XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyan drágább még a toppécénél is, meg kell venni hozzá a DLCt (Dupló, Legó, Cicásplüss) rendesen hogy jól működjön, de legalább 200 FPS-el szalad és már 1 évesen jobban megért mint a Kinekt :)
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Kijött gyors pár kezdő cím, azt ebből kell megítélni a gépet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.08. 16:58:08
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az a vicc, hogy tényleg túl sok nyomkodás van nálunk, napi 1-1,5 órát simán kezében van a gép, kicsit paráztunk is hogy fasza antiszoc befordulós dweeb lesz de lópikulát: most kezdtük bölcsibe járatni a héten (2,5 éves lesz) és simán ő az alfanőstény a kis törpök között, diktálja a tempót, épít, szerepjátszik a babákkal, a kisebbeknek olvas mesekönyvet, táncoltatja a pajtásokat, benem áll a szája.
Nálunk tudatos döntés volt az Ipad korai bevezetése, szülőként a lehető legroszabb amit tehetsz, ha a gyereknek tiltod amit te látványosan csinálsz. Émmegy úgysem tudom megállni (megát azért van hogy használjuk), szal ez maradt. Szomszédban van durvább jóval, az ottani hasonló korú kislány csak úgy hajlandó enni ha az anyja berakja neki mobilon a jutub mesét.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A számok nem annyira zavarnak, mi? :)
Tehát a forzák amik nem jönnek ki pc-re és nem is jöttek, kevesebb frémmel futnának. Minden más többel fut de a forzák azok nem futnának.:D
Jó példa egy meg sem jelent játék... Ennyi erővel légbőlkapva az Assetto Corsa One-on el se indulna..:D
Igaz a Star Citizen készítői nem véletlenül írták és mondták annó hogy nem óhajtanak nextgenre butítani ezért nem jön ki nextgenre,nem bírnák a gépek..:D
150k a difi? Ez hogy jött ki? Monitort KELL venni? Miért tévére nem köthetem? Ennyi erővel a konzolhoz meg tévét kell venni...BAROMSÁG. 3570k mint bohóc alkatrész? A mai napig az egyi legjobb ár/érték arányú processzor a piacon játékos szempontból. Ez a bohóc processzor kettépisálja az egész AMD palettát 8 natív magig. Valóban bohóc processzor...:D
Istenem..Lentebb ottvannak a durva számok minden drágábban számolva nettóban. Ennyi. Lehet mellérizsázni meg okoskodni. Hozzáértésből egyre nagyobb nulla minél jobban fokozzátok..:D
Na lépek ED-zni,felesleges szájtépés...:)
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.08. 16:48:06
De ha 970el számolunk, akkor már 150k a difi. :D Akkor ammá meg 300k körül van, mert aszondja 50+15+20+12+20+20+18+10+100 hogy az 265. Plusz a monitor, ugyi (de legyen monitor nélkül, rákötjük ezt is a tv-re). Na most ha nem ilyen bohóc alkatrészeket raksz be, mint a 3570k, akkor meg a nettó 300k is hamar ottan van.
Továbbá az Ubifost játékok sosem lesznek mérvadóak amíg direktbe butítják a pc ipart.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.08. 16:35:44
Ehhez add hozzá a 100k-s (ami valójában 90k,de számold csak 100-al) 970-est.
Nagy matek nem kell,nincs 300 pénz és ez egy olyan gép ami keresztbe kasul szanaszét kettéfossa a Nextgeneket.
Vga-n simán sprórolható egy bő 40-es, és mondjuk elég egy 7950-es rada, az is lazán mosolyogva veri a nextgeneket. Cpu-ból meg egy gennyebb amd gennyebb alaplappal. Ennyi.
Gyanítom nem prémium alkatrészekkel óhajtunk számolni. A 300k főként ha csak nettót nézünk egy ordító parasztvakítás hozzánemértőktől.
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amint hazaértem betolom a részletes listát árakkal a PCmről, ami nagyon nem csúcs. Én ezt nem tudom könnyen feledni, saját bőrömön tapasztaltam.
Aki most PCt vesz, annak a VGA egy 970es ami egy 100as alapból. Persze lehet venni gyengét 40ért aztán 2 év múlva megint 40ért. Nem. Ha árakat mérünk akkor már most elbaszott a dolog, mert 2013as vasat kell nézni amihez nem nyúl az illető min. 5 évig, semmihez. Az meg se nem 120, sem nem 200, de még se nem 250.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.08. 16:11:29
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hozzáértésből nulla,csak a fröcsögés az megy...300k bruttóból már olyan pc-t raksz össze ami oda vissza hússzor keresztbehúgyozza a nextgen konzolokat. Miért a csúcsot kell nézni,amikor a konzolverésre kb a fele is elég.:) Méghogy 300 nettó.:)
Nem beszélve arról hogy a játékokat jóval drágábban veszed és az online-ért is fizetsz konzolon. Egy 12 éves gyerek pedig már napjainkban is olyan szinten vágni fogja az infót hogy ne szedjen be vírusokat és 1 perc alatt oldjon meg driverproblémákat (amik inkább atira jellemzők), nemhogy 7 év múlva...
