XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hát persze mert az csak úgy megy :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csinálnak hozzá több befejezést.problem solved:)
Mást nem igazán tudnak már tenni.
Botond
Egész jól titkolod mennyire fel vagy dobódva.

/not

:D
Botond
25-30 óra nem irreális. Mafia2t elvágták a sztori közepén, ilyet ne csináljanak, vigyék végig a sztorit most. Amúgy a PC-s Mafia2mben 50+ óra van, az xboxosban csak 15 valóban.
Moby
ESMERALDA KAP ÚJ SZEMET? <#hawaii><#guluszem1><#taps>

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Csodás, gyökerek úgy néz ki elspoilerezték új batman játék végét (?) egy limited editionös szoborfelirattal, amit azóta javították, de aki látta annak már késő...

Totti5
Igénytelen vagyok. Legyen akkor 30 óra, biztos végig ugyan azt a magas, változatos, emlékezetes, ötletes és kidolgozott színvonalat hozná bármi. Ja nem, nincs ilyen játék nincs fejlesztő aki ilyet összehozna.

15 óra legyen végig 10/10, semmi megállás, semmi zászló szedegetés, semmi szarakodás, semmi. Menjen előre a story mint a gőzmozdony, mint a Mafia 2 esetében. 20 óra story és 30 óra elbaszott időre ott a GTA vagy akármi más nagyon openworld. Nem kell mindennek annak lennie.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Remélem jönnek akkor a '60-as évek (mivel első volt 1930 M2 pedig 1940) és más városokkal nem pedig NY,LA,CHI stb.Lehetne mondjuk Las Vegas:)
Szinkronhangokra is kiváncsi vagyok persze!
Botond
15 óra? Nincsenek komoly igényeid...
Totti5
Remélem nem GTA copy lesz. Mafia 2 szerű filmes akciós lineáris, jó kis ótós gémet követelek!!! Aminek a storyja, grafja, hangulata, szkriptjei, pályái leszakítják az arcom mint a Mafia 2 esetében. Atom hangulatot 15 órán át, és nem sandbox melléküldi szimulátort akarok!!!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.07. 20:57:02

TDC Geronimo
Mafia III Announcement Presumably Coming "Very Soon", according to Voice Actor

Harlekin
Nem tudom még soha nem vettem így goldot,de valami dolog rémlik,hogy nem lehet úgy venni goldot...
darkSectorxxx
+1
ja és olcsóbb

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
PS4 olcsóbb volt valamivel, és 1080p@60 for gamers. Xbox One lassú, nem jól futnak rajta a játékok. Máig!!! olvasni olyan kommenteket hogy meg vannak hülve az emberek pl a gamekapocs és a gamestar xbox one cikkek alatt hogy hogy lehet egy hírben leírt játák amit éppen PS4el lett összevetve 1080p amikor az Xbox One csak 720p-t tud. Ilyeneket olvastam a napokban, saját szememmel láttam, és komolyan ilyeneket gondolnak az emberek mert ezt rakták össze az Xbox One szar lassú 720p töredékekből, ami mocsok terjedt a neten tavaly a gépről.

Totti5
"sokkal jobban jártak volna ha a Kinectbe ölt pénz inkább a One-ba kerül"

Milyen pénz?????? Milyen pénz?????? 1 csilliárdból 0.1 csilliárdot költöttek Xbox One kifejlesztésre, és 0.025-öt csilliárdot Kinectre. A maradék 0.875 csilliárdra meg verik f@ukat. Milyen pénzt kellett a kinect miatt nem elkölteni bármi másra??? mit?????????????????
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.07. 19:46:08

