176910
banner
  • Olcsi2
    > Semmi single nincs benne, ez mondjuk szerintem nagy hiba

Micsoda veletlen, mi ;)? Eloszor Halo 3 Beta, aztan a csalok kiszorasa a Live-rol, most meg Forza 2 meg egy csak online jatszhato shooter nemileg olcsobb aron, mint a tobbi uj game... Mintha ez az egesz a tiszta online jatek "nepszerusitese" volna.
  • Adi
    Én leszedtem.
    Olyan mint az unreal tournament. Csak itt különbőzö fajok vannak és azoknak különböző tulajdonságaik vannak: pl.: Elf gyógyítja saját magát. Akkor a nagy troll állat meg szívosabb.
    Van benne mágia. Például az elég nagy flash, h már szanaszéjel löttek erre fogod magad felteleportálsz az emeletre mondjuk vagy csak a szomszédos szobába oda dobsz egy élet fát és beállsz alá és meggyógyulsz ezek után megnézzed hol van az ellenség a falon át és vissza teleportálsz és megölöd.
    De tudsz olyat, is hogy ilyen tüskés kristályos vmivel eltudod torlaszolni az ellent. Én például azzal szivattam őket, h fogtam és a zászlot amit elakartak vinni tüskés vmit nyomatam rá és úgy szedtem szét őket.
    De tudsz még ilyen szörnyeteget is ráküldeni az emberre. Szóval nagyon sok lehetőség van.(láthatatlanság, super gyorsaság stb.stb..) Tényleg hatalmas lehet ez multiplayerbe.
    OFFLINE: szerintem ellehet vele szórakozni. Én rookie-n nyomtam tegnap de így is megszopatott a gép párszor!És még van 4 nehezségi fokozat.
    Szerintem probáld ki, ha vágysz egy kis offline party game-re!
  • Olcsi2
    Megjelenik itt is a Trusty Bell. Sot, ha csinalsz japan accountot, a japan marketplace-n mar van ingyenesen letoltheto jatszhato demo is a game-hez (angolul raadasul! allatjo) Az persze nem biztos, hogy itt is csinalnak majd ilyen masina bundle-t hozza. A japanoknal ez azert fontos, mert ott egy-egy ilyen jatek miatt megveszik a gepet siman. (Igaz, vegigjatszas utan hugyer-szarer szabadulnanak meg tole... :)
  • LordAndrew
    Köszönöm szépen a gyors válaszokat
  • danybuilding
    Sziasztok! Legyen szíves valaki segítsen, mert szeretnék venni egy x-box 360-at de sajna elég nagy a kavarodás bennem, s az az igazság, hogy nem is tudom milyent érdemes venni! Szóval tök hülye vagyok az egészhez s ha valaki tudja honnan és milyent az segítsen. De írott játékokkal szeretnék játszani, mert nem vagyok kőgazdag! :)

Varga Dániel
  • arty
    a PIO-rol azért terjedt el h jo 360-hoz, mert a gyári FW is dvdromnak irja meg a dvd+dl lemezt ... kb minden normálisabb iron allithato a booktype és ha jol irja a két favorit mediat (verba/ricoh) akkor ugyan olyan jo MIND
  • tejföl
    Nekem a 110-es legutolsó fw-rel csak 2.4x-sen ír. A 111 már vígan pörköl 8x-an. Igaz hangja is van rendesen.
  • Ewergo
    Lehet hogy a Pájok nagyon jok, de Xbox progi iráshoz "tökmindegy" milyen. Irja a dupla réteget...! Én LG-vel irtam vagy 8-at.

A jobboldali utolso gamát ismeri valaki?
  • LordAndrew
    Sziasztok,

már volt szó a fórumon róla, hogy a Pioneer írók a legjobbak Xbox 360 game írására. Jelenleg kétféle írót lehet általánosan kapni a boltokban: 110D és 112D. A kérdésem: melyik a jobb? (Kizárólag game írás szempontjából vizsgálva)

