XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Én sem értem mi ez a korlát, amúgy.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja értem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Muttley
azért mert az x360 gyári kontroller-je csak korlátozottan alkalmas
a mortal kombat és tekken játékok játszására

Just do it :)

DummyBoy
Tottinak volt válasz 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Seth
Van. Retroconsolegames.org

PSN ID.: Beegabor

kirol
A The walking dead season 2 -nek van xbox 360-as magyarítása?

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Miez hogy balra meg jobbra? 😄

Harlekin
Pontosan!
Csak tudod vannak ITT is olyanok aki szeretik ezt a dolgot kettős mércével kezelni!!!

Tehát minden más eszköz ami nem kontroller az teljesen elfogadott és használható KIVÉTEL az egér plusz bill,mert az már csalás!<#nevetes1>
DummyBoy
Nem is tudom ... Ez olyan mint a kormány kérdés ...

Szerintem ez nem azért van hogy előnyt adjon, hanem hogy visszaadja a játéktermi verekedősjátékok hangulatát. (Bár mondjuk nem ez, hanem mondjuk a Razer Atrox 😊 )

A kormányról is azt olvastam, hogy sokkal jobb, de nehezebb is vele játszani. Meg kell szokni.

Vagy ott az egér kérdés: Én is kipróbáltam, és nem volt rossz, de számomra inkább macerás volt (Én babzsákfotelből játszom, nem asztalnál 😊 ), szóval nekem (Bár akartam kormányt is 😊 ) jelenleg elég a kontroller, mert az a legegyszerűbb és legsokoldalúbb. Amilyen (alacsony) szinten én játszom, ott bőven elég az is 😊

Harlekin
ennyi!
Puritán elektronika kell hozzá,hogy nincsenek benne az analógok és biztosra veszem rezgés sincs benne..A hangok alapján a gombok is mick. kapcsolók így azok is egyszerűsítik a dolgot.
Maga az usb csatlakozás az szabvány csak a rajta áthaladó adat a más így rém egyszerű ez a dolog.

És ismét jön a felvetés,hogy miként is van ez,hogy egy előny szerzésre szánt eszközt adnak ki.Miért nem jó mindenkinek a sima kontroller???
Hogy van ez???Egeret nem lehet használni célzásra,mert csalás konzolon,de 6 egymás mellé profi módon kombózásra felkészített gomb kiosztással rendelkező kontrollert igen!?<#kacsint><#nevetes1>
Totti5
Igen van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.11. 11:02:27

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
srácok a hazai boltokban vehető Xboxone-os Watch Dogs-okban van magyar nyelv?

DummyBoy
Gondolom 2 vezérlőelektronika van benne. 😊 Ha jobbra húzod a kapcsolót, akkor jobbra mennek a bitek, ha balra húzod pedig balra 😊

Rage47
Gyere majd multizni 😄
darkSectorxxx
Érthetetlen.

Totti5
Mi történt, hogy a fenébe mehet 360 és One-on? hisz ONE-on olyan különleges USB van hogy az semmivel sem kompatibilis, 360on jobbra, Oneon balra mennek a bitek.

n000rbi
Így 6 óra után azt mondom, hogy még ha stílusában itt-ott idegen is nekem, de mechanikájában ez a Sunset k.va jó 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Muttley
a közelgő királyságra és az előzőre is 😊

Just do it :)

darkSectorxxx
Ezzel azt próbálod kihozni, hogy a drágább eszközök feleslegesek.
Persze tescos is mindenre jó, csak éppen a hogyan jó a nem mindegy.

Nagyon nagyon rosszul kell optimalizálni hogy ne legyen garancia. Még az AC Unity-nél is rosszabbul.😊 Nincs olyan játék nextgenen ami erősebb hardveren ne lenne szebb, legalább a felbontás vagy élsimítás miatt. Egyedül az ubisoft törekszik a pc butításra több kevesebb sikerrel....

Értelmeztem. TE továbbra is fórumok tanulsága meg warezoldalak crackproblémáit emlegeted miközben többmillió pc gamer van. A problémák színe java warezproblémákból ered. A maradék vagy ostobán összerakott pc-ből, vagy driver probléma amit 1 perc alatt lehet orvosolni, de ez is baromi ritka, inkább csak fps növelésre jó a friss driver. Leírtam mennyi problémám volt. Ennyit nextgenen is szívtam már. Ennyi.

És nem,nem óhajtom folytatni,teljesen felesleges. Itt befe, ahogy Totti kérte.
Nálunk szép idő van... q😉
davidka003
Ha már bill meg egér téma:

Genius KB-G235 Gaming USB Fekete billentyűzet

Ezt használom már 2 éve és tökéletes. Az ég világon semmi szükségem drágább billre.
Egérből meg valami A4tech Glaser egér van. Az se volt több 2-3 ezernél. Bőven jó mindenre. Meg legalább könnyű.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

<#eljen>
DummyBoy
Utolsó hsz, ha gondolod privátban folytathatjuk 😊

Most az időjárással együtt romlik a szövegértés is? Olvasd el mégegyszer mit írtam. Hiába van topnoch PC-d, sokkal erősebb HW-ekkel, az még nem garancia arra, hogy TÉNYLEGESEN minőségibb, jobb lesz a grafikád.