Gift card-ból megmaradt pénzért nem lehet Gold tagságot újítani?Elvileg az egyenlegem (Microsoft Account) 6K de v.mi nem tetszik neki
Harlekin
ÓÓÓÓ Én szakadok rajta mindig,már csak ez miatt is elolvasom és az külön öröm,hogy tudom mennyire idegesítik a hangulatjeleim!<#nevetes1><#hehe><#vigyor><#vigyor0>
Véleményem szerint jópár emberke azért nem vett új boxot annó, mert nem kellett neki a kinect. Később elkezdték árulni kinect nélkül és egész jól fogy ahogy olvasom. Én ebből azt szűröm le, hogy hagyni kellett volna dönteni a népet a box árusításának az elején is, hogy maguk döntsék el kell-e nekik a kiegészítő vagy sem. A Sony szerintem ebben jól döntött. Nem kell itt ebből többet leszűrni... q;)
Felesleges neki egyáltalán bármire is válaszolni.Nem,hogy végig hanem bele sem kezdek olvasni a hülyeségeibe
Harlekin
Felesleges leírni neki,mert kinectje nincs így fogalma sincs mik azok amik kinectesek vagy támogatottak!
Harlekin
Ja ja ja,de pont annyival van több mint amit TE nem tudsz kihasználni!<#kacsint>
Botond
Rossz hírem van. Jönnek sorban, van új dance central, van új just dance. És ezek időtállóbb játékok mint egy rissz rossz halo mondjuk. :D
Rage47
Azt is tegyük hozza hogy a MS később kezdte árusítani a konzolt sok régióban
"Jöjjenek csak szépen sorba a kinectes játékok"

Csak qrvára nem jönnek nem véletlenül de megint jól megmondtad sok röhögőjellel a magadét! <#kuss>
Harlekin
Igen-Igen!<#nevetes1>
Harlekin
Még mindig megy a kinectes fing festés!?<#nevetes1>
Mondjuk engem plusz boldogsággal tölt ez el,hogy ismét azok morgolódnak akiknek nincs vagy legalább is 5 percnél több időt nem is szántak a megismerésére!És képtelenek ezt a dolgot megemészteni!
Milyen jó,hogy nekem van és nem is tudom elképzelni,hogy ne legyen.És röhöghetek azokon akik zsigerből utálják és ugranak minden kinectes új infó hallatán.Remélem még jó sok hasonló infó lát napvilágot és jönnek rendre a kinectes dolgok.Előbb utóbb remélhetőleg agyvérzést is kaptok a méregtől!
Én a helyetekben biztos elballagnék redmondba és tiltakozás képen felgyújtanék pár kinectet,hátha erre a tiltakozásra felfigyel MS.Jaj de akkor előtte vennetek kell kinectet,na ez most sakk-matt.Tehát akkor maradnak szépen itt az üres lufik és lehet jókat röhögni ezeken,ha így történt volna,vagy ha az lett volna esetleg ha a ha is lett volna<#nevetes1>

Jöjjenek csak szépen sorba a kinectes játékok,meg a kinect támogatott játékok,ha másra nem is de a Ti bosszantásotokra mindenképpen!<#kacsint>
Seth
Asszem Harlekin osztotta vele a fejeseket nagyon jó hatásfokkal :D

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
4 Évig használtam xfps-t és smart joy frag kombót.
Nem adja vissza teljesen a pc egér mozgást,de azért rendesen lehet vele osztani a fejeseket!A bill viszont az teljesen ugyan az lesz.
Ami nagyon pozitív dolog,hogy minden gomb programozható lesz így tehát nincs a kontrolleres megkötés minden mindenhova állítható.<#kacsint>
mohamed
Valakinek van tapasztalata az xbox360 - hoz kapható billentyű és egér konverterhez?

