XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
a mortal kombat és tekken játékok játszására
Just do it :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Csak tudod vannak ITT is olyanok aki szeretik ezt a dolgot kettős mércével kezelni!!!
Tehát minden más eszköz ami nem kontroller az teljesen elfogadott és használható KIVÉTEL az egér plusz bill,mert az már csalás!<#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem ez nem azért van hogy előnyt adjon, hanem hogy visszaadja a játéktermi verekedősjátékok hangulatát. (Bár mondjuk nem ez, hanem mondjuk a Razer Atrox 😊 )
A kormányról is azt olvastam, hogy sokkal jobb, de nehezebb is vele játszani. Meg kell szokni.
Vagy ott az egér kérdés: Én is kipróbáltam, és nem volt rossz, de számomra inkább macerás volt (Én babzsákfotelből játszom, nem asztalnál 😊 ), szóval nekem (Bár akartam kormányt is 😊 ) jelenleg elég a kontroller, mert az a legegyszerűbb és legsokoldalúbb. Amilyen (alacsony) szinten én játszom, ott bőven elég az is 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Puritán elektronika kell hozzá,hogy nincsenek benne az analógok és biztosra veszem rezgés sincs benne..A hangok alapján a gombok is mick. kapcsolók így azok is egyszerűsítik a dolgot.
Maga az usb csatlakozás az szabvány csak a rajta áthaladó adat a más így rém egyszerű ez a dolog.
És ismét jön a felvetés,hogy miként is van ez,hogy egy előny szerzésre szánt eszközt adnak ki.Miért nem jó mindenkinek a sima kontroller???
Hogy van ez???Egeret nem lehet használni célzásra,mert csalás konzolon,de 6 egymás mellé profi módon kombózásra felkészített gomb kiosztással rendelkező kontrollert igen!?<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.11. 11:02:27
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Persze tescos is mindenre jó, csak éppen a hogyan jó a nem mindegy.
Értelmeztem. TE továbbra is fórumok tanulsága meg warezoldalak crackproblémáit emlegeted miközben többmillió pc gamer van. A problémák színe java warezproblémákból ered. A maradék vagy ostobán összerakott pc-ből, vagy driver probléma amit 1 perc alatt lehet orvosolni, de ez is baromi ritka, inkább csak fps növelésre jó a friss driver. Leírtam mennyi problémám volt. Ennyit nextgenen is szívtam már. Ennyi.
És nem,nem óhajtom folytatni,teljesen felesleges. Itt befe, ahogy Totti kérte.
Genius KB-G235 Gaming USB Fekete billentyűzet
Ezt használom már 2 éve és tökéletes. Az ég világon semmi szükségem drágább billre.
Egérből meg valami A4tech Glaser egér van. Az se volt több 2-3 ezernél. Bőven jó mindenre. Meg legalább könnyű.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most az időjárással együtt romlik a szövegértés is? Olvasd el mégegyszer mit írtam. Hiába van topnoch PC-d, sokkal erősebb HW-ekkel, az még nem garancia arra, hogy TÉNYLEGESEN minőségibb, jobb lesz a grafikád.
Gondolod hogy többmillió PC gémer = többmillió hozzáértő? Keress rá az nVidia vagy AMD statisztikájára, nem emlékszem már mikori, de valami elképesztően siralmas képet festenek a "PCMasterrace"-ről 😊
Ha konzolos topikokban elkezdik fényezni a PC-t, akkor mindig kiderül, hogy már eónok óta nincsennek gondok a PC-s játékokkal vagy driverekkel, viszont a PC-s topikokban valami okból pont az ellenkezője olvasható.
Szóval szakajd csak, de előtte értelmezd a leírtakat 😊
"a 80+k-s VGA nem tudja kezelni az élsimítást, mert bugos a qrva driver, és nem képesek kijavítani, az bizony nem csak a játékélményt, hanem az idegrendszeremet is roncsolja."
Aha eddig nem a grafika volt a játékélmény,most hirtelen gond az élsimítás egy két játékban miközben az előző konzol gen és ez a konzol gen is arról híres hogy az élsimítás egy rakás szar a felbontásról nem beszélve sokszor...ÚJFENT KÖSZI!..😄DD
Szakadok.komolyan...😄
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.09. 22:58:48
Vagy keress rá, miért készít az AMD és az nVidia is segédprogramot, hogy az ecceri júzer ne 1024x768-ban játsszon.
