176898
banner
  • Gideon Wieth
    Nem ismerem őket..hol tudok utána nézni.. A doát ismerem sztem jó lett bár nem tudom mihez kell nézni.. Halo 3at ismerem hírből:) az 1el jáccottam anno pc-n A mass Effektről semmit nem tudok...
  • koTOM
    Keresek másoltan Fear-t, Far Cry-t,dead risingot és Forza2-t 360ra!!
    Aki tu segíteni privizzen please!(Sürgősen kellenének,mert jövőhét vége felé már tudok én is szerezni)
  • arty
    ha verekedősben otthon vagy (vagy valaki más!), doa4 milyen lett?
    kihasználja az x360 képességeit? van igazi előrelépés a x1-es doa3-hoz képest?

más: xbox360 vezetékes kontrollere szabvány usb-s ? simán ráköthetem a PC-re is ?
  • mucsácsó
    Ez engem is érdekelne, hogy hol érdemes venni/rendelni...
    Én ugyanis bajai vagyok, itt nem nagyon tudok olyan üzletet, ahol lehetne venni...vagy talán 1-2 van, dehát azok meg iszonyat drágák =/

Ti mit gondoltok?
    Bár ez érdekes, hogy 1-2 helyen 85-90 ezerért is kapsz Premiumot, de van ahol 110-ért is árulják...
  • NEXUS6
    Ez azért elég szubjektív. Hiába állítasz 1 olyan exluzívval szemben olyan 5-öt amikre rá sem néznék! Másrészt mennyiség tekíntetében is azért elég kiegyensúlyozott a dolog.

Üzemszerűleg nem használok boxot, de azért láttam már testközelből is;)
  • NEXUS6
    Ööö a felsoroltak multiplatform címek, más konzolokon is elérhetők!
    Spec XBox címek pl: Mass Effect, Halo3, PGR, Forza azokról mi a véleményed?

Jobbfajta verekedősből a ViruaFighter5 már PS3-ra megjelent, az X-es verzióra még kell egy kevesset várni.
  • Patrik888
    Megtartom.Így átgondolva tényleg jobb lesz.MS VGA kábelt nem tudjátok hol lehet kapni legolcsóbban?Használtan is jó csak működjön.
  • Gideon Wieth
    még egy kérdés..Akinek van Boxa annak a silveren.. Az uj játékok hány százalékának van demoja ? :)
    Mert az elején max egy két játékot vennék meg mellé... Mondjuk Gears of War.. Meg még mit ajánlotok, (akció, sport, és Prince of Persia stílusú játékokat szeretem.. ) Assassin Creed tetszett most meg nagyon...
    De mondjuk a Gears Of War mellé valami sportot szeretnék,amivel tudunk apámmal együtt jáccani... Motor, esetleg valami nagyon jó autóverseny...
  • NEXUS6
    Köszi már van néhány;)

Tudom hogy nem arra tervezték, ezt mondom én is!
  • Ewergo
    PS3 topicban is ellehet mondani, hogy több, nagyobb exkluziv nevek cimek vannak az X360-ra. Nem csak itt érvényes... :) Ezzel nem sokat lehet vitatkozni mivel tény.
    Valamiért az az érzésem hogy te még nem probáltad az Xbox-ot használni...! Igy kicsit nehezebb reális tapasztalatokat átadni másoknak.
  • Gideon Wieth
    Nagy játékcímnek számít az Assassin Creed...Engem ez érdekel nagyon, meg a Splinter Cellek..Megmár nagyon hiányzik egy jó verekedős játék pl..(csak ezt ismerem mostanság) A Dead or Alive.. És hát a Gears of War is érdekel, need for speed-ekről nem is beszélve.. Tudtam hogy ez lesz az én konzolom :)
    Hol érdemes venni? Ahol olcsó ? Premiumot akarok és nem használtat..Eddig a konzolstudiot szemeltem ki 85 000 ft-ért..
  • Zsoltika 007
    Ahogy érzed de ha kijön egy 1.6 gigás demo az cumi lesz. Igaz ha warezolsz akkor meg tök mind1.
  • Zsoltika 007
    Ha klasszikust akarsz akkor vegyél bakelit lemezt. Ezt nem arra tervezték.
  • koTOM
    Keresek másoltan Fear-t, Far Cry-t,dead risingot és Forza2-t 360ra!!
    Aki tu segíteni privizzen please!(Sürgősen kellenének,mert jövőhét vége felé már tudok szerezni)
  • mucsácsó
    Én nem akarok beleszólni, és nem is tagadom, én annyira nem is értek még az X360-hoz [én is egyébként szándékozom nem sokára venni egyet], de viszont úgy tudom, hogy az a vinyó sok játék esetén hasznos lehet, és jelentősen megrövidíti a betöltési időket is. És ugye ha van vinyó, akkor elvileg az a 64 MB-s memóriakari mit sem ér :) Főleg, hogy most itt mondjátok, hogy 40 megás egy mentés...akkor mi lesz még később majd itt...
    ergo szerintem érdemes lenne megtartanod mindenféleképpen ;)

szerk.: Gabe látom beelőztél, pont ezt mondtam én is ;)
  • Gabe18
    Plusz elvileg a gép is használja a vinyót a gyorsabb töltés érdekében.
  • Patrik888
    Azt mondjátok ne adjam el a HDD-t?Mert-ahogy mondtátok- megnéztem a Forza 40 MB-t foglal meg még egy pár játék is sokat foglal.Meg amik most fognak jönni játékok azok is egyre több helyet fognak igényelni.Hát nem is tudom.
  • droidka
    Üdv! Eldöntöttem, hogy én is veszek Xbox360-at!!!