Gondolod hogy többmillió PC gémer = többmillió hozzáértő? Keress rá az nVidia vagy AMD statisztikájára, nem emlékszem már mikori, de valami elképesztően siralmas képet festenek a "PCMasterrace"-ről 😊

Ha konzolos topikokban elkezdik fényezni a PC-t, akkor mindig kiderül, hogy már eónok óta nincsennek gondok a PC-s játékokkal vagy driverekkel, viszont a PC-s topikokban valami okból pont az ellenkezője olvasható.

Szóval szakajd csak, de előtte értelmezd a leírtakat 😊

Totti5
Vége van tegnapig mindenki kiélhette magát. Mától minden rendben régi.

darkSectorxxx
Szerintem nem para amíg nincs személyeskedés.

Mi van Totti,nem jelenik meg a törlés opció?Menjek a Moderátor topikba kérni,hogy osszanak Ban-t?Megteszem csak szóljál nyugodtan!
Értem tehát a párezres fórumok kiteszik a többmillió pc gamer nagyobb részét, és a crack és torrentoldalakon fellelhető warezes problémák mérvadóak....KÖSZI! 😄

"a 80+k-s VGA nem tudja kezelni az élsimítást, mert bugos a qrva driver, és nem képesek kijavítani, az bizony nem csak a játékélményt, hanem az idegrendszeremet is roncsolja."

Aha eddig nem a grafika volt a játékélmény,most hirtelen gond az élsimítás egy két játékban miközben az előző konzol gen és ez a konzol gen is arról híres hogy az élsimítás egy rakás szar a felbontásról nem beszélve sokszor...ÚJFENT KÖSZI!..😄DD

Szakadok.komolyan...😄

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.09. 22:58:48
DummyBoy
Statisztika??? Kezd el olvasni a "szakmai"-nak csúfolt topikokat ... vagy nézegess torrentoldalakat, ahol a "copy crack.exe" típusú törések nem működéséról többoldalas topikok szólnak.

Vagy keress rá, miért készít az AMD és az nVidia is segédprogramot, hogy az ecceri júzer ne 1024x768-ban játsszon.

Statisztika az nem hiszem hogy van, de személyes tapasztalatom annál inkább. És hidd el, te is én is és még sokan a fórumokon bizony kissebbségnek számítunk.

@grafika: Mind 360-on mind One-on sokkal kevesebbszer találkoztam játékbeli problémákkal mint PC-n, pedig az bizony nem ez az árkategória volt. Amikor a 80+k-s VGA nem tudja kezelni az élsimítást, mert bugos a qrva driver, és nem képesek kijavítani, az bizony nem csak a játékélményt, hanem az idegrendszeremet is roncsolja. Egy 100k-s gépnél ebből nem csinálok problémát, elfogadom, viszont egy 300+k-snál már igen, mivel ott nem a vas kevés, hanem a programozók balf@szok, és ezzel soha nem is fogok tudni mit kezdeni, qrva mindegy mennyit b@szok el rá. És ebből lett elegem.

Minek fizessem a többszörösét ki egy játékgépnek, ha jön egy b@lfasz programozógárda, és sakkozhatom a csodaPC-met, sz@rt nem érek vele.

Elég sokat olvasgattam anno a Guru3D driver fórumát, de ahogy most rákukkantok, most sem sokkal jobb a helyzet mint anno. Na erre nekem nincs szükségem.

Harlekin
óóóó hát persze...
Fogok,amint úgy határozok hogy baromságra akarom szórni a pénzt.😊
Totti5
Nyugodtan vegyél te is, nem kell irigyekdni rá. Tényleg nagyon jó cucc!

Lol. Nem, gamerbillt kell venni 15ezerért! 😊
Ne kamuzz a 64 nappal, karácsonykor meghekkelték a live-ot, mint a PSN-t

Totti5
Akkor megint ott vagyunk hogy steamos PCt kell venni, mert az jobb?

Értem. Ez mind adott a Steam-en INGYEN, jóval komolyabb minőségben.😊
RIZSA...
Harlekin
<#eljen>
darkSectorxxx
"Jó sokat PC multiztam pontosan tudom mik a hátrányai a ingyenes PC multinak...Soha többet..."

Hát igen van ebben is igazság.