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Pfff..... Ez igen. KÖZE nincs a két dolognak egymáshoz de ahogy érzed.:D
A számok és az eladások,történések nem hazudnak. Ennyi.
Botond
Pont ugyanezen logika mentén vezetik le mindenhol, hogy a konzol halott dolog. Játékra jó, de ennyi, se egy excel, se egy paint, de még egy nyűves számológép se... kinect is csak játszani jó, se excel, se paint, se számológép, gyász. :D
A hardware ereje semmiben sem befolyásolja az eladásokat, lásd: PS2, Wii, DS stb. MS kettő dologgal fürdött be:

1. 100 Dodó/Ojró prémium a konkurenciához képest (nyilván). Hogy most a plusz ár a Kinekt vagy erősebb vas miatt van az mindegy, a drágább az drágább és ez mindig meglátszik az eladásokon

2. A fini kis gödör amit még 2013-ban ásott magának: alwaysonline, drm, alwaysonKinekt tilitoli. Az átlagember még ma is azt hiszi hogy kötelező az online kapcsolat meghogy a kamera megfigyeli őt. A HC gamert meg csak simán felháborította ezen pofátlan bepróbálkozások sora.

Szinte minden amit írsz persze így is igaz azzal a különbséggel hogy a kinektes százmillió dollárokból nem +2 mag kellett volna bele hanem exkluzív címek. Persze így is vannak fini dolgok (pláne a száni PS4 felhozatalhoz képest), de tény hogy a Kinekt R&M ablakon kilapátolt pénz volt.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

orichalcos
Nem, lehet látni a kezét, fehér ember. Locke meg néger.

My streams: https://beam.pro/oriic

Macccy
Persze hisz béta :)
Azoknak szarnak kell lenni, nyugi.

Hallod tesa, szerinted is Spartan Locke az aki vallatta Halsey-t a 4 elején??! Én tegnap vágtam le, hogy az szerintem ő!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Nem Kinect fika. Tény. Ugribugrira jó. Sőt tökély. ENNYI. Arról van szó hogy egy elhibázott döntés volt ráerőltetni az emberekre és sokkal jobban jártak volna ha a Kinectbe ölt pénz inkább a One-ba kerül, keresztbe lenyelhetné a Sony vasat. De nem ez történt, jókorát buktak is vele és most ennek issza az MS a levét, nem győzik csökkenteni a One árat, kivágták gyorsan a Kinectmentes gépet is és alig pár hete kijelentették hogy a játékfejlesztők is szabad kezet kapnak hogy a kinectet "deaktiválva" plusz erőforráshoz jussanak. Nincs bejelentve semmilyen komolyabb Kinectes cím és nem is nagyon lesz, bedőltek vele nem véletlenül. Éves szinten talán meg fog jelenni 1-2 nevetséges cím ami használja aktívan a kinectet, hogy ne tűnjön feleslegesnek annak aki megvette.
És igen vették volna a One gépet a kezdeti magas árért is és vették is páran, nem a magas összeg volt a gond. Hanem az hogy a magas összegért egy totálisan felesleges kiegészítőt erőltettek a vásárlókra miközben maga a gép a jóval olcsóbb ps4-nél gyengébb. Kíváncsi lennék vajon akkor is közel 2-szer annyi ps4 fogyott volna ha kirakják a One-t ugyan úgy 160K környékén jóval keményebb hardverrel, és akár a 4k/30fps-ről lehetne beszélni a gépnél (de mindenképpen agyonalázta volna a Sony gépet)..Nemhiszem..Sőt...:)
orichalcos
A H5 bétát fikázom. :D Na jó annyire nem is, mert tényleg jó lett, csak a technikai részével van gondom perpill, meg a hangokkal: :)

DummyBoy
Azért emeltem ezt ki, mert az "űberkockák" hajlamosak elfelejteni, hogy nem csak róluk szól az élet. És szerencsétlen kölköket nem fogja jobban lekötni a GDDR5 vagy a 1080p mint a Kinect :)

Ezért is sajnálom, hogy ilyen gyér a One-os felhozatal ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Moby
>Ha komolyan odalépnének, rengeteg lehetőséget ki lehetne préselni a Kinectből

Ki? Mármint kinek kellene odalépnie, és mire? A rare gyakorlatilag ezért lett bekebelezve. Ki az úristennek kellene még odalépnie, hogy ez a műszaki csoda, ez a zseniális technikai vívmány végre elnyerje méltó* helyét?