Hirdetésben láttam, hogy ehhez is lehet kapni olyasmi pisztolyt, mint ami régen a Nintendóhoz volt (csak akkor még nem voltak jó FPSek)!!!KIRÁLY!!!
    Meg valami csatlakozót is láttam, amire elvileg rá lehetne kötni a számítógép billentyűzetét és egerét!... A képről úgy nézett ki(ha jól láttam), hogy ez csak a konzolba megy be, és a számítógéphez vagy ki-be kell majd huzogatni, vagy külön majd ahhoz is venni kell még egy egeret(ha nem akarom cserélgetni)!!!...

Tapasztalatok???
  • NEXUS6
    "A lemez karcolás elég ritka jelenség."
    Lehet, mindenesetre az EU nemrég vonta kérdőre a M$-t az ügyről.

"Mivel az Ms megtudja vásárolni a nagy játékcimeket, igy a Ps3-nak csak sallang jut ami exkluziv."
    Erre mondom, hogy szubjektív. Van akinek az X360 exluzívok jönnek be, másnak a PS3-ak, vagy éppen a Wii. De természetesen ez egy XBOX topik így a kijelentéssel nem is vitatkozom;)

"Zenét is hallgatok rajta és élvezhetö. Föleg a hangrendszeren keresztül."
    Ezt is te tudod jobban, de van olyan érzésem, hogy nem klasszikus zenére gondolsz.
  • koTOM
    meg mondjuk egy forza2 is jól jönne!(minnél előbb!!)
    privizz
  • koTOM
    meg van valakinek másoltan a fear vagy a far cry instincts predator másoltan?
    Sürgősen kéne(mondjuk 1kért)
    please privizzetek ha meg van!
  • Patrik888
    Igen,igen már vettem 64 MB-set.Tehát ezért adom el.Mondom 2 napos!
    20000 FT
  • arty
    jol olvastam, h a forza 40megás mentést csinál? csak mert ha ekkorák a mentések, akkor a 64mb memkártya mit ér ??? :( igy az egész core pakknak nincs értelme ...
  • Zsoltika 007
    De van memória kártyád? Vagy a mentéseket hova szándékozod tenni? Főleg hogy némelyik játék vinyó nélkül el sem indul.
  • Ewergo
    A lemez karcolás elég ritka jelenség. Föleg a bemutatott fikázo videok kamuznak erröl.
    Ha vesz az ember videojáték gépet, játszani akar rajta sok, sok minél élethübb játékkal. Nem cserélgetni akar vagy várni mig lemegy az ára hanem amelyik megtetszik, megszerzi ;) !
    Nyáron meleg szobában, akár 8 órai játékidöt bir egyhuzamban ha megfelelö jol szellözö helyen tároljuk. Nálam tv álvány polcon van aminek nincs hátulja.!
    Zenét is hallgatok rajta és élvezhetö. Föleg a hangrendszeren keresztül.
    Ugyhogy én bátran ajánlom az XBOX360 NEXT-gen konzol játék gépet!

Mivel az Ms megtudja vásárolni a nagy játékcimeket, igy a Ps3-nak csak sallang jut ami exkluziv.
  • Patrik888
    Mivel hogy nem tudok leszedni demokat,videokat mivel bannoltak.És másra meg nem használtam.
  • Zsoltika 007
    Nem értem mi köze a vinyónak a live bannoláshoz. És a bantól miért lenne használhatatlan?
  • NEXUS6
    Ha kifejezetten az X360-as exluzívokkal akarsz játszani, mert kifejezetten azokra vágysz, szerintem akkor éri meg. Mass Effect, Halo3, PGR4. De ezekkel összemérhető (esetleg jobb) minőségű játékokat fogsz kapni PS3-ra is. (Killzone, GT5, Lair, MGS4). Van akinek persze ez utóbbiak nem jönnek be.
    De azért a játékkínálat pár hónapon belül PS3-esetében is eléri a minimálisan elvárható szintet.