Harlekin
Nem a multi fizetős,ha ez eddig még nem tűnt volna fel!
Hanem 1 plusz szolgáltatásér "tagságért" fizetsz aminek csak az egyik része a multi és aminek a része még a party,úgy mint az ingyen játékok és aminek a része a kedvezmények stb.

Jó sokat PC multiztam pontosan tudom mik a hátrányai a ingyenes PC multinak...Soha többet...

De pontosan ezért van az,hogy 1 meccset is végignézhetsz a stadion falára kivetítve INGYEN állva nyomorogva az utcán vagy 3000 forintért ülve közvetlenül bentről és még a büfébe is bejutsz...
Harlekin
Nem!!!Ez konzol!!!Azért konzol,mert ENNEK nevezték el a felhasználásból eredően...
Nem csak a procit nem cseréled benne hanem semmit.Plusz excelt se kezel és lehetne a rengeteg különbséget sorolni ,mert lényegesen több a különbség mint a hasonlóság minden szegmensében.

De akkor ennyi erővel 1 virágos kaspó is lehetne bolygó csak azért,mert föld van benne!És mégse az viszont pontosan ezért nem élnek rajta emberek hanem csak 1 nyeszlett virág.Tehát ennyi...Ennyire egyszerű az egész...Plusz az egész baszakodás semmire nem jó ami itt ment napok óta,mert rohadtul nem erről szól ez az egész.
Mindenki fújja a mag faszságát és ráadásként úgy,hogy burkoltan a ki nem mondott dolgokat tartja szem előtt és fontosnak!
És ezt Te is pontosan tudod...
Tehát mindenki használja a saját eszközét amire tartja ne E pöcs méricskélésre hanem teszem azt játékra...<#kacsint>
darkSectorxxx
Egy biztos PC-n a modok megérnek egy misét. 😄

Például ilyenek végett:

És amiért fizetős a multi...<#kuss>
Totti5
Tegnap toltunk egy kis multit. Egyszerűen ez a gamma, maga a GAMMA.

Moby
Ezeket a konzolokat lassan má csak azér nem lehet pécének hívni, mer be van forrasztva a proci 😊

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Oprendszert tekintve még egy dolog érdekes , ami enm feltétlen pénzigényes, de kényelmi funkció, hogy konzolon nekem még soha nem kellett oprendszert újratenni, mert annak ellenére hogy karbantartottam, még valahogy mégis sikerült elhasználódnia, okozva ezzel hibákat, akár régen futó játékoknál is, és akár meglévő addig jobban futó jáátékoknál a szemetődéssel fps csökkenést is tapasztaltam játékokban itt-ott.

Szóval konzolon pl ilyenekkel sem kell szarakodni, ez is bizonyos típusú emberkéknek kényelmet jelent.

Harlekin
Mivel itt mindig az van,hogy a konzol az Játékra van kitalálva mindentől függetlenül és ezért minek rá böngésző meg bármi más ami nem a játékot szolgálja.Akkor a pcvel szépen el lehet menni netezni meg excelt kezelni 50-300 ezerig is,mert erre alkalmasak erre lettek kitalálva.Tehát a játékok szépen maradnak konzolra és fognak is és az értelmesek használják is,mert megfelel nekik pontosan úgy ahogy az ki is van találva... A többi meg mehet pc-re.Ez a világ rendje!

És akkor csak Én érzem azt,hogy rajtam kívül senkinek nincs játéka és szét veti az unalom...

Csak egy kicsi apróság,hogy ne unatkozzatok HARLEKIN543 Achievement Streak - Starting 06 Nov 14 for 64 days 369 achievements

64 napja minden nap volt egy kicsi játék,mert valahogy nem értem rá méricskélni a platformokat egymáshoz!<#nevetes1>

És még mielőtt jönne a sokk nyomorék!!!
1.Rohadtul telibe szarom,hogy szerinted nincs életem és a hasonló szösszenetek.Majd Én azt tudom!<#nevetes1>
2.Még jobban telibe szarom és bzitosr veszem és veheted,hogy szívesen cserélnél velem!<#nevetes1>
3.És mindent összegezve pont úgy szarom telibe mint azt,hogy kinek milyen netes exceles gépe van!<#nevetes1>

Ja és,hogy ne maradjon ki!t<#nevetes1><#vigyor0><#vigyor3><#nyes><#eplus2><#mf2>
Te még mindig ezen a 265k-n lovagolsz? Olyan nehéz felfogni hogy az egy csúcs konfignak számít,és abszolút felesleges egy átlag gamernek aki szebbet akar a konzolnál,ergo jócskán lehet belőle faragni? Látom nehéz.😊
Apropó nem a grafika határozza meg. Nem valóban nem. De hatalmasat ad hozzá.Főként manapság amikor a játékok színe javát bottal nem piszkálná az ember mert a tartalom és a játékmenet harmatos gyenge.... Továbbá a játékélményt igencsak tudja rombolni a szaggatás és az alacsony frém.😊