ez mit jelent?
  • Attila8805
    Légyszi mégegyszer mert az rca ig értettem.:D
  • Gabe18
    Az a fájdalomdíj biztos...
  • Police88
    ha van ilyen csatlakozó a videókártyád hátulján akkor simán ha nem akkor kell egy átalakító ami a kerek fekete sok lukút átalakítja ilyenné... :D
  • Kaplan
    Hát ez a New Wave nagyon amatőr banda... :DDDD
  • sztomy69
    Nem tudjátok, illen kábelt lehet vhogy PC-re kötni?
  • Attila8805
    Hát de ha itt lesz a moncsi mellett a box akkor már nem ér el a tv-hez a hang.
  • Casper007
    Na végre!! Megjött az XBOX! (Már végre működik is) Az Oblivionnal sokáig nyomtam, majd leesett a látványtól az állam, de a poén, hogy a tesztelők benhagytak egy Dead or Alive Xtreme 2 lemezt a gépben! Haha! Így nyertem egy játékot.
  • TrIp
    veszel egy RCA aljzat--> jack dugó átalakítót és ezt bedugod egy jack aljzat--> jack aljzatba és ebbe mehet a füles :D
  • cenobite
    Vagy a tv-dre kötöd a fülest. Nekem olyan fejhallgatóm van, aminek van vagy 4 méter vezetéke. Szóval valami hasonlót vegyél. :) Itt van ni!
  • Attila8805
    Ok thx.
    és milyen átalakító kell?
  • TrIp
    szerintem azon a fejhallgatón nem fogsz hangot hallani... max a pofázásokat liveon :D
    viszont veszel egy átalakítót és a vga kábel 2 rca csatijára, akármilyen fejhallgatót ráköthetsz...
  • Attila8805
    PLs valaki válaszoljon.
    mert akkor rögtön veszek egy vga kábelt és míg nem lesz más megoldás addig el leszek a fejhalgatóval is.
  • babus
    Szia.Nekem is meg van,de nem tudom működik vagy sem és hogyan.Milyen gép kell hozzá?Pár dolgot le irhatnál.Köszi.
  • teddymac
    [SS PATCH INCLUDED] -ez mit jelent?
  • Attila8805
    Hogy lehet hangot kicsiszolni a mikrofonos fejhalgatóból?
  • ThugEdge
    van egy gondom:
    van egy x1-es gém,ami csak 50hz-et támogat,hogy tudom megoldani,hogy a wide tft-n menjen?megnéztem a vga kari kontrol paneljén és nem támogatja,de gondolom ennek amúgy sem lenne köze hozzá?
    mert van aneten egy leírás de az pont az ellenkezőjére igaz,ha 60hz kéne
  • ThugEdge
    monster madness demó a lájvon
  • Zsoltika 007
    Amúgy tegnap éjjel környékén nektek is elment a live? Mert nekem nem tudott fellépni pc-n viszont ment a net.
  • Zsoltika 007
    Lehet össze olvastam az alatta levővel.
    Jogos.
  • KILLER2
    Nem, PCn. Pedig nem gyenge. 3 Ghz proci, 1 GB RAM GeForce 6600 videókártya. De ez akadt. Nem semmi mi? Bár gondolom scak nem tetszett nei valami.
  • Zozo76
    HALO ALPHA a neve. PCn fut, kis 2Ds shootter. Asszem a neten is lehet nyomni. ;)
  • Zozo76
    "Hogy merészeled magad "hit-hű" konzolosnak mondani ha nem vagy halo mániákus!!!?"

Valamit nagyon beneztel... Olvass vissza. Ki linkelt HALO kepeket? Ki irta hogy AZERT veszi mar a masodik Microsoft konzolt mert HALOt imadja? ;)
  • kisaba
    Már megoldottam köszi
  • ThugEdge
    nem tudjátok, hogy a shadowrunban lesz singli is?csodálkoznék,ha nem,mert mindenhol csak a multijáról áradoznak
  • kisaba

Leszedtem ezt:
    Lost.Planet.Extreme.Condition.PAL.XBOX360-Allstars
    Kicsomagolás után csak egy iso file-t kaptam. Nincs semmi mellette. Csak simán ezt az iso file-t nyomjam be CloneCD-be, vagy kell valamit csinálnom, hogy menjen?
    Bocs a warezért, ha ide nem akartok, akkor légyszi valaki priviben adjon tanácsot!!!
    Köszi
  • CSOCSO
    kb en is annyit jatszottam vele...