Előre is köszönöm a segítséget,
    Andrew
  • Ewergo
    Valaki ismeri a Trusty Bellt? Vagy csak Japanban adják a core pakhoz?!
  • kisaba
    Én próbáltam tegnap szedtem le este!
    Nekem így elsőre bejött kicsit olyan mint a CS kis mágiával megspékelve :D
    De ha nem nyomod lájvon akkor ne is szedd le, mert ha a traininget végignyomtad azután semmi nincs, max botok ellen játszhatsz, ami nem nagy szám...
    Semmi single nincs benne, ez mondjuk szerintem nagy hiba. Legalább gey olyasmit belerakhattak volna, mint anno a Quake 3-ba, hogy egymás után következő pályákat kell végignyomni, aztán egyre nehezedve elérsz a főellenhez.
    Aki nem liveozik annak felesleges pénzkiadás
  • Guer
    ok lehet hogy igényt tartanék rá pár napon belül kiderül...
  • Olcsi2
    Az enyemet 17ert vihetned... ;)
  • Olcsi2
    Hat, ha valaki azt "leszedi", akkor sok orome nem lesz benne a training palyakon kivul. A jatek full - es kizarolag - online.
  • CSOCSO
    shadowrunt vki probalta mar? vagy meg senki nem szedte le?
  • CSOCSO
    kiirt jatekokat is le lehet ellenorizni hogy SS patcheltek-e???

ha igen pls vki irja le hogy mivel es hogyan

btw ha vkinek kene az iXtreme 1.0 Samsung es nem tudod honnan letolteni, akkor szolj mert felrakom netre...
  • Guer
    vinyót mi pénzért lehet kapni boxhoz? (használtat... (ha, eggyáltalán vki eladja)
  • CSOCSO
    :D
  • arty
    100-120 centis képátlonál az 1920x1080 is iszonyat szép ;) (és még azt sem érdems megfizetni, hacsak nem vagy TÉNYLEG kőgazdag)

következő xboxtol gondolom alapelvárás lesz, h 1920x1080ban menjenek a játékok :( kiváncsi leszek arra a hardverre, ami a grafikai fejlődés mellett a nagyobb felbontással is képes megbirkozni ugy, h mindezt egy ekkora dobozban le lehet hűteni, mint a 360 .. izé, ekkorában a mostanit sem sikerül, namind1 :D
  • amdrula
    Én egy 3840×2160-as kijelzőt láttam tavaly a Cebiten. Nem volt rossz cucc 4 HD kép kifért, és iszonyat szép volt közelről (főleg a teljes nagyságú képek).
  • Shadowkiller
    A HDTV miatt !

Attila8805:
  • Szeszmester
    Ezt miért kellett ide bemásolni?
  • sztomy69
    Jön a HDTV utódja
    Egri Imre, 2007. május 29. - Multimédia | Digitális kamera | Technológia

Japán kutatók már HDTV-hez képest 16-szor részletesebb Super Hi-Visiont fejlesztik.

Ugyan még a nagy felbontású televízió is távol van attól, hogy azt mondhassuk, elterjedt, de ez nem állítja meg a szorgalmas japán mérnököket. Az NHK (Nippon Hoso Kyokai) Tudományos és Technikai Kutató Laboratórium munkatársai múlt héten bemutattak egy új technológiát, mely a HDTV örökébe léphet - majd.

A Super Hi-Vision (SHV) képe 7680×4320 képpontból áll, mely így mindkét irányban négyszerese a HDTV képpontszámának, illetve - ha így érzékletesebb - 16 HDTV adás képe helyezhető el rajta.

A technológiát már egy éve bemutatták, de azóta az intézet kifejlesztett egy teljes felbontású CCD érzékelőt is tévékamerák számára, mely képes levenni egyben a teljes SHV képet. Eddig ugyanis a prototípus kamerák csak az SHV rendszer felbontásának felével bírtak. Így a három alapszínhez külön érzékelőket használtak, plusz egy extra, zöld komponensre hangolt érzékelővel hatékonyan megduplázták a részletességet, hogy a kép megfeleljen az SHV dimenzióinak.

A pénteki bemutatón már az új érzékelővel dolgoztak, mely egymagában képes a teljes kép digitalizálására teljes SHV felbontásban. A kamera új prototípusát három méterre állították fel a díszlet kompozícióól, mely egy újságot is magában foglalt. A képet megjelenítő monitoron gond nélkül el lehetett olvasni a címlapsztorit - ez azért a mai HD és HDV kamerákkal így nem lenne lehetséges.

