176909

-
Nem tudom mi lehet nálad,mert nálam is mindig megy a dolog van,hogy kicsit később enged megosztást(max fél óra múlva) de megy... -
Az első fél óra alapján bőőven fel van adva a lecke a nótinak. A jáccatok-at csinálnám feszt. De nem a TR-t, hanem a battlefrontot. Mint játék olyan nagyon nem dob fel, és erre, emiatt elég a fél óra. Konkrétan az uncsi4-et meg sem venném már HA lenne sokkal jobb minőségű yotube, mer ez az egybites nyomdelőre-koversúter kb annyira köt már le, mint egy brazil szappanopera. Ez is olyan lesz, azért fogom tolni a kart előre, hogy láthassam a köv. helyszínt. A látvány érdekel, a többi az már....meh. -
Nem véletlenül mondtam eddig is mindig,hogy a YT egy fos!!!Egy teljesen irreleváns képet ad vissza MINDENRŐL!!!Most tapasztalom igazán,hogy vettem a motorozáshoz kamerát.Az 1800p 60 fpsel rögzitett MP4 et ami a tv-n lefolyik!!!Közvetlenül vágatlanul YT ra feltöltve moslék minőségként jeleníti meg (és akár mit csinálok vele akkor is)...YT ALKALMATLAN 1 játék Grafikai megjelenés frém és minden vizuális VALÓSÁGOS releváns megítéléshez...Nem véletlenül basztattalak mindig amikor YT ra hivatkozva alkottál véleményt...Köze nincs a valósághoz!!!És akkor itt még mindig csak ugye a vizuális dologról beszélünk,mert a hozzá társuló játékélmény meg más tészta...
Tehát aki YT videó alapján mond le 1 játékról vagy alkot véleményt az szépen kitölti a saját szegénységi bizonyítványát!!!
-
Annyi igaz hogy felvételt x1 store-ból néztem Halo5 oldalán és már ott is mintha nagyon durván élénkebb színeket láttam volna mint a neten, télleg ilyen élénk a játék?
Mert ezekhez képest a Youtube szerintem egy fakó valamit mutat. Vagy a jelenet miatt érezhettem szebbnek színekben?
Bár köze lehet a tv-mnek is talán, mert a monitorom ugye kicsit sincs közel színekben meg feketében a tv-hez. -
Én is akartam fényképezni, ezt egy saját weboldalra lehet csak kimenteni?
Mi a folyamat lényege?
Mert rámentem a képnél hogy share, de azt írja próbálkozzak később, csak a mentés gombra tudtam nyomni. -
"Korábbi videókon nem tűnt akkorának a ugrás"
Ónóóó. Már megint? ez már a 4. játék 2 héten belül :) lassan csak megtanuljuk hogy a TVdnek higgy, ne az internetek. ( ez úgy mindenkire igaz amikor yutub videóról megy vagyis rohadtul nem megy a kurrgen gfx szagértés :I )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.13. 06:48:14 -
Tegnap kimentettem 6 képet minden gond nélkül. xboxdvr.com
-
Ja bocs a látványra értettem meg a hangulatra, első tr nem volt ennyire "vad". Mármint a környezet. Szerintem.
Írtam hogy tartalom ezután kerül véleményezésre. :) -
SlickAdam #163668 ja hogy SZEP a TR. akkor azt irjad gyerek, ne azt hogy "baszott jo"! :D10 perc utan... :D elsö fel ora kb. annyi, hogy nyomod elöre a bal analogot meg neha A-t hozza.
de amugy tenyleg fasza, csak na... jaccatok!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.13. 01:34:15 -
Technikailag az öszkép brutális, én írtam hogy azért a noti U4-e részletgazdagabb, de mint egy Tomb Raider hát és X1-en, hát.
Nem gyenge, ebben a genben ilyen nincs de még hasonló sem ebben a stílusban....:D
Érdekes, lehet ennek köre van az új rendszerhez?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.13. 01:32:17 -
SlickAdam #163666 azert jo, hogy 30 perc utan mar megmondjatok, hogy fel van adva a lecke a notinak, meg "baszott jo a TR" (by Dark 40 perccel ezelött, de most jar a jatek 20. perceben kabe (Twitch alapjan) :D)
hihi -
Basszameg mikor kimászom a vízből.
Lara lehúzza a coffjáról a vizet a kezével!!!!!!!!! Mivan? :D -
Próbálgasd, nekem már megy a twitch, lenti linken.... -
Nekem engedett képet, de megosztás megint nem megy... Ugyanaz van mint pár hete amikor hónapokig nem ment megosztás, utána magától megjavult, de most megint szar. Boxon ez kurva körülményes. -
Videókon azt vettem észre hogy semmi nem adja vissza az élőt, pl a Halo 5 vagy a QB amit néztem képeket x1-en hát a videóknak semmi köze hozzá, itt is ezt élőben kell látni mindenkinek, nincs mese...akartam csinálni képet de nem lehet még.....S
Lehet mert stream-elek.... -
Pontosan technikai csoda, és ezért nem szabad lebecsülni a "gyengébbik" hardvert, ez már így upgrade nélkül is mehetne pc és ps4 szerintem. -
Egyetértek eszméletlen a minőség, persze amit mutattak uncsiban az azért már kapásból a karakterek minősége jobb, de ugye még nem jött ki.