A karcolás élő probléma, a gyártó által is elismerten a gépek többszázalékát is érinti. A zajosság is elég sok embert zavar, zenehallgatásra nem kifejezetten ajánlott.
  • Gideon Wieth
    nah szóval akkor, ha szép és jó játékokkal akarok játszani még 2-3 évig megéri Xox 360at venni ? valahol olvastam, hogy néha karcolja a lemezeket...de ez olyan 2 éves hír... Megoldódott azóta ez a helyzet ? Meg mennyire hangos ?:)
  • Smuge
    Ami késik nem múlik , hidd el ezt ők is tudják de csak egyre jobb lesz helyzet , ami igencsak megfogja szorongatni az ellenfeleket
  • NEXUS6
    1. A TFT monitor, meg az LCD TV az gyak ugyan az, merthogy a megjelenítésre szolgáló panel csak néhány paraméterben tér el, ha eltér. AZ LCD TV több bemenettel, tunerrel egyéb extra elektronikával rendelkezik, így önálló TV-nek is használható, de azért a VGA bemenet is ott figyel rajtuk. A monitor az általában 1 bemenettel rendelkezik és annyi.

2. A katódsugaras TV és az LCD megjelenítés fizikája totálisan eltér egymástól! Így az egyiknél a 60 HZ az 60 fényfelvillanást jelent, ami azért elég zavaró a szemnek, míg az LCD TV-nél/monitornál a 60 HZ a képfrissítési frekvenciát jelenti, folyamatos fényerő mellett, ha a kép nem változik.

Szal ha állóképet nézel akkor az LCD folyamatos fényerőt jelent, a katódsugárcsöves akkor is 60 villanást!
    Természetesen ha valami villogó stroboszkópos diszkót nézel állandóan akkor nem sok különbség van;)))
  • Smuge
    Az hogy MS eredeti, hivatalos VGA kábel , másik meg utángyártott kicsit más minőségben , ezért is olcsóbb mint az eredeti .
  • tejföl
    Nos hát minőség terén az xbox egy rakás sz... Tudok olyat akinek javították a gépét, majd amikor este bekapcsolta a dvd olvasó nem olvasott semmit. Másik eset a családban történt, a nyolchónapos gép harmadjára van az MS supportnál. Ritka kivétel az akinek kibír egy évet ez a romhalmaz. A szervizelés viszont korrekt. Futár általában egy hét alatt fordul a géppel. A PS3 ventije diszkréten "duruzsol", használhatja az ember úgy hogy egy napig is be van kapcsolva nem fagy le. Szóval ez valóban MINŐSÉGI munka. A legutóbbi firmware frissítés óta pedig fel tudja skálázni a filmjeimet nagyobb felbontásra, csakúgy mint a PS2 játékokat. Csakhát az a szegényes játékkínálat, meg a kezdetléeges network......
  • Patrik888
    Mi a különbség a MS VGA Cable és a VGA Cabel Mad Catz között?Az árukon kívűl.
  • Adi
    okké köszönöm a hozzá értő választ!:)
    hülye vagyok tft ügyben. És esetleg vmi amire érdemes oda figyelni? Ami kell a boxnak ha tft-re kötöm?
    Mert most a saturnba lehet kapni 20" tft monirott 45 ért, videoseven a "márkája"!
  • NEXUS6
    Ez a 170 azért már nem teljesen igaz. 140-ért már kapsz!

Persze ízlések és pofonok eltérnek, ha neked jobban bejönnek az X-es játékok az a lényeg. Persze meg is lehet ideologizálni a dolgokat.
    Akinek meg a Wii játékok jönnek be az is tiszta sor, csak aztán persze óvatosan a kijelentésekkel, amikor a különböző konzolok extráit hasonlítjuk össze.

A X kétségtelenül a legjobb játékgép a piacon, ha nem vágysz többre és tolerálni tudod a hiányosságait.
  • Kandurex
    hm, a TFT -nél nincs mhz tekintve, hogy folyadék elven működik :/szóval soha nem fog kisülni a szemed, hisz nincs frekvencia, hanem folyamatosság
  • Smuge
    "A PS3 network meg valóban ingyenes, de fényévnyire van az xbox live-tól. Játékkínálatról meg ne is beszéljünk! "

Ezért irtam hogy még érdemesebb várni rá . Pár hónapon belül már jobb lesz a helyzet , csomo "huzónév" még csak most készül, amik miatt már el lehet gondolkodni hogy sokkal jobban megéri. Meg amugy warezröl nem is beszéltem. Akármilyen kellemetlenül is hangzik a PS3 konstukcióban, technologiában jócskán az xbox elött jár , ami nem utólagos szempont vételként. Nálam inkább a minőség dominál, mint a mennyiség ahogy ez sok más embernél is.
  • Adi
    SEgítsetek már pls. Ha veszek egy TFT monitort az hány HZ fog menni ha rákötöm a boxot?!
    Mert ha 50/60HZ akkor ugyan ottvagyok ahol a tv-vel. Ugyan úgy kisül a szemem mint az SDTV-nél. nem?
    Tudom LCD tévét kénne vennem, de azt eredetileg olyan 140ezer körül szeretnék venni és ahoz még várom a kest, h oda adják.
  • arty
    nem a PAL vagy NTSC a lényeg, hanem a régiokodolás

3 regio van: europa, amerika, azsia

vannak regiomentes jatekok es van, amin engedelyeznek tobb regiot, es van amin csak egyet (pl EA jatekok tipukusan ilyenek)