XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mást nem igazán tudnak már tenni.
Adversus solem ne loquitor
15 óra legyen végig 10/10, semmi megállás, semmi zászló szedegetés, semmi szarakodás, semmi. Menjen előre a story mint a gőzmozdony, mint a Mafia 2 esetében. 20 óra story és 30 óra elbaszott időre ott a GTA vagy akármi más nagyon openworld. Nem kell mindennek annak lennie.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szinkronhangokra is kiváncsi vagyok persze!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.07. 20:57:02

ja és olcsóbb
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Milyen pénz?????? Milyen pénz?????? 1 csilliárdból 0.1 csilliárdot költöttek Xbox One kifejlesztésre, és 0.025-öt csilliárdot Kinectre. A maradék 0.875 csilliárdra meg verik f@ukat. Milyen pénzt kellett a kinect miatt nem elkölteni bármi másra??? mit?????????????????
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.07. 19:46:08
Gift card-ból megmaradt pénzért nem lehet Gold tagságot újítani?Elvileg az egyenlegem (Microsoft Account) 6K de v.mi nem tetszik neki
Csak qrvára nem jönnek nem véletlenül de megint jól megmondtad sok röhögőjellel a magadét! <#kuss>#kuss>
Mondjuk engem plusz boldogsággal tölt ez el,hogy ismét azok morgolódnak akiknek nincs vagy legalább is 5 percnél több időt nem is szántak a megismerésére!És képtelenek ezt a dolgot megemészteni!
Milyen jó,hogy nekem van és nem is tudom elképzelni,hogy ne legyen.És röhöghetek azokon akik zsigerből utálják és ugranak minden kinectes új infó hallatán.Remélem még jó sok hasonló infó lát napvilágot és jönnek rendre a kinectes dolgok.Előbb utóbb remélhetőleg agyvérzést is kaptok a méregtől!
Én a helyetekben biztos elballagnék redmondba és tiltakozás képen felgyújtanék pár kinectet,hátha erre a tiltakozásra felfigyel MS.Jaj de akkor előtte vennetek kell kinectet,na ez most sakk-matt.Tehát akkor maradnak szépen itt az üres lufik és lehet jókat röhögni ezeken,ha így történt volna,vagy ha az lett volna esetleg ha a ha is lett volna<#nevetes1>#nevetes1>
Jöjjenek csak szépen sorba a kinectes játékok,meg a kinect támogatott játékok,ha másra nem is de a Ti bosszantásotokra mindenképpen!<#kacsint>#kacsint>
Nem adja vissza teljesen a pc egér mozgást,de azért rendesen lehet vele osztani a fejeseket!A bill viszont az teljesen ugyan az lesz.
Ami nagyon pozitív dolog,hogy minden gomb programozható lesz így tehát nincs a kontrolleres megkötés minden mindenhova állítható.<#kacsint>#kacsint>
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
A számok és az eladások,történések nem hazudnak. Ennyi.
1. 100 Dodó/Ojró prémium a konkurenciához képest (nyilván). Hogy most a plusz ár a Kinekt vagy erősebb vas miatt van az mindegy, a drágább az drágább és ez mindig meglátszik az eladásokon
2. A fini kis gödör amit még 2013-ban ásott magának: alwaysonline, drm, alwaysonKinekt tilitoli. Az átlagember még ma is azt hiszi hogy kötelező az online kapcsolat meghogy a kamera megfigyeli őt. A HC gamert meg csak simán felháborította ezen pofátlan bepróbálkozások sora.
Szinte minden amit írsz persze így is igaz azzal a különbséggel hogy a kinektes százmillió dollárokból nem +2 mag kellett volna bele hanem exkluzív címek. Persze így is vannak fini dolgok (pláne a száni PS4 felhozatalhoz képest), de tény hogy a Kinekt R&M ablakon kilapátolt pénz volt.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
My streams: https://beam.pro/oriic
Azoknak szarnak kell lenni, nyugi.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
És igen vették volna a One gépet a kezdeti magas árért is és vették is páran, nem a magas összeg volt a gond. Hanem az hogy a magas összegért egy totálisan felesleges kiegészítőt erőltettek a vásárlókra miközben maga a gép a jóval olcsóbb ps4-nél gyengébb. Kíváncsi lennék vajon akkor is közel 2-szer annyi ps4 fogyott volna ha kirakják a One-t ugyan úgy 160K környékén jóval keményebb hardverrel, és akár a 4k/30fps-ről lehetne beszélni a gépnél (de mindenképpen agyonalázta volna a Sony gépet)..Nemhiszem..Sőt...:)
Ezért is sajnálom, hogy ilyen gyér a One-os felhozatal ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ki? Mármint kinek kellene odalépnie, és mire? A rare gyakorlatilag ezért lett bekebelezve. Ki az úristennek kellene még odalépnie, hogy ez a műszaki csoda, ez a zseniális technikai vívmány végre elnyerje méltó* helyét?
/valahol a "majdcsakjóleszvalamire" gimmick hitvány szarok nagy darálójában
Csakis akkor hugyozzák ketté, merthogy a gyerekek szívesebben elbohóckodnak vele? Ez így rendben is van :)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Pont hogy örülni kellene neki, hogy végre remélhetőleg beindul a Kinectes fejlődés. A sok tucatszar, akarom mondani AAA kategóriás játék mellet igenis várom hogy jöjjenek minőségio Kinectes játékok.
A 360-at is a Kinect miatt vettem, One-nál sem volt kérdés, hogy melyiket válasszam.
Nálunk ha átjönnek a szomszéd gyerekek, akkor a 360-as Kinectes játékok gyakorlatilag kettéhugyozzák a 2014-es év összes AAA játékát ... (Na jó, mivel mindkét kölök négyárnyékú, így most a Fifa is megy ...)
Sosem értettem ezt a Kinect hisztit. (A többit sem annyira, de ez még jobb ...) Akinek nem kell minek vett? Miért nem várt? Vagy miért nem adta el? Vagy most kell valami új bűnbak, mert a felbontásmizéria lejárt lemez?
Ha komolyan odalépnének, rengeteg lehetőséget ki lehetne préselni a Kinectből, persze a 0,3 szögpercnyi "széleslátókörrel" rendelkezők azért neki tudnak állni fikázni.
A pénzügyi elemzéseket meg hanyagoljuk, azokon mindig hangosan feléröhögök, mikor az agyonképzett, rettenetes szakmai tapasztalattal bíró magyar fórumozók nekiállnak nemzetközi mamutcégek stratégiáit boncolgatni xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Na majdén a techót jól megvizsgálom, úgyis szokásom bambán állni a harctéren az első shellshockig és nézni a néznivalót ;)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
:)
Technótól mindentől függetlenül, noha 4 napja lettem már 30 éves, én bizony elkerekedett szemekkel, tátott szájjal néztem végig most is a HALO bevezetőjét, imádom <#rolleyes>#rolleyes>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
/azért az vicces, hogy megvettem a gyűjteményt, végül összesen azt az 1 órát toltam, amit idő előtt oric kölcsönaccjával belenéztem. bár így utólag talán jobb lett volna, ha azt sem látom.