De egy biztos ha nem is a legszebb géming, de x1-re eddig tutira!
Annyira éles minden és nem spóroltak a környezettel hogy már vicc kategória.
Most énis meglepődtem de kurvára hogy miből lesz a cserebogár.
Bár a Quantum Break-em is fog majd hasítani.
Nekem eddig annyira nem dropol nem veszem észre, laggot sem észlelek, pont mint a 2013-as.
De hogy ez a képélesség a táj a fények, sokszor mikor mondjuk esik-kel annyira durva az öszkép, ez minden ft-ot megért szerintem, és egy ideig a kalandjátékok királya lesz szerintem, bár még látni kéne a tartalmat mit rejt összesen de a hangulat brutális...na ilyen játékokat kéne.
De ez hogy a faszomba megy xbox-on? Szerintem ezek is sámánok lehetnek, ezt nem gondoltam volna. -
Korábbi videókon nem tűnt akkorának a ugrás 2013as TRhez képest, de ez a PBR render csodákra képes. A jeget az elején percekig néztem :D -
A többit majd hétvégén. Tényleg kikúrt jónak tűnik a TR, és egy kisebbfajta technikai csoda, de a helyzet az, hogy az agyam semmi máson nem jár, csak a Battlefronton... -
Na majd ha meglátod a cutscene-t, ami inline render...áztábüdöskurvaélet! -
TR gyorsjelentés:
Legszebb játék a generációban eddig. Persze a frém a fos, de....geeeez. Nemhiszem el, hogy ez egyáltalán kijön ebből a mancikakompjúterből. A rendezés fergeteges, áncsártidebb az áncsártidtől. Fő van adva a lecke a nótinak.
Inputlag: valami van, de hol van, hol nincs, és amikor van, akkor sem inputlag, hanema kamerakezelés van elbaszva. Engem ebszolájte nem zavar, nemigen kúrelom a kamerát. A sztori, a helyszín, a kalan, úgy minden őrültjónak tűnik.
Dehogybazmeg...élve kúrja meg a fogtündéreket látványban (untildawn), az szimplán örjítő. Nemtudom hogyan csinálták.
Ma csak kapkodom a fejem. Videógémingmágia van ma kérem.
Mindenestre jó lesz újratolni tavasszal remaszterelve, faszafrémen. -
Baszott jó ez a TR.
Szerintem jót tett neki hogy elsőnek csak egy platform! Szerintem kihozták amotorból amit lehetett....szép nagyon, és én nem érzem laggosnak. -
ááá 40% letöltésnél engedte hogy toljam, de a kurvája 20 perc után pont mikor siklottam lefele kötélen lavina elől kiírta hogy installál várjam meg lol.
What a tease
Mindenesetre hólisit ez is hogy néz ki... -
Indul a Rise of the Tomb Raider. Nem tudom mikor fogok aludni. :D -
Ja ezaz, csak oks megvolt a véleményed, most vagy holnap nézd vissza én mai napon mit szóltam hozzá, jó a stílus nem lágy, de leírtam kb mi a gondom vele. :) -
nekem az eredetit is szokni kellett :D Ez sem tűnik sokkal bonyolultabbnak... -
Endor Survival 15 wave -> 38 perc -
Ez a speeder bike chase is az Endoron
Kikészülök
-
:D
Jo a menüben én is tudok lépkedni, de minden kézreáll, menüpont, elrendezés, menük, küllem? -
bammeg délutáni gamelésnél még a régi volt a felület... kikapcsoltam a konzolt, megnéztem a meccset, majd most hogy újra elkezdtem csapatni már teljesen más a felület :D -
abel0317 #163646 Bankszámla/bankártya nélkül is lehet a goldot "aktiválni" vagy az mindenféleképp kell hozzá? -

Téged most olvasztottak ki, Han?
-
nem tudom még, nekem elég kezelhetőnek tűnik -
Bár szeretném a multit ... hmm hmm ... -
Most ezt tolom 10 órát, de ja amúgy nem, bár nekem nem a látvánnyal van elsőrre problémám. -
Ja...és kíváncsi vagyok mi a véleményed!
Ne olvass még vissza. -
SlickAdam #163640 teljesen mindegy, mert te nem ezt a verziot tolod majd.
720p, rece-tenger, szar frem. de az összkep jo. -
Megújult az xone felület? Mondom meccs után gamelek egy kicsit, erre teljesen máshogy néz ki minden, mint ahogy volt
-
Ahh most mentem egy kört x-winggel. Atyaég!
-
Hát nem kicsit örülök a tapasztalataidnak, Remélem is hogy a Tomb-os részek vagy aminek itt megfelelnek nem 2 kar meghúzásából áll, és szeretem ha vannak felfedezhető cuccok, kicsit megállni 1-2 területen.
Cska arra értem hogy gondolom a nagy területek eltérő dizájnnal rendelkeznek gondolom, havas részek, napsütéses, esős stb....legalábbis ezt várom.
Huh ha azt mondod jobban élvezed mint a TR 2013-at nem tudom elmondani mennyire örülök, mert nekem a TR 2013 is nagy kedvencem és ha ez még egy lapáttal rátesz.huh.
Ja és még annyit hogy technikailag milyen?
Nagyon zizis a kép vagy nem gáz?