Az új kísérleti szenzor egyelőre monokróm, a végleges rendszerekben valószínűleg három érzékelő lesz majd, minden színkomponensnek egy-egy. Természetesen a nagy felbontású kép elkészítése csak az egyik probléma, mellyel az új tévérendszer tervezésekor számolni kel. A tömörítetlen SHV jel 24 gigabit sávszélességet igényel, ami menedzselhetetlen, tömörítésre van szükség. Ugyanakkor az ilyen masszív video jelfolyam tömörítése sem jelent éppen apró kihívást... Az NHK és a Fujitsu együtt dolgoznak a megoldáson, egy részmegoldásra már eljutottak. 16 kódoló egység munkájának összekapcsolásával sikerült az SHV képet 1/200-ad arányban tömöríteni, a mai HD kamerák újabbjaiban alkalmazott MPEG-4 AVC/H.264 tömörítéssel. Az eredmény - 128 mbps video sávszélesség igény - még mindig hatszorosa az eddigi HDTV-nek, ám már talán belefér Japán jövőbeni technikai lehetőségeibe.

Mellesleg a kísérleti tömörítőrendszer ember magasságú és a fogadó oldalon is egy hasonló méretű szerkentyűt kíván. Ennek lapkányira zsugorított változatát kell elkészíteni, hogy a televíziós készülékek megépíthetők legyenek.

Nem tudni, mikorra készülnek el a fejlesztésekkel, de az NHK már eddig is gyorsnak bizonyult ezen a téren. A kilencvenes évek közepén indult HDTV kifejlesztését ugyanebben a laboratóriumban kezdték meg. Az NHK dicsekedhet az első űrbe küldött HDTV kamerával (Space Shuttle 1998) és az első Antarktiszról sugárzott élő, nagy felbontású adással.
  • kisaba
    Köszi sikerült!
    Nagyon durva a játék :D
  • Adi
    Local setting-ben kell beállítani magyarországot
  • Attila8805
    hi engem nem tudnál beszervezni oda?
    Én se flasheltettem gari miatt a gépet de gémre nincs pé:D
  • KILLER2
    DE akkor is, minek elite?
  • syscoHUN
    Szerintem siman tedd ra a kormanyt,es keteselyes lesz a dolog.
  • Shadowkiller
    Jól látod nem fogom flasheltetni. ! Nekem az nem éri meg! Főleg hogy jó helyen dolgozom....
  • KILLER2
    Ja, asszem ilyesmi.
  • Attila8805
    Local vagy valami ilyesmit kell keresni.
  • KILLER2
    Attól, hogy a boxon mi van beállítva talán lakhelynekv agy ilyesmi. Beállításoknál megtalálod.
  • kisaba
    Sziasztok!

A forza2-ben be kell állítani valamit, hogy magyar nyelvű legyen, vagy majd ha beteszem a játékot alapból magyar lesz?
    Mitől függ milyen nyelvű lesz a játék?
  • Lizardman
    köszi, aszittük csak a kontorlleren van gomb, a konzolt nem is néztük :)
  • BillW79
    Sziasztok!

Lehet hülye kérdés, mert már volt róla mondjuk szó, de arra lennék kíváncsi, hogy Logitech G-25-öst tudok csatlakoztatni XBOX360-hoz? Mert azt tudom, hogy a PS2-vel kompatibilis, de azt még a Logitech honlapján sem írják, hogy mizujs az XBOX360-al.

Légyszi válaszoljatok, mert ha működik a dolog akkor beruháznék egy konzolra...

Köszi!

B
  • Unreal1942
    Vicc, de ezt nekem is a kézikönyvbe kellett megnéznem :)
  • Adi
    Adi: "torrentezzen a faszom" - LOL, akkor szenvedj csak (bár csocso amilyen rendes felpakolta neked ...)
    LOL a Csocso a haverom. Kutya kötelesége felpakolni!
  • Röfikapitány
    A live-ra miért nem tudok bejelentkezni sem?Valamit átaludtam volna:)No mindegy ugy is csak a demokat néztem meg ezentúl videókból kell megállapitanom érdemes e megvenni a games-t!CSákó!
  • Ewergo
    Hát...akko majd egy rekamié rugót ráteszel, aztán ugy fedbekkel hogy lepkeháloval kergetheted. :)
  • Attila8805
    Karcos sajna.
    De már így vettem(Jó állapot mi pffff)
    Többet se veszek látatlanul használt gamét.