/valahol a "majdcsakjóleszvalamire" gimmick hitvány szarok nagy darálójában

A másik,hogy ezek nem is gyerekeknek való játékok..
n000rbi
>ha átjönnek a szomszéd gyerekek, akkor a 360-as Kinectes játékok gyakorlatilag kettéhugyozzák a 2014-es év összes AAA játékát

Csakis akkor hugyozzák ketté, merthogy a gyerekek szívesebben elbohóckodnak vele? Ez így rendben is van :)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

DummyBoy
Nocsak, megint Kinect fikázás van?

Pont hogy örülni kellene neki, hogy végre remélhetőleg beindul a Kinectes fejlődés. A sok tucatszar, akarom mondani AAA kategóriás játék mellet igenis várom hogy jöjjenek minőségio Kinectes játékok.

A 360-at is a Kinect miatt vettem, One-nál sem volt kérdés, hogy melyiket válasszam.

Nálunk ha átjönnek a szomszéd gyerekek, akkor a 360-as Kinectes játékok gyakorlatilag kettéhugyozzák a 2014-es év összes AAA játékát ... (Na jó, mivel mindkét kölök négyárnyékú, így most a Fifa is megy ...)

Sosem értettem ezt a Kinect hisztit. (A többit sem annyira, de ez még jobb ...) Akinek nem kell minek vett? Miért nem várt? Vagy miért nem adta el? Vagy most kell valami új bűnbak, mert a felbontásmizéria lejárt lemez?

Ha komolyan odalépnének, rengeteg lehetőséget ki lehetne préselni a Kinectből, persze a 0,3 szögpercnyi "széleslátókörrel" rendelkezők azért neki tudnak állni fikázni.

A pénzügyi elemzéseket meg hanyagoljuk, azokon mindig hangosan feléröhögök, mikor az agyonképzett, rettenetes szakmai tapasztalattal bíró magyar fórumozók nekiállnak nemzetközi mamutcégek stratégiáit boncolgatni xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Macccy
A HALO 5-öt is szarozod, vagy a kollekcióra értetted csak? :) H5 holvanmég, nem orichalcos hanem orákulum kell a szarozásához :D

Na majdén a techót jól megvizsgálom, úgyis szokásom bambán állni a harctéren az első shellshockig és nézni a néznivalót ;)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

n000rbi
Így már értem hogyan játszhattál tegnap GTA5-tel. Vigyázzatok, mobyimitátor van a live-on! :D

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
El. Arty vette át a stafétabotot és a gépet :)

Moby
De, most is tetszik. Mindig fog. Mármint a játék. Teknóban viszont szar, főleg a saját gyerekük. Egy ilyen kiadás ettől sokkal profibb megvalósítást érdemelt volna.

orichalcos
Amúgy meg lehet szarozni a kollekciót, meg Halo 5-öt, (én is csinálom, nem vagyok vak) de attól függetlenül én maradok ugyanaz a Halo Fanboy, aki voltam.

orichalcos

Akkor még tetszett nem? :D

Macccy
Jóóóóóezz ... csak pozitívan. Én úgy fogom fel, hogy egy relikviával játszom. Ez a sensitivity cucc se zavar és homályosan már én is emlékszem, hogy a haverral nekünk is szokni kellett mikor 2011 novemberben nekiálltunk, még ő is mondta, hogy ez biza ilyen volt rég.

:)

Technótól mindentől függetlenül, noha 4 napja lettem már 30 éves, én bizony elkerekedett szemekkel, tátott szájjal néztem végig most is a HALO bevezetőjét, imádom <#rolleyes>

Kongy
Eladtad már a boxot ?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Igen, volt. Én emlékszem erre.

/azért az vicces, hogy megvettem a gyűjteményt, végül összesen azt az 1 órát toltam, amit idő előtt oric kölcsönaccjával belenéztem. bár így utólag talán jobb lett volna, ha azt sem látom.