banner
  • Adi
    Én leszedtem.
    Olyan mint az unreal tournament. Csak itt különbőzö fajok vannak és azoknak különböző tulajdonságaik vannak: pl.: Elf gyógyítja saját magát. Akkor a nagy troll állat meg szívosabb.
    Van benne mágia. Például az elég nagy flash, h már szanaszéjel löttek erre fogod magad felteleportálsz az emeletre mondjuk vagy csak a szomszédos szobába oda dobsz egy élet fát és beállsz alá és meggyógyulsz ezek után megnézzed hol van az ellenség a falon át és vissza teleportálsz és megölöd.
    De tudsz olyat, is hogy ilyen tüskés kristályos vmivel eltudod torlaszolni az ellent. Én például azzal szivattam őket, h fogtam és a zászlot amit elakartak vinni tüskés vmit nyomatam rá és úgy szedtem szét őket.
    De tudsz még ilyen szörnyeteget is ráküldeni az emberre. Szóval nagyon sok lehetőség van.(láthatatlanság, super gyorsaság stb.stb..) Tényleg hatalmas lehet ez multiplayerbe.
    OFFLINE: szerintem ellehet vele szórakozni. Én rookie-n nyomtam tegnap de így is megszopatott a gép párszor!És még van 4 nehezségi fokozat.
    Szerintem probáld ki, ha vágysz egy kis offline party game-re!