Lányom már 1,5 évesen stabilan kezelte az IOS-t és ahogy látom a kisgyerekes ismerősöknél, mindehol ez megy. (A jujj, kisgyerek ne nyúljon elektronikához mert elpempősödik az agya érveket kérem hagyagolni). Az egész konzol/pc gaming scene annyira archaikus lesz nekik mint neked a szalagos magnó meg a super8.
Értjük, hogy számodra ez hülyeség, így mindenkinek hülyeségnek kellene, hogy legyen, de képzeld mi van! Nem így van!
Csak jókora képen kell tolni mert baromállat módon befeketecsíkozták a kép alját és tetejét...Majdnem a képernyő fele fekete csíkból áll...Konzolon sajna nem kikapcsolható....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.08. 14:33:47
És igen. Inkább vesznek olyan platformot amin "stabilabbak" az exkluzívok. Főként ha van otthon pc. Ennyi. Részemről off.
Az ilyen Horror/Thriller témát nagyon kedvelem bár inkább csak könyvben szoktam olvasni.
Minek? 4k-ban akarnak játszani 60fps-el?:)
Nem kell a terelés. System seller címek is lehetnének (már amelyik) így hogy jönnek más platformra nem azok. Ennyi. Ellenben a kinectel ami rohadtul nem system seller a One-nál,csak egy jókora pofáraesés,eképpen is kezelik mostanra.:)
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.08. 14:05:00
Nyilvan nincs akkora súlya mint régen, de a Kinekt nel nagyobb System seller.
The first Kinect prototype apparently cost $30,000 to build, but with 1,000 workers eventually involved in the project the cost to bring the device to market spiralled, the NYT writes.
MS CEO Steve Ballmer said of Kinect, which launches early next month: "For me it is a big, big deal. There's nothing like it on the market.
"This is an incredibly amazing, wonderful first step toward making interactivity in the living room available to everybody," he added, acknowledging that Microsoft still has "a lot of work to do".
Microsoft is planning to fork out $500 million marketing Kinect, and has said it expects sales of the device to "blow away" the iPad by shifting three million units this holiday season."
2010-es hír, azóta gondolom ez csak nőtt. Fél milliárd dollár csak a marketingre. Miliárdos nagyságrend Számold ki hány AAA exkluzív kijött volna ebből.
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tehát a kábelezés így néz ki, XBOX ONE >> HDMI >> PIONEER VSX erősítő >> HDMI >> TV, hangbeállítás az erősítőn Auto, a boxon Bitstream Out / Dolby Digital.
Ha játékra használom a játékgépet, akkor nincs is semmi gond, hónapok óta jól működik, de ha Blu-ray, DVD filmet, vagy - ma derült ki - akár HALO Channel appban videót merek nézni, akkor ...
Próbáltam, hogy átdugom a kábeleket, XBOX >> HDMI >> TV >> OPTICAL >> PIO összeállításban sose szakít meg senki semmit, viszont így - gondolom a tv optikai kimenetnél - bekerül egy elég zavaró néhány tizedmásodperces delay a kép és hang közé, ez így nem megoldás. Még azt tudnám elképzelni, hogy XBOX >> OPTICAL >> PIO küldeni a hangot, hátha nincs késés, de akkor ott van a gondom, hogy a TV műsorok hangjához használom az optikai részt, ha azt elfoglalja a box, akkor lőttek a surround tévézésnek ...
Eleve nem nagyon értem az egész jelenséget, X360 sose csinált ilyesmit, igaz azon nem is volt sok beállítás, se blu-ray player app, semmi. Nem tudom mi okozza, nekem eléggé káoszossá kezd válni amúgy is ez a home média, faszért kell ennyi formátum meg szabvány meg okos eszköz, rézdrót azt kész!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Jah másik, hallod, elkezdtük a CE-t co-op, de én nem emlékeztem erre sem, ez már 2011 -ben is így volt, hogy nincs Chapter közben save kooperatívban, hanem ha kilépünk, akkor a Chapter elejétől kezdjük megint? HALO CE -re nem emlékszem, H3 és H4 fogadni mernék, hogy volt mentés közben is.
Mafia 1 10/10
Mafia 2 meg halál unalmas, igénytelen szenvedős dolog volt. Alig vártam ,hogy vége legyen. 3/10
Semmi értelme nem volt a küldetéseknek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.07. 22:10:47
De én RDR folytatást akarok inkább <#rinya>#rinya>
Adversus solem ne loquitor