Statisztika az nem hiszem hogy van, de személyes tapasztalatom annál inkább. És hidd el, te is én is és még sokan a fórumokon bizony kissebbségnek számítunk.
@grafika: Mind 360-on mind One-on sokkal kevesebbszer találkoztam játékbeli problémákkal mint PC-n, pedig az bizony nem ez az árkategória volt. Amikor a 80+k-s VGA nem tudja kezelni az élsimítást, mert bugos a qrva driver, és nem képesek kijavítani, az bizony nem csak a játékélményt, hanem az idegrendszeremet is roncsolja. Egy 100k-s gépnél ebből nem csinálok problémát, elfogadom, viszont egy 300+k-snál már igen, mivel ott nem a vas kevés, hanem a programozók balf@szok, és ezzel soha nem is fogok tudni mit kezdeni, qrva mindegy mennyit b@szok el rá. És ebből lett elegem.
Minek fizessem a többszörösét ki egy játékgépnek, ha jön egy b@lfasz programozógárda, és sakkozhatom a csodaPC-met, sz@rt nem érek vele.
Elég sokat olvasgattam anno a Guru3D driver fórumát, de ahogy most rákukkantok, most sem sokkal jobb a helyzet mint anno. Na erre nekem nincs szükségem.
RIZSA...
Hát igen van ebben is igazság.
Hanem 1 plusz szolgáltatásér "tagságért" fizetsz aminek csak az egyik része a multi és aminek a része még a party,úgy mint az ingyen játékok és aminek a része a kedvezmények stb.
Jó sokat PC multiztam pontosan tudom mik a hátrányai a ingyenes PC multinak...Soha többet...
De pontosan ezért van az,hogy 1 meccset is végignézhetsz a stadion falára kivetítve INGYEN állva nyomorogva az utcán vagy 3000 forintért ülve közvetlenül bentről és még a büfébe is bejutsz...
Nem csak a procit nem cseréled benne hanem semmit.Plusz excelt se kezel és lehetne a rengeteg különbséget sorolni ,mert lényegesen több a különbség mint a hasonlóság minden szegmensében.
De akkor ennyi erővel 1 virágos kaspó is lehetne bolygó csak azért,mert föld van benne!És mégse az viszont pontosan ezért nem élnek rajta emberek hanem csak 1 nyeszlett virág.Tehát ennyi...Ennyire egyszerű az egész...Plusz az egész baszakodás semmire nem jó ami itt ment napok óta,mert rohadtul nem erről szól ez az egész.
Mindenki fújja a mag faszságát és ráadásként úgy,hogy burkoltan a ki nem mondott dolgokat tartja szem előtt és fontosnak!
És ezt Te is pontosan tudod...
Tehát mindenki használja a saját eszközét amire tartja ne E pöcs méricskélésre hanem teszem azt játékra...<#kacsint>#kacsint>
Például ilyenek végett:
Adversus solem ne loquitor
Szóval konzolon pl ilyenekkel sem kell szarakodni, ez is bizonyos típusú emberkéknek kényelmet jelent.
És akkor csak Én érzem azt,hogy rajtam kívül senkinek nincs játéka és szét veti az unalom...
Csak egy kicsi apróság,hogy ne unatkozzatok HARLEKIN543 Achievement Streak - Starting 06 Nov 14 for 64 days 369 achievements
64 napja minden nap volt egy kicsi játék,mert valahogy nem értem rá méricskélni a platformokat egymáshoz!<#nevetes1>#nevetes1>
És még mielőtt jönne a sokk nyomorék!!!
1.Rohadtul telibe szarom,hogy szerinted nincs életem és a hasonló szösszenetek.Majd Én azt tudom!<#nevetes1>#nevetes1>
2.Még jobban telibe szarom és bzitosr veszem és veheted,hogy szívesen cserélnél velem!<#nevetes1>#nevetes1>
3.És mindent összegezve pont úgy szarom telibe mint azt,hogy kinek milyen netes exceles gépe van!<#nevetes1>#nevetes1>
Ja és,hogy ne maradjon ki!t<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor0>#vigyor0><#vigyor3>#vigyor3><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#mf2